Kira Fiyatı

Kira Fiyatı

Son dakika kira fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kira fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kira fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kira Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kira fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 551 kira fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm kira fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağustos ayı kira artış oranı 2023 hesaplama | Ağustos kira artış oranı ne kadar oldu, 2023 ağustos kira zammı yüzde kaç? TÜİK enflasyon rakamları ile Ağustos ayı kira hesaplama 2023
Ağustos ayı kira artış oranı 2023 hesaplama | Ağustos kira artış oranı ne kadar oldu, 2023 ağustos kira zammı yüzde kaç? TÜİK enflasyon rakamları ile Ağustos ayı kira hesaplama 2023 Enflasyon oranları açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı tüketici enflasyonu verilerini açıkladı. Temmuz ayında enflasyon (TÜFE) %9,49 arttı. Böylece yıllık enflasyon %47,83 seviyesine yükseldi. Peki, ağustos ayı 2023 kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE ağustos kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı?
3.08.2023 Ekonomi
Ev sahiplerinde vergi paniği! Sahte kiracı ve fahiş kira uyarıları art arda geldi
Ev sahiplerinde vergi paniği! Sahte kiracı ve fahiş kira uyarıları art arda geldi Ev sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Sahte kira sözleşmesi ve fahiş kira fiyatı uyarıları art arda geldi. ‘Boş evlere vergi gelecek’ beklentisi ev sahiplerini tedirgin etti. Hem vergi ödemek istemeyen hem de kiralamaya sıcak bakmayanların evlerini satışa çıkaracağını belirten sektör temsilcileri, evi dolu göstermek isteyenlerin sahte sözleşmeler yapabileceği konusunda uyarıda bulundu.
26.07.2023 Ekonomi
Haftalık kirası 30 ev parası! Ultra süper lüks yatın yakıtı dudak uçuklattı
Haftalık kirası 30 ev parası! Ultra süper lüks yatın yakıtı dudak uçuklattı Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında demirleyen ultra süper lüks mega yatın 400 bin litre akaryakıta 9 milyon lira ödediği öğrenildi. Haftalık kirasının 30 ev parası olan yatı ise kimin kiraladığı bilinmiyor.
14.06.2023 Ekonomi
Kira fiyatları ve enflasyon için hükmet düğmeye bastı! Yeni model geliyor
Kira fiyatları ve enflasyon için hükmet düğmeye bastı! Yeni model geliyor İkinci tur seçimler için geri sayım sürerken, yeni dönemde hükümet programına “orta direk” damga vuracak. Fiyat artışları, enflasyon ve yüksek kira ile topyekûn mücadele edilecek. İşte kira fiyatları ve enflasyonu düşürecek adımlarla ilgili detaylar...
19.05.2023 Ekonomi
Sahte kiralık ev dolandırıcılığı! Uygun fiyatı görüp arayan bu tuzağa düşüyor
Sahte kiralık ev dolandırıcılığı! Uygun fiyatı görüp arayan bu tuzağa düşüyor Dolandırıcıların yeni hedefi ev sahipleri ve kiracılar oldu. Dolandırıcılar, asıl kira fiyatı 5000 olan bir evi, 3000 liraya gösteriyor. Kiranın uygun olduğunu gören vatandaşlar ise hemen ilgili telefon numarasını arıyor. İşte ne oluyorsa bu dakikadan sonra oluyor. Fırsatçıların kurduğu tuzak bununla da bitmiyor. Mağdur, ev hakkındaki gerçeği öğrenince bir kez daha şoke oluyor.
5.04.2023 Ekonomi
Depremzedelere fahiş kira fiyatı veren ilanlarla ilgili soruşturma
Depremzedelere fahiş kira fiyatı veren ilanlarla ilgili soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası kiralarda fahiş artış yapıldığının tespit edilmesi üzerine soruşturma başlattı.
28.02.2023 Gündem
İstanbul ofis raporu yayımlandı: Dolarla kiraya verenlerin sayısı yükselişe geçti
İstanbul ofis raporu yayımlandı: Dolarla kiraya verenlerin sayısı yükselişe geçti Ticari gayrimenkul sektöründe ofis odaklı yatırım danışmanlık hizmetleri sunan PROPIN, 2022 yılının dördüncü çeyreğini kapsayan “İstanbul Ofis Pazarı” raporunu yayımladı. Rapora göre, Türk lirası Koruma Kanunu’ndaki istisnaları uygulayan ve dolarla ofis kiraya veren mal sahiplerinin sayısı yükselişe geçti. Ofislerini Türk lirası (TL) cinsinden kiraya verenler rakamları sürekli artırdı. Merkezi İş Alanı’nda (MİA) yer alan A sınıfı ofis binalarındaki metrekare kira ortalaması 19,4 dolar seviyesine çıkarken, A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı yüzde 23,4’e geriledi. 2022 yılında 267 bin metrekare ofis alanında işlem gerçekleştirildi ve yaklaşık 83 bin metrekare ofis alanında kiralama ve kurumsal satın alma işlemi yapıldı.
20.02.2023 Ekonomi
Kira fiyatları yüzde 168 arttı! Ev sahiplerinden kefil ve peşin ödeme talebi
Kira fiyatları yüzde 168 arttı! Ev sahiplerinden kefil ve peşin ödeme talebi Kiralık ev fiyatlarındaki artış son bir yılda katlandı. ‘Kiralık Konut Piyasası Görünümü: Aralık 2022’ raporunu yayımladı. Buna göre kasımda Türkiye genelindeki kira fiyatlarındaki yıllık değişim mayıs ve ekim arasındaki düşüşten sonra arttı.
27.12.2022 Ekonomi
Kira fiyatını görenler şok oldu! 25 metrekarelik oda 3 bin 500 lira...
Kira fiyatını görenler şok oldu! 25 metrekarelik oda 3 bin 500 lira... Kira fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Kiralık ev fiyatını görenler hayrete düştü, o evin sahibinden açıklama geldi. Eyüpsultan'da yaklaşık 25 metrekarelik bir odaya 3 bin 500 lira kira isteyen Veli Budanmış, sosyal medyada kendisine gösterilen tepkilere "Emlakçının hemen ilan vereceğini bilmiyordum, eski hali kötü ancak, boya badana yaptık çok masrafa girdik. Bir kişiye bu ücret fazla gelir ama, 3-4 kişi kalabilirler" diye konuştu.
19.09.2022 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Kira fiyatlarında yeni dönem! Zorunlu olacak
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Kira fiyatlarında yeni dönem! Zorunlu olacak Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor. Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren yeni dönem başlıyor. Hükümet, kiralardaki artışların ardından hem kiracıları hem de ev sahiplerini koruyan düzenleme için harekete geçti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, fahiş kiralara karşı kiracıların haklarını koruyacak düzenlemeler için sektör temsilcilerinden de görüş istedi. Ev kira fiyatlarında fahiş artışı önleyecek bu öneriler içinde dikkat çeken maddeler yer aldı. İşte TOKİ ile ilgili kritik ayrıntının olduğu kira düzenlemesi...
30.05.2022 Ekonomi
Kiracı ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kira fiyatlarına yeni zam!
Kiracı ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kira fiyatlarına yeni zam! Kira fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor. Kira sözleşmelerinde geçerli artış oranı TÜFE 12 aylık ortalaması oluyor. Kira zammında kiracı TÜFE sınırıyla korunuyor. Ancak mayısta TÜFE ortalaması bile yüzde 35 zamma işaret ediyor. Yeni kiraya çıkan konutlarda ise fiyat artışı önlenemiyor. Ev sahipleri, zam oranında sınırlı kalmamak için kiracıya ‘tahliye taahhüdü imzalaması’ koşuluyla evini kiraya veriyor.
16.05.2022 Ekonomi
Kiracı milyonlara ev sahiplerinden yeni tuzak! Şok eden olay! Hülle ile satış
Kiracı milyonlara ev sahiplerinden yeni tuzak! Şok eden olay! Hülle ile satış Kiracı milyonları ilgilendiriyor! Milyonlarca kiracıya ev sahiplerinden yeni tuzak. Kiracılara konu ile ilgili peş peşe uyarılar geldi. 'Yasal oranın üstünde zam', 'Ara zam' gibi yasa dışı talepleri reddedilen fırsatçı ev sahiplerinin son metodu ise 'tanıdığına evini satma' yani 'hülle ile satış' yöntemi. Birçok ev sahibi, evlerini daha yüksek meblağlara kiraya verebilmek amacıyla mevcut kiracılarını evden çıkarmak için 'hülle ile satış' yöntemine başvuruyor. Öte yandan kira fiyatlarına gelen zamlar ise kiracıları zor durumda bırakmaya devam ediyor. İşte kiracı milyonları ilgilendiren tüm detaylar...
14.05.2022 Ekonomi
Kira fiyatlarıyla ilgili şok rakamlar! Kirada yeni rekor! İstanbul, Ankara, İzmir
Kira fiyatlarıyla ilgili şok rakamlar! Kirada yeni rekor! İstanbul, Ankara, İzmir Kira fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kira fiyatlarıyla ilgili kötü haber geldi. Kira fiyatlarında rekor yükseliş. Kira fiyatlarında 2022 yılının ilk dört ayında yeni rekorlar kırıldı. Bazı bölgelerde kira fiyatları iki katına çıkarken artışların devam ettiği görülüyor. Kira artışlarının arkasındaki temel etkenin yeni konut azlığı olduğu belirtiliyor. Emlakçılar, normalin yüzde 70 üzerinde kiralar oluştuğunu anlatıyor. İstanbul’da en keskin artışların yaşandığı ilçelerden biri Zeytinburnu. Zeytinburnu’nda 2020’de 1900 lira seviyesinde olan ortalama kira fiyatının 4 bin liraya çıktığı görülüyor. Gaziosmanpaşa’da ise 2020’de 1500 lira seviyesinde olan ortalama kiraların 3- 4 bin liradan başladığı ilanlara yansıyor. Dikkat çekici bir diğer artış ise Eyüpsultan ilçesinde yaşanıyor; 2 bin liranın üzerinde seyreden 2020 ortalama kiralık bedelleri 5 bin lirayı aştı. Yine Beylikdüzü’nde 2 bin lira seviyesinde bulunan kiralık konut fiyatlarının en düşük seviye olarak 4 bin lirayı geçtiği fark ediliyor. İşte kira fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
14.05.2022 Ekonomi
İllerdeki kira ve konut fiyatları uçuşa geçti! Fiayatlarda o şehir İstanbul'u yakaladı...
İllerdeki kira ve konut fiyatları uçuşa geçti! Fiayatlarda o şehir İstanbul'u yakaladı... Kira fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı. Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı doğrudan ilgilendiriyor. Uzun süredir kiralardaki fahiş artış vatandaşların ödeme güçlüğü çekmesine neden oluyor. Özellikle büyük şehirlerdeki kira bedelleri asgari ücretle yarışır hale geldi. Mülk sahipleri ise yasal kira artış oranlarını yetersiz bularak ya kiracılarından belirlenen oranların üzerinde kira artışı talep ediyor ya da çeşitli gerekçelerle kiracısını çıkarıp konutunu daha yüksek ücretlerle kiraya vermek istiyor. Kiralık ev arayan kişi sayısı artarken kiralık ev sayısının doğru orantılı olarak artmaması kiralara yapılan fahiş zammın en büyük nedeni. Arz talep arasındaki dengesizliğe, fırsatçı ev sahiplerinin talepleri de eklenince kiralık ev fiyatları katladı. Birçok kiracı şehir merkezine uzak noktalarda ev arayışına girdi. Sadece kiralık ev fiyatları değil satılık konut fiyatları da uçuşa geçti. Pandemide uzaktan çalışma modeline geçiş ilgiyi büyük şehirlerden sahil kentlerine kaydırdı. Tüketicinin talebi sahil kentlerine kayınca hem kiralık ev hem de satılık konut fiyatları bu kentlerde de hızla yükseldi. Sahillerde ev fiyatları İstanbul'la yarışır hale geldi. İstanbul'da ortalama m2 satış fiyatı 12 bin iken, Muğla'da 18 bini geçti. Peki en yüksek kira artışı hangi illerde görüldü? Satılık konut fiyatlarının en fazla arttığı iller hangileri? İşte ev sahibi ve kiracı herkesi çok yakından ilgilendiren konunun detayları…
10.05.2022 Ekonomi
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Geçersizdir, 5 yıl sınır var...
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Geçersizdir, 5 yıl sınır var... Kiracı ve ev sahibi milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Kira fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kanuna göre, kiracıları tüketici olarak kabul eder ve kira artışını 12 aylık ortalama tüketici enflasyonuyla sınırlar. Sözleşmeye daha yüksek bir kira artış oranı yazılmış olsa bile geçersizdir. Yıllık kira artışının en fazla 12 aylık TÜFE ortalamasına göre yapma hakkı, 5 yıl ile sınırlıdır. Beşinci yılın sonunda ev sahibinin ya da kiracının mahkemeye başvurarak 5’inci yıldan sonraki yeni kira yılında uygulanacak kira bedelinin belirlemesini isteme hakları var. 5’inci yıldan sonraki ödenecek kira bedeli belirlenirken, tüketici fiyat endeksindeki 12 aylık ortalamalara göre değişim oranı, kiralananın durumu ve emsal kira bedelleri göz önünde tutularak hakkaniyete uygun biçimde olmasına bakılır. Beş yılın sonunda kira artışı mahkeme kararı ile piyasa ortalamasına denk gelecek şekilde yükseltilebilir. İşte kiracı ve sahibi milyonları ilgilendiren detaylar...
7.05.2022 Ekonomi
Kiralara fahiş zam! 15 bin TL'ye çıktı, İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin, Kocaeli ve....
Kiralara fahiş zam! 15 bin TL'ye çıktı, İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin, Kocaeli ve.... Kira fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri hem kiracılar hem de ev sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Kiralara yapılan fahiş zamlar maaşlı olarak çalışan orta gelir ya da alt gelir grubunu mağdur ediyor. Özellikle büyük şehirlerdeki kiralar ortalama maaş miktarlarının çok üzerine çıktı. Peki kira fiyatları her geçen gün neden artıyor? Kira artışının en temel nedeni arzın talebi karşılayamaması. Pandemi sürecinde durmak noktasına gelen konut sektörü, enflasyon ve dolar kurundaki hareketlilik nedeniyle toparlanma sürecine giremedi. Maliyetlerdeki artış nedeni ile yeni bina inşaatları durdu. TUİK verilerine göre 2017 yılında İstanbul'da 270 bin bina için yapı ruhsatı başvurusu yapıldı. 2021 yılında ise bu rakam 65 binlere kadar geriledi. Alınan yapı ruhsatının konuta dönüşebilmesi ise ortalama 2 yılı buluyor. Bu nedenle büyük şehirlerde göçün de etkisiyle kiralık ev bulmak imkansız hale geliyor. Ancak kira fiyatlarındaki fahiş artışın tek nedeni arz yetersizliği değil, bu durumu fırsata çevirmek isteyen mülk sahipleri de kira bedeli için astronomik rakamlar istiyor. Örneğin İstanbul'da en düşük kira fiyatları dahi asgari ücretin üzerine çıkmış durumda. Sadece kira fiyatları değil aynı zamanda ev sahiplerinin istekleri de değişti. Bir yıllık kira bedelini isteyen de memur şartı arayan da bulunuyor. Kiraların vatandaşların ödeme güçlüğü çekebileceği boyuta gelmesi nedeniyle ev sahipleri yabancı kiracı tercih ediyor. Bazı ilçelerde Türklere ev verilmediği iddiası bulunurken, internetteki bazı ilanda Türkçe açıklamalara da yer verilmiyor.
15.04.2022 Ekonomi
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi Yazlık kiralamak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Fiyatlar uçuşa geçti. Yazlık ev kiralamak isteyenler arayışta. Ancak talep edilen abartılı rakamlar dikkat çekiyor. Spekülasyonlarla Bodrum’da ortalama konut kirası 30 bin liraya, lüks sitelerde 100 bin Euro ila 250 bin Euro’ya fırladı. Milas’ta ortalama kira 16 bin 500, Marmaris’te 10 bin, Fethiye’de ise 6 bin lira olarak gözlemleniyor. Çeşme ve Alaçatı’da aylık daire kiraları 6-7 bin liradan başlarken, villalarda 150 bin liraya kadar çıkıyor. Kiraların fahiş arttığı Antalya Kemer’de ortalama kira 13 bin lirayı, Alanya’da 8 bin 500 lirayı buluyor. Kaş’ta gecelik villa kirası için 4 bin lirayı gözden çıkarmak gerekirken, Ayvalık’ta villa kiralamanın aylık bedeli 20 bin liradan başlıyor.
14.04.2022 Ekonomi
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Büyük kriz! Kira fiyatları, aidatlar...
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Büyük kriz! Kira fiyatları, aidatlar... Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık ev ve aidat fiyatlarında büyük kriz. Pandemi ile birlikte kiralık ev fiyatları tavan yaptı. Emlakçılar evleri açık arttırma usulü ile kiralamaya başladı. 3500 liraya kiralanan evler yüzde 100 den fazla zamlanarak 10.000 liraları buldu. Önümüzdeki yıllarda ise eğer önlem alınmazsa kiralık ev krizi patlat vermesi olası. Öte yandan aidat fiyatları da yükselişe geçti. Bazı bölgelerde aidatlar kira fiyatlarıyla yarışmaya başladı. Yüksek aidatlar, verilen güvenlik, temizlik, kapalı havuz, spor salonu, sosyal alanlar gibi hizmetlerden kaynaklanıyor. 7/24 güvenliği olan bu hizmetlerin tümünü sunan sitelerde aidatlar yükseldi. Asgari ücrete yüzde 50, elektriğe, doğalgaza ve tüm fiyatlara önemli oranlarda zam geldi. Sonuçta site sakinleri aldıkları hizmetin bedelini ödüyorlar. Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre verilen hizmetler ve ortak harcamalar arsa payına bölünüp aidat olarak toplanıyor. Düşük aidat isteyen site sakinleri genel kurullarında bu hizmetlerden bir kısmını almak istemedikleri şeklinde karar alarak, daha az aidat ödeme yoluna gidebilirler.
7.03.2022 Ekonomi
Kiralara geriye dönük zam! Zaman aşımı yok, kiracılara kötü haber, 5 yıllık fark bedeli...
Kiralara geriye dönük zam! Zaman aşımı yok, kiracılara kötü haber, 5 yıllık fark bedeli... Kiralara yapılan fahiş zam pek çok kişinin mağduriyet yaşamasına neden oldu. Özellikle büyükşehirlerde kira fiyatları ikiye hatta üçe katlandı. Birçok mülk sahibi bu durumu fırsata çevirerek kiracıların kontrat süresi dolmadan çıkmasını talep etti. Bazı ev sahipleri ise yasal sınırın üzerinde zam talebinde bulundu. Öte yandan ev stoklarındaki yetersizlik de kiralara yüksek zam yapılmasının nedenleri arasında gösteriliyor. Kiralık ev fiyatları arttıkça kimi ev sahiplerinin fırsatçılık arayışı sürüyor. Yasal oranın üzerinde zam taleplerinden sonra, şimdi de geçmiş yılların yapılmayan zamları isteniyor. Önceki yıllarda zam yapmayan ya da yasal oranın altında zam yapan kimi mülk sahipleri anlaşmanın sözlü olmasını suiistimal ediyor, ‘ne de olsa yazılı anlaşma yok’ diyerek geçmiş yıllara ait sözde alacakları için icra takibi başlatıyor. Örneğin 10 yıl önce 1000 TL ile bir evi kiraladınız. Her yıl mal sahibi ile konuşarak yeni bedeli belirlediniz. Mal sahibi söz gelimi yasal zam oranı yüzde 15 olsa da yüzde 10’a tamam dedi ya da pandemi nedeniyle bir yıl hiç zam yapmadı ve 2022 yılına gelince kira bedeliniz 2 bin TL oldu. 10 yıl içerisindeki yasal oranların tamamı uygulansa kira bedelinizin 4 bin lira olacağını düşünelim. Bu durumda siz 2022 yılında 4 bin TL ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bunun haricinde de yine son 5 yılın kira fark bedellerini de mal sahibi sizden talep edebilir.
23.01.2022 Ekonomi
Kira fiyatları 4 katına çıktı! Yüz yüze eğitim ve düğünler yeniden başlayınca...
Kira fiyatları 4 katına çıktı! Yüz yüze eğitim ve düğünler yeniden başlayınca... Koronavirüs salgınıyla ertelenen düğünlerin yeniden başlaması ve yüz yüze eğitime hazırlanan üniversitelilerin ev arayışları, kiraların tırmanmasına yol açtı. Bunlara inşaat sektöründe meydana gelen arz açığı da eklenince kimi semtlerde kiralar dörde katlandı.
1.09.2021 Ekonomi
Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor! Kira fiyatı sabitlenmesi...
Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor! Kira fiyatı sabitlenmesi... Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Kira fiyatlarının sabitlenmesi gündeme geliyor. Kiracılar, ev bulamamaktan ve yüksek kira fiyatlarından şikayetçi oluyor. Ev sahipleri ise kira fiyatlarına zam yapmaları gerektiğine dikkat çekiyor. İşte kiracı ve ev sahiplerine tanınan haklarla ilgili tam detaylar...
31.08.2021 Ekonomi
Corona virüs sonrası fiyatlar uçtu! Yüzde 25 arttı
Corona virüs sonrası fiyatlar uçtu! Yüzde 25 arttı Salgın nedeniyle evden çalışan tüketici müstakil ev arayışına girince fiyatlar uçtu. Satılık müstakil evde fiyat ortalama yüzde 25, kiralıkta ise 18 arttı. Arama motorlarında bahçeli ev arayışı yüzde 252 artış gösterdi.
29.04.2020 Ekonomi
Kiralık 360 bin araç var, filocular batar
Kiralık 360 bin araç var, filocular batar TÜM Oto Kiralama Kuruluşları Derneği (TOKKDER) Başkanı İnan Ekici, araç kiralama sektöründe eurodan TL’ye dönmenin bugünkü faiz ortamında teknik olarak imkansız olduğunu iddia etti.
13.09.2018 Ekonomi
Altı üstünden pahalı
Altı üstünden pahalı İstanbul’da metro aktarma tünellerinde dükkan kiraları lüks AVM’lerin kiralarını geçti. Zorlu AVM’nin altındaki dükkanların kirası üst tarafın neredeyse % 50 üzerine çıktı
28.10.2017 Ekonomi
Konut fiyatlarına toplu ulaşım dopingi
Konut fiyatlarına toplu ulaşım dopingi İstanbul’da bazı bölgelerin metrekare fiyatları ulaşım hatlarına yakınlığı nedeniyle 10 bin liranın üzerine çıktı. En değerli duraklar ise Hisarüstü, Zincirlikuyu ve Levent oldu.
10.02.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kira Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kira fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.