Keşmir

Keşmir

Son dakika keşmir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan keşmir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını keşmir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keşmir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keşmir gelişmeleri de dahil olmak üzere 259 keşmir haberi bulunmuştur. Tüm keşmir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'ın mesajları dünyada manşet oldu! BM Genel Kurulu'nda tarihi konuşma
Erdoğan'ın mesajları dünyada manşet oldu! BM Genel Kurulu'nda tarihi konuşma Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı dünya basını yakından takip etti. Erdoğan'ın Avrupa'ya yaptığı uyarı Fransız medyasında gündem olurken Yunan basını 'KKTC'yi tanıyın' mesajını öne çıkardı. İsrail basını Erdoğan - Netanyahu zirvesini sayfalarına taşıdı. Arap basını ise bu görüşme için 'önemli bir dönüm noktası' yorumunda bulundu.
20.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap etti. 'Teröre göz yumanlar var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye, Kuzey Afrika ve Sahel bölgesinde vekalet savaşlarının aracı haline dönüştürülen terörizm, kırılganlığı hızla artan uluslararası güvenlik iklimine onarılamaz zararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek BM'deki reform çağrısını yineleyen Erdoğan, "Güvenlik Konseyi artık dünya güvenliğinin teminatı olmaktan çıkmış, 5 ülkenin siyasi stratejilerin çarpışma haline gelmiştir" dedi. KKTC mesajı da veren Erdoğan, "Uluslararası toplumu, KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya, bu ülkeyle diplomatik, siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
19.09.2023 Gündem
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, yeni çıkan kitabındaki Türkiye iddiaları hakkında açıklama yaptı.
26.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 12. Enformasyon Bakanları Konferansı kapsamında düzenlenen gala yemeğinde heyet başkanları ile bir araya geldi. Erdoğan, "Fransız çimento devi Lafarge'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine nasıl destek verdiğini, yardımcı olduğunu, onlara tüneller açmak suretiyle oralarda nasıl mikserlerle betonlar döktürdüğünü anlattığımda bunu Fransızlar anlamıyordu. Fransa'nın Başkanı Sayın Macron'a bunları anlattım. Şimdi Fransa parlamentosunda Macron'a Lafarge'nin hesabını sordular." dedi.
21.10.2022 Gündem
Karamollaoğlu: Cenabı Hak, bundan sonraki Kurban Bayramı'na kavuşmayı nasip etsin
Karamollaoğlu: Cenabı Hak, bundan sonraki Kurban Bayramı'na kavuşmayı nasip etsin Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Cenabı Hak, kardeşlerimizden kurban kesenlerin kurbanlarını kabul eylesin, bundan sonraki Kurban Bayramı'na daha büyük bir huzur içinde kavuşmayı bizlere nasip etsin" dedi. 
9.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni hedefi duyurdu! Pakistan ile 7 anlaşma imzalandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni hedefi duyurdu! Pakistan ile 7 anlaşma imzalandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile görüştü. Görüşme sonrası iki ülke arasında 7 anlaşmaya imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada "Pakistan ile savunma sanayii alanında son dönemde geliştirilen somut iş birliği projelerinden memnuniyet duyuyoruz." diyerek ticaretteki yeni hedefi açıkladı. Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ise Türkiye'nin düşmanı her zaman Pakistan'ın da düşmanıdır" sözlerini kullandı.
1.06.2022 Siyaset
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif Ankara'da!
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'i resmi törenle karşıladı.
1.06.2022 Siyaset
Milli Savunma Bakanı Akar, Pakistan Savunma Bakanı Asif ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Akar, Pakistan Savunma Bakanı Asif ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pakistan Savunma Bakanı Khawaja Muhammad Asif ile görüştü.
21.05.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Ukrayna'daki savaş çifte standardı göz önüne serdi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Ukrayna'daki savaş çifte standardı göz önüne serdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Pakistan'daki İslam İşbirliği Teşkilatı 48. Dışişleri Bakanları Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, “Bizim için Harkov’da dökülen kan ile Halep’te dökülen kan birdir” dedi.
22.03.2022 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Pakistanlı Müslümanlara hitap etti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Pakistanlı Müslümanlara hitap etti Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Pakistan’ın Badşahi Camii’nde Pakistanlı Müslümanlara hitabında, “Kardeşlik ahlakı ve hukuku, Efendimizin bizlere miras bıraktığı en önemli değerlerden biridir. Bu kardeşlik, dilleri, renkleri, ırkları ve coğrafyaları farklı müminleri aynı inanç ve heyecanda cem eder” dedi.
18.02.2022 Gündem
Keşmir'deki Mata Vaishno Devi tapınağında izdiham
Keşmir'deki Mata Vaishno Devi tapınağında izdiham Keşmir’de yeni yıla Mata Vaishno Devi tapınağında girmek isteyenler arasında çıkan izdihamda 12 kişi hayatını kaybetti.
1.01.2022 Dünya
Tapınakta can pazarı! Çok sayıda ölü var
Tapınakta can pazarı! Çok sayıda ölü var Kuzey Hindistan’da bulunan Mata Vaishno Devi tapınağında yeni yıla dua ederek girmek isteyen kişiler arasında izdiham yaşandı. Yetkililer, ilk belirlemelere göre 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 13 kişinin ise yaralandığı bildirdi.
1.01.2022 Dünya
Çin'in Hindistan sınırına 100'den fazla obüs platformu yolladığı iddia  edildi
Çin'in Hindistan sınırına 100'den fazla obüs platformu yolladığı iddia edildi Çin'in Hindistan ile anlaşmazlık yaşadığı sınır bölgesine askeri tahkimatı güçlendirmek için 100'den fazla, uzun mesafe çekili obüs platformu sevk ettiği ileri sürüldü.
20.10.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz açıklaması: Masa başında üretilmiş haritaları kabul mu edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz açıklaması: Masa başında üretilmiş haritaları kabul mu edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye olarak uluslararası hukuka saygılı olduklarını belirterek, "Haklarımızı korumaktan da çekinmiyoruz. Bizim burada karşı olduğumuz şey, uluslararası hukuku bahane ederek bize dayatılmaya çalışılan çifte standart. Şimdi Doğu Akdeniz'de haklarımızı korumayacak mıyız? Masa başında üretilmiş haritaları kabul mu edeceğiz? Yanı başımızda kurulmaya çalışılan terör koridoruna karşılık vermeyecek ve seyirci mi kalacağız? Elbette seyirci kalmamız mümkün değil. Bu konuda uluslararası hukuk çerçevesinde gerekeni yaptık, yapmaktan da çekinmeyeceğiz" dedi.
5.10.2021 Siyaset
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak Türkiye Büyük Millet Meclisi 76 günlük aranın ardından 27. Dönem 5. Yasama dönem mesaisine başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 27'nci dönem 5'inci yasama yılı açılış programında konuştu. Erdoğan, "Bir süre önce gündeme getirdiğimiz ülkemize yeni anayasa kazandırma teklifinin de Meclisimiz tarafından başarıyla hayata geçirileceğini ümit ediyorum. Yeni bir anayasa milletimize vereceğimiz en güzel 2023 hediyesi olacaktır." dedi.
1.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda yerli aşı mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda yerli aşı mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Yerli aşımız TURKOVAC’ı yakın zamanda milletimizle birlikte tüm insanlığın istifadesine sunacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi. Afganistan, Suriye ve Filistin sorununa ilişkin net mesajlar veren Erdoğan "Paris İklim Anlaşması'nı, yapıcı adımlara uygun şekilde ve ulusal katkı beyanımız çerçevesinde, önümüzdeki ay Meclisimizin onayına sunmayı planlıyoruz" diye konuştu.
21.09.2021 Gündem
Bakan Akar'dan sınırlarla ilgili flaş açıklama!
Bakan Akar'dan sınırlarla ilgili flaş açıklama! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Mehmetçik sınırlara hakimdir, bu konuda yapılması gerekenleri yaptı, ilave tedbirlerle yapmaya devam ediyor" dedi.
12.08.2021 Gündem
Bakan Akar, Pakistanlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Akar, Pakistanlı mevkidaşı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pakistan temasları sırasında Pakistan Savunma Üretim Bakanı Zobaida Jalal ile bir araya geldi.
11.08.2021 Siyaset
Kartal 1-A ile gözdağı! 900 kilometreden tam isabetle vurdu
Kartal 1-A ile gözdağı! 900 kilometreden tam isabetle vurdu Pakistan ordusu, karadan karaya atış yapma kapasitesine sahip 900 kilometre menzilli "Kartal 1-A" füzesinin denemesinin başarıyla yapıldığını duyurdu.
26.03.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki! 'Dünya sessiz kaldı'
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki! 'Dünya sessiz kaldı' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi'ne hitaben, "Kısa süre önce, PKK terör örgütü Kuzey Irak'ta 13 masum insanı öldürdü ve dünya yine sessiz kaldı. Uluslararası dayanışma olmadan ve mevcut çifte standartlarla bu tehdidi ortadan kaldıramayız" dedi.
22.02.2021 Siyaset
İlk iglo kafe açıldı! Filtre kahve 366 TL
İlk iglo kafe açıldı! Filtre kahve 366 TL Hindistan ile Pakistan sınırında yer alan Keşmir bölgesindeki bir kayak merkezinde 16 kişilik kapasiteli ilk iglo kafe açıldı. Kardan inşa edilen iglo kafe ziyaretçi akınına uğruyor.
29.01.2021 Dünya
Çin ile Hindistan arasında çatışma! Yaralı askerler var
Çin ile Hindistan arasında çatışma! Yaralı askerler var Çin-Hindistan sınırında gerginlik çıktı. Her iki tarafta da yaralı askerler olduğu bildirildi.
25.01.2021 Dünya
Twitter, Cammu Keşmir'de yayın yapan haftalık derginin hesabını askıya aldı
Twitter, Cammu Keşmir'de yayın yapan haftalık derginin hesabını askıya aldı Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde yayın yapan haftalık çoklu-ortam dergisi "KashmirWalla"nın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabı, "topluluk kuralarını ihlal ettiği" gerekçesiyle askıya alındı.
2.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünya genelinde koronavirüste son durum!
Dünya genelinde koronavirüste son durum! Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 83 milyon 448 bini, salgında hayatını kaybedenlerin sayısı 1 milyon 819 bini, iyileşenlerin sayısı 59 milyon 109 bini geçti.
31.12.2020 Dünya
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Bu aptal diktatörü durduramazsanız biz durduracağız
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Bu aptal diktatörü durduramazsanız biz durduracağız Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, uluslararası toplumun Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın yaptıklarını görmezden geldiğini söyledi.
29.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Keşmir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keşmir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.