Kısa Film

Kısa Film

Son dakika kısa film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kısa film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kısa film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kısa Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kısa film gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.345 kısa film haberi bulunmuştur. Tüm kısa film haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı
23.04.2024 Gündem
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil, Romanya'da maça çıkacak! ‘Kıran kırana bir maç bizi bekliyor’
Erkan Kolçak Köstendil, Romanya'da maça çıkacak! ‘Kıran kırana bir maç bizi bekliyor’ Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bir bankanın düzenlediği kısa film festivalinde jürilik yaptı. Köstendil, oyunculuğun yanında futbol kariyerini devam ettirdiğini ve önümüzdeki günlerde ünlülerden oluşan Türk milli takımı olarak, Romanya’nın tanınmış simalarından oluşan Romanya takımı ile maç yapacaklarını söyledi.
6.04.2024 Magazin
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik  İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen ‘Kahramanmaraşlılar İle Sahur Sofrası’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum “Yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Başka evlatlarımızı, yavrularımızı toprağa vermek istemiyoruz. İstanbul’a hizmet etmek için yola çıktığımız ilk günden itibaren şunu söyledik; 'İstanbul’u depreme hazırlıklı hale getirmek zorundayız'” dedi.
24.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Sakarya'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, '31 Mart seçimleri geleceğimiz adına çok kritik.' dedi. Muhalefete tepki gösteren Erdoğan, 'Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil. Türkiye’nin ikinci büyük partisi saç saça baş başa kavga ediyor.' ifadelerini kullandı.
24.02.2024 Gündem
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler için kentin simgesi olan Balıklıgöl’deki Dergah Camii’nde dua edildi. Ardından cami çıkışında cemaate çorba dağıtıldı.
6.02.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
TBMM'de 15 Temmuz anma töreni! Cevdet Yılmaz: Milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır
TBMM'de 15 Temmuz anma töreni! Cevdet Yılmaz: Milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM'de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla canları pahasına meydanlara akın eden milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır. 27 gün boyunca demokrasi nöbetlerini sürdürmüşlerdir." dedi. TBMM Başkanı Kurtulmuş ise "15 Temmuz'u unutmadık ve unutturmayacağız. Bu darbe teşebbüsü milleti yok etmeye odaklandı" ifadelerini kullandı.
15.07.2023 Gündem
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor İlk yılında LGS’de yüzde 1’lik dilime giren adayların tercih ettiği Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişim ve medya’ çalışanlarını bekliyor.
6.07.2023 Eğitim
Hakan Fidan Azerbaycan'da: Tüm Türk dünyasının zaferi olarak görüyoruz
Hakan Fidan Azerbaycan'da: Tüm Türk dünyasının zaferi olarak görüyoruz Azerbaycan’ın Milli Lideri Haydar Aliyev’in doğumunun 100. yıl dönümünü anma yemeğinde konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Karabağ'da işgal altındaki Azerbaycan topraklarının kurtarılmasını tüm Türk dünyasının zaferi olarak görüyoruz” dedi.
5.07.2023 Gündem
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali haftaya başlıyor. Festivalde 4 farklı kategoride toplam 40 film yarışacak.
17.04.2023 Kültür Sanat
Bakan Kurum: Deprem bölgesinde inşa edeceğimiz 650 bin konutumuzu sıfır atık uyumlu olacak şekilde inşa edeceğiz
Bakan Kurum: Deprem bölgesinde inşa edeceğimiz 650 bin konutumuzu sıfır atık uyumlu olacak şekilde inşa edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde 2017'de başlatılan Sıfır Atık Hareketi’nin tüm dünyanın katkı ve katılım sağlayacağı “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu.
30.03.2023 Ekonomi
Peter Werner hayatını kaybetti!
Peter Werner hayatını kaybetti! Başarılı televizyon dizileriyle tanınan Oscar ödüllü yönetmen Peter Werner, 76 yaşında yaşamını yitirdi.
23.03.2023 Magazin
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
28.02.2023 Futbol
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim!
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim! Türkiye'de 9 saat arayla meydana gelen depremler Suriye'de de büyük bir yıkıma yol açtı. Oscar ödüllü Suriyeli yönetmen depremde 13 aile üyesini kaybettiğini açıkladı.
13.02.2023 Dünya
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi!
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi! Dünyanın sayılı kültür sanat mekânlarından Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverlere kapılarını yeniden açtığı 29 Ekim 2021’den bu yana 1 milyon 300 bin ziyaretçi ağırladı. Operadan baleye, tiyatrodan konserlere; sergi ve çocuk atölyelerine farklı buluşmalara sahne olan AKM’de yıl boyunca 1265 etkinlik gerçekleşti.
19.12.2022 Kültür Sanat
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması 8 Aralık’ta başlayan 12. AB İnsan Hakları Film Günleri 18 Aralık’a dek sürecek. 12. AB İnsan Hakları Kısa Film Yarışması’nın kazananları 9 Aralık’ta Ankara’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı.
12.12.2022 Advertorial
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara mektup
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara mektup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kaleme aldığı mektup, Türkiye’nin dört bir yanında kurulan AK noktalarda milyonlarca üyeye ve vatandaşa ulaştırılacak.
12.08.2022 Siyaset
TEKNOFEST Kısa Film Yarışması başvuru tarihi uzatıldı
TEKNOFEST Kısa Film Yarışması başvuru tarihi uzatıldı TEKNOFEST 2022 etkinlikleri kapsamında düzenlenen Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması’nın başvuru tarihleri uzatıldı.
4.08.2022 Gündem
Silahlı saldırıda ölen Dr. Ekrem Karakaya'ya 'şehit' unvanı verildi
Silahlı saldırıda ölen Dr. Ekrem Karakaya'ya 'şehit' unvanı verildi Konya'da uğradığı silahlı saldırı sonucu çalıştığı Şehir Hastanesi'nde klinikte öldürülen kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya, hastanede düzenlenen törenle anıldı. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Ekrem Karakaya'ya şehitlik unvanı verildiğini belirterek, ''Şehidimizin ailesi artık yüce devletimize emanet. Ekrem kardeşimize devletimiz ‘şehit’ unvanı verdi. Bundan sonra eşi ve kıymetli evlatları şehit yakını olarak devletimizin ve milletimizin şemsiyesi altında ömür boyu korunacaklar” dedi.
21.07.2022 Gündem
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti 'Kosmos', 'Ahlat Ağacı' ve 'Babam ve Oğlum' başta olmak üzere birçok yapımda rol alan oyuncu Sencar Sağdıç, 68 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber, sosyal medyadan duyuruldu.
8.07.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası

Benzer Haber Etiketleri

Kısa Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kısa film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.