Kıdem Tazminatı Tavan

Kıdem Tazminatı Tavan

Son dakika Kıdem tazminatı tavan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kıdem tazminatı tavan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kıdem tazminatı tavan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıdem Tazminatı Tavan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıdem tazminatı tavan gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 kıdem tazminatı tavan haberi bulunmuştur. Tüm kıdem tazminatı tavan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıdem tazminatı tavanı 2024 ne kadar oldu? Yeni kıdem tazminatı tavan ücreti neye göre belirlenir, nasıl hesaplanır, 2024 kıdem tazminatı tavanı belli oldu mu?
Kıdem tazminatı tavanı 2024 ne kadar oldu? Yeni kıdem tazminatı tavan ücreti neye göre belirlenir, nasıl hesaplanır, 2024 kıdem tazminatı tavanı belli oldu mu? SGK emekli maaşı zammı ve memur maaş artışları 3 Ocak'ta açıklanacak. Emekli ve memur maaşına yapılacak Ocak zammı ile birlikte kıdem tazminatı tavanı da belli olacak. Peki, 2024 kıdem tazminatı tavan ücreti ne kadar oldu? Kıdem tazminatı tavan ücreti neye göre belirlenir, nasıl hesaplanır? Kıdem tazminatı tavanı ne zaman açıklanacak?
3.01.2024 Çalışma Hayatı
Zam geldi, 23 bin 489 liraya yükseldi, çalışanlara peşin olarak ödeniyor
Zam geldi, 23 bin 489 liraya yükseldi, çalışanlara peşin olarak ödeniyor Kıdem tazminatı bir iş yerinde bir yıldan uzun süre çalışanların işten çıkarılmaları durumunda işveren tarafından ödeniyor.. Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmasının ardından yeni kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu. 1 Temmuz 2023 itibarıyla brüt 13 bin 414 lira 50 kuruş, net 11 bin 402 lira 32 kuruşa yükselen asgari ücret zammıyla 7 milyondan fazla çalışanı doğrudan etkileyen kıdem tazminatı da arttı. İşte konun ayrıntıları...
9.08.2023 Ekonomi
Kıdem tazminatı tavanı belli oldu! İşte yeni kıdem tazminatı hesabın
Kıdem tazminatı tavanı belli oldu! İşte yeni kıdem tazminatı hesabın Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kıdem tazminatı tavan tutarı 23 bin 489.83 TL’ye yükseldi. Yeni sistemde kıdem tazminatı nasıl hesaplanacak. İşte detaylar...
14.07.2023 Ekonomi
Yiyeceklerin üzerinde fare gezen işletme mühürlendi
Yiyeceklerin üzerinde fare gezen işletme mühürlendi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde unlu mamullerin satıldığı iş yerinin vitrindeki yiyeceklerin üzerinde fare gezen işletmeye hijyen ve gerekli tedbirlere uymadığı gerekçesiyle 1295 lira para cezası uygulanıp, mühürlendi.
5.01.2023 Gündem
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu!
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu! Milyonlarca çalışan merakla bekliyordu. 2023 kıdem tazminatı tavan ücreti netlik kazandı. Aralık ayının enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra memur zamları da netlik kazandı. Bu kapsamda vatandaşın gözü kıdem tazminatına çevrildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 yılı için kıdem tazminatı tavanını belirledi. İşte 2023 kıdem tazminatı hakkında merak edilen sorular, 2023 Kıdem Tazminatı ne kadar oldu? İşte, konuyla ilgili yaşanan son gelişmeler…
5.01.2023 Ekonomi
Kıdem tazminatında flaş değişiklik! Miyonlarca çalışan alacak, artık 15 bin 371 lira...
Kıdem tazminatında flaş değişiklik! Miyonlarca çalışan alacak, artık 15 bin 371 lira... Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu. Rakamlar değişti. 15 bin 371 liraya kadar ödeme yapılabilecek. Kıdem tazminatı Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışanların, aynı iş yerinde bir yıl ve daha uzun süre çalışarak elde ettiği bir hak. Kıdem tazminatı ödenirken çalışanın aldığı maaş belirleyici oluyor. Tazminat miktarı bürüt maaşa yol, yemek gibi ek ödemelerin de dahil edilmesi ile elde edilen ücret baz alınarak ödeniyor. Ancak kıdem tazminatı ödemesinde tavan miktar bulunuyor. Temmuz zammı ile kıdem tazminatı tavanı 15 bin 371 liraya çıkıyor. Kıdem tazminatı tavanındaki artış, brüt ücreti 10 bin 848 liranın üzerinde olan çalışanların daha fazla kıdem tazminatı almasını sağlayacak.
Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı sonrası kıdem tazminatı temmuz 2022!
Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı sonrası kıdem tazminatı temmuz 2022! Kıdem tazminatı tavan ücreti ne kadar oldu? Asgari ücrete yapılan zam sonrası kıdem tazminatındaki değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. Kıdem tazminatı 2022 yılında tavan ücreti 10 bin 596 TL olmuştu. Asgari ücrete gelen zam sonrasında yeni asgari ücret 5 bin 500 TL oldu. Peki, asgari ücretlinin kıdem tazminatı tavanı yükselecek mi?
4.07.2022 Ekonomi
Petrol bulundu! TPAO değerini de açıkladı: 'Rüyamda gördüm tarlaya kuyu açtırdım'
Petrol bulundu! TPAO değerini de açıkladı: 'Rüyamda gördüm tarlaya kuyu açtırdım' Adana’nın Ceyhan ilçesinde bulunan ve değeri 1 milyar dolar olduğu açıklanan petrol sonrası, tarlanın sahiplerinden Cengiz Buhur, gördüğü rüyadan etkilenerek tarlasına yıllar önce kuyu açtığını söyledi. Cengiz Buhur, ”1998 yılında rüyamda kanlı su gördüm, bunun üzerine 204 metre derinliğe kadar kuyu vurdurdum. Daha sonra çıkan suyun içerisinde petrol olduğunu öğrendik” dedi.
2.07.2022 Ekonomi
Emekli, memur, çalışan, milyonları ilgilendiriyor! Hesaba yatıyor! Flaş rapor detayı...
Emekli, memur, çalışan, milyonları ilgilendiriyor! Hesaba yatıyor! Flaş rapor detayı... Emekli, çalışan, memur milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika açıklaması. Hesaba yatırılıyor. Emeklilikte ikramiye, işsizlikte güvence olan kıdem tazminatı milyonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. Özel sektör çalışanları sadece en son çalıştıkları işyerinde geçen süreleri, kamu çalışanları da kamuda çalıştıkları süre üzerinden kıdem tazminatını alır. Kamu çalışanlarına borçlanılan askerlik süresi için de kıdem tazminatı ödenir. Kamuda çalışırken borçlanılan askerlik süresi emeklilik halinde kıdem süresine ilave edilir. Özel sektörden emekli olan, kamu çalışanı olduğu halde emeklilik dışındaki bir sebeple işinden ayrılanın askerlik süresi kıdem süresine eklenemiyor. Bu yıl için kıdem tazminatı tavanı 10 bin 848 lira olarak belirlendi. Ocak ayı ile birlikte alınacak en yüksek kıdem tazminatı 108 bin 486 lira oldu. Bu miktarı Hazine ve Maliye Bakanlığı her yıl memur maaş katsayılarına göre belirliyor. Bu tutar 30 Haziran'a kadar geçerli olacak. Çalışanın maaşı bu tutarın üzerinde de tazminat hesabında olsa belirlenen tavan miktar uygulanıyor. Öte yandan İşyeri ve iş ortamı sağlığınızın bozulmasına neden oluyorsa işverenle konuşarak kıdem tazminatı alarak işten ayrılabilirsiniz. İşverenin kabul etmemesi durumunda sağlık nedeniyle işe devam edemeyeceğinize yönelik sağlık raporu alıp bunu da işverene sunarak tazminatınızı alabilirsiniz. Çalışanın sağlığının o işyerinde çalışmaya elverişli olmadığına dair iddiasının sağlık raporu ile kanıtlaması zorunluluğu bulunuyor. İşte kıdem tazminatı ile ilgili milyonları ilgilendiren flaş detaylar...
11.04.2022 Çalışan Hakları
Yeni genelge ile duyuruldu! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, resmen değişti, artık 10.848 TL
Yeni genelge ile duyuruldu! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, resmen değişti, artık 10.848 TL Milyonlarca çalışanı ilgilendiren değişiklik! Resmen duyuruldu. Ödeme miktarı arttı. 2022 itibarı ile 10 bin 848 lira oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı, memurlara yapılan 'Ek zam'larla ilgili yeni genelge yayımladı. Memur ve memur emeklilerinin zammı yüzde 30.95 olarak netleşirken, işçilerin kıdem tazminatı tavanı da yükseldi.
26.01.2022 Çalışan Hakları
2022 kıdem tazminatı: İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı 10 bin 849 lira...
2022 kıdem tazminatı: İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı 10 bin 849 lira... Kıdem tazminatıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca işçi ve işvereni yakından ilgilendiriyor. Resmen belli oldu. Kıdem tazminatı tavanı, asgari ücrete yapılan zam oranı ile belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonuna yapılan zam oranı ile beraber kıdem tazminatı da artış gösterdi. Kıdem tazminatının 2021'de tavanı 8 bin 651,62 liraya yükselmişti. Peki, 2022 kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte hesaplama ve madde madde merak edilenler...
14.01.2022 Çalışan Hakları
12.976 lira olacak! Zam geliyor, o ücretler de artıyor, tüm çalışanları ilgilendiriyor
12.976 lira olacak! Zam geliyor, o ücretler de artıyor, tüm çalışanları ilgilendiriyor Yıl sonunun gelmesi ile birlikte yeni yılda artacak ücretler tek tek açıklandı. Özellikle çalışanlar tarafından yakından takip edilen zam haberleri ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Asgari ücret zammının ardından çalışanları ilgilendiren pek çok kalemde ücret artışı oldu. 2022 yılı itibarı ile geçerli olacak zamlı ücretlerden biri de 12.976 liraya çıkarılan kıdem tazminatı tavanı oldu. Bir yıl ve daha uzun süre aynı işyerinde çalışan kişilere işten çıkarılması durumunda kıdem tazminatı ödemesi yapılıyor. Bu ücret çalışanın maaşı ile doğru orantılı olarak artış gösteriyor. 2022 yılında uygulanacak kıdem tazminatı tavanı 12.976 TL olacak. Öte yandan işsizlik maaşı da çalışanlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşsizlik maaşı ile ilgili önemli bir detay da ortaya çıktı.
30.12.2021 Uzmana Sor
Zam geliyor, 3.692 liraya yükselecek! Çalışan, çalışmayan, dul ve yetim, 65 yaş ve üstü herkes...
Zam geliyor, 3.692 liraya yükselecek! Çalışan, çalışmayan, dul ve yetim, 65 yaş ve üstü herkes... Yeni zam haberi geldi! 3 bin 692 TL olacak. Yüz binlerce kişi alıyor. Çalışan, çalışmayan, dul ve yetim maaşı ya da 65 yaş aylığı alan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yıl sonun yaklaşması ile birlikte ekonomi gündeminin ana konusunu zamlar oluşturuyor. Özellikle asgari ücrete gelecek zam miktarı tüm çalışanlar tarafından merak ediliyor. Asgari ücret zammı ile birlikte birçok kalemde ücretler artacak.
23.11.2021 Çalışma Hayatı
Hesaplara tek seferde  8.284 TL yatırılıyor
Hesaplara tek seferde 8.284 TL yatırılıyor Zam yapıldı. Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Ödeme miktarı değişti. Temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere hesaplara 8.284 TL yatırılıyor. Temmuz ayı kamu çalışanları ve emekliler için zam ayı oldu. Kıdem tazminatı tavanı da temmuz ayı itibarı ile değişti. Yapılan zam ile 8.284 lira oldu. Kıdem tazminatının tek seferde ödenmesi gerekiyor. Ancak bazı işverenler taksitli ödeme yoluna gidiyor. İşveren kıdem tazminatı ödemesini taksitle ödemek isterse bunu çalışana bildirmesi ve onun da bu talebi kabul etmesi gerekiyor. Bu durumda ödeme taksitle yapılabiliyor ve işçinin taksitlendirilerek ödeme için faiz talep etme hakkı da bulunuyor.
19.07.2021 Ekonomi
Zam geldi! Temmuzdan itibaren 8.284 TL oldu
Zam geldi! Temmuzdan itibaren 8.284 TL oldu Zam geldi. Yeniden belirlendi. Ödeme miktarları değişti. Temmuzda başladı. Artık 8.284 TL olarak ödeniyor. Enflasyon rakamlarının açıklanması ile pek çok kişinin maaşına zam geldi. Temmuz zammı ile birlikte tazminat ücretleri de arttı. Kıdem tazminatının tavanı 8.284 TL yükseldi.
14.07.2021 Ekonomi
Maaş zammı genelgesi! Milyonlarca memur bekliyordu ve açıklandı; 9 bin 840 lira...
Maaş zammı genelgesi! Milyonlarca memur bekliyordu ve açıklandı; 9 bin 840 lira... Milyonlarca kişi bekliyordu ve bakanlık resmen duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 yılı ikinci yarısı maaş katsayıları genelgesi yayımlandı. Genelgede, 2021 yılı temmuz ayı itibariyle uygulanacak aylık katsayı, memuriyet taban aylık katsayısı, yan ödeme katsayıları yer alıyor. Bakanlığın yayımladığı genelgeye göre aylık katsayı 0,179797, memuriyet taban aylığı 2,814188, iş güçlüğü, iş riski, temininde güçlük zammı ve mali sorumluluk zamlarının aylık tutarlara çevrilmesinde uygulanacak yan ödeme katsayısı 0,057019 oldu. Sözleşmeli personelin ücret tavanı 9.840 TL oldu. Vize edilen sözleşmeli personelin ücretleri yüzde 8,45 oranında artırılacak
Çalışanlara müjde! Ücretlere zam geliyor... Tarih belli oldu
Çalışanlara müjde! Ücretlere zam geliyor... Tarih belli oldu Ücretlere zam geliyor. Milyonlarca çalışana güzel haber. Kıdem tazminatı ücretleri yükseliyor. Şuan 7 bin 639 lira olan kıdem tazminatı tavan ücreti temmuz ayı ile birlikte yükselecek. Beklentiye rakamın 8 bin 224 lira olması bekleniyor. Emeklilik, kadınlar için evlilik, askerlik, emeklilik için yaş dışındaki şartları taşıyan ve haklı fesih gibi sebeplerle istifa edenler de kıdem tazminatı alabiliyor. Kıdem tazminatı hesaplanabilmesi için son iş yerinde en az 1 yıl çalışmış olmak da gerekiyor. Kıdem tazminatı hesabı son alınan brüt ücret üzerinden yapılıyor. Kıdem tazminatından sadece damga vergisi kesiliyor ve ödemeler tek seferde nakit olarak banka yoluyla yapılıyor. İşçinin izni olmadan kıdem tazminatı taksite bölünemiyor. işte kıdem tazminatı ile ilgili tüm detaylar...
26.06.2021 Çalışan Hakları
Maaş zammı ve fark ödemesi genelgesi yayımlandı! Tarih belli oldu...
Maaş zammı ve fark ödemesi genelgesi yayımlandı! Tarih belli oldu... Milyonlarca kişinin maaş zamları ve fark ödemesi ile ilgili beklediği genelge yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2021 yılı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesini duyurdu. Genelgede, 2021 yılı ocak ayı itibariyle uygulanacak aylık katsayı, memuriyet taban aylık katsayısı, yan ödeme katsayıları yer alıyor. 2021 yılı Ocak itibariyle, aylık katsayı 0,165786, taban aylık katsayısı 2,594917, yan ödeme katsayısı ise 0,052576 olacak. Bu verilere göre, maaş ve ücretlere, Ocak 2021 itibariyle toplamda 7,33 oranında zam uygulanıyor. Birinci derecenin birinci kademesindeki şube müdürünün net maaşı 7 bin 203 lira oldu. 15 günlük farklar ise hesaplamanın ardından yatırılacak...
Emeklilik ile ilgili büyük fırsat! 7 bin 639 lira...
Emeklilik ile ilgili büyük fırsat! 7 bin 639 lira... Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Merakla bekliyordu ve resmen açıklandı. Zamlar belli oldu. Emeklilikle ilgili de güzel haber geldi. Daha yüksek ödenecek. Kıdem tazminatı tavanı açıklandı. Enflasyon ve buna bağlı memur maaşındaki artışa göre 2021’in ilk 6 ayında uygulanacak olan kıdem tazminatı tavanı 7 bin 639 lira oldu. En düşük tutar ise 3 bin 577 lira. Aynı zamanda 'yılbaşından önce mi sonra mı emekli olsam daha avantajlı' sorusu da yanıt buldu. 1 Ocak'tan itibaren emekli olanlar aralık ayındakinden daha yüksek kıdem tazminatı alacak.
5.01.2021 Ekonomi
2021 Doğum borçlanması ve askerlik borçlanması tutarı değişti! İşte rakamlar!
2021 Doğum borçlanması ve askerlik borçlanması tutarı değişti! İşte rakamlar! İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu görüşmeleri sona erdi. Komisyonda 2021 Asgari Ücret tutarı oy birliği ile kabul edildi. Görüşmelerin tamamlanmasının ardından işçi ve işveren temsilcileri ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk asgari ücretin brüt 3.577 lira net 2.825 lira 90 kuruş olduğunu duyurdu. 2021 asgari ücretin değişmesiyle birlikte ocak ayı itibariyle bazı ücretlerde değişiklik olacak. Yeni asgari ücret ardından kıdem tazminatı tavan fiyatı, işsizlik maaşı ödeneği, doğum ve askerlik borçlanması, genel sağlık sigortası primi, yaşlılık aylığı ve engellilere ödenen aylık da değişti. Özellikle bunların başında emekli olmak için prim gün sayısı eksik olanların başvurduğu doğum ve askerlik borçlanması geliyor. 1 Ocak'tan geçerli olmak üzere yeni asgari ücret ile birlikte prim borçlanma tutarlarındaki maliyetler de arttı. Peki, 2021 Doğum borçlanması tutarı ne kadar oldu? 2021 askerlik borçlanması tutarı günlük ne kadar oldu? İşte detaylar...
28.12.2020 Ekonomi
İhbar ve kıdem tazminatı hesaplama 2021! Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte 2021 kıdem ve ihbar hesaplama!
İhbar ve kıdem tazminatı hesaplama 2021! Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte 2021 kıdem ve ihbar hesaplama! 2021 yılı Asgari ücret tutarı belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk asgari ücretin brüt 3.577 lira net 2.825 lira 90 kuruş olduğunu duyurdu. 2021 Ocak ayı itibariyle pek çok ücrette meydana gelecek değişiklik bekleniyor. Asgari ücret, AGİ, ihbar ve kıdem tazminatı bunlardan başlıcaları. Peki, 2021 kıdem tazminatı tavanı ne olur? İşte 2021 kıdem tazminatı hesaplama 2021...
28.12.2020 Ekonomi
Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? Emeklilik başvurusu yılbaşından önce mi, sonra mı yapılmalı?
Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? Emeklilik başvurusu yılbaşından önce mi, sonra mı yapılmalı? Emeklilik başvurusunun yılbaşından önce mi, sonra mı yapılması kararı pek çok çalışan tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Emeklilik başvurusunda hangi zamanın avantajlı olup olmayacağını belirleyen en önemli faktörlerden biri 2020 yılında emekli aylıklarına yapılan zam oranı ve 2020 yılı tüketici enflasyon oranı ve içinde bulunulan yıla yani 2020 yılına ilişkin güncelleme katsayısının diğer bir deyişle enflasyon ve büyüme hızının karşılaştırılması gerekiyor. Peki, Emeklilik başvurusu yılbaşından önce mi, sonra mı yapılmalı? Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? Emeklilik başvurusunda uygun zaman ne zaman? Bu sene emekli olan avantajlı mı? İşte emeklilik başvurusu ile ilgili tüm detaylar...
22.12.2020 Çalışan Hakları
Milyonları ilgilendiriyor! Değişti, 7 bin 117 lira...
Milyonları ilgilendiriyor! Değişti, 7 bin 117 lira... Çalışan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren karar.Kıdem tazminatı yazısından dolayı yargı yoluna giden işveren sigortalısının ikinci kez kıdem yazısı alarak haklarını aldığını tespit ettirirse işçi kıdem tazminatını geri ödemek zorunda kalır. Ayrıca kıdem tazminatını aldıktan sonra başka bir işletmede sigortalı olarak çalışmaya başlayan kişinin kıdem tazminatını iade etmesine ilişkin de Yargıtay kararları mevcut. Kıdem tazminatı tavan tutarı her yıl Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanıyor. 01.07.2020–31.12.2020 tarihleri arasında belirlenen kıdem tazminatı tavan tutarı 7.117,17 TL’dir.
9.11.2020 Ekonomi
İstifa eden işçi kıdem tazminatı alabilir mi? Kimler istifa ile kıdem tazminatını alabilir?
İstifa eden işçi kıdem tazminatı alabilir mi? Kimler istifa ile kıdem tazminatını alabilir? 3 Temmuz itibarıyla son 6 aylık enflasyon ve buna bağlı olarak ortaya çıkan memur maaş katsayısına göre kıdem tazminatı tavan tutar da yukarı çekildi. Bu yılın ocak-haziran döneminde 6.730 lira olan en yüksek 1 yıllık kıdem tazminatı, 1 Temmuz itibarıyla artış üzerinden uygulanacak. Peki, İstifa eden işçi kıdem tazminatı alabilir mi? Kıdem tazminatı hangi koşullarda ödeniyor? Kimler istifa ile kıdem tazminatını alabilir? İşte istifa durumunda kıdem tazminatı alma ile ilgili merak edilenler...
Maaş katsayıları resmen açıklandı! Memur, sözleşmeli, işçi...
Maaş katsayıları resmen açıklandı! Memur, sözleşmeli, işçi... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 2020 yılı ikinci yarısı maaş katsayıları yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak imzası ile yayımlanan maaş katsayıları tüm kurumlara gönderildi.
6.07.2020 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Kıdem Tazminatı Tavan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıdem tazminatı tavan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.