Kerem Bürsin Sevgilisi

Kerem Bürsin Sevgilisi

Son dakika Kerem Bürsin sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kerem Bürsin sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kerem Bürsin sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kerem Bürsin Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kerem bürsin sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 kerem bürsin sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm kerem bürsin sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kerem Bürsin: Hande ile uzun süredir beraberiz
Kerem Bürsin: Hande ile uzun süredir beraberiz Haklarında çıkan aşk dedikodularını her fırsatta reddetmelerine rağmen çıktıkları Maldivler tatilinde birbirlerine olan aşklarını ilan eden Hande Erçel (27) ile Kerem Bürsin (33), önceki akşam birlikte görüntülendi. İkili, ilişkileriyle ilgili açıklama yaptı.
12.05.2021 Magazin
Kerem Bürsin'den çarpıcı açıklama: 'Yazıklar olsun!'
Kerem Bürsin'den çarpıcı açıklama: 'Yazıklar olsun!' Her defasında "Arkadaşız" diyerek iddiaları yalanlasa da adı rol arkadaşı Hande Erçel ile anılmaya devam eden Kerem Bürsin, 'PR aşkı' söylentisi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
13.03.2021 Magazin
Hande Erçel ve Kerem Bürsin'le ilgili şok iddia! Birlikte...
Hande Erçel ve Kerem Bürsin'le ilgili şok iddia! Birlikte... Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Erçel ve Bürsin'in, bir süredir birlikte yaşamaya başladığı öne sürüldü. Aynı evden çıkarken görüntü vermemek için çabalayan ikili, ilişki iddiaları karşısında yanıtsız kaldı.
20.02.2021 Magazin
Kerem Bursin kimdir?
Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin Kanal D'nin yeni dizisi Muhteşem İkili'de başrol oyuncu olarak yer alıyor. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile gündeme gelen Kerem Bursin'in hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte Kerem Bursin hakkındaki detaylar...
1.11.2018 Gündem
Sevgilimi yalnız  bıraktım
Sevgilimi yalnız bıraktım Sundance Film Festivali’nde ‘Uluslararası Film’ kategorisinde ‘En iyi film’ ödülüne layık görülen ‘Kelebekler’in özel gösterimi önceki akşam yapıldı.
29.03.2018 Magazin
Ben de oyuncuyum niye kıskanayım
Ben de oyuncuyum niye kıskanayım Kerem Bürsin, sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın ‘Fi’ dizisinde Ozan Güven’le öpüşme sahneleri için “Bu sorular çok saçma." dedi.
15.12.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'i evlendirdiler!
Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'i evlendirdiler! Uzun süredir birliktelik yaşayan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in hayranları, oyuncu çifti evlendirmekte kararlı...
12.10.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya artık bıktı!
Serenay Sarıkaya artık bıktı! Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çiftine huzur yok.
25.07.2017 Magazin
Öpüşmeyi kıskanmadım
Öpüşmeyi kıskanmadım ‘Fi’ dizisinin önceki akşam yapılan galasında sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya övgüler düzen Kerem Bürsin, “Serenay’ın Mehmet Günsür’le öpüşme sahnesini kıskanmadım. Bu soru bana garip geliyor. Çünkü işimiz bu” dedi
1.04.2017 Magazin
Helal sana Avni!
Helal sana Avni! “Bu Şehir Arkandan Gelecek” dizisi için boks dersleri alan Kerem Bürsin, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile birlikte boksör Avni Yıldırım’ın Almanya’daki unvan maçını izledi...
6.11.2016 Magazin
Çok dertliler!
Çok dertliler! Aşırı ilgiden şikayet eden ünlü oyuncu, sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile sokakta rahat dolaşamamaktan dert yandı.
9.10.2014 Magazin
Aşıkların sinema keyfi
Aşıkların sinema keyfi Kerem Bursin sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile film keyfi yaptı.
31.07.2014 Magazin
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum Oyuncu Hande Erçel, hem iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erçel, son olarak yüzü olduğu markanın lansmanında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu, "Afra Saraçoğlu ve Serenay Sarıkaya'yı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.
21.06.2023 Magazin
Kerem Bürsin eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisini yorumladı!
Kerem Bürsin eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisini yorumladı! Ünlü oyuncu Kerem Bürsin eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Aile dizisiyle ilgili paylaşım yaptı.
28.03.2023 Televizyon
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı!
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı! Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncunun, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldığı konuşuluyor.
9.03.2023 Magazin
Hande Erçel'den yeni aşk bombası! Bakın gönlünü kime kaptırdı
Hande Erçel'den yeni aşk bombası! Bakın gönlünü kime kaptırdı Instagram paylaşımlarıyla ve oynadığı reklamlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmedi. Ünlü isim şimdilerde ise gönlünü Kartal Özmızrak'a kaptırdı.
15.12.2022 Magazin
Hande Erçel son pozuyla sosyal medyayı salladı!
Hande Erçel son pozuyla sosyal medyayı salladı! Son günlerde adı eski sevgilisi Kerem Bürsin ile anılan Hande Erçel sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Geçtiğimiz günlerde doğum günü pozlarıyla adından söz ettiren Erçel, ormanda verdiği iç çamaşırsız pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
28.11.2022 Magazin
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu! Oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Sosyetik güzel, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisini Instagram'dan takipten çıkması konusunu geçiştirmeye çalıştı. Özilhan, basın mensuplarının konu hakkında ısrarlı soruları üzerine hande Erçel hakkında açıklama yaptı.
24.11.2022 Magazin
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi!
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi! Geçtiğimiz aylarda eski aşkı Kerem Bürsin ile tekrar bir araya geldiği düşünülen ancak bu iddiaları yalanlayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, eski sevgilisinin "Piyasada toksik erkek oyuncular var" açıklamasının hatırlatılması üzerine Bürsin'e destek verdi.
9.11.2022 Magazin
Hande Erçel'den dikkat çeken açıklama! 'Yetenek yoksa güzellik boş'
Hande Erçel'den dikkat çeken açıklama! 'Yetenek yoksa güzellik boş' Paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Hande Erçel, eski sevgilisi Kerem Bürsin'le tekrar barıştığı iddialarıyla da gündemden düşmüyor. Hande Erçel, oyunculukta güzelliğin değil yeteneğin önemli olduğunu belirtti.
3.11.2022 Magazin
Hande Erçel'den ev pozu!
Hande Erçel'den ev pozu! Hande Erçel eski sevgilisi Kerem Bürsin ile tekrar bir araya geldikleri haberleriyle gündemden düşmüyor. Erçel, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Ev halini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim kısa sürede 1.5 milyon beğeniye ulaşırken; hayranlarından binlerce yorum aldı.
1.11.2022 Magazin
Kerem-Hande aşkı yeniden mi?
Kerem-Hande aşkı yeniden mi? Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Hande Erçel'i, 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi’nin sağlık sorunu nedeniyle telefonla arayıp, konuştuğunu açıklamıştı. Son olarak Boğaziçi Film Festivali'ne katılan ve sinema çıkışında yabancı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncu, basın mensuplarının "Hande Erçel ile barışma oldu mu?" sorusunu yanıtladı.
25.10.2022 Magazin
Kerem Bürsin'den Hande Erçel açıklaması: Çok hassas bir konu!
Kerem Bürsin'den Hande Erçel açıklaması: Çok hassas bir konu! Dijital platformda yayınlanacak bir 'Lemi' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Eski sevgilisi Hande Erçel'in 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili "Tabii ki arayıp, Hande ile konuştum" diyen oyuncuya, Aylin Mavi'nin hastalığı ile ilgili yaptığı görüşme hatırlatıldı. Bürsin, meslektaşı Farah Zeynep Abdullah'ın "Erkek oyuncuların yanına mal seçermiş gibi partner seçiyorlar" açıklamasını da değerlendirdi.
14.10.2022 Magazin
Hande Erçel'den şaşırtan Kaan Yıldırım açıklaması: Kaan hep arkadaşımdı
Hande Erçel'den şaşırtan Kaan Yıldırım açıklaması: Kaan hep arkadaşımdı Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Kerem Bürsin ayrılığının ardından oyuncu Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, yurt dışında sevgilisi ile ilk kez el ele görüntülenmiş ve aşk resmen belgelenmişti. Bugün muhabirlerin bu konuyla ilgili sorularını cevaplayan Hande Erçel, 'Hayatımda kimse yok..' açıklamasını yaptı.
14.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kerem Bürsin Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kerem bürsin sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.