Kocaeli Fuarı

Kocaeli Fuarı

Son dakika Kocaeli Fuarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kocaeli Fuarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kocaeli Fuarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kocaeli Fuarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kocaeli fuarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 kocaeli fuarı haberi bulunmuştur. Tüm kocaeli fuarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cahit Tatlı cinayetinde yeni gelişme!
Cahit Tatlı cinayetinde yeni gelişme! Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, gurbetçi iş insanı Cahit Tatlı’nın (49) bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Suriye uyruklu Firas S. ile kız arkadaşı Ceren İ. ve Ali İhsan Ç., adliyeye sevk edildi.
6.10.2021 Yaşam
Yaşlı adamın gözüne biber gazı sıkıp gasp ettiler
Yaşlı adamın gözüne biber gazı sıkıp gasp ettiler Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, biber gazıyla gasbedilen 76 yaşındaki seyyar satıcı, hastaneye kaldırıldı.
19.05.2018 Yaşam
Demet Akalın rüzgarı!
Demet Akalın rüzgarı! Kocaeli Fuarı’nın 51'inci yılındaki yaz etkinlikleri Demet Akalın konseriyle sona erdi.
31.08.2017 Kültür Sanat
30 Ağustos’ta Demet Akalın konseri!
30 Ağustos’ta Demet Akalın konseri! Kocaeli Fuarı'nın 51'inci yılı Yaz Etkinlikleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserlerin sonuncusunun konuğu şarkıcı Demet Akalın oluyor.
28.08.2017 Kültür Sanat
Kocaeli'de Koray Avcı konseri!
Kocaeli'de Koray Avcı konseri! Kocaeli Fuarı'nın yaz etkinliklerinde sahne alan Koray Avcı, şarkılarıyla binlerce kişiye güzel bir gece yaşattı. Avcı'nın şarkılarına binlerce kişilik koro eşlik etti.
24.08.2017 Kültür Sanat
Kocaeli'de Koray Avcı heyecanı!
Kocaeli'de Koray Avcı heyecanı! Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı 51. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında bu hafta Kocaeli Fuarı’nda sevilen şarkıcı Koray Avcı sahne alacak.
22.08.2017 Kültür Sanat
Resul Dindar'dan muhteşem konser
Resul Dindar'dan muhteşem konser Kocaeli Fuarı'nda sahne alan Resul Dindar, Karadeniz yöresine özgü şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu.
10.08.2017 Kültür Sanat
Murat Kekilli’nin 99 depremi anısı
Murat Kekilli’nin 99 depremi anısı Kocaeli Fuarı'nda konser veren Murat Kekilli, sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
27.07.2017 Kültür Sanat
İrem Derici sevenlerini coşturdu
İrem Derici sevenlerini coşturdu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı'nın 51'inci yılı yaz etkinlikleri kapsamında, ünlü şarkıcı İrem Derici konser verdi.
6.07.2017 Kültür Sanat
Kocaeli Fuarı’nda İrem Derici konseri
Kocaeli Fuarı’nda İrem Derici konseri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı'nın 51'inci Yılı Yaz Etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı İrem Derici konser verecek.
4.07.2017 Kültür Sanat
Murat Boz, Kocaeli’yi salladı
Murat Boz, Kocaeli’yi salladı Kocaeli Fuarı’nın 51'inci yılında yaz boyunca devam edecek konser ve etkinlikler 28 Haziran İzmit’in kurtuluşunda Murat Boz konseriyle başladı.
29.06.2017 Kültür Sanat
Genç kızlar birbirine girdi
Genç kızlar birbirine girdi İsmail YK konserinde kavga çıktı
11.07.2009 Yaşam
TOGG ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! 'Dünyanın da yıldızı olacak'
TOGG ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! 'Dünyanın da yıldızı olacak' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Emin olun TOGG, bu yıl sonunda trafiğe çıktığında sadece ülkemizin değil, dünyanın da yıldızı olacak. Sıfır karbon emisyonuyla, iklim değişikliğiyle mücadeledeki en büyük kozlarımızdan biri olacak" dedi.
30.03.2022 Ekonomi
'ASELSAN satılacak' iidialarına net yanıt İsmail Demir'den geldi: Dezenformasyon, gerçekten şaşırıyoruz
'ASELSAN satılacak' iidialarına net yanıt İsmail Demir'den geldi: Dezenformasyon, gerçekten şaşırıyoruz Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ASELSANın satılacağına dair iddialarla ilgili, Gerçekten biz şaşırıyoruz. Bu yine bir dezenformasyonun parçası dedi.
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli otomobil TOGG'la ilgili flaş açıklama! Bakan Varank tarih verdi
Yerli otomobil TOGG'la ilgili flaş açıklama! Bakan Varank tarih verdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu başkan ve üyeleriyle Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nu (TOGG) ziyaret etti. TOGG’un Bilişim Vadisi’ndeki Kullanıcı Deneyim Merkezi’ndeki teknik gezide milletvekilleri, Türkiye’nin otomobilini yakından inceledi.
13.11.2021 Bilim ve Teknoloji
27 şehre 36 yeni Deneyap Teknoloji Atölyesi kuruluyor
27 şehre 36 yeni Deneyap Teknoloji Atölyesi kuruluyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "27 ilimizde 36 yeni Deneyap Teknoloji Atölyesi daha kuruyoruz. İlk aşama olan yazılı sınav başvuruları bugün başlıyor. Başvurular 4 Temmuz'a kadar devam edecek." dedi.
9.06.2021 Bilim ve Teknoloji
“Çocuklarınıza şekerli ve paketli gıdalar yedirmeyin”
“Çocuklarınıza şekerli ve paketli gıdalar yedirmeyin” Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Ayşegül Yüksel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 11. ‘sini düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı’nda “Çocukluk Çağında Obezite” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi.
30.04.2019 Sağlık
"Herkes her diyeti yapamaz’’
"Herkes her diyeti yapamaz’’ İyi Yaşam ve Beslenme Uzmanı Dilara Koçak; “Herkes her diyeti yapamaz, parmak izi gibi her insanın diyet programı ayrıdır” dedi.
30.04.2019 Sağlık
Canan Karatay uyardı! 'Kandırılıyoruz'
Canan Karatay uyardı! 'Kandırılıyoruz' Kocaeli’de okurlarıyla buluşan Prof. Dr. Canan Karatay, tans yağ ve şekerli yiyeceklerin bir çok hastalığa neden olduğunu ifade ederek, “Enerji içecekleri ve ‘Şekersiz’ diye aldığımız içecekleri içerken yapay tatlandırıcı ile ‘şekersiz’ diye kandırılıyoruz. Bu içecekler kanda en tehlikeli olan trigliseridi yükseltir” dedi.
28.04.2019 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Trabzon adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Trabzon adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Trabzon adaylarını açıkladı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Zorluoğlu oldu. Aday tanıtım töreninde CHP'yi sert dille eleştiren Erdoğan,"Partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluşturmuşlar. Hakaret etmek yerine fikir üretseler, proje üretseler emin olun bundan herkes karlı çıkacak" diye konuştu.
11.01.2019 Siyaset
Tünelin sonunda ışık var
Tünelin sonunda ışık var Ekonomide her zaman inişli çıkışlı dönemlerin olduğunu söyleyen Ali Koç, Türkiye’nin bunu atlatabilecek cephaneliğe sahip olduğunu belirtti. Koç, “Tünelin sonunda ışık var. Bizi yönetenlerin durumun farkında olduğunu ve gerekenleri yapacağını düşünüyorum” dedi
23.09.2018 Ekonomi
Yerli otomobil için yarışıyorlar!
Yerli otomobil için yarışıyorlar! Türkiye’nin mega projelerinden ‘Yerli otomobil’ de nihayet perde iniyor. Yerli otomobildeki babayiğitler belli olduktan sonra sırada hangi ilde üretileceği kaldı. Elektrikli motor ile üretilecek yerli otomobilde, mevcut şirketlerin elektrikli motor üretimine yatkın olanlarında daha avantajlı olduğu söyleniyor. Yerli otomobil nerede üretilecek? İşte şimdiden açıklama yapan o iller...
29.09.2021 Gündem
İlber Ortaylı: Çok büyük saygısızlık
İlber Ortaylı: Çok büyük saygısızlık İlber Ortaylı katıldığı kitap fuarında yayın evlerini sert bir dille eleştirdi.
20.05.2017 Kültür Sanat
Prof. Dr. Canan Karatay'dan 'Ramazan pidesi' uyarısı
Prof. Dr. Canan Karatay'dan 'Ramazan pidesi' uyarısı Prof. Dr. Canan Karatay, Kocaeli Kitap Fuarı'nda "Sağlıklı Beslenme" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Yaklaşan Ramazan öncesi vatandaşları pide konusunda uyaran Karatay, "Ramazan pidesinden uzak durun desem de durmayacaksınız biliyorum. Pidedeki riski üzerine köy tereyağı sürerek azaltabilirsiniz" dedi.
15.05.2017 Sağlık
Canan Karatay'dan çarpıcı iddia! Oruç zeytinle açılır...
Canan Karatay'dan çarpıcı iddia! Oruç zeytinle açılır... Canan Karatay, orucun zeytinle açılması gerektiğini söyledi. Karatay; 'Hz. Muhammet zeytinle açardı. Hurma nereden çıktı?' dedi.
14.05.2017 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kocaeli Fuarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kocaeli fuarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.