Kolinda Grabar Kitarovic

Kolinda Grabar Kitarovic

Son dakika kolinda grabar kitarovic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kolinda grabar kitarovic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kolinda grabar kitarovic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kolinda Grabar Kitarovic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kolinda grabar kitarovic gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 kolinda grabar kitarovic haberi bulunmuştur. Tüm kolinda grabar kitarovic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyaya anlamlı mesajlar verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyaya anlamlı mesajlar verdik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisak'ta İslam Kültür Merkezi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "6 yıl önce Hırvatistan ziyareti sırasında İslamiyet'in Hırvatistan parlamentosu tarafından kabul edilmesinin 100. yıl dönümü etkinliğine katılmıştım. O günlerde ayrımcılığa, hoşgörüsüzlüğe karşı Zagreb'den tüm dünyaya anlamlı mesajlar vermiştik. Bugün bir kez daha dostluk ve kardeşlik için önemli mesajlar vermiş oluyoruz. Bu elbette tesadüfi değildir." diye konuştu.
8.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM 76. Genel Kurulu'na katıldığı New York'taki temasları sürüyor. Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama'yı, Hırvatistan eski Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic ile Bulgaristan eski Cumhurbaşkanı Petar Stoyono'vu kabul etti. Erdoğan daha sonra Burundi Cumhurbaşkanı Evariste Ndayishimiye ile bir araya geldi.
22.09.2021 Gündem
THY ile BVMW stratejik ortaklık için niyet bildirgesi imzaladı
THY ile BVMW stratejik ortaklık için niyet bildirgesi imzaladı Türk Hava Yolları, BVMW ile stratejik ortaklık için niyet bildirgesi imzalandı. İmzalanan niyet bildirgesine göre anlaşma durumunda THY, dünyanın 124 ülkesine ulaşan geniş uçuş ağı ve kaliteli hizmetiyle BVMW üyesi şirketlere, ticari lojistik çözümleri ve yüksek kalitede taşımacılık hizmetleri sunacak. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı,"Alman Kobiler Birliği üyelerine global ölçekte farklı alanlarda sağlayacağımız avantajlar ve iş birliğimiz orta ve uzun vadede genişleyecektir" dedi.
19.02.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çekilmeyi etkileme anlamına gelebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çekilmeyi etkileme anlamına gelebilir Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Münbiç'teki bombalı saldırıyla ilgili, "Bu olay ABD'nin almış olduğu kararı, Sayın Trump'ın almış olduğu kararı etkileme anlamında olabilir. Fakat ben Sayın Trump'ın bu noktadaki kararlılığını gördüğüm için bu tür bir terör eylemine karşı geri durmayacağına inanıyorum. Çünkü bir geri durma söz konusu olabilirse bu bir defa DEAŞ'ın bir zaferi olur." dedi.
16.01.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kitaroviç'i resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kitaroviç'i resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye gelen Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitaroviç'i resmi törenle karşıladı.
16.01.2019 Siyaset
Meclis Başkanı Yıldırım, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitaroviç ile görüştü
Meclis Başkanı Yıldırım, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitaroviç ile görüştü BMM Başkanı Binali Yıldırım, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç ile görüştü. Kitaroviç, Meclis Başkanı Yıldırım eşliğinde TBMM'nin, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında bombalanan bölümlerini gezdi.
16.01.2019 Siyaset
Domagoj Vida Cumhurbaşkanlığı yemeğine katılacak
Domagoj Vida Cumhurbaşkanlığı yemeğine katılacak Beşiktaş'ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida, yarın Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic'in bir araya geleceği yemeğe katılacak.
15.01.2019 Beşiktaş
Erdoğan'dan üst düzey görüşmeler! Önce May sonra Macron...
Erdoğan'dan üst düzey görüşmeler! Önce May sonra Macron... Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli görüşmeler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önce İngiltere Başbakanı Theresa May, daha sonra da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü. Erdoğan'ın her iki görüşmesi de basına kapalı gerçekleşti.
26.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan art arda önemli görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan art arda önemli görüşmeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile görüşmesi başladı.
25.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devletin zirvesindeki 4. yılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devletin zirvesindeki 4. yılı Türkiye'nin doğrudan halk iradesiyle seçilen ilk cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki 4. yılını geride bıraktı.
27.08.2018 Siyaset
Hırvatistan'da çılgın kutlama
Hırvatistan'da çılgın kutlama 2018 FIFA Dünya Kupası'nda ikinci olan Hırvatistan Milli Futbol Takımı, başkent Zagreb'de coşkuyla karşılandı
16.07.2018 Arşiv
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Vida esprisi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Vida esprisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic'i törenle karşıladı. Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı'na esprili bir şekilde Beşiktaş'ın Vida'yı transfer etmesiyle bir ithalat yaptıklarını söyledi.
10.01.2018 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vida' espirisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vida' espirisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitaroviç ortak açıklama yaptı. Basın toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Vida' espirisi salondakileri ve Hırvat Cumhurbaşkanı'nı kahkahaya boğdu
9.01.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün Balkanlardan kökü kazınacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün Balkanlardan kökü kazınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ terör örgütünün Balkan coğrafyasından kökünün kazınması için çalışmalarımızı dostlarımızın da desteğiyle sürdüreceğiz" dedi.
9.01.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hırvat mevkidaşını törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hırvat mevkidaşını törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic'i törenle karşıladı.
9.01.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvat Cumhurbaşkanı Kitaroviç’i karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvat Cumhurbaşkanı Kitaroviç’i karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic’i karşıladı.
9.01.2018 Siyaset
"Türkiye ile diyalog devam ettirilmeli"
"Türkiye ile diyalog devam ettirilmeli" Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic, son dönemde bazı Avrupa Birliği (AB) ülkeleri ile Türkiye arasında yaşanan gerginliğe ilişkin, "Türkiye ile diyaloğun devam ettirilmesi ve gerginliğin azaltılması gerekli." dedi.
21.03.2017 Dünya
UEFA Başlkanı Caferin açıkladı! "Vergisini vermeyen futbolcuları..."
UEFA Başlkanı Caferin açıkladı! "Vergisini vermeyen futbolcuları..." UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, futboldaki ciddi sorunlardan birinin vergilerin ödenmemesi olduğunu belirterek, "Vergisini ödemeyen bir futbolcuyu cezalandırma yetkimiz yok. Bunu devletler yapmalı." dedi.
23.09.2021 Futbol
Hırvatistan Cumhurbaşkanından büyük gaf
Hırvatistan Cumhurbaşkanından büyük gaf Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar-Kitarovic, RTL Danas kanalına verdiği bir röportaj sırasında bir gafa imza attı
17.06.2021 Dünya
Plenkovic hükümeti kurmakla görevlendirildi
Plenkovic hükümeti kurmakla görevlendirildi Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitarovic, 11 Eylül'deki seçimin kazananı HDZ'nin genel başkanı Plenkovic'i hükümeti kurmakla görevlendirdi
17.06.2021 Dünya
“Litvanya’ya asker göndereceğiz”
“Litvanya’ya asker göndereceğiz” Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç, Litvanya’ya asker göndereceklerini bildirdi.
21.07.2016 Dünya
Avusturya Dışişleri: Siyasi bir deprem! Domino etkisi...
Avusturya Dışişleri: Siyasi bir deprem! Domino etkisi... İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma kararı, Avusturya, Slovenya, Bulgaristan ve Hırvatistan'daki devlet yetkililerince olumsuz olarak değerlendirildi...
24.06.2016 Dünya
Erdoğan'dan flaş laiklik açıklaması!
Erdoğan'dan flaş laiklik açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Meclis Başkanımız anayasa tartışmaları bağlamında kendi kanaatlerini ortaya koymuştur, düşüncelerini ortaya koymuştur. Şahsımla ilgili ise benim biliyorsunuz ta başından itibaren bu konudaki düşüncelerim bellidir. Hele hele Mısır'daki yaptığım konuşma bu konuda çok çok önemli. Kurucusu olduğum partimin de programında bu zaten çok açık, net yer almaktadır ve buradaki bütün gerçek şudur, yani devlet tüm inanç gruplarına inançlarını yaşama hususunda eşit mesafededir ve laiklik budur." dedi.
29.09.2021 Gündem
Eyvah cumhurbaşkanına ayıp oldu!
Eyvah cumhurbaşkanına ayıp oldu! Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’te bir etkinliğe katılan Helsinki İnsan Hakları Komitesi Başkanı Ivan Zvonimir Cicak’ın pantolonu, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic’in karşısında düştü...
9.12.2015 Dünya
Hırvat Başkan'ın pantolunu düştü
Hırvat Başkan'ın pantolunu düştü Hırvatistan'ın ilk kadın cumhurbaşkanı Kolinde Grabar-Kitarovic ile fotoğraf çektiren Hırvat Helsinki İnsan Hakları Komitesi Başkanı Ivan Zvonimir Cicak'ın pantolonu düştü.
9.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kolinda Grabar Kitarovic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kolinda grabar kitarovic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.