Gazete Vatan Logo

Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu kaç yaşında, evli mi?

MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında, evli mi?  İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente MasterChef All Star'a konuk oldu. İtalyan Mutfağı Haftası'na özel İtalyan yemekleri programda yapılacak. Peki, İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında?

Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu kaç yaşında, evli mi?

MasterChef All Star'da bu akşam haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yarışmacılardan bu hafta İtalyan yemekleri istenecek. Haftaya özel olarak da İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente konuk olacak. İşte İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıtını…

İTALYA İSTANBUL BAŞKONSOLOSU ELENA CLEMENTE KİMDİR?

İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente, 1975 yılı Pordenone doğumlu.

Trieste Üniversitesi'nin uluslararası ve diplomatik bilimler bölümünden mezun oldu ve 2002 yılında diplomatik kariyerine başladı. Yurtdışındaki ilk görevi Buenos Aires'te oldu. 2008 yılında Arjantin ofisinde Konsolosluk görevini yürüttü ve ekim 2010'da Kabil'e birinci sekreter olarak atandığında bu görevinden ayrıldı.

2012 yılında Konsolos Yardımcılığı görevleri ile Kudüs Başkonsolosluğu'nda bulundu. Ertesi yıl Konsolosluk görevlerine onaylandı . 2016 yılında Farnesina'ya geri döndü ve bu kez doğrudan Siyasi ve Güvenlik İşleri Genel Müdürü'ne rapor verdi; 2018'de doğrudan Kalkınma İşbirliği Genel Müdürü'ne rapor verdi ve 2019'dan beri Ofis I'in başkanıydı.

Haberin Devamı