Konfederasyon

Konfederasyon

Son dakika konfederasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konfederasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konfederasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konfederasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konfederasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 792 konfederasyon haberi bulunmuştur. Tüm konfederasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polonya’da Hanuka mumlarını söndüren milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı
Polonya’da Hanuka mumlarını söndüren milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı Polonya parlamentosu, geçen ay Yahudi Hanuka bayramını kutlamak için parlamentoda yakılan mumları yangın söndürme tüpüyle söndüren aşırı sağcı milletvekili Grzegorz Braun’un dokunulmazlığının kaldırılması yönünde oy kullandı. Braun’un dokunulmazlığı 402 'evet' oyuyla kaldırıldı.
18.01.2024 Dünya
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı Milyonlarca çalışan merakla bu haberi bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yapacağı ilk toplantı tarihini duyurdu. Öte yandan Asgari ücret ne kadar olacak? Masadaki rakam belli oldu, işte zam oranı...
1.12.2023 Çalışma Hayatı
Amerika Bayrağı Anlamı Nedir? Amerika Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Amerika Bayrağı Anlamı Nedir? Amerika Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Amerika dünya tarihine özgürlükler ülkesi olarak geçmektedir. Bu tanımın en büyük kanıtı Özgürlük heykelidir. Bu sebeple Amerika bayrağı kendi egemenliği altındaki halkı ifade etmektedir.
1.09.2023 Eğitim
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu!
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu! 4 milyon memur ve 2 buçuk milyon memur emeklisinin gözünü diktiği Hakem Kurulu'nun son toplantı sona erdi. Toplantıyla birlikte önümüzdeki 2 yılı kapsayan zam oranı belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memur zamlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kamu görevlilerini ve memurları enflasyona ezdirmeyeceğiz." demişti. İşte Memur ve memur emeklilerinin 2023-2024 yılları için zam oranı...
31.08.2023 Emekli
Bakan Işıkhan'dan flaş memur zammı açıklaması: Enflasyona ezdirmeyeceğiz
Bakan Işıkhan'dan flaş memur zammı açıklaması: Enflasyona ezdirmeyeceğiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memmur zammına ilişkin konuşarak " Kamu görevlilerini ve emeklileri enflasyona ezdirmeyeceğız." dedi.
30.08.2023 Ekonomi
Memur zammı için gözler perşembe gününe çevrildi
Memur zammı için gözler perşembe gününe çevrildi Memur zammını belirleyecek hakem kurulunun dördüncü toplantısı sona erdi. Son toplantı perşembe günü yapılacak.
29.08.2023 Ekonomi
Toplu sözleşme görüşmelerinde flaş gelişme! Gözler bakanlıktan çıkacak sonuçta
Toplu sözleşme görüşmelerinde flaş gelişme! Gözler bakanlıktan çıkacak sonuçta 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi dördüncü toplantısı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda başladı.
22.08.2023 Ekonomi
Memur ve emekliye yeni zam teklifi sunuldu! Gözler salı gününde
Memur ve emekliye yeni zam teklifi sunuldu! Gözler salı gününde Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiriyor. 7. Kamu Toplu Sözleşmesi'nde kamu işveren tarafı ilk teklifini güncelleyerek 2024'ün ilk altı ayında yüzde 15, ikinci altı ayında yüzde 10 artış teklif etti. Süreç 22 Ağustos Salı günü yapılacak dördüncü toplantıyla devam edecek.
19.08.2023 Memur
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri üçüncü toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bakan Vedat Işıkhan "2024'ün ilk altı ayı için yüzde 15, ikinci altı ay için yüzde 10, 2025 ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 5 olarak teklifimizi açıklıyorum" dedi.
17.08.2023 Ekonomi
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak Kamu çalışanlarının toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Üçüncü toplantı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacak. Kamu işveren tarafının ikinci teklifini açıklaması bekleniyor.
17.08.2023 Ekonomi
Hükümetin zam teklifi belli oldu mu? 2024 memur zammı ne kadar olacak, memur zam teklifi yüzde kaç?
Hükümetin zam teklifi belli oldu mu? 2024 memur zammı ne kadar olacak, memur zam teklifi yüzde kaç? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, hükûmetin memur ve memur emeklisine zam teklifini açıkladı. Peki, 2024 memur zammı ne kadar olacak, memur zam teklifi yüzde kaç?
14.08.2023 Memur
Memur sözleşme zammı 2023-2024! Memur zammı ne kadar olacak, memur toplu sözleşme zammı yüzde kaç oldu?
Memur sözleşme zammı 2023-2024! Memur zammı ne kadar olacak, memur toplu sözleşme zammı yüzde kaç oldu? Memurların toplu sözleşme süreci başladı. En düşük memur maaşının ara zamla birlikte 22 bin TL'ye yükseltilmesinin ardından memur ve emeklilerinin yeni zam toplantısı yapıldı. Toplantının açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptı. Işıkhan, şimdiye kadar hiçbir kamu çalışanını enflasyona ezdirmediklerini belirterek, "Milli refahımızı hedefleyen, sosyal devlet ve katılımcı yönetim anlayışımızın en belirgin nişanesi olan toplu sözleşme sürecimizin ülkemiz çalışma hayatı adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Toplu sözleşme görüşmeleri yıl boyunca uygulanacak memur zammı için doğrudan belirleyici oluyor. Peki, Memur sözleşme zammı belli oldu mu, memur toplu sözleşme zammı ne kadar oldu?
1.08.2023 Memur
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı Evlilik hazırlığı yapanların, ayrılık, birinci derece akrabalarının ölümü, kaza gibi nedenlerle düğünlerinin iptal edilmesi durumunda çiftlerin ve salon işletmecisinin masrafını karşılayan, 'düğün sigortası' uygulaması hayata geçirildi. Son iki haftada 80 çift düğününü sigortalattı.
20.05.2023 Yaşam
Avukatlık bürolarından arayıp dolandırıyorlar; 7 güne dikkat
Avukatlık bürolarından arayıp dolandırıyorlar; 7 güne dikkat  Avukatlık bürolarından arayarak 145 liralık kargo ücreti borcunun ödenmemesi durumunda icra takibi başlatılacağını söyleyen dolandırıcılara karşı 7 gün uyarısı geldi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Tebligat ulaştığında 7 gün içinde itiraz etmeleri gerekiyor. İtiraz etmeyenler için borçlu olduğu iddia edilen para hukuken kesinleşiyor. Avukatlık ücreti, tebligat giderleri, icra başvuru harcı, icra tahsil harcı ve diğer ödemelerle birlikte, borcu ödemek zorunda kalıyor. Ödemediği takdirde haciz uygulaması başlıyor" diye konuştu. Tüketici Konfederasyonu da yüzlerce şikayet alan hukuk bürolarının, barolara ihbar edilmesi talebiyle suç duyurusunda bulundu.
7.11.2022 Gündem
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden? Avcılar Belediyesi'nde 2 seneyi kapsayacak sözleşmenin enflasyon koruması olmasını talep eden işçiler, belediyenin bu talebi kabul etmemesi üzerine greve gitti. Peki, Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
20.10.2022 Gündem
Yunanistan'ın kara lekesi: 201 yıllık acı Mora Katliamı
Yunanistan'ın kara lekesi: 201 yıllık acı Mora Katliamı Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, 1821 yılında Yunanlıların Türk ve Müslüman toplumuna yönelik katliamında hayatını kaybedenleri anma programı düzenlendi.
23.09.2022 Gündem
BM Genel Sekreteri Guterres’in raporu Rum yönetimini panikletti!
BM Genel Sekreteri Guterres’in raporu Rum yönetimini panikletti! Kıbrıs Rum yönetiminde Guterres paniği. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Kıbrıs’taki BM Barış Gücü’yle ilgili yayınladığı son raporda, düzensiz göçle ilgili Türk ve Rum taraflarına teknik komiteler üzerinden kurulacak mekanizmalarla işbirliği yapma çağrısı, Rum yönetiminde “BM Kıbrıs’ta federasyon yerine iki devletliliğe kayıyor” paniğine yol açtı. BM’nin çağrısı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın işbirliği teklifleriyle uyumluluk sağlıyor.
11.07.2022 Dünya
Emine Erdoğan'dan Etnospor Kültür Festivali'ne ziyaret
Emine Erdoğan'dan Etnospor Kültür Festivali'ne ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 5. Etnospor Kültür Festivali etkinlik alanını ziyaret etti.
10.06.2022 Siyaset
4. Dünya Göçebe Oyunları için geri sayım! Bakan Kasapoğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
4. Dünya Göçebe Oyunları için geri sayım! Bakan Kasapoğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, ’4’üncü Dünya Göçebe Oyunları’ öncesinde düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, 4’üncü Dünya Göçebe Oyunları’nın İznik Gölü’nde kurulan 473 bin metrekare alanda oynanacağı bilgisi verildi.
13.05.2022 Diğer Sporlar
Engelliler haftası idari izin var mı, 10 Mayıs tatil mi? 10-16 Mayıs engelliler haftası tatil mi? 10-16 Mayıs engelliler haftası idari izin genelgesi!
Engelliler haftası idari izin var mı, 10 Mayıs tatil mi? 10-16 Mayıs engelliler haftası tatil mi? 10-16 Mayıs engelliler haftası idari izin genelgesi! 10 Mayıs Engelliler haftası idari izni genelgesi için yapılan aramalar arttı. Engelliler haftasında izin var mı 2022, 10 Mayıs tatil mi sorularının yanıtı sorgulanıyor. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası pek çok ülkede olduğu gibi ülkemizde de çeşitli etkinliklerle farkındalık kazandırması amacıyla kutlanıyor. Bu hafta ile ilgili en çok merak edilen ise memurların çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Peki, 10 Mayıs tatil mi, engelliler haftası idari izin var mı? 10-16 Mayıs engelliler haftası tatil mi? İşte Engelliler haftası idari izin genelgesi 2022…
10.05.2022 Gündem
Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanun Teklifi kabul edildi
Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanun Teklifi kabul edildi TBMM Genel Kurulunda Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanun Teklifi kabul edildi. Spor kulüpleri dernek statüsünden çıkarılacak. Menajerlik sözleşmesi en fazla iki yıl için yapılabilecek. Fiil ehliyetine sahip olmayan küçükler için vasi veya velayet sahibinin imzası bulunmak zorunda olacak
22.04.2022 Gündem
Önce görevine son verildi şimdi de yeni bir boyuta geçti
Önce görevine son verildi şimdi de yeni bir boyuta geçti Dün MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yeniden maç yönetme ihtimali doğan ve kısa sürede sahalara dönmeye hazırlanan Cüneyt Çakır, eğer testlerden geçebilirse 2022 Dünya Kupası'nda düdük çalabilecek.
18.04.2022 Süper Lig
3600 ek gösterge ile ilgili flaş açıklama! Tarih verip duyurdu, aldığımız karar...
3600 ek gösterge ile ilgili flaş açıklama! Tarih verip duyurdu, aldığımız karar... 3600 ek gösterge ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiriyor, tarih verip duyurdu. Artık değişiyor. 4688 sayılı yasanın 4 Nisan'da tartışmaya açılacağını duyuran Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Amacımız, ek göstergelerin adaletli ve hakkaniyetli şekilde yeniden düzenlenmesi ve toplu sözleşmede aldığımız karar gereği ek göstergelerde hem 3600 ek gösterge diye kamuoyuna kurulan cümlenin hem de tüm ek gösterge sistematiğinin yeniden elden geçirilmesi, oradaki omurga bozuklarının düzeltilmesi, her kesimin memnun olabileceği bir çerçevenin üretilmesidir" dedi.
17.03.2022 Çalışma Hayatı
Bakan Yanık: Terör örgütleri can çekişiyor
Bakan Yanık: Terör örgütleri can çekişiyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ülke içinde terörün can çekiştiğini belirterek, “Hükümet olarak büyük bir kararlılıkla, ülkemizin düzenini ve huzurunu perçinleyecek, terör örgütlerine ve destekçilerine rağmen bölgenin en istikrarlı ülkesi olmaya devam edeceğiz” dedi.
5.02.2022 Siyaset
Memura zam ne kadar olacak? Memur ocak zammı 2022 enflasyon farkı ne?
Memura zam ne kadar olacak? Memur ocak zammı 2022 enflasyon farkı ne? Memura zam ne kadar olacak, yüzde kaç? Asgari ücretin net 4.253, 4 lira olarak belirlenmesinin ardından memurlar kendilerine yapılacak maaş zammını araştırmaya başladı. 2022 yılında memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak zam miktarı için memur sendikaları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti. İşte memur zammı 2022 son gelişmeler…
20.12.2021 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Konfederasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konfederasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.