Kiliseye Saldırı

Kiliseye Saldırı

Son dakika kiliseye saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kiliseye saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kiliseye saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiliseye Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiliseye saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 kiliseye saldırı haberi bulunmuştur. Tüm kiliseye saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu!
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.
5.06.2022 Dünya
Hindistan'da otobüs kazası! 25 ölü, 4 yaralı!
Hindistan'da otobüs kazası! 25 ölü, 4 yaralı! Hindistan'ın Uttarkand eyaletinde otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 25 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
5.06.2022 Dünya
Nijerya'da kiliseye saldırı! En az 50 kişi öldü
Nijerya'da kiliseye saldırı! En az 50 kişi öldü Nijerya'nın güneybatısındaki Ondo eyaletinde bir kiliseye düzenlenen silahlı saldırıda en az 50 kişinin öldüğü belirtildi.
5.06.2022 Dünya
ABD’de kiliseye saldırı: 1 ölü, 5 yaralı
ABD’de kiliseye saldırı: 1 ölü, 5 yaralı ABD'nin California eyaletinde bir kiliseye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4’ünün durumu ağır olmak üzere 5 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
16.05.2022 Dünya
Fransa’da kilisede rahibe bıçaklı saldırı!
Fransa’da kilisede rahibe bıçaklı saldırı! Fransa’nın Nice kentinde kilisede rahibe bıçaklı saldırı düzenlendi. Olayda rahip ve saldırgana müdahale eden kilise görevlisi kadın yaralandı.
24.04.2022 Dünya
Viyana'da kiliseye saldırı: 15 yaralı
Viyana'da kiliseye saldırı: 15 yaralı Avusturya’nın başkenti Viyana’da bir kiliseye, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenledi. 15 kişinin yaralandığı ve kilisedekilerin gasp edildiği açıklandı.
27.12.2018 Yaşam
Mısır'da kilise saldırısı son anda önlendi
Mısır'da kilise saldırısı son anda önlendi Mısır’ın başkenti Kahire’deki bir kiliseye saldırı düzenlemek isteyen intihar bombacısının eylemi son anda önlendi.
11.08.2018 Dünya
Mısır OHAL’i 3 ay uzattı
Mısır OHAL’i 3 ay uzattı Mısır, 2017 yılının Nisan ayında yaşanan 45 kişinin hayatını kaybettiği 2 kilise saldırısının ardından ilan ettiği olağanüstü hali 3 ay daha uzatma kararı aldı.
24.06.2018 Dünya
Son dakika... Kiliseye saldırı! Ölü sayısı artıyor
Son dakika... Kiliseye saldırı! Ölü sayısı artıyor Pakistan'da bir kiliseye düzenlenen intihar saldırısında şu ana kadar 5 kişinin öldüğü çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor. Saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi.
18.12.2017 Dünya
26 kişiyi öldürdü ama terörist değil!
26 kişiyi öldürdü ama terörist değil! ABD Teksas’taki kilisede ibadet eden 26 kişi eski bir ABD askeri tarafından öldürüldü. ABD Başkanı Trump, olaydan bahsederken ‘terör’ değil, ‘akli dengesi yerinde olmayan birinin eylemi’ demeyi tercih etti
6.11.2017 Dünya
Teksas'ta kiliseye saldırı! Çok sayıda ölü var
Teksas'ta kiliseye saldırı! Çok sayıda ölü var Teksas'tan gelen son bilgilere göre, 70 kişinin bulunduğu bir kiliseye gerçekleşen saldırıda en az 26 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Yerel medyada, saldırganın kendi ailesini de katlettiği belirtiliyor. Saldırganın 26 yaşındaki ABD'li Devin Kelley olduğu bilgisi paylaşıldı.
6.11.2017 Dünya
ABD'de kilisede silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı
ABD'de kilisede silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı ABD'de Burnette Şapel İsa Kilisesi'ne bir kişi saldırdı, saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı
24.09.2017 Dünya
Peş peşe patlamalar! Ölü sayısı yükseliyor!
Peş peşe patlamalar! Ölü sayısı yükseliyor! Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan Aziz George kilisesinde meydana gelen patlamanın ardından İskenderiye'de bir kiliseye saldırı daha düzenlendi. Saldırının bir canlı bomba saldırısı olduğu belirtildi. İki saldırıda da ölü ve yaralı sayısı yükseliyor... Saldırıları terör örgütü IŞİD üstlendi.
11.04.2017 Dünya
ABD'de ırkçılığı simgeleyen konfederasyon bayrağı indiriliyor
ABD'de ırkçılığı simgeleyen konfederasyon bayrağı indiriliyor ABD'de ırkçı bir fanatiğin siyahların gittiği kiliseye saldırı düzenleyerek 9 kişiyi öldürmesinin ardından "ırk ayrımcılığını ve beyaz Amerikalıların egemenliğini" simgeleyen konfederasyon bayrağının Güney Carolina'daki kongre binasından indirilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca, ABD'nin en büyük mağaza zinciri Walmart da artık konfederasyon bayrağını taşıyan ürünleri satmayacağını açıkladı.
23.06.2015 Dünya
İhvan davası 3 Eylül' ertelendi!
İhvan davası 3 Eylül' ertelendi! Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ile 50 İhvan mensubunun yargılandığı "Rabia Operasyonları Birimi" davasının duruşması 3 Eylül tarihine ertelendi...
16.08.2014 Dünya
Nijerya’da kiliseye saldırı: 19 ölü!
Nijerya’da kiliseye saldırı: 19 ölü! Nijerya’nın orta kesiminde bir kiliseye silahlı kişiler tarafından düzenlenen saldırıda 19 kişinin öldüğü bildirildi...
7.08.2012 Dünya
Paskalya'da çirkin saldırı
Paskalya'da çirkin saldırı BAHÇELİEVLER’deki Presbiteryen Lütuf Kilisesi din görevlisi (pastör) Semir Serkek (58), kimliği belirsiz 4 kişi tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradığını öne sürerek şikayetçi oldu...
29.09.2021 Gündem
'Boko Haram' Noel'de katliam yaptı!
'Boko Haram' Noel'de katliam yaptı! Nijerya'da başkent Abuja'nın dışında Noel için toplanılan kiliseye bombalı saldırı düzenleyen İslamcı örgüt Boko Haram 25 kişinin ölümüne neden oldu...
25.12.2011 Dünya
Suikast son anda engellendi!
Suikast son anda engellendi! Polis, rahip suikastını son anda engelledi
29.09.2021 Gündem
Misyoner merkezi ve kiliseye saldırı:   6 ölü
Misyoner merkezi ve kiliseye saldırı: 6 ölü Kuru kafa çizili şapka giyen bir genç, misyoner merkezinde iki kişiyi öldürüp kaçtı. Bir süre sonra kilisede de dört kişi vuruldu
10.12.2007 Dünya
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin detaylar Savcılığın sevk yazısında ortaya çıktı. Yazıda, şüphelilerin kilisede bulunanlara yönelik ateş etmeye devam etmek istediği ancak tabancının ara ara tutukluluk yaptığı, bazı şüphelilerin Kayseri’de örgütsel toplantı yapmış olabilecekleri ve 1 şüphelinin kilisede yüksek sesle bir şeyler söylediği ancak ne söylediğinin belirlenemediği kaydedildi. Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 25'i tutuklandı, 9 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
1.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıyla ilgili kilise yetkilileriyle telefonla görüştü. Erdoğan, "Faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımlar atılmakta" dedi.
28.01.2024 Gündem
Almanya'da kiliseye silahlı saldırı: 7 ölü, 8 yaralı
Almanya'da kiliseye silahlı saldırı: 7 ölü, 8 yaralı Almanya'nın Hamburg kentinde bir kiliseye yapılan silahlı saldırıda 7 kişi öldü, 8 kişi ise yaralandı.
10.03.2023 Dünya
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası Kuyumcu Levon Gagaçyan, Patrik Sahak Maşalyan ve din adamları hakkında ortaya attığı iddialar üzerine kendisine tanınan bir haftalık sürede ‘tövbe’ etmeyince, Ermeni Patrikhanesi tarafından aforoz edildi.
15.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kiliseye Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiliseye saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.