Kolonya

Kolonya

Son dakika kolonya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kolonya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kolonya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kolonya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kolonya gelişmeleri de dahil olmak üzere 630 kolonya haberi bulunmuştur. Tüm kolonya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kolonya koklamak orucu bozar mı? Kolonya sürmek orucu bozar mı?
Kolonya koklamak orucu bozar mı? Kolonya sürmek orucu bozar mı? Ramazan ayında, oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar arasında en çok araştırılan konulardan biri, orucu bozan etkenler arasında kolonya sürmenin yer alıp almadığı oldu. Kolonya gibi parfüm ve deodorant koklamanın da oruca etkisi sorgulanıyor. Müslümanlar, oruçlarını doğru bir şekilde tutmak ve ibadetlerini eksiksiz yerine getirmek adına bilgi sahibi olmak istemektedirler. Peki, Kolonya orucu bozar mı? Kolonya koklamak, sürmek orucu bozar mı?
14.03.2024 Ramazan
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları...
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları... Karnelyan taşı akik taşlarından biridir ve ateş kırmızısı rengindir. Kalsedeon kuvarsının türlerinden biri olan karnelyan taşı yardım saydamdır ve minerdir.
2.02.2024 Yaşam
Bayrampaşa'da Sanayi Sitesi içerisinde aynı anda iki yangın çıktı
Bayrampaşa'da Sanayi Sitesi içerisinde aynı anda iki yangın çıktı Bayrampaşa'da sanayi sitesi içerisinde önce palet üretimi yapılan alanda ardından da kolonya üretimi yapılan atölyede başlayan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Birçok dükkânın zarar gördüğü ve 5 işçinin mahsur kaldığı yangın bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
13.01.2024 Gündem
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu Antalya'da yılbaşı öncesi jandarmanın 5 depoya yaptığı baskında piyasa değeri 75 milyon lira olan, 3 milyon şişeden fazla, toplam 175 ton kaçak içki ele geçirildi. Cumhuriyet tarihinde ülke genelinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtilen operasyon kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı.
30.12.2023 Gündem
Milli futbolcunun annesine tuzak! Pes dedirtti: Önce para sonra kolonya
Milli futbolcunun annesine tuzak! Pes dedirtti: Önce para sonra kolonya Bakırköy'de dolandırılan yaşlı kadının, Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynayan eski futbolcu ve teknik direktör Raşit Çetiner'in annesi olduğu ortaya çıktı. Dolandırıcı, Müjgan Çetiner'in evine kadar girip oğlunun 10 bin lira paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Dolandırıcının telefonla aradığı kişi Raşit Çetiner'in sesini taklit ederek para istedi. Arayan kişinin oğlu olduğuna inana Müjgan Çetiner gelen kişiye tüm parasını verip bir de kolonya ikram etti
13.10.2023 Yaşam
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor!
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor! Son zamanlarda sosyal medyada hızla yayılan ‘challenge’ (meydan okuma) akımı, çocuk ve gençlerin sağlığını, hatta hayatını ciddi şekilde tehdit ediyor.
20.08.2023 Yaşam
Sosyal medyada gördü, denedi, canından oluyordu! 'Bir anda alevlerin içinde kaldım'
Sosyal medyada gördü, denedi, canından oluyordu! 'Bir anda alevlerin içinde kaldım' Muş'ta sosyal medyada gördüğü videoyu evde deneyip, üzerine kolonya döküp, elindeki çakmağı ateşleyen Fatma K. (11) ağır yaralandı. Göğüs ve boyun bölgesinde yanıklar oluşan Fatma K., "Bir anda alevlerin içinde kaldım. Hemen banyoya koşup, üzerime su döktüm. Bir an öleceğimi düşündüm" dedi.
13.08.2023 Yaşam
Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın!
Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın! Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, karşısındaki kolonya fabrikasına da sıçradı. İki fabrikadan çıkan alevler gökyüzünü kaplarken, havadan yangın söndürme helikopteri ve 4 TOMA'nın da katılımıyla itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor.
7.08.2023 Gündem
Kolonya içip fenalaştı, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı
Kolonya içip fenalaştı, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı Düzce'de, kolonya içtiği öne sürülen Enver Tunç (45), fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
3.08.2023 Gündem
Antalya girişinde 2 kilometrelik araç kuyruğu! Polislerden tatilcilere çikolata ikramı
Antalya girişinde 2 kilometrelik araç kuyruğu! Polislerden tatilcilere çikolata ikramı Kurban Bayramı'nda tüm otellerin dolduğu Antalya'ya kara yoluyla gelişler devam ediyor. Kentin giriş noktalarında kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Döşemealtı ilçesinde jandarma ve emniyet ekipleri, 2 kilometreyi bulan araç kuyruğunda tatilcilere çikolata ve kolonya ikram etti.
27.06.2023 Gündem
5 yıl önce kendi işlerini kurdular, hedef Avrupa ülkelerine açılmak
5 yıl önce kendi işlerini kurdular, hedef Avrupa ülkelerine açılmak İstanbul'un kalabalığından sıkılarak 5 yıl önce Edirne'nin Orhaniye köyünde 15 dönüm tarla satın alıp lavanta üretimine başlayan Yasin ve Selin Deniz çifti, lavantanın yağından sabununa, kolonyasından mumuna kadar birçok ürünün satışını yapıyor.
11.06.2023 Ekonomi
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ın (26) telefonunda, birlikte olduğu ve olay sonrası tutuklanan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) intihar iddiasıyla çelişen bir mesaj bulundu. Akbaş'ın, ölümünden yaklaşık 40 dakika önce gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' diye yazdığı ortaya çıktı.
25.05.2023 Yaşam
900 üründe fiyat sabitlendi, vatandaşlar Tarım Kredi Marketleri’ne akın etti!
900 üründe fiyat sabitlendi, vatandaşlar Tarım Kredi Marketleri’ne akın etti! Tüketiciler, 900 üründeki fiyat sabitlemesini 1 ay daha uzatan Tarım Kredi Marketleri’ne büyük ilgi gösterdi. Alışveriş sepetleri uygun fiyata alınan kaliteli ürünlerle doldu.
21.04.2023 Ekonomi
Bayramda 'tokalaşma ve el öpme' uyarısı! 'Virüsler aramızda olacak'
Bayramda 'tokalaşma ve el öpme' uyarısı! 'Virüsler aramızda olacak' Tüm dünya gibi Türkiye’yi de kasıp kavuran koronavirüs pandemisi, birçok alışkanlığı değiştirdi. Fakat aşıyla birlikte virüsün öldürücü etkisinin büyük oranda kontrol altına alınması ile eski normale dönüldü. Bu da pek çok riski beraberinde getirdi. Ülkemizde özellikle bayramlardaki yakın temas birçok hastalığa neden olurken, el öpmeye ilişkin çarpıcı uyarılar geldi.
21.04.2023 Sağlık
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, Azerbeycan’ın ardından Türk dünyasının kalbi Özbekistan’da… İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilen Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, Azerbaycan’dan sonra Özbekistan’a ulaştı.
12.04.2023 Ekonomi
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, şimdiden sınırları aştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın teslim edilen ilk Togg T10X’lerin ardından ikinci teslimat Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de tamamlandı.
4.04.2023 Dünya
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı?
Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı? Ramazan ayı diğer aylardan ayıran faziletli, üstün kılan özelliklerinin başında oruç ibadeti geliyor. Ramazan ayı ile birlikte orucun yükümlülükleri, oruç ibadeti, orucu bozan haller gibi konular bu ayı idrak edecek pek çok kişi tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki, Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı? İşte saç boyatma ile ilgili merak edilenler...
9.03.2023 Ramazan
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli?
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli? Hepimizi yürekten sarsan büyük deprem felaketi, evlerde alınması gereken önlemleri de bir kez daha gündeme getirdi. Deprem gibi afetlerde binalar kadar evlerdeki mobilyalar da yaralanmalarda ve can kayıplarında rol oynayabiliyor.
3.03.2023 Ekonomi
Doğum günlerine 1 gün kalmıştı! Anne ve ikizler yan yana toprağa verildi
Doğum günlerine 1 gün kalmıştı! Anne ve ikizler yan yana toprağa verildi Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan Eda Apartmanı’nın enkazından cansız bedenleri çıkarılan Cavide Şahutoğlu ile ikizleri Deniz ve Zeynep Şahutoğlu (10), Samandağ'da yan yana toprağa verildi. Son seçimde CHP'nin İskenderun Belediye Başkan adayı olan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, eşi ile yarın doğum günleri olan ikizlerinin cenazesinde gözyaşı döktü.
16.02.2023 Yaşam
Ablasını tuz ruhu içirerek öldürdü! Sebebi dehşete düşürdü
Ablasını tuz ruhu içirerek öldürdü! Sebebi dehşete düşürdü Muğla'da 60 yaşındaki Uğur Öner, birlikte yaşadığı Alzheimer hastası 63 yaşındaki ablası Canan Öner'e tuz ruhu içirerek öldürüp, aynı yolla intihara kalkıştı. Ablasını öldürdüğünü söyleyip, suçunu itiraf eden Uğur Öner, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.
27.01.2023 Yaşam
Erken emeklilik, ÖTV indirimi ve ücretsiz ulaşım kartı! Sahte engelli raporu skandalı ortaya çıktı
Erken emeklilik, ÖTV indirimi ve ücretsiz ulaşım kartı! Sahte engelli raporu skandalı ortaya çıktı Erken emeklilik, ÖTV indirimi ve ücretsiz ulaşım kartı imkanı sağlıyorlar, sahte engelli raporu almak için , doktorları yanlış yönlendirdiler. Kamu hastaneleri ile bazı özel hastanelerdeki kayıt sistemi üzerinden yapılan akılalmaz sahtekarlığın detayları ifşa oldu. Şüphelilerin rapor alabilmek kullandığı 'joker'ler ise şoke etti.
17.01.2023 Gündem
Kolonya içti, kötüleşince sağlık ekiplerini aradı! 55 yaşındaki adam öldü
Kolonya içti, kötüleşince sağlık ekiplerini aradı! 55 yaşındaki adam öldü Bursa'da kolonya içen bir kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
17.01.2023 Yaşam
Çırak olarak başlamışlardı! Şimdi ürünlerini Avrupa’ya ihraç ediyorlar
Çırak olarak başlamışlardı! Şimdi ürünlerini Avrupa’ya ihraç ediyorlar Mardin’de kolonya ve sabun üretimi işine çırak olarak başlayan iki kardeş, açtıkları kendi iş yerlerinde ürettikleri ürünleri Avrupa’ya ihraç ediyor.
23.11.2022 Ekonomi
Homojen Karışım Nedir, Özellikleri Nelerdir? Homojen Karışım Örnekleri Nelerdir?
Homojen Karışım Nedir, Özellikleri Nelerdir? Homojen Karışım Örnekleri Nelerdir? Birden fazla maddenin kimyasal özellikleri korunmadan yeni bir maddeye dönüştürülmesine homojen karışım denmektedir. Homojen karışım örnekleri en çok sıvılar, çözeltiler ve gazlarda görülmektedir. Homojen karışım maddeleri arasındaki gurup maddeleri homojen karışım yapılarak bütünlük kazanması gerekmektedir.
10.11.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kolonya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kolonya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.