Konsolos

Konsolos

Son dakika konsolos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konsolos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konsolos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konsolos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konsolos gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 konsolos haberi bulunmuştur. Tüm konsolos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu kaç yaşında, evli mi?
Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu kaç yaşında, evli mi? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında, evli mi?  İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente MasterChef All Star'a konuk oldu. İtalyan Mutfağı Haftası'na özel İtalyan yemekleri programda yapılacak. Peki, İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında?
16.11.2023 Televizyon
ABD’nin 2.5 milyon dolarlık yardım uçağı Adana’ya indi
ABD’nin 2.5 milyon dolarlık yardım uçağı Adana’ya indi ABD’nin deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Türkiye’ye gönderdiği 2.5 milyon dolarlık yardım uçağı Adana Şakirpaşa Havalimanına indi.
17.02.2023 Gündem
Dünyaca ünlü yıldız İzmirli çıktı! Büyük büyük dedesinin Buca'daki görevi şoke etti
Dünyaca ünlü yıldız İzmirli çıktı! Büyük büyük dedesinin Buca'daki görevi şoke etti Sherlock Holmes, Doktor Strange gibi karakterlere hayat veren dünyaca ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch ile ilgili İzmir gerçeği ortaya çıktı. Büyük büyük dedesinin uzun yıllar Buca’da bulunduğu ve çok önemli bir görev yaptığı belirtildi. Cumberbatch Ailesi’nin bir ferdinin daha Buca’da yer aldığı öğrenildi.
8.01.2023 Yaşam
İstiklal Caddesi'nde Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü düzenlendi
İstiklal Caddesi'nde Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü düzenlendi İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler anılıyor. 35 ülkenin konsolos ve temsilcileri teröre karşı birlik mesajı verdi.    
16.11.2022 Gündem
Bulgar polisin öldürülmesinde şüpheli 2 kardeş, ormanda yakalandı
Bulgar polisin öldürülmesinde şüpheli 2 kardeş, ormanda yakalandı Edirne'nin Lalapaşa ilçesine bağlı Küçünlü köyü sınır bölgesinde, Bulgaristan sınır polisi Petır Bicvarov'un (30), av tüfeğiyle öldürülmesiyle ilgili jandarma komandolar tarafından ormanda yakalanan Mustafa E. (34) ile kardeşi Engin E. (28) adliyeye sevk edildi. Çobanlık yapan ve 'hırsızlık' suçundan kayıtları olan kardeşler, ifadelerinde, Bulgar polisinin tellerin yanından uzaklaşmak için kendilerini uyarıp, araç farını üzerlerine yakınca ateş açarak kaçtıklarını söylediği öğrenildi. 
9.11.2022 Gündem
Latife Hanım'ın 'Hayatımın sırrı' dediği fotoğraf! 100 yıl sonra ortaya çıktı...
Latife Hanım'ın 'Hayatımın sırrı' dediği fotoğraf! 100 yıl sonra ortaya çıktı... Atatürk, İzmir’de 1922’de karargah olarak kullandığı Uşakizade Ailesi’nin köşkünde Latife Hanım’a evlilik teklifini kendi fotoğrafının arkasına yazarak iletti. Latife Hanım öldükten sonra da bulunamayan bu fotoğrafın eşine 100 yıl sonra ulaşıldı. İşte Latife Hanım’ın ‘Hayatımın sırrı’ dediği fotoğrafın öyküsü...
19.05.2022 Gündem
Haiti neresi? Haiti nerede? Haiti'deki Türkler neden kaçırıldı?
Haiti neresi? Haiti nerede? Haiti'deki Türkler neden kaçırıldı? Haiti'de silahlı bir grubun 8'i Türk 17 kişiyi kaçırdığı açıklandı. Türkiye konsolosluğu haberi doğruladı. Bu haberin ardından pek çok kişi Haiti’nin nerede olduğunu araştırıyor. Peki, Haiti neresi? Haiti nerede? İşte Haiti haritası ve Haiti hakkında merak edilenler!
9.05.2022 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan Ermenistan açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan Ermenistan açıklaması Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Ermeni vatandaşlarımızla bin yıla varan köklü birlikteliğimizden ilham alarak geleceği beraber inşa etmeye devam ediyoruz. Daha adil bir hafızanın oluşturulması, Türkiye ile Ermenistan arasındaki normalleşmeye de elbette katkıda bulunacak bir husustur” dedi.
24.04.2022 Siyaset
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi!  Adalet Bakanlığı duyurdu
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi! Adalet Bakanlığı duyurdu Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesine ilişkin 26 sanıklı davada, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine dosyanın Suudi Arabistan'a devrine karar verildi.
7.04.2022 Gündem
Türk avukat Merve Bakdur'a Everest tuzağı! Gözünü hastanede açtı kabusu yaşadı...
Türk avukat Merve Bakdur'a Everest tuzağı! Gözünü hastanede açtı kabusu yaşadı... Yıllardır hayalini kurduğu Everest Dağı’nda trekking yapma planını hayata geçirmek isteyen avukat Merve Bakdur, Everest’e tırmanırken yükseklik nedeniyle fenalaşınca gözünü bir hastanede açtı. Uyandığında kendisini Katmandu’ya getiren ambulans helikopter ile hastaneye 7 bin 500 dolar borçlu olduğunu öğrendi. Helikopter parasını ödeyemeyince şirket tarafından rehin alındı. Sağlık sorunlarından para kazanan tur rehberleri ile helikopter şirketinin anlaşmalı olduğu bir oyuna gelmişti...
4.11.2021 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili, "Bu cinayetlerin failleri bugün hakim karşısına çıkıyor. Katiller için hesap vakti. Bizim adalete inancımız tam." ifadelerini kullandı.
26.04.2021 Siyaset
Şehit Diplomatlar Sergisi Sirkeci Garı'nda açıldı
Şehit Diplomatlar Sergisi Sirkeci Garı'nda açıldı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Ermeni terör örgütlerinin şehit ettiği Türk diplomatlar anısına düzenlenen Şehit Diplomatlar Sergisi Sirkeci Garı'nda açıldı.
24.04.2021 Gündem
Ermeni Patriği’nden ABD’ye uyarı
Ermeni Patriği’nden ABD’ye uyarı ABD Başkanı Joe Biden’ın bugün 1915 olaylarını ‘Ermeni soykırımı’ olarak tanıyacağı iddia edilirken Türkiye Ermenileri Patriği Maşalyan, “Halkımızın acısının ve ecdadımızın kutsal anısının bazı ülkelerce politik amaçlara alet edildiğini görmek bizi üzmektedir” dedi.
24.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan 'Şehit Diplomatlar Sergisi'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan 'Şehit Diplomatlar Sergisi' Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 24 Nisan'da Los Angeles ve İstanbul'da eş zamanlı olarak, ASALA ve JCAG gibi Ermeni terör örgütlerinin şehit ettiği Türk diplomatlar için 'Şehit Diplomatlar Sergisi' açacak.
23.04.2021 Kültür Sanat
Ünlü iş adamı Kemal Baysak hayatını kaybetti
Ünlü iş adamı Kemal Baysak hayatını kaybetti Bosna–Hersek İzmir Fahri Konsolosu, eski Karşıyaka Belediye Başkanı, duayen sanayici Kemal Baysak hayatını kaybetti.
8.01.2021 Yaşam
Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili flaş gelişme
Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili flaş gelişme Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Suudi Arabistanlı 6 şüpheli için ikinci iddianame düzenlendi.
28.09.2020 Gündem
Beş yıldızlı otelde cinsel istismar skandalı!
Beş yıldızlı otelde cinsel istismar skandalı! Ailesi ile birlikte Antalya’ya tatil için gelen 15 yaşındaki Alena Smetanina, iddiaya göre kaldığı 5 yıldızlı otelde garson olarak çalışan D. tarafından kendi odasında cinsel istismara uğradı. Anne Iuliia Skvortsova’ya, resepsiyon yetkilisine giderek polis veya jandarma ekibinin otele çağırılmasını talep etti. Ancak iddiaya göre otel yetkilileri, “Markamız zarar görür” gerekçesiyle ısrarla olayın üzerini örtmeye çalıştı.
14.09.2020 Gündem
Recep Aktuğ kimdir? Hangi dizilerde oynadı! Aşk-ı Memnu'nun efsane karakteri
Recep Aktuğ kimdir? Hangi dizilerde oynadı! Aşk-ı Memnu'nun efsane karakteri Kariyer boyunca pek çok dizide rol alan ünlü sanatçı Recep Aktuğ, Aşk-ı Memnu ve Kurtlar Vadisi dizilerinde boy gösterdi. Peki, Recep Aktuğ kimdir? nerelidir?
14.01.2020 Yaşam
Dışişleri Bakanlığı memur alımı yapacak
Dışişleri Bakanlığı memur alımı yapacak Dışişleri Bakanlığı'nda istihdam edilmek üzere, 150 memur alımı yapılacak.
27.09.2019 Personel Alımı
1 Kasım'dan itibaren başlıyor! İzin verilmeyecek
1 Kasım'dan itibaren başlıyor! İzin verilmeyecek İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yolunda yetkisiz çakar kullanan araçların tespiti için denetim yaptı. Denetim sonucunda çakar kullanan araçlara idari para cezası verildi.
23.09.2019 Gündem
Gezi Parkı olaylarına ilişkin dava başladı
Gezi Parkı olaylarına ilişkin dava başladı Gezi Parkı odaklı olaylara ilişkin, Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu 2'si tutuklu 6'sı firari 16 sanığın, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan yargılanmasına başlandı.
24.06.2019 Gündem
Türkiye onun için devreye girdi
Türkiye onun için devreye girdi Türkiye, Ukraynalı annesinin kaçırdığı 5 yaşındaki Amira’nın Türk babasına iade edilmesi için Ukrayna’ya nota verdi
16.05.2019 Gündem
Dışişleri'nden Ermenistan'a sert tepki!
Dışişleri'nden Ermenistan'a sert tepki! Dışişleri Bakanlığı, Türk diplomatları öldüren teröristin dün düzenlenen törenle Erivan’daki askeri mezarlığa gömülmesine tepki gösterdi: "Azılı bir teröristi kahraman olarak yüceltmeye yeltenen bu eylem, terörizmi teşvik suçu teşkil etmektedir ve asla kabul edilemez."
6.05.2019 Dünya
Dışişleri'nden Ermenistan'a sert tepki!
Dışişleri'nden Ermenistan'a sert tepki! Dışişleri Bakanlığı, Türk diplomatları öldüren teröristin dün düzenlenen törenle Erivan’daki askeri mezarlığa gömülmesine tepki gösterdi: "Azılı bir teröristi kahraman olarak yüceltmeye yeltenen bu eylem, terörizmi teşvik suçu teşkil etmektedir ve asla kabul edilemez."
6.05.2019 Gündem
Ukrayna'da öldürülen kızların cenazeleri Türkiye'ye gönderildi
Ukrayna'da öldürülen kızların cenazeleri Türkiye'ye gönderildi Ukrayna'nın Harkov kentinde öldürülen üniversite öğrencileri Buket Yıldız (20) ile Zeynep Hüsünbeyi'nin (22) cenazeleri Türkiye'ye gönderildi.
10.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Konsolos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konsolos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.