Kızdıran Soru

Kızdıran Soru

Son dakika kızdıran soru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızdıran soru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızdıran soru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızdıran Soru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızdıran soru gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 kızdıran soru haberi bulunmuştur. Tüm kızdıran soru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Özdemir ile ayrılık iddiaları olay yaratmıştı! Oğuzhan Koç'u kızdıran soru
Demet Özdemir ile ayrılık iddiaları olay yaratmıştı! Oğuzhan Koç'u kızdıran soru Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, çifti geçtiğimiz ağustos ayında evlenmişlerdi..Ünlü çift, iki hafta önce ise 'evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı' haberiyle gündem olmuştu. Özel hayatlarıyla çok konuşulan ikiliden Koç, geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı görüntülendi. Evlilik yüzüğünü takmamasıyla dikkat çeken şarkıcı, muhabirlerin ayrılık ve yüzük soruları karşısında sinirlendi.
7.04.2023 Magazin
Antalya'daki tarihi zirvede Lavrov’u kızdıran sorudaki kadın
Antalya'daki tarihi zirvede Lavrov’u kızdıran sorudaki kadın Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken dünyanın gözü Antalya'daki tarihi zirvedeydi. Ukrayna ve Rusya dışişleri bakanlarının bir araya geldiği diplomatik forumda Ukraynalı bir gazetecinin “Kadınları kaçırmaya başladınız, buna ne diyeceksiniz?” sorusu Lavrov’u kızdırmıştı. O soruda kaçırıldığı belirtilen kadının Kırım Türkü Leyla İbrahimova olduğu ortaya çıktı. İbrahimova’nın kaçırıldığı iddiasıyla ilgili detayları Ukrayna’nın eski Cumhurbaşkanı Poroşenko paylaştı.
12.03.2022 Dünya
Sevgililer Günü sorusu Yıldız Tilbe'yi kızdırdı!
Sevgililer Günü sorusu Yıldız Tilbe'yi kızdırdı! Şarkıcı Yıldız Tilbe, Nişantaşı'nda başladığı alışveriş turuna Akmerkez'de devam etti. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden ünlü isim, genç hayranlarına aşk tavsiyeleri verdi. Aracının ön tamponunun kırık olduğu fark edilen Tilbe, hasarın nasıl gerçekleştiğini de anlattı.
9.02.2022 Magazin
Nicole Kidman'ı kızdıran soru! 'Bunu bir erkeğe soramazsınız'
Nicole Kidman'ı kızdıran soru! 'Bunu bir erkeğe soramazsınız' Javier Bardem ile başrolleri paylaştığı son filmi için The Guardian gazetesine konuşan Nicole Kidman, muhabirin eski eşi Tom Cruise hakkında soru sormasına sinirlendi. Soruyu cinsiyetçi bulan yıldız isim, "Bunu bir erkeğe sorabileceğinizden emin değilim" ifadelerini kullandı.
30.12.2021 Magazin
Süleyman Soylu’yu canlı yayında kızdıran soru!
Süleyman Soylu’yu canlı yayında kızdıran soru! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında açıklama yaparken bir muhabir tarafından sorulan soruya tepki gösterdi. Soylu, "Şu anda sizin yaptığınız Yunan medyasının çarpıtmasını burada ifade etmektir." dedi.
5.03.2020 Siyaset
Hastane çıkışı Defne'yi kızdıran soru
Hastane çıkışı Defne'yi kızdıran soru Defne Samyeli, kontrol amacıyla gittiği hastanenin çıkışında görüntülendi.
27.11.2019 Magazin
Cem Yılmaz'ı kızdıran soru!
Cem Yılmaz'ı kızdıran soru! Ünlü komedyen, özel davet sebebiyle katıldığı gösterinin ardından oğlu ile ilgili sorulan soruya sinirlendi.
19.04.2019 Magazin
Enişte kızdı
Enişte kızdı EBRU Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş’la önceki akşam Etiler’de bir restoran çıkışı objektiflere takıldı.
13.10.2018 Magazin
Tatlıses'e kardeş darbesi: Onun maaşlı elemanı...
Tatlıses'e kardeş darbesi: Onun maaşlı elemanı... 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı'yı kızdıran soru...
10.01.2018 Magazin
Nihat Hatipoğlu'nu kızdıran soru!
Nihat Hatipoğlu'nu kızdıran soru! Bir izleyicinin "Evlenmek üzere olduğum kadından ayrılıp ablasıyla evlenebilir miyim?" şeklindeki sorusu Nihat Hatipoğlu'nu kızdırdı.
16.06.2017 Televizyon
Deniz Baykal'ı canlı yayında kızdıran soru
Deniz Baykal'ı canlı yayında kızdıran soru Deniz Baykal, Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunumuyla ekrana gelen Türkiye'nin Nabzı programına konuk oldu. Baykal, 367 sorusuna kızarak "Bunun dışında bir laf bulamıyor musun Didem?" diyerek tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Başak Dizer'i kızdıran soru!
Başak Dizer'i kızdıran soru! Başar Dizer, kendisine yöneltilen "Kıvanç Bey'in size 200 bin Euro değerinde bir Ferrari alarak jest yaptığı doğru mu?" sorusuna sitemli bir yanıt verdi.
22.02.2017 Magazin
Riekerink'i kızdıran soru!
Riekerink'i kızdıran soru! Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Elazığspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
30.11.2016 Galatasaray
Kızdıran soru
Kızdıran soru Yönetmen Sinan Çetin, önceki akşam arkadaşlarıyla Arnavutköy Any’deydi...
1.10.2016 Magazin
Nihat Hatipoğlu'nu kızdıran soru!
Nihat Hatipoğlu'nu kızdıran soru! Ünlü ilahiyatçı programına telefonla bağlanan ve 67 yaşındaki babasının annesini aldattığını belirten izleyicinin sorusuna "Bu yaş azgınlık yaşı değil ki" çıkışıyla yanıt verdi.
28.09.2016 Sinema-Dizi
Şenol Güneş'i kızdıran soru
Şenol Güneş'i kızdıran soru Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor maçının ardından Olcay Şahan'la ilgili gelen bir soruya sinirlendi.
24.09.2021 Beşiktaş
Sibel Can'ı kızdıran soru
Sibel Can'ı kızdıran soru Ünlü sanatçı Sibel Can, önceki akşam Kıbrıs'taki hayranlarını coşturdu...
8.07.2016 Magazin
Asena'yı kızdıran soru
Asena'yı kızdıran soru Fenerbahçeli Caner Erkin'den boşanan Asena Atalay, anneannesi Ayşe Hanım’la Cihangir'deydi...
4.05.2016 Magazin
Dilmen'i kızdıran soru
Dilmen'i kızdıran soru Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'un, Galatasaray'ı 4-2 mağlup ettiği maçın ardından NTVSpor'da müsabakayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, canlı yayında Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'e yöneltilen bir soruya tepki gösterdi.
16.04.2016 Antalyaspor
Tolga sorusu kızdırdı
Tolga sorusu kızdırdı Oyuncu Tolga Karel’den geçen ay boşanan Azeri manken Günay Musayeva, meslektaşları Tuğçe Sarıkaya ve Pelin Suade’yle Nişantaşı’ndaydı...
11.10.2015 Magazin
Murat Bardakçı'yı kızdıran soru
Murat Bardakçı'yı kızdıran soru Murat Bardakçı'yı kızdıran soru
7.07.2015 Sinema-Dizi
Deniz Baykal'ı kızdıran soru
Deniz Baykal'ı kızdıran soru Meclisin en yaşlı üyesi olarak geçici TBMM Başkanlığını yapacak olan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cemil Çiçek'ten görevi devraldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
Ersun Yanal'dan sert tepki
Ersun Yanal'dan sert tepki Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu.
3.05.2015 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Kızdıran Soru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızdıran soru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.