Kıyafet Yönetmeliği

Kıyafet Yönetmeliği

Son dakika kıyafet yönetmeliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıyafet yönetmeliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıyafet yönetmeliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıyafet Yönetmeliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıyafet yönetmeliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 kıyafet yönetmeliği haberi bulunmuştur. Tüm kıyafet yönetmeliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni polis kıyafeti Resmi Gazete’de! Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024…
Yeni polis kıyafeti Resmi Gazete’de! Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024… Emniyet Mensupları Kıyafet Yönetmeliği'nde değişiklik yapan yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmelikte polis ve bekçi üniformalarının çizimleri de yer aldı. Peki, Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024…
5.03.2024 Gündem
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?'
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?' Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın Noel Partisi sırasında giydiği kıyafeti sosyal medyada dalga konusu oldu. Paris Hilton ve ailesiyle bir araya gelen Kim'e yorum yağdı. Yıldızı görenler "Sanırım Kim, Cadılar Bayramı için giyinirken, diğer herkes Noel partisi için şık giyinmiş" dedi.
19.12.2022 Magazin
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği!
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği! Devlet okullarında forma giymek zorunlu mu, okullarda forma zorunlu mu? Yaklaşık 19 milyon İlk ve ortaöğretim öğrencileri yaz tatili ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladı. Öğrenciler okullarına devam ederken okullarda kıyafet uygulaması hakkında aramalarını da arttırdı. Söz konusu konuyla ilgili okul formasının zorunlu olup olmadığı oldu.
20.09.2022 Eğitim
Memurlar sakal bırakabilir mi, memurlara sakal serbest mi? Kılık kıyafet yönetmeliği 2022
Memurlar sakal bırakabilir mi, memurlara sakal serbest mi? Kılık kıyafet yönetmeliği 2022 Memurlukta sakal serbestisi için mevzuatta güncelleme yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin kılık ve kıyafetine dair yönetmelik mevzuatında belirlenen saç, sakal ve kıyafet yönergeleri, yeni mevzuatta ele alındı. Peki, memurlara sakal serbest mi oldu, memurlar sakal bırakabilir mi? İşte memur saç sakal yönetmeliği 2022…
29.07.2022 Memur
Sakal serbest mi, memur sakal bırakabilir mi? Kılık kıyafet yönetmeliği değişti mi, Danıştay sakal kararı 2022 nedir? Memurun sakal uzatması!
Sakal serbest mi, memur sakal bırakabilir mi? Kılık kıyafet yönetmeliği değişti mi, Danıştay sakal kararı 2022 nedir? Memurun sakal uzatması! Memur sakal bırakabilir mi, kılık kıyafet yönetmeliği değişti mi? Memurun sakal uzatması ile ilgili alınan karar merak konusu oldu. Sakal uzattığı için uyarma cezası alan memurun kararın iptali için açtığı dava reddedildi. Reddedilen dava sonrası, davacı, kararı temyize götürdü. Peki, Memurun sakal uzatması serbest mi, Danıştay sakal kararı 2022 nedir? Memura sakal serbest mi?
1.06.2022 Memur
Başörtüsü ile ilgili flaş karar! Danıştay vize verdi
Başörtüsü ile ilgili flaş karar! Danıştay vize verdi Danıştay 2. Daire, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline başörtüsü serbestisi getiren düzenlemeye ikiye karşı üç üyenin oy çokluğuyla vize verdi.
9.04.2021 Gündem
Çalışanların tümünü kapsıyor! Emsal karar
Çalışanların tümünü kapsıyor! Emsal karar Çalıştığı benzin istasyonundaki sakal tıraşı olmadan, kirli sakallı olarak mesaisine gelen genç, iddiaya göre işveren tarafından uyarıldı. Patronun uyarılarına kulak asmayan meydancı genç, bir defa daha sakallı şekilde işe gelince olanlar oldu.
3.01.2021 Çalışma Hayatı
Resmen değişti! Binlerce kişiyi kapsıyor, artık 4 yıl...
Resmen değişti! Binlerce kişiyi kapsıyor, artık 4 yıl... Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren yeni düzenleme yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile Ticaret Bakanlığı'nda çalışan memurları ilgilendiren iki önemli değişikliği hayata geçirdi. Bakanlık yurt dışında görevli personelin görev süresini 3 yıldan 4 yıla çıkarırken, taşra teşkilatında görevli personelin kılık kıyafet yönetmeliğinde de değişiklik yaptı. İşte o iki düzenleme...
13.05.2020 Çalışma Hayatı
Jandarma Genel Komutanlığı Kıyafet Yönetmeliği Resmi Gazete'de
Jandarma Genel Komutanlığı Kıyafet Yönetmeliği Resmi Gazete'de Jandarma Genel Komutanlığı Kıyafet Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yer aldı.
31.03.2020 Gündem
Memurların kıyafet yönetmeliği değişti!
Memurların kıyafet yönetmeliği değişti! Yüz binlerce memuru ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Kıyafet yönetmeliği değişti.Emniyet, resmi üniforma giyen personele verilecek giyim eşyalarını tahsis etmek üzere puan esasına dayalı bir dağıtım sistemi kuracak.Bu sistemde, her giyeceğin bir puan karşılığı olacak.
3.05.2019 Çalışma Hayatı
Küpe takan erkek memurluktan atılabilir mi?
Küpe takan erkek memurluktan atılabilir mi? Devlet memurları, diğer çalışanlardan farklı olarak sınırları net bir şekilde çizilmiş olan kılık kıyafet yönetmeliğine uymak zorundalar. Peki erkek memurların küpe takması memurluktan atılmalarına sebep olabilir mi, yönetmelik bu konuda ne diyor? İşte merak edilen o sorunun yanıtı.
13.02.2019 Çalışan Hakları
Polislerin "kıyafet yönetmeliği' değişti
Polislerin "kıyafet yönetmeliği' değişti Polislerin giyecekleri kıyafetlere ilişkin yönetmelik değişti.Yeni yönetmeliğe göre erkek ve kadın personelin görev kıyafetiyle siyah çorap giymesi zorunlu olacak."Sualtı grup amirliğinde görevli balık adam" ibaresi "kurbağa adam" olarak değiştirildi.
26.01.2019 Gündem
Danıştay'dan TSK'da başörtüsü serbestisi kararı
Danıştay'dan TSK'da başörtüsü serbestisi kararı Danıştay 2. Dairesi TSK'da kadın personele başörtüsü serbestisi getiren düzenlemenin yürütmesinin durdurulması talebini reddetti.
6.12.2018 Gündem
Memurlar dikkat! Yeniden mecburi oluyor
Memurlar dikkat! Yeniden mecburi oluyor Kamu kurumlarında 15 Mayıs günü başlayan yaz dönemi kıyafet uygulaması 15 Eylül 2017'de bitecek. Kış dönemi kıyafet uygulamasında erkek memurlar 18 Eylül pazartesi sabahı ile birlikte kravat takma zorunluluğu altına girecek.
29.09.2021 Gündem
Kıyafet yasağına erkek öğrencilerden 'omzu açık' protesto
Kıyafet yasağına erkek öğrencilerden 'omzu açık' protesto Kaliforniya’da bir lise, okulun ilk gününde ‘omuzları açık’ üstlerle okula gelen 50 kız öğrenciyi evlerine geri gönderdi. Bunun üzerine aynı lisede öğrenci olan erkekler, okula omuzları açık üstlerle giderek ‘Cinsiyetçi uygulamanızı kınıyoruz’ sözleriyle kız öğrencilerle dayanışma gösterdi.
23.08.2017 Dünya
TSK'da başörtüsü yasağı kalktı
TSK'da başörtüsü yasağı kalktı TSK'da başörtüsü yasağının kalktığı duyuruldu. İsteyen kadın subay ve astsubaylar başörtüsü takabilecek. Uygulama askeri öğrenciler için de geçerli olacak.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan memurlara yeni kıyafet yönetmeliği!
TSK'dan memurlara yeni kıyafet yönetmeliği! Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelikte değişiklik yapıldı.
29.09.2021 Gündem
28 Şubat'ta görevden atılmışlardı! Geri dönecekler
28 Şubat'ta görevden atılmışlardı! Geri dönecekler 28 Şubat sürecinde alınan YAŞ kararları ile ordudan atılan askerler, disiplin soruşturmaları ile görevlerinden uzaklaştırılan kamu personeli ve MİT mensupları görevlerine geri dönebilecek.
29.09.2021 Gündem
Başörtüsü düşmanlığı yine hortladı
Başörtüsü düşmanlığı yine hortladı FETÖ’nün darbe girişiminden sonra şimdi de başörtüsü düşmanlığı başladı. Bazı kolej ve dershaneler başörtülülerin başvurularını kabul etmiyor. Otobüs duraklarında da sataşmalar yaşanıyor
29.09.2021 Gündem
Memurlarla ilgili yeni dönem! Vatandaş söz sahibi
Memurlarla ilgili yeni dönem! Vatandaş söz sahibi Memurlarla ilgili hayata geçecek olan yeni düzenlemenin detaylarını Sabah'tan Faruk Erdem yazdı. İşte o yazı:
7.07.2016 Ekonomi
Memurlara yırtmaçlı etek yasak!
Memurlara yırtmaçlı etek yasak! Memurların kılık ve kıyafetlerini düzenleyen yönetmelik değişiyor...
29.09.2021 Gündem
Memurlar için yeni dönem başlıyor!
Memurlar için yeni dönem başlıyor! Milyonlarca memuru ilgilendiren yönetmelik değişikliği için düğmeye basıldı. Tek tip memur yerine özgürlük gelecek. Kravat, saç, sakal ve bıyık gibi kesin kurallar değişecek.
29.09.2021 Gündem
IŞİD imaj değiştiriyor
IŞİD imaj değiştiriyor Türkiye içinde köşeye sıkışan IŞİD'in militanlarına, yeni kıyafet yönetmeliği gönderdiği öğrenildi.
23.11.2015 Dünya
Kurucusu olduğu partiden ilk kez aday oldu
Kurucusu olduğu partiden ilk kez aday oldu AK Parti'nin kurucularından Denizli milletvekili adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, parti kurulduğundan bu yana geçen 13 yıllık süreçte ilk kez 1 Kasım seçimleri için milletvekili adayı gösterilmesini, "başörtüsü mücadelesinin taçlanması" olarak gördüğünü söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kıyafet Yönetmeliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıyafet yönetmeliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.