Köksal Toptan

Köksal Toptan

Son dakika köksal toptan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köksal toptan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köksal toptan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köksal Toptan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köksal toptan gelişmeleri de dahil olmak üzere 834 köksal toptan haberi bulunmuştur. Tüm köksal toptan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) hayatını kaybeden eski bakanlardan Vefa Tanır (96) için cenaze töreni düzenlendi.
13.03.2023 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin eninde sonunda yeni bir anayasa yapacağını belirterek, “Üzüntümüz bunun gecikmesindedir. Gecikmesi hem milletimize hem ülkemize kaybettirmektedir. Unutmamak gerekir ki yeni anayasa olmadan yeni Türkiye de olmaz” dedi.
3.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.
11.08.2022 Siyaset
Karadeniz gazı için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye için müjdeyi verdi
Karadeniz gazı için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye için müjdeyi verdi Türkiye için tarihi gün. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filyos'ta Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni'nde açıklamalarda bulundu. 4. sondaj gemisinin adını Abdülhamit Han olarak açıklayan Erdoğan, "Bugün ülkemizin şu ana kadar en büyük doğalgaz keşfi olan Karadeniz gazında kritik bir safhaya ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. 2 yıl önce müjdemiz, açıkladığımızda yerli gazımızın 2023'te milletimizin hizmetine sunacağımızı ifade etmiştik. Gemilerimiz Fatih'in açtığı sondaj kuyularının alt ve üst sondaj çalışmalarını gerçekleştirdiler." ifadelerini kullandı.
13.06.2022 Siyaset
Zonguldak’ta bayram coşkusu
Zonguldak’ta bayram coşkusu Zonguldak’ta Ramazan Bayramı coşkusu yaşandı. Namaz sonrası protokol ve vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştı.
2.05.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarına nefes aldırmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarına nefes aldırmıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Töreni'nde konuştu. "Teröristlerin tepelerine tepelerine biniyor, nerede olursa olsun inlerini tek tek başlarına geçiriyoruz" diyen Erdoğan, "Dünya harp tarihini yeniden yazan yerli ve milli İHA'larla Suriye'deki, Irak'taki terör baronlarına nefes aldırmıyoruz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.
16.03.2022 Siyaset
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri…
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri… Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, son günlerde merak edilen “Tansu Çiller parti mi kuruyor?” sorusuna da yanıt verdi. Eski Başbakan Çiller, bir süredir gündemi meşgul eden iddialarla ilgili net konuştu. Şu an için bir parti kurma kararı almadığını belirten Çiller "Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
28.02.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan tepkisi: 'Kuzu postuna bürünerek mağdur imajı veriyor'
Bakan Akar'dan Yunanistan tepkisi: 'Kuzu postuna bürünerek mağdur imajı veriyor' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Tüm iyi niyetli diyalog çağrılarımıza rağmen Yunanistan, her türlü gerçeği çarpıtarak ve adeta kuzu postuna bürünerek mağdur bir ülke olduğu imajını vermeye çalışmakta” dedi.
8.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
2.12.2021 Siyaset
Eski milletvekili Özdemir için TBMM'de tören
Eski milletvekili Özdemir için TBMM'de tören Ankara'da hayatını kaybeden eski Samsun Milletvekili Biltekin Özdemir (82) için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.
8.09.2021 Siyaset
Eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz için TBMM'de tören
Eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz için TBMM'de tören Ankara'da, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz (77) için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi.
11.08.2021 Gündem
Türkiye merak ediyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdeyi duyurdu
Türkiye merak ediyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filyos Limanı Açılışı ve Doğal gaz İşleme Tesisleri Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Türkiye'nin beklediği müjdeyi açıklayarak, "Fatih sondaj gemimiz yine Sakarya Gaz Sahası'ndaki Amasra 1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi daha yaptı. Böylece Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı. Bu güzel haberin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi
4.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
22.04.2021 Siyaset
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınan ceneze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
15.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı! Kritik açıklama geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı! Kritik açıklama geldi Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Batı'da yükselişe geçen İslam düşmanlığı konusu ele alındı." denildi.
27.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, Kurul üyeleri, eğitim ve kültür alanları ile bölgesel gelişmeler üzerine fikir teatisinde bulundu.
4.11.2020 Gündem
Bartın'da karantina kararına uymayan 12 kişi yurda yerleştirildi
Bartın'da karantina kararına uymayan 12 kişi yurda yerleştirildi Bartın’da, karantina kararına uymayan 12 kişi karantina yurdunda tecrit altına alındı. Bartın Valisi Sinan Güner, "Bugün yapacağımız hıfzıssıhha toplantısında, caydırıcılık olması açısından bundan sonra yurtlarda kalacakların iaşe masraflarını şahıslardan tahsil edeceğiz" dedi.
10.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli toplantı
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, Doğu Akdeniz, Libya ve Suriye başta olmak üzere dış politika gelişmeleri ele alındı.
2.09.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop eski Meclis Başkanlarının bayramını kutladı
TBMM Başkanı Şentop eski Meclis Başkanlarının bayramını kutladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, eski Meclis Başkanlarıyla görüşerek bayramlarını kutladı.
31.07.2020 Siyaset
2 Temmuz’da alınacak Danıştay kararından sonra Ayasofya'da namaz
2 Temmuz’da alınacak Danıştay kararından sonra Ayasofya'da namaz Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında dün Beştepe’de toplandı. Toplantıda kurul üyeleri Bülent Arınç, Cemil Çiçek, İsmail Kahraman, Köksal Toptan, Mehmet Ali Şahin ve Yıldırım Akbulut ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun yer aldı.
17.06.2020 Siyaset
Kritik toplantı sona erdi!
Kritik toplantı sona erdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, 1915 olayları hakkında Türkiye karşıtı asılsız iddialara karşı atılacak adımlar ele alındı.
16.06.2020 Siyaset
İmamoğlu, Yerel Yönetimlerde Etik Farkındalık Projesi Çalıştayı'nda konuştu
İmamoğlu, Yerel Yönetimlerde Etik Farkındalık Projesi Çalıştayı'nda konuştu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kamu Görevlileri Etik Kurulu"nun düzenlediği, “Yerel Yönetimlerde Etik Farkındalık Projesi Çalıştayı"na katıldı. Taksim’deki bir otelde gerçekleştirilen çalıştayda, İmamoğlu ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan birer konuşma yaptı.
24.12.2019 Siyaset
Diyarbakır’a gelen Köksal Toptan rahatsızlandı
Diyarbakır’a gelen Köksal Toptan rahatsızlandı CUMHURBAŞKANLIĞI İstişare Kurulu Üyesi ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı, eski TBMM Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Diyarbakır’da katıldığı bir yemek sonrası rahatsızlandı. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Toptan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
10.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bu iş bitmiştir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bu iş bitmiştir! Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sınır ötesine operasyonla ilgili "Artık söz bitti diyoruz. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye karar verdik. Barış pınarlarının önünü açma vakti belki bugün belki yarın denebilecek kadar yakın. Hem karadan hem havadan bu harekatı yürüteceğiz. Belki bugün belki yarın, bu harekatı yapmaya mecburuz" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin "50+1" tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Yüzde 50 seçilme yeterliliği yeni sistemin adeta omurgasıdır ve bu iş bitmiştir. Yüzde 50 sınırı vazgeçilmez bir kriterdir. Bu tartışmayı bir daha açılmamak üzere kapatıyoruz" dedi.
5.10.2019 Siyaset
'Zeki Müren 39, Ecevit 41 numara ayakkabı giyerdi'
'Zeki Müren 39, Ecevit 41 numara ayakkabı giyerdi' İlkokulda çırak olarak girdiği kunduracı dükkanından usta olarak çıkan Nurettin Cebeci, 56 yıllık meslek hayatında yaptığı kunduralarla Eski Başbakan Bülent Ecevit’ten sanat güneşi Zeki Müren’e kadar birçok ismin vazgeçilmezi oldu.
5.08.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Köksal Toptan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köksal toptan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.