Kıbrıs Rum Yönetimi

Kıbrıs Rum Yönetimi

Son dakika Kıbrıs Rum Yönetimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kıbrıs Rum Yönetimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kıbrıs Rum Yönetimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıbrıs Rum Yönetimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıbrıs rum yönetimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 kıbrıs rum yönetimi haberi bulunmuştur. Tüm kıbrıs rum yönetimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kıbrıs Rum Yönetimi provokatif faaliyetlerinin cevapsız kalmayacağını bilmelidir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kıbrıs Rum Yönetimi provokatif faaliyetlerinin cevapsız kalmayacağını bilmelidir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Doğu Akdeniz'de hem ülkemizin hem de Kıbrıs Türk halkının eşit hakları ve meşru çıkarları vardır. Kıbrıs Rum Yönetimi provokatif faaliyetlerinin cevapsız kalmayacağını bilmelidir” dedi.
31.05.2022 Siyaset
Bakan Akar duyurdu! 18 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar duyurdu! 18 terörist etkisiz hale getirildi Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afrin merkezine yapılan ve sivil insanların hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, “Bu alçak saldırıdan sonra ilgili birlik komutanlıkları karşı operasyonları başlattı. Bilinen hedefleri yoğun şekilde ateş altına alarak şu ana kadar 18 teröristi etkisiz hale getirdiler. Operasyonlarımız devam ediyor, önümüzdeki saatlerde bu sayının artmasını bekliyoruz” dedi.
21.01.2022 Gündem
Doğu Akdeniz'de Türk zaferi! İsrail'den Türkiye itirafı geldi: Tek seçeneğimiz boyun eğmek...
Doğu Akdeniz'de Türk zaferi! İsrail'den Türkiye itirafı geldi: Tek seçeneğimiz boyun eğmek... Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi dışlayarak ittifak kuran Yunanistan, İsrail ve Güney Kıbrıs Yönetimi hüsran yaşıyor. ABD, Türkiye’nin bypass edildiği EastMed doğalgaz boru hattı projesinden desteğini çekti. Projenin taraflarından İsrail’de, bu durum yenilgi olarak kabul edildi. Haaretz gazetesi, “İsrail'in boyun eğmekten başka seçeneği yok” yorumu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’la görüşebileceklerini söylediği gün yayınlanan haberde, “ABD, Putin ve Erdoğan’ı kızdırmak istemiyor” denilirken Yunan medyasında hüsran ve öfke vardı...
19.01.2022 Dünya
Türkiye'den Yunanistan ve Kıbrıs Rum Yönetimi'ne sert tepki: Akdenizde rotasını şaşıran cevabını alır
Türkiye'den Yunanistan ve Kıbrıs Rum Yönetimi'ne sert tepki: Akdenizde rotasını şaşıran cevabını alır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne net mesaj, " Bir kez daha altını çizerek vurguluyorum; Akdeniz’de rotasını şaşıran cevabını alır" ifadelerini kullandı.
16.10.2021 Gündem
Yunanistan'dan tehlikeli adım! Paniğe kapıldılar, Kapalı Maraş’ın açılmasını engellemek için...
Yunanistan'dan tehlikeli adım! Paniğe kapıldılar, Kapalı Maraş’ın açılmasını engellemek için... Yunanistan ve Kıbrıs Rum yönetimi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC), 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ı açma yönündeki çalışmalarını engellemek amacıyla ABD ve Rusya nezdinde girişimde bulunma kararı aldı.
1.09.2020 Dünya
Türkiye karşısında çaresiz kalan Rum lider Putin'den yardım istedi
Türkiye karşısında çaresiz kalan Rum lider Putin'den yardım istedi Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de ilerleyişinin durdurulması ve Kapalı Maraş'ın açılmaması için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den yardım istedi.
31.07.2020 Dünya
Kıbrıs Rum Lideri duyurdu: Türk askerinden kurtulmuş bir devlet...
Kıbrıs Rum Lideri duyurdu: Türk askerinden kurtulmuş bir devlet... Kıbrıs Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis, Türkiye'nin Kıbrıs üzerindeki garantisinin modası geçmiştir. Garantilerden ve Türk askerinden kurtulmuş bir devlet kurma hayali içerisindeyiz dedi.
29.07.2020 Gündem
Kıbrıs Rum yönetiminden mülteci akışını engellemek için yasa teklifi
Kıbrıs Rum yönetiminden mülteci akışını engellemek için yasa teklifi Kıbrıs Rum yönetimi, Ada´ya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) hava ve deniz limanlarından giriş yapan üçüncü ülke vatandaşlarının Güney´e geçmesini önlemek için yasa teklifi hazırladı.
6.11.2019 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan sert açıklama: İzin verilmeyecek!
Dışişleri Bakanlığı'ndan sert açıklama: İzin verilmeyecek! Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Rum Yönetimi’nin kıta sahanlığını ihlal ettiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Çipras'tan şoke eden Türkiye açıklaması
Çipras'tan şoke eden Türkiye açıklaması Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Yunanistan'ın ve "Kıbrıs Cumhuriyeti"nin güvenliğinin ve uluslararası alandaki yerlerinin Ada'daki sorunun çözümüyle bağlantılı olduğunu" söyledi...
3.02.2015 Dünya
Türkiye’ye karşı üçlü cephe kuruldu
Türkiye’ye karşı üçlü cephe kuruldu Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Yunanistan Başbakanı Andonis Samaras ve Mısır Devlet Başkanı Abdulfettah El Sisi, Mısır’ın başkenti Kahire’de üçlü zirve gerçekleştirdi
9.11.2014 Dünya
Rumlar Solo Türk'ü ve Türk Yıldızları'nı şikayet etti
Rumlar Solo Türk'ü ve Türk Yıldızları'nı şikayet etti KIBRIS Rum Yönetimi, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı nedeniyle Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı hava akrobasi filosu Türk Yıldızları ve Solo Türk’ün KKTC’ye gelmesi ve paraşütçülerin atlayış yapmasını, sözde Rum hava sahasının ihlal edildiği ve bölgenin yasa dışı kapatıldığı (NOTAM) iddiası ile BM’ye şikayette bulundu...
29.09.2021 Gündem
Hükümetten Kışanak'a sert yanıt
Hükümetten Kışanak'a sert yanıt Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Devlet hakkı içerisinde ayrı bir devlet hakkı söz konusu olmaz...
29.09.2021 Gündem
Bakanlar kurulu istifa etti!
Bakanlar kurulu istifa etti! Güney Kıbrıs Rum yönetiminde Bakanlar Kurulu istifa etti...
29.09.2021 Gündem
Karakolda striptiz skandalı!
Karakolda striptiz skandalı! Kıbrıs karakolda yaşanan striptizli alemle çalkalanıyor
29.09.2021 Gündem
'O bayrağa kurban olsunlar'
'O bayrağa kurban olsunlar' Güney Kıbrıs'ta Türk bayrağı yakanlara Egemen Bağış'tan sert tepki
29.09.2021 Gündem
Rumlar Lokmacı duvarını kaldırdı
Rumlar Lokmacı duvarını kaldırdı Kıbrıs Rum yönetimi,Lefkoşa'da KKTC ile Rum kesimi arasındaki Lokmacı Barikatının Rum tarafındaki duvarını kaldırdı YENİ
29.09.2021 Gündem
Kuzey Kıbrıs'ta yol projesine BM Barış Gücü askerleri müdahale etti Türk askerleri harekete geçti
Kuzey Kıbrıs'ta yol projesine BM Barış Gücü askerleri müdahale etti Türk askerleri harekete geçti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Pile-Yiğitler Yolu Projesi'ni engellemek isteyen BM Barış Gücü Askerleri ile Türk askerleri arasında gerginlik yaşandı. Alana yerleştirdiği beton bloklar dozer yardımıyla kaldırıldı. Bu esnada BM Barış Gücü askerleri ile KKTC güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. O anlar kameralara yansıdı.
18.08.2023 Dünya
Rum akaryakıt istasyonları KKTC'den yakıt alınmasını protesto etti
Rum akaryakıt istasyonları KKTC'den yakıt alınmasını protesto etti Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ndeki (GKRY) akaryakıt istasyonu sahipleri Rumların KKTC'den yakıt almasını protesto etti. Eylem nedeniyle Metehan Sınır Kapısı’ndaki geçişler bir süreliğine durdu.
27.06.2023 Dünya
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a Londra'da saldırı girişimi
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a Londra'da saldırı girişimi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konvoyuna İngiltere’nin başkenti Londra’da saldırı girişiminde bulunuldu.
29.03.2023 Gündem
KKTC’yi şok eden vahşi cinayet! Zanlı Kıbrıs Rum kesiminde yakalandı
KKTC’yi şok eden vahşi cinayet! Zanlı Kıbrıs Rum kesiminde yakalandı Kuzey Kıbrıs'ın Gazimağusa şehrinde işlenen cinayet yavru Vatan'ı sarstı. Annesi Kıbrıs Türkü babası ise Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki lise öğrencisi Helin Reessur’un cesedi Gazimağusa kentinin turistik İskele Long Beach bölgesinde bir rezidans sitesi inşaat alanında bulundu. Polis, ilk incelemede Helin’in başına sert bir cisim vurularak öldürüldüğünü belirledi.
26.01.2023 Gündem
Kıbrıs Maraş'ta tarihi hamle! Aya Nikola Rumları birbirine düşürdü...
Kıbrıs Maraş'ta tarihi hamle! Aya Nikola Rumları birbirine düşürdü... Maraş'ta yerleşime açılan Aya Nikola Rum sakinlerini bekliyor. Türkiye ve KKTC 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47’nci yıldönümünde tarihi bir adım atarak, 46 yıldır kapalı tutulan ve geçen eylül ayında halkın ziyaretine açılan turistik Maraş kentinde mülk sahibi Rumların Türk yönetimi altında eve dönüş yolunu açan bir karar aldı.
22.07.2021 Dünya
EOKA için özel pul bastırılmıştı! Fuat Oktay'dan Rum Kesimi'ne sert yanıt
EOKA için özel pul bastırılmıştı! Fuat Oktay'dan Rum Kesimi'ne sert yanıt Rum Yönetimi, Kıbrıslı Türkleri acımasızca katleden terör örgütü EOKA için özel pul bastırmıştı. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin EOKA provokasyonuna Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan sert yanıt geldi.
2.04.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: İki devletli çözüm vizyonunu destekliyoruz
TBMM Başkanı Şentop: İki devletli çözüm vizyonunu destekliyoruz TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kıbrıs'ta federasyon modelinin Rum tarafı yüzünden çözüme kavuşamadığını belirterek, "Ada'da iki ayrı halk, iki ayrı demokrasi düzeni ve iki ayrı devlet mevcuttur. Kıbrıs Türk halkının egemen eşitlik temelinde iki devletli çözüm vizyonunu destekliyoruz" dedi.
3.03.2021 Gündem
Rum lideri Anastasiadis 'Altın pasaport' skandalıyla ilgili ilk ifadesini verdi
Rum lideri Anastasiadis 'Altın pasaport' skandalıyla ilgili ilk ifadesini verdi Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) en az 2.5 milyon Euro yatırım yapanlara vatandaşlık ve AB genelinde vizesiz seyahat hakkı verilmesini sağlayan "altın pasaport" uygulaması skandalının ardından Rum lideri Nikos Anastasiadis ilk defa ifade verdi. Anastasiadis, suçlamaları reddetti.
2.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kıbrıs Rum Yönetimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıbrıs rum yönetimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.