Kızı Hira

Kızı Hira

Son dakika kızı Hira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızı Hira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızı Hira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızı Hira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızı hira gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 kızı hira haberi bulunmuştur. Tüm kızı hira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Icardi temalı yaş günü! Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira 10 yaşına girdi!
Icardi temalı yaş günü! Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira 10 yaşına girdi! Şarkıcı Demet Akalın, 2012-2018 yılları arasında evli kaldığı Okan Kurt ile ilişkisinden 2014'te dünyaya gelen kızı Hira'nın 10'uncu yaş günü için bu yıl da görkemli bir parti düzenledi.
6.02.2024 Magazin
Demet Akalın'ın isyanı: Anladık kazıklanacağız da bu kadar da değil
Demet Akalın'ın isyanı: Anladık kazıklanacağız da bu kadar da değil Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile başladığı Bodrum tatilinde pahalılıktan dolayı dert yanmıştı. Önceki gün kiraladıkları tekneyle denize açılan ünlü şarkıcı, Akvaryum Koyu'nda görüntülendi. Akalın'a tatilde ailesinin yanı sıra arkadaşları da eşlik etti.
20.06.2023 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı
Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı Şarkıcı Demet Akalın, '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü popçu, 2012 yılında dünyaevine girip, 2018'de boşandığı eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt ile yeniden nikah masasına oturup oturmayacağı konusunda net konuştu. Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt'un trafik cezası nedeniyle Amerika için vize alamadığını da açıkladı.
25.04.2023 Magazin
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı!  Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı! Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı Demet Akalın, eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un yeni yaşını aşk dolu bir paylaşımla kutladı. Ünlü popçunun romantik mesajına, Okan Kurt'tan cevap gecikmedi. Meslektaşı Demet Akalın ile uzun yıllar küs kaldıktan sonra barışan Hande Yener'in yanı sıra Pınar Altuğ ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerden de dikkat çeken yorumlar geldi.
20.04.2023 Magazin
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı!
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı! Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve sekiz yaşındaki kızları Hira ile İzmir Alaçatı tatiline çıktı. Art arda tatil paylaşımları yapan ünlü şarkıcı, tektaş yüzüğü ile sosyal medyada çok konuşuldu.
15.06.2022 Magazin
TikTok fenomeni Özgür Balakar'dan Demet Akalın ve Hira açıklaması!
TikTok fenomeni Özgür Balakar'dan Demet Akalın ve Hira açıklaması! Demet Akalın’ın kızı Hira, ‘Uzunmakarna’ adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından 7 bin TL göndermişti. Durumu anlayan popçu, Balakar'ı dolandırıcılıkla suçlamıştı. 'Yanlış Anlama 2' filminin okuma provasında görüntülenen Özgür Balakar, Demet Akalın’la yaşadığı polemiğe değindi.
3.04.2022 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızı Hira'ya görkemli doğum günü partisi
Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızı Hira'ya görkemli doğum günü partisi Şarkıcı Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt'un kızları Hira sekiz yaşına girdi. Yeni açtıkları restoranlarında kızları için doğum günü partisi düzenleyen ikiliyi, sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.
5.02.2022 Magazin
Anne-kız tarzları da ortak!
Anne-kız tarzları da ortak! Demet Akalın kızı Hira ile alışverişteydi. Anne kız bir örnek Burberry’den giyinmişti.
26.09.2021 Magazin
Demet Akalın 'Reklam yapıyor' eleştirilerine yanıt verdi!
Demet Akalın 'Reklam yapıyor' eleştirilerine yanıt verdi! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün Etiler'de kızıyla birlikte yemek yerken görüntülendi. Muhabirlerle konuşan Akalın, "Yaptığı yardımları paylaşarak reklam yapıyor" eleştirilerine yanıt verdi.
6.09.2021 Magazin
Kuruçeşme’de 30 Ağustos coşkusu!
Kuruçeşme’de 30 Ağustos coşkusu! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk Pop Müziğin sevilen ismi Demet Akalın’ı ağırladı.
31.08.2021 Magazin
Demet Akalın'dan Cem Yılmaz'a yanıt! 'Ondan daha merhametli olduğum kesin'
Demet Akalın'dan Cem Yılmaz'a yanıt! 'Ondan daha merhametli olduğum kesin' Komedyen Cem Yılmaz, stand-up gösterilerine kaldığı yerden devam etti. Önceki gün Zorlu PSM’de gerçekleşen gösterisinde, şarkıcı Demet Akalın’la ilgili yaptığı espri dikkat çekti. Bir takipçisinin 'Demet'e bir gol daha' paylaşımına ünlü şarkıcı sessiz kalmadı. Yılmaz'ın esprisine Demet Akalın'dan cevap geldi.
10.04.2021 Magazin
Özgür Balakar kimdir? TikTok fenomeni Özgür Balakar kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç?
Özgür Balakar kimdir? TikTok fenomeni Özgür Balakar kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç? Demet Akalın'ın kızı Hira Kurt, TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL gönderdi. Demet Akalın'ın yaşanan olayın ardından ardından sitemde bulunması üzerine Özgür Balakar'dan açıklama geldi. Özgür Balaka"Merak etme Demet abla, başına gelen olaya üzüldüm. Bize 'Soyguncu' demen kalbimi kırdı. Ben kimseden bir şey talep etmedim. Geri atarım Demet abla, sakinleş. Derdimiz para olsun..." açıklamasını yaptı. Peki, Özgür Balakar kimdir? İşte tiktok fenomeni Özgür Balakar hakkında bilgiler
31.03.2021 Gündem
Demet Akalın’a TikTok şoku! İsyan etti...
Demet Akalın’a TikTok şoku! İsyan etti... Şarkıcı Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira, TikTok canlı yayınında bilmeden bastığı para gönderme butonlarıyla izlediği kişiye tamı tamına 7 bin TL gönderdi. Kredi kartındaki ödemeleri görünce şok yaşayan Akalın ise "Bu nasıl bir sahtekarlık, dolandırıcılık bu" diye isyan ederek tüm anne ve babaları uyardı.
30.03.2021 Magazin
Demet Akalın 'Ben yapsam içimden geçersiniz' demişti! TDK'ya göre...
Demet Akalın 'Ben yapsam içimden geçersiniz' demişti! TDK'ya göre... Sosyal medya paylaşımlarında yaptığı yazım yanlışlarıyla sık sık gündeme gelen Demet Akalın, kızı Hira’nın Türkçe kitabındaki heceleme örneğine isyan etmişti. MEB’in Türkçe kitabındaki heceleme biçiminin doğru olduğu ortaya çıktı.
23.01.2021 Magazin
Demet Akalın: 'Kızımı Allah korudu'
Demet Akalın: 'Kızımı Allah korudu' Demet Akalın’ın kızı Hira’nın üzerine kış bahçesinin camı düştü. Akalın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ucuz atlatılan kazayı duyurdu.
12.09.2020 Magazin
Demet Akalın'ı savunan Ebru Polat'a tepki yağdı
Demet Akalın'ı savunan Ebru Polat'a tepki yağdı Şarkıcı Ebru Polat yaptığı paylaşımla yine çok konuşuldu. Kızına özel öğretmen tuttuğu için eleştirilen Demet Akalın'ı savunan Polat, "Hepimiz özel öğretmenlerle büyüdük ne var bunda" deyince eleştiri oklarının hedefi oldu.
6.09.2020 Magazin
"Sanki Hira'yı lord okuluna yazdırdım!"
"Sanki Hira'yı lord okuluna yazdırdım!" Kızı Hira'ya özel hoca tutan Demet Akalın sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.
3.09.2020 Magazin
Demet Akalın: İndirim yaptım, yüzdesini sormayın
Demet Akalın: İndirim yaptım, yüzdesini sormayın Demet Akalın ile kızı Hira, İstinyepark’ta görüntülendi. Muhabirlerin, “İndirim yaptığınız söyleniyor, doğru mu?” sorularına yanıt verdi.
18.07.2020 Magazin
Demet Akalın: Makyajsız görünmek istemiyorum
Demet Akalın: Makyajsız görünmek istemiyorum Demet Akalın, kızı Hira’yla Instagram’ın canlı yayınında Survivor izledi. Okan Kurt ise başka odadan şarkıcıya bağlandı.
8.05.2020 Magazin
Okan Kurt'tan Hira paylaşımı
Okan Kurt'tan Hira paylaşımı Demet Akalın’ın boşandığı ama birlikte yaşamaya devam ettiği Okan Kurt, 3 yıl önce DJ’liğe soyunmuş, Bodrum ve Çeşme’deki plaj partilerinde sahne almıştı.
6.05.2020 Magazin
Fatih Ürek 'Karaktersiz' dedi, Demet Akalın tehdit etti!
Fatih Ürek 'Karaktersiz' dedi, Demet Akalın tehdit etti! Fatih Yürek bugün, sunucu Saba Tümer 'in Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayına katıldı. Yürek, küs olduğu meslektaşı Demet Akalın, hakkında sert ifadeler kullandı. Akalın'dan Yürek'e yanıt gecikmedi.
10.04.2020 Magazin
Demet Akalın'dan tepki çeken hareket
Demet Akalın'dan tepki çeken hareket Takipçilerine “Evde kalın” mesajı veren Demet Akalın, kızı Hira ile birlikte aracında seyir halinde görüntülendi. 1 metre kuralını hatırlatan Akalın “Birbirimize fazla yaklaşmayalım” diyerek aracının penceresini kapattı
22.03.2020 Magazin
"13 aydır yalnız yatıyorum"
"13 aydır yalnız yatıyorum" Yakın dostları Deniz Seki, Işın Karaca ve Cansu Kurtçu ile yeni şarkı çıkaran Demet Akalın, bugün konuk olduğu 2. Sayfa programında kızı Hira babasıyla uyumayı sevdiği için Kurt'la 13 aydır yalnız yattığını söyledi.
25.02.2020 Magazin
"Saçma sapan gurur yapmamam gerekiyordu"
"Saçma sapan gurur yapmamam gerekiyordu" Şarkıcı Alişan, önceki gün eşi Buse Varol ve oğlu Burak’la Akmerkez'de görüntülendi. Yürümeye başlayan Burak’ı alışveriş merkezinin içerisinde gezdiren Alişan, görüntülendiklerini fark edince ayaküstü soruları yanıtladı.
8.02.2020 Magazin
'Demet Akalın ile Fatih Ürek barışır'
'Demet Akalın ile Fatih Ürek barışır' İkincisi düzenlenen Altın Taç Ödülleri önceki akşam Baltalimanı'ndaki Portaxe adlı mekanda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede Hande Yener, 'Yılın Pop Kadın Sanatçısı' ödülü aldı.
7.02.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kızı Hira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızı hira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.