Kırbaç Cezası

Kırbaç Cezası

Son dakika kırbaç cezası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırbaç cezası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırbaç cezası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırbaç Cezası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırbaç cezası gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 kırbaç cezası haberi bulunmuştur. Tüm kırbaç cezası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fateme Hamami kimdir? İranlı ressam Fatemeh Hamami Nasrabadi’nin hayatı
Fateme Hamami kimdir? İranlı ressam Fatemeh Hamami Nasrabadi’nin hayatı Suudi Arabistan takımı Al Nassr takımına transfer olan ve sık sık aldığı lüks hediyeler gündemden düşmeyen Cristiano Ronaldo 99 kırbaç cezası ile yargılanıyor. 38 yaşındaki dünyaca ünlü forvet,  Ronaldo Asya Şampiyonlar Ligi (AFC) grup maçları için takımı ile birlikte İran'a gitti. İran'a gitmişken engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelen Cristiano Ronalda 99 kırbaç cezası ile karşı karşıya kaldı. Söz konusu gelişmenin ardından İranlı ressam Fatemeh Hamami  hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Fateme Hamami kimdir, kaç yaşında?
13.10.2023 Gündem
Öz kızına istismarda bulundu! 25 yıl ve kırbaç cezası
Öz kızına istismarda bulundu! 25 yıl ve kırbaç cezası Singapur’da 15 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan 44 yaşındaki babaya 25 yıl hapis ve 24 kırbaç cezası verildi. Olay, genç kızın yaşadığı cinsel istismarı arkadaşlarına anlatması sonucu ortaya çıktı.
22.02.2021 Dünya
Singapur’da oğullarına işkence ederek öldüren anne babaya 27'şer yıl hapis
Singapur’da oğullarına işkence ederek öldüren anne babaya 27'şer yıl hapis Singapur’da 2016 yılında 5 yaşındaki oğullarını "kedi kafesine koyarak, 90 derece kaynar suyla işkence ederek" ölümüne sebep veren ailenin davası sonuçlandı. Ülkede infaal yaratan davada baba 27, anne ise 28 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
18.07.2020 Dünya
Suudi Prens meğer o futbolcuya aşık olmuş!
Suudi Prens meğer o futbolcuya aşık olmuş! Cannes'daki Grand Hotel'de sıcak bir yaz akşamı, bir zengin bir de fakir adam birlikte asansöre biner ve hikaye başlar...
24.04.2019 Dünya
İran'da bir haftada 7 kişi sahte içkiden öldü
İran'da bir haftada 7 kişi sahte içkiden öldü İran'ın Batı Azerbaycan eyaletinde son bir haftada sahte içkiden zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi.
13.03.2019 Dünya
Diriliş Ertuğrul 138. yeni bölüm fragmanları
Diriliş Ertuğrul 138. yeni bölüm fragmanları İşte TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin 138. yeni bölüm fragmanları yayınlandı.
5.03.2019 Televizyon
ABD, DEAŞ’la anlaşma  yapmış
ABD, DEAŞ’la anlaşma yapmış İstanbul’da Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk’un medreselerinde yetişen DEAŞ terör örgütü mensubu 26 yaşındaki Ö.T. itiraflarında, örgüt üyelerinin DEAŞ bölgesine kolay geçişi, yaralıların PYD hastanelerinde tedavi ettirileceğine ilişkin ABD ile anlaşma yapıldığını anlattı
21.10.2018 Gündem
Yıldız futbolcuya 6 ay hapis ve 75 kırbaç cezası!
Yıldız futbolcuya 6 ay hapis ve 75 kırbaç cezası! İran’da hayallerindeki takıma imza atmaya çok yaklaşan Mahan Baghdadi başına geleceklerden habersizdi... Takım arkadaşları Cristiano Ronaldo ile birlikte sahaya çıktığında o askerde elinde makineli tüfek, 45 derece sıcakta tatbikat yapıyordu.
20.09.2018 Futbol
Dans videoları yüzünden tutuklandı!
Dans videoları yüzünden tutuklandı! İranlı kadınlar, 18 yaşındaki Maedeh Hozhabri'nin paylaştığı dans videoları nedeniyle tutuklanmasını protesto etmek için sosyal medya hesaplarından benzer videolar paylaşmaya başladı.
9.07.2018 Dünya
Skandal! Tüm kadınlar kırbaçlanan kadını çekmek için yarıştı
Skandal! Tüm kadınlar kırbaçlanan kadını çekmek için yarıştı Endonezyalı kadınlar, şeriat kuralları gereği şehir meydanında kırbaçlanan bir kadının fotoğrafını çekmek için birbirleriyle yarıştı.
21.04.2018 Dünya
Göz önünde son kırbaç!
Göz önünde son kırbaç! Endonezya’da zina yaptıkları öne sürülen iki kadın, bambu çubuğuyla kırbaçlandı. Halk infazı görüntülemek için yarıştı. Hükümet ‘imajımız bozuluyor’ diyerek infazları artık kapalı alanda yapma kararı aldı
20.04.2018 Dünya
Ahmedinejad'ın yardımcısına hapis ve kırbaç cezası
Ahmedinejad'ın yardımcısına hapis ve kırbaç cezası İran'ın eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın yardımcısı Hamid Bakayi'ye yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle verilen 15 yıl hapis ve kırbaç cezasının onandığı bildirildi.
13.03.2018 Dünya
'Gay spa'ya baskın
'Gay spa'ya baskın Endonezya'da polisin gözaltına aldığı 51 erkek arasında çok sayıda yabancı da var. Şüpheliler yüzleri maskeli şekilde polis aracına bindirildi.
9.10.2017 Dünya
Eşcinsel çifte kırbaç cezası!
Eşcinsel çifte kırbaç cezası! Endonezya'nın Açe bölgesinde bir şeriat mahkemesi, eşcinsel ilişkiye giren iki erkeğe değnek cezası verdi. Cezanın, bölgenin başkenti olan Banda Aceh'te, her birine 85 kez değnekle vurularak infaz edileceği açıklandı.
18.05.2017 Dünya
Meryem Uzerli'ye şok kırbaç cezası!
Meryem Uzerli'ye şok kırbaç cezası! Suudi Arabistan'da kendi kozmetik markasının tanıtımı için kadınlarla bir araya gelip özçekimde bulunan Meryem Uzerli erkeklerin bulunduğu alanda başını açtığı için kırbaç cezası yaptırımı uygulanabilir yorumunda bulundular.
21.01.2022 Magazin
Başını açan Meryem Uzerli'ye şok! Kırbaç cezası...
Başını açan Meryem Uzerli'ye şok! Kırbaç cezası... Başını kapatıp Suudi Arabistan'a giden Meryem Uzerli'nin başı belada. Erkeklerin olduğu ortamda başını açan Uzerli'ye kırbaç cezası gelebilir...
23.03.2017 Magazin
Erkek arkadaşına yakın durmanın cezası: 23 kırbaç!
Erkek arkadaşına yakın durmanın cezası: 23 kırbaç! Kırbaçla infaz görüntüleri yine Endonezya’nın şeriatla yönetilen vilayeti Açe’den geldi. Çok değil yaklaşık 10 gün önce aynı sebepten genç bir kadın kalabalığın önünde kırbaçlanmıştı. Bu sefer de erkek arkadaşına yakın durduğu için bir başka kadın yine 23 kez kırbaçlandı.
17.06.2021 Dünya
İşkenceleri anlattılar
İşkenceleri anlattılar DEAŞ militanlarının teröristlerden kurtarılan Musul’un Faziliye köyünde yaşayan çocuklara ve hatta engellilere bile işkence yaptığı ortaya çıktı
17.06.2021 Dünya
Erkek arkadaşa yakın durmanın cezası 23 kırbaç
Erkek arkadaşa yakın durmanın cezası 23 kırbaç Endonezya’nın şeriatla yönetilen vilayeti Açe’de genç bir kadın, erkek arkadaşına çok yakın bir mesafede durduğu için 23 kırbaç cezasına çarptırıldı...
17.06.2021 Dünya
IŞİD namaz vakitlerini 3'e indirdi
IŞİD namaz vakitlerini 3'e indirdi IŞİD Musul’da namaz vakitlerini 5’ten 3’e indirdi, uymayanları cezalandırmakla tehdit etti...
17.06.2021 Dünya
Futbol forması giyenlere IŞİD'den 80 kırbaç cezası!
Futbol forması giyenlere IŞİD'den 80 kırbaç cezası! Terörist grup IŞİD, Irak'ın Al-Furat bölgesinde birçok futbol formasının giyilmesini yasakladı. Giyenlerin de 80 kırbaç cezasıyla cezalandırılacağını açıkladı.
26.09.2016 Futbol
Evlilik öncesi flörte sabaha kadar kırbaç!
Evlilik öncesi flörte sabaha kadar kırbaç! Endonezya’da evlilik öncesi flört ettikleri gerekçesiyle 3 çift vahşi bir şekilde cezalandırıldı. Bunlardan biri ilişkiye girdikleri iddiasıyla öğlenden ertesi sabaha kadar kırbaçlandı
17.06.2021 Dünya
Evlilik öncesi flörtün korkunç sonu
Evlilik öncesi flörtün korkunç sonu Endonezya’nın Banda Açe vilayetinden yine insanın kanını donduran görüntüler… Başkent Açe’de evlenmeden önce flört ettiği belirlenen 3 genç çift kırbaçlanarak cezalandırıldı
29.09.2021 Gündem
İranlı bloggera 444 kırbaç cezası!
İranlı bloggera 444 kırbaç cezası! İran'da sosyal medya üzerinden blog sayfasındaki paylaşımları nedeniyle bir kişinin 444 kırbaç cezasına çarptırıldığı bildirildi...
17.06.2021 Dünya
Savaştan kaçan çocuklar IŞİD’e üniforma dikiyor
Savaştan kaçan çocuklar IŞİD’e üniforma dikiyor Suriye’den kaçan ve yaşları 9’dan başlayan bu çocuklar Antakya’daki bir atölyede, IŞİD’e üniforma derken görüntülendi. Çocuklar günde 12 saat çalıştırılıyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kırbaç Cezası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırbaç cezası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.