Gazete Vatan Logo
Magazin Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 200 bin TL’lik soru! Cevabı merak konusu oldu

Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 200 bin TL’lik soru! Cevabı merak konusu oldu

ATV'nin sevilen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta nefesler tutuldu. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e 200 bin TL'lik "Hangi filmin ilk 10 dakika 38 saniyelik süresi boyunca hiçbir konuşma yoktur?" sorusu damga vurdu. İşte yanıtı...

Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 200 bin TL’lik soru! Cevabı merak konusu oldu

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla sık sık gündeme geliyor. Yarışma, dün akşamki yeni bölümü ile yine milyonları ekranları başına kilitliyor.

Yarışmaya Erzurum'dan katılan yarışmacı19 yaşındaki Emre Uçar, başarılı bir performans sergiledi.

CEVABI MERAK EDİLDİ

Kim Milyoner Olmak İster'e 200 bin TL değerindeki "Hangi filmin ilk 10 dakika 38 saniyelik süresi boyunca hiçbir konuşma yoktur?" sorusu damga vurdu. Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışmacıya yönelttiği sorunun cevabı herkes tarafından merak edildi.

A) İyi, Kötü ve Çirkin
B) Er Ryan'ı Kurtarmak
C) Bir Konuşabilse...
D) Kış Uykusu

YANLIŞ CEVABI VERDİ

Filmin ismi üzerinden mantık yürüten yarışmacı İyi, Kötü ve Çirkin, Er Ryan'ı Kurtarmak, Bir Konuşabilse… ve Kış Uykusu seçeneklerinden "Bir Konuşabilse…" şıkkını seçince hüsrana uğradı.

 

30 BİN TL İLE AYRILDI

Riske girip yanlış cevabı veren 19 yaşındaki yarışmacı, 30 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.

Haberin Devamı

ARKADAŞIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Emre Uslu, yıllar önce yarışmaya katılan arkadaşıyla aynı kaderi paylaştı. Arkadaşı da yıllar önce yarışmaya katılmış ve 200 bin TL'lik soruda elenmişti.