Demet Akalın Konser

Demet Akalın Konser

Son dakika Demet Akalın konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Akalın konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Akalın konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Akalın Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akalın konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 demet akalın konser haberi bulunmuştur. Tüm demet akalın konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın'ın çorap çizmesi gündem oldu! Fiyatı şok etti...
Demet Akalın'ın çorap çizmesi gündem oldu! Fiyatı şok etti... Şarkıcı Demet Akalın önceki akşam Ankara'da sahne aldı. Konser sırasında izleyiciyle sohbet eden Demet Akalın'ın son günlerde çok konuşulan çorap çizmesi hayranları için de merak konusu oldu. Seyirciler arasındaki bir kadın, Akalın'a çorap çizmelerinin fiyatını söyledi. Demet Akalın ise bu yanıtı verdi...
10.12.2021 Magazin
Demet Akalın sahnedeki kıyafetiyle dikkat çekti!
Demet Akalın sahnedeki kıyafetiyle dikkat çekti! Demet Akalın, önceki akşam Bostancı’da sevenleriyle buluştu. Eski ve yeni şarkılarını kendisini dinlemeye gelenler için seslendiren Demet Akalın, konser sonrası hayranlarından büyük alkış aldı.
14.11.2021 Magazin
Kuruçeşme’de 30 Ağustos coşkusu!
Kuruçeşme’de 30 Ağustos coşkusu! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk Pop Müziğin sevilen ismi Demet Akalın’ı ağırladı.
31.08.2021 Magazin
Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı
Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı Tarkan'ın Harbiye konserinde İbrahim Erkal'ın vasiyetini öğrenen Demet Akalın, gözyaşlarını tutamadı.
26.09.2019 Magazin
Demet Akalın vantilatörün azizliğine uğradı
Demet Akalın vantilatörün azizliğine uğradı Şarkıcı Demet Akalın bir gecede Antalya'nın önce Serik, ardından da Kemer ilçesinde sahneye çıktı. Akalın, Kemer'deki konseri sırasında sahne önünde çalışan vantilatörlerin uçuşturduğu kıyafeti yüzünden zor anlar yaşadı
16.06.2018 Magazin
Demet Akalın rüzgarı!
Demet Akalın rüzgarı! Kocaeli Fuarı’nın 51'inci yılındaki yaz etkinlikleri Demet Akalın konseriyle sona erdi.
31.08.2017 Kültür Sanat
30 Ağustos’ta Demet Akalın konseri!
30 Ağustos’ta Demet Akalın konseri! Kocaeli Fuarı'nın 51'inci yılı Yaz Etkinlikleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserlerin sonuncusunun konuğu şarkıcı Demet Akalın oluyor.
28.08.2017 Kültür Sanat
Demet Akalın'dan kimlik kontrolü!
Demet Akalın'dan kimlik kontrolü! Demet Akalın, Bodrum’da sahneye çıktı. Sevenlerini eğlenceli dakikalar yaşattı.
24.08.2017 Magazin
Demet Akalın boşanma konusuna son noktayı koydu
Demet Akalın boşanma konusuna son noktayı koydu Ünlü sanatçı Demet Akalın eşi Okan Kurt ile boşanıyor dedikodularına son noktayı koyarak, boşanmalarının söz konusu bile olmadığını açıkladı.
20.08.2017 Magazin
Demet Akalın'ın parası bitti!
Demet Akalın'ın parası bitti! Bodrum’daki bir özel plajın kulübünde sahne alan ünlü şarkısı Demet Akalın, spor kıyafetiyle dikkat çekti.
8.08.2017 Magazin
Demet Akalın'dan yaza merhaba konseri
Demet Akalın'dan yaza merhaba konseri Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan yaz muhteşem giriş...
14.05.2017 Kültür Sanat
Ünlü vatandaşlar sandıkta
Ünlü vatandaşlar sandıkta Ünlü isimler de vatandaşlık görevini unutmadı, Anayasa değişikliği referandumu için sandık başına gitti
16.04.2017 Magazin
Demet Akalın: Aleyna 16 yaşında böyle ise...
Demet Akalın: Aleyna 16 yaşında böyle ise... Şarkıcı Demet Akalın, şarkıcı Aleyna Tilki ile arasındaki atışmayla ilgili "Aleyna Tilki, 16 yaşında böyle ise 30 yaşında ne olur? Saygısızlığa tahammülüm yok" dedi.
2.02.2017 Magazin
Selfie yapmayan parasını geri alsın
Selfie yapmayan parasını geri alsın BURSA’da üniversite öğrencisinin katıldığı Winterfest Festivali kapsamında Uludağ’a eşi Okan Kurt ile birlikte gelen Demet Akalın, kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra konser verdi...
20.01.2016 Magazin
'Otelin dışında ne b...k yerse yesin'
'Otelin dışında ne b...k yerse yesin' Demet Akalın'dan konserde kavga eden çifte şok sözler...
22.03.2015 Magazin
Bayramın kazananı Ajda Pekkan
Bayramın kazananı Ajda Pekkan İşte Süperstar'ın bir gecede kazandığı para...
23.08.2012 Magazin
Uludağ'ı salladı
Uludağ'ı salladı Uludağ’a canlılık veren ARK Winterfest Festivali’nde Hadise ve Demet Akalın konser verdi
14.02.2012 Magazin
Festivalde gerginlik
Festivalde gerginlik Tuğba Özay, uyarılarına rağmen Akalın'ın şarkı söylemeye devam etmesine sinirlenerek festival alanını terk etti
11.08.2008 Magazin
Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde eğildi
Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde eğildi Demet Akalın, dün akşam Bodrum'da konser veren arkadaşı Ebru Gündeş'in sahnesine konuk oldu.
13.08.2023 Magazin
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles, Brezilya'da vereceği konser öncesi kötü bir olayla gündeme geldi. Styles'ın sahne ekibi, gangsterler tarafından alıkonuldu ve müzik ekipmanlarını taşıyan minibüsleri çalındı. İşte detaylar...
9.12.2022 Magazin
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim Yeni şarkısı ‘Leyla’ ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Volkan Konak, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Konak, meslektaşı Demet Akalın’ın sahnede garsonun başından aşağı şampanya dökmesi ve rapçi Murda’ya sahnede para atılmasının hatırlatılması üzerine konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte detaylar...
16.08.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Cumhurbaşkanımızın müjdesidir, muhteşem bir stat olacak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Cumhurbaşkanımızın müjdesidir, muhteşem bir stat olacak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Cumhurbaşkanımızın müjdesidir, muhteşem bir stat olacak. Türkiye’deki en modern, en güzel statlarımızdan birisi Ankara’da olacak. İnşallah gelecek yıllarda Süper Ligde maçları, o statta birlikte izleyeceğiz" dedi.
21.05.2022 Siyaset
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akalın Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akalın konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.