Kış Uykusu

Kış Uykusu

Son dakika kış uykusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış uykusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış uykusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Uykusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış uykusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 kış uykusu haberi bulunmuştur. Tüm kış uykusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı
Kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı. Arıları da telef eden ayılarla büyük problem yaşadıklarını belirten vatandaş, “Ayı, köyümüzü her gün ziyaret ediyor, komşu gibi olduk” dedi.
25.12.2023 Gündem
Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 200 bin TL’lik soru! Cevabı merak konusu oldu
Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 200 bin TL’lik soru! Cevabı merak konusu oldu ATV'nin sevilen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta nefesler tutuldu. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e 200 bin TL'lik "Hangi filmin ilk 10 dakika 38 saniyelik süresi boyunca hiçbir konuşma yoktur?" sorusu damga vurdu. İşte yanıtı...
22.05.2023 Magazin
Nejat İşler: Bu deprem beni depresyona soktu
Nejat İşler: Bu deprem beni depresyona soktu 'Deli Yürek', 'Gülbeyaz', 'Aliye', 'Barda', 'Kış Uykusu' 'Kaybedenler Kulübü', 'Bodrum Masalı' ve 'Behzat Ç.' gibi projelerde kamera karşısına geçen Nejat İşler,önceki akşam arkadaşları ile Cihangir'de bir mekana oturup saatlerce sohbet etti. Oyuncu, depremden dolayı moralinin çok bozuk olduğunu söyledi.
4.03.2023 Magazin
Küresel ısınma arıları da etkiledi
Küresel ısınma arıları da etkiledi Şırnak’ta bu yıl kış kurak geçince bal arıları kış uykusuna yatmadı. 5 ay boyunca kış uykusuna yatan bal arıları bu yıl kar yağışı olmayınca erken ballarını tüketti.
21.01.2023 Gündem
Yılanların kış uyku düzeni bozuldu: Ocak ve şubatta sıkça görülmeye başlandı
Yılanların kış uyku düzeni bozuldu: Ocak ve şubatta sıkça görülmeye başlandı Adıyaman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zülfü Yıldız, küresel ısınma nedeniyle yılanların uyku düzeninin bozulduğunu belirterek, "Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne son 45 yılın en fazla kar yağışı düşmesine rağmen, yılanlar ocak ve şubat aylarında aktif olarak görüntülenmeye başlanmıştır" dedi.
9.02.2022 Yaşam
Bakanlık az önce açıkladı! 25 milyon lira destek!
Bakanlık az önce açıkladı! 25 milyon lira destek! Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 2021 yılında sinema sektörüne 26 proje için 25 milyon 50 bin lira destek sağlandı.
24.04.2021 Ekonomi
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü...
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü... Londrada gerçekleşen olay tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. Bundan iki yıl kadar önce İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı: Genç bir adam binlerce fit yüksekte seyir halindeki bir uçaktan düştü. Bugün hala aydınlatılamayan bu olayla ilgili aşağıdaki satırları okuyunca ağzınız açık kalacak.
20.04.2021 Dünya
Uyku bozuklukları ölümle sonuçlanabilir!
Uyku bozuklukları ölümle sonuçlanabilir! Koronavirüs salgını ile pek çok kişide günlük düzen bozuldu ve buna bağlı olarak uyku problemi yaşayan kişilerde artış oldu. Uyku sorunlarının koma haline hatta ölüme götürebileceği konusunda uyarılarda bulunan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Muhammed Akkoyunlu, “Pandeminin beraberinde getirdiği ruhsal baskıyla beraber, gece uykuları ciddi şekilde etkileniyor. Ayrıca Kovid-19 enfeksiyonu geçirenlerde de hastalığın etkilerinden biri olarak ciddi şekilde uyku bozuklukları meydana geliyor. Bulguların ortaya çıkış şekli genel olarak uykusuzluk gibi genel geçer bir semptom olmakla birlikte uyku sırasında hareket bozukluklarına, hatta yarı koma ve koma haline ve maalesef ölüme kadar kadar gider” dedi.
17.01.2021 Sağlık
İnsanlar da kış uykusu semptomu yaşayabilir!
İnsanlar da kış uykusu semptomu yaşayabilir! Kış depresyonu hakkında bilgilendirmede bulunan Uzman Klinik Psikolog Zozan Başçi, bazı insanların kış depresyonu nedeniyle ‘kış uykusu semptomu’ yaşayabildiğini belirterek “Kış depresyonu da bir klinik depresyon şeklidir, ancak yorgunluk halleri, artan uyku, artan iştah ve kilo alımı genellikle en belirgin semptomlardır” dedi.
9.01.2021 Sağlık
Boz ayıların göç ettiği, ilk kez Sarıkamış'ta ortaya çıktı
Boz ayıların göç ettiği, ilk kez Sarıkamış'ta ortaya çıktı Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, KuzeyDoğa Derneği Başkanı Doç. Dr. Çağan Şekercioğlu liderliğinde yürütülen 'Doğu Anadolu'nun Yaban Hayatını Araştırma ve Koruma Projesi' kapsamında yapılan araştırma ile dünyada ilk kez boz ayıların göç ettiği ortaya çıktı.
1.07.2020 Yaşam
Haluk Bilginer'e Emmy ödülü! (Haluk Bilginer kimdir, hayatı ve kariyeri)
Haluk Bilginer'e Emmy ödülü! (Haluk Bilginer kimdir, hayatı ve kariyeri) Usta oyuncu Haluk Bilginer Şahsiyet dizindeki performansıyla 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘’En iyi Erkek Oyuncu’’ seçildi. ‘’Kendimden çok, Türkiye için mutluyum’’ diyen Haluk Bilginer’in hayatını ve oyunculuk kariyerini derledik. Haluk Bilginer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
26.11.2019 Yaşam
Antibiyotiğe bağışıklı virüs keşfedildi!
Antibiyotiğe bağışıklı virüs keşfedildi! Bulaşıcı bir bakterinin, antibiyotiklerin saldırısına uğradığında kış uykusuna geçtiği tespit edildi.
27.09.2018 Sağlık
Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu
Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu Amerika'da yapılacak 91. Akademi Ödülleri (OSCAR) Yabancı Dilde En İyi Film Dalı'nda Türkiye'nin adayı Nuri Bilge Ceylan'ın 'Ahlat Ağacı' filmi oldu.
17.08.2018 Televizyon
Ahlat Ağacı rekor izleyici sayısına ulaştı
Ahlat Ağacı rekor izleyici sayısına ulaştı Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, gösterime giren yeni filmi Ahlat Ağacı ile ilk üç günde 46 bin kişi tarafından izlendi. Ceylan bu sayıyla kariyerinin açılış rekorunu kırdı.
5.06.2018 Magazin
Ne büyük gurur!
Ne büyük gurur! Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Ahlat Ağacı’ filmi Cannes’da dünya prömiyerini yaptı. ‘Altın Palmiye’ için yarışan film büyük ilgi gördü. Ceylan ve ekibi tam 15 dakika boyunca ayakta alkışlandı
19.05.2018 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 14 Ekim Cumartesi
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 14 Ekim Cumartesi 14 Ekim Cumartesi günü Star TV yayın akışı sabah 06:00’da “Emine” isimli yerli sinema ile başlangıcı yapıyor. Akşam saatlerinde ise saat 20:00’da başlayan “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizi ekranların yıldızı olacak. Yepyeni bölümü ile ekranlara bomba gibi düşen dizi ile güzel bir cumartesi akşamına ne dersiniz? Haberimizin devamını okuyarak Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Ödüllü yönetmenden fotoğraflar
Ödüllü yönetmenden fotoğraflar Altın Palmiye ödüllü ‘Kış Uykusu’ sahil sayısız önemli filmin görüntü yönetmenliğini yapan Gökhan Tiryaki, ilk kişisel fotoğraf sergisi ‘Cinerama’ ile sanatseverlerle buluştu.
11.10.2017 Magazin
Çekimler tamamlanmadan film satışa çıktı!
Çekimler tamamlanmadan film satışa çıktı! Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi Ahlat Ağacı'nın çekimleri tamamlanmadan satışları başladı.
23.05.2017 Kültür Sanat
Oscarlı yıldızdan Bilginer’e övgü
Oscarlı yıldızdan Bilginer’e övgü 19 Mayıs’ta vizyona girecek olan “Osmanlı Subayı” filminin Oscarlı oyuncusu Ben Kingsley, sette Haluk Bilginer’i görür görmez tanıdığını söyledi
26.04.2017 Magazin
Ben Kingsley’den Haluk Bilginer’e övgü!
Ben Kingsley’den Haluk Bilginer’e övgü! Oscar ödüllü İngiliz aktör Ben Kingsley, usta oyuncu Haluk Bilginer’den övgüyle bahsetti.
26.04.2017 Kültür Sanat
Oscar yolcusu kalmasın
Oscar yolcusu kalmasın Oscar Akademisi, yönetmen Nuri Bilge Ceylan ve “Mustang” filmiyle Fransa’dan yabancı film kategorisinde Oscar adayı olan yönetmen Deniz Gamze Ergüven’e üyelik davetiyesi yolladı.
30.06.2016 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncu Melisa Süzen hayranı çıktı!
Dünyaca ünlü oyuncu Melisa Süzen hayranı çıktı! Son birkaç gündür İstiklal Caddesi'nde sinemalar arasında koşuştururken 'Acaba bu gördüğümüz Stacy Martin mi?' diyenler olmuştur muhakkak...
13.04.2016 Magazin
Melisa Sözen yeni imajı görenleri şaşırttı!
Melisa Sözen yeni imajı görenleri şaşırttı! Ünlü oyuncu Melisa Sözen yeni imajı görenleri hayrete düşürdü. Melisa Sözen'i gören tanıyamadı. Önceki gün arkadaşıyla sohbet ederken objektiflere takılan güzel oyuncu bakın hangi imaja bürünmüş?
6.04.2016 Magazin
Herkese 10 bin Bilginer'e 100 bin!
Herkese 10 bin Bilginer'e 100 bin! Türk sinemasının bol ödüllü ve en prestijli yönetmenlerinden Nuri Bilge Ceylan'la ilgili ilginç detay...
30.10.2015 Magazin
‘Hayatta olsa o da isterdi’
‘Hayatta olsa o da isterdi’ Nisan ayında aramızdan ayrılan Kayahan’ın kıyafetlerini ‘Engelsiz Yaşam Vakfı’nda engelliler ve sokak hayvanları yararına satışa çıktı
2.10.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kış Uykusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış uykusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.