Komplo

Komplo

Son dakika komplo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan komplo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını komplo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komplo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komplo gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.200 komplo haberi bulunmuştur. Tüm komplo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Gündem
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede?
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede? Kate Middleton hafta sonu Prens William'la birlikte bir çiftlikte kameralara yakalandı. Söz konusu görüntüler sonrası komplo teorileri aldı başını gitti. Kaybolmasına neden olan sağlık sorunlarının ciddiyeti merak edilirken, öldü mü? Sorularına da İngiliz halkı yanıt arıyor. Peki, Galler Prensesi Kate öldü mü, Kate Middleton nerede? Prenses Kate ne oldu? İşte Kate Middleton olayı…
20.03.2024 Dünya
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler AK Parti Küçükçekmece Adayı Aziz Yeniay seçim çalışmasına silahlı saldırıda yaşananları CNN Türk'te anlattı. Yeniay saldırıdan bir önce yanına gelen biri tarafından 'Lütfen dikkat edin, sizi vuracaklar' diye uyarıldığını açıkladı.
15.02.2024 Gündem
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı Dünyaca ünlü metal grubu Megadeth’in 8 yıl aradan sonra 12 Haziran’da İstanbul’da vereceği konserin internet üzerinden satışa sunulan biletleri, dakikalar içinde tükendi. 23 Mayıs’ta Türkiye’de konser verecek olan Scorpions grubunun biletleri de yok sattı. Her iki müzik grubunun biletleri tükenince, internet üzerinden yaklaşık 10 katı fiyatla ilanlar verilerek satılmaya başladı.
15.01.2024 Gündem
İngiliz araştırmacılar, Neptün ve Uranüs’ün gerçek renkleri ortaya çıkardı
İngiliz araştırmacılar, Neptün ve Uranüs’ün gerçek renkleri ortaya çıkardı Oxford Üniversitesi araştırmacıları tarafından yürütülen bir çalışma Neptün ve Uranüs’ün renklerinin gerçekten farklı olduğunu ortaya koydu.
6.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe'den Süper Kupa açıklaması
Fenerbahçe'den Süper Kupa açıklaması Fenerbahçe Kulübü, ertelenen Süper Kupa maçı süresince yaşananlar üzerine açıklama yayınladı.
31.12.2023 Fenerbahçe
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Yaşam
Slovakya’da istihbarat başkanı suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçladı
Slovakya’da istihbarat başkanı suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçladı Slovakya’da Slovak Bilgi Servisi'nin (SIS) Başkanı Roman Alac, suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçlandı.
17.08.2023 Dünya
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Trump son 4 ayda 3’üncü kez hakim karşısında
Trump son 4 ayda 3’üncü kez hakim karşısında ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 2020'de kaybettiği başkanlık seçimlerinin sonucuna müdahale etmekle suçlandığı davanın ilk duruşması kapsamında hakim karşısına çıktı. Trump, son 4 ay içinde farklı davalar kapsamında 3’üncü kez hakim karşısına çıkmış oldu.
3.08.2023 Dünya
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıklaması sonrası peş peşe tepkiler geldi. Eski CHP'li Mehmet Sevigen, CNN TÜRK canlı yayınında "Kemal Bey bize ihanet etti. Adalet gelip çatıyor. Kemal bey sokağa çıkamıyor" dedi. Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez "Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyormuş" sözleri ile tepki gösterirken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan da yaptığı paylaşımda 'İyi ki olmamış!" ifadelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise "Yazıklar olsun…Ayıp ama artık, çekilin gidin" mesajını paylaştı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz da sosyal medya paylaşımında, "Adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum" dedi.
21.07.2023 Gündem
Bahçeli’den 15 Temmuz mesajı: Huzur cellatlarının sonu her daim hüsran olacaktır
Bahçeli’den 15 Temmuz mesajı: Huzur cellatlarının sonu her daim hüsran olacaktır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “15 Temmuz, sadece ve sıradan bir darbe teşebbüsü değildir” diyen Bahçeli “Huzur cellatlarının sonu her daim hüsran olacaktır” ifadelerini kullandı
15.07.2023 Gündem
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslenerek "Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil" ifadelerini kullandı.
23.06.2023 Fenerbahçe
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, gizli belgeler soruşturması kapsamında açılan davanın ilk duruşmasının sona ermesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13.06.2023 Dünya
ABD'yi dolandıran Türk 100 milyon dolar gelir etti! ABD ordusuna, devlet kurumlarına sahte ürün sattı
ABD'yi dolandıran Türk 100 milyon dolar gelir etti! ABD ordusuna, devlet kurumlarına sahte ürün sattı ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan, ABD-Türkiye çifte vatandaşı Onur Aksoy, Çin’den getirdiği cihazlara sahte yazılım yüklediği ve bununla 100 milyon dolar gelir elde ettiği yönündeki suçlamaları kabul etti.
11.06.2023 Yaşam
CHP'li Öztrak: Bu seçimde 'kırıldım', 'küstüm' yok
CHP'li Öztrak: Bu seçimde 'kırıldım', 'küstüm' yok CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Bu seçimde 'korktum' yok, 'kırıldım' yok, 'küstüm' yok. Biz önce seçimi alacağız. Varsa kırgınlıkları, küskünlükleri ve diğer her şeyi sonra konuşacağız" dedi.
20.05.2023 Gündem
Şaşırtan iddia! 'ABD'nin Ay'a indiğine dair kanıt yok'
Şaşırtan iddia! 'ABD'nin Ay'a indiğine dair kanıt yok' 20 Temmuz 1969'da Apollo 11'in aya inişi, insanlık tarihinin en şaşırtıcı başarılarından biriydi. O gün, tahmini 530 milyon TV izleyicisi, ABD'li astronotlar Neil Armstrong ve Buzz Aldrin'in Ay'a ilk adımlarını atmalarını izledi.
9.05.2023 Bilim ve Teknoloji
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu...
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu... Meksika'da uyuşturucu kartellerinin savaşları durmak bilmiyor. Ülkenin dünyaca tanınan uyuşturucu baronu El Chapo'nun Los Chapitos lakaplı oğullarının rakip kartellerin üyelerine yaptıkları kan dondurdu. ABD'de yargılanan El Chapo'nun oğulları hakkında ortaya çıkan gerçekler duyanları dehşete düşürüyor.
17.04.2023 Dünya
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuş ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt vermişti. Konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
10.04.2023 Gündem
Annenin kaput üstündeki yolculuğuna babadan açıklama: Ben cani değilim
Annenin kaput üstündeki yolculuğuna babadan açıklama: Ben cani değilim Düzce'de bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından kaçırıldığı iddia edilen oğlu için aracın kaputuna tutunarak kilometrelerce yol gitmişti. Baba Ali Osman Şentürk, oğlunu kaçırmadığını, olayın yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu belirterek, "Ben cani baba değilim" dedi. Babası tarafından kaçırıldığı iddia edilen genç ise "Ben İstanbul'da babam ve babaannemle birlikte yaşıyorum. Aynı zamanda okulum da orada" diye konuştu.
4.04.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu paravan adaydır
MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu paravan adaydır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu ülkemize düşmanlık besleyen zalimlerin paravan adayıdır. Sanal tartışmalar dikkatle takip edilmektedir.' dedi.
26.03.2023 Gündem
14 Mart ne olacak, kuranda geçiyor mu? Astrologlar ne diyor, 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece ne olacak, deprem mi bekleniyor? 14 Mart 2023 takvim yaprağı!
14 Mart ne olacak, kuranda geçiyor mu? Astrologlar ne diyor, 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece ne olacak, deprem mi bekleniyor? 14 Mart 2023 takvim yaprağı! Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü,  14 -15 Mart tarihlerinde büyük bir felaket olacağını açıklayınca vatandaşlar ortaya deprem ile ilgili komplo teorileri ileri sürmeye başladı. Türkiye’de art arda yaşanan depremler vatandaşların deprem konusunda yapılan her açıklamayı dikkatle açıklamasına neden oldu. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek 14 Mart’ta ne olacak, 14 Mart 2023 takvim yaprağı yazısı ne? 14 Mart deprem mi olacak, neden tehlikeli, 14 Mart’ı 15 Mart’a bağlayan gece ne olacak, kuranda geçiyor mu? Sorularına yanıt aramaya başladı.
14.03.2023 Gündem
3 Mart deprem mi olacak 2023? 3-4 Mart deprem mi bekleniyor, martın ilk haftası ne olacak, 3 Mart’ta ne var? 3 Mart 2023 takvim yaprağı!
3 Mart deprem mi olacak 2023? 3-4 Mart deprem mi bekleniyor, martın ilk haftası ne olacak, 3 Mart’ta ne var? 3 Mart 2023 takvim yaprağı! Kahramanmaraş depremini tahmin ettiği öne sürülen Frank Hoogerbeets ''Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir” açıklaması yaptı. Söz konusu açıklamanın ardından Mart ayının ilk haftası deprem mi bekleniyor, 3 Mart deprem mi olacak 2023? 3-4 Mart deprem mi bekleniyor, martın ilk haftası ne olacak, 3 Mart’ta ne var? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
2.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Komplo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komplo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.