Serenay Sarıkaya Sevgilisi

Serenay Sarıkaya Sevgilisi

Son dakika Serenay Sarıkaya sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Sarıkaya sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Sarıkaya sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Sarıkaya Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 serenay sarıkaya sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Umut Evirgen ile aşk yaşadığı konuşulan Serenay Sarıkaya'dan açıklama
Umut Evirgen ile aşk yaşadığı konuşulan Serenay Sarıkaya'dan açıklama Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün'ün ardından birlikte olduğu bir diğer oyuncu Melisa Şenolsun'dan geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Serenay Sarıkaya, kendisi için mekan kapattığı bile konuşulan ünlü işletmeci Evirgen ile aşk yaşadığı söylentileri hakkında konuştu.
11.09.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan Haldun Demirhisar cevabı!
Serenay Sarıkaya'dan Haldun Demirhisar cevabı! Oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken görüntülendi.
17.04.2021 Magazin
Müthiş ikili!
Müthiş ikili! Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin ile İbrahim Çelikkol’un yeni dizisi için “Müthiş, çok uyumlu bir çift oldular” dedi
17.10.2018 Magazin
Sahaya döndü!
Sahaya döndü! Benjamin Harvey ile evliliğini geçen ay bitiren Hande Ataizi önceki akşam katıldığı davette tüm bakışları üzerine topladı.
27.04.2018 Magazin
Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'i evlendirdiler!
Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'i evlendirdiler! Uzun süredir birliktelik yaşayan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in hayranları, oyuncu çifti evlendirmekte kararlı...
12.10.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya dondu kaldı!
Serenay Sarıkaya dondu kaldı! Serenay Sarıkaya ile 1.5 yıldır aşk yaşadığı Kerem Bürsin önceki akşam İstinyePark’taydı. Alışveriş yapıp yemek yediler.
16.08.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya artık bıktı!
Serenay Sarıkaya artık bıktı! Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çiftine huzur yok.
25.07.2017 Magazin
Serenay’ı çıldırtan sürpriz
Serenay’ı çıldırtan sürpriz Yasemin-İzzet Özilhan çiftiyle mavi tura çıkan Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin’in yaptığı sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı
2.07.2017 Magazin
Teknede aşk tatili
Teknede aşk tatili Serenay Sarıkaya sevgilisi Kerem Bürsin ile Yasemin-İzzet Özilhan çiftinin Bodrum açıklarına demirli teknesinde tatil yapıyor.
1.07.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için...
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için... Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Kerem Bürsin ile ilgili çok özel sözler. İşte Serenay Sarkıya'nın sevgilise Kerem Bursin'e methiyeler düzdüğü açıklaması...
30.03.2017 Magazin
Sevgililer Günü'ne büyük darbe!
Sevgililer Günü'ne büyük darbe! Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Kerem Bürsin bugün kutlanan ‘Sevgililer Günü’ için birbirlerine pahalı hediye almama sözü verdi.
14.02.2017 Magazin
'Evlilik düşünmüyorum'
'Evlilik düşünmüyorum' Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin'le ne zaman evlenecekleri yönündeki soruya bu yanıtı verdi.
1.02.2017 Magazin
‘İkimiz de çok evciyiz’
‘İkimiz de çok evciyiz’ Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin ile “Çok evci” olduklarını belirterek, “Bol bol evde yabancı dizi izliyoruz” dedi
31.10.2016 Magazin
Tesadüfün böylesi!
Tesadüfün böylesi! Serenay Sarıkaya sevgilisi Çağatay Ulusoy'u başka bir kızın yanında görünce...
5.12.2014 Magazin
Dargın aşıklar!
Dargın aşıklar! Çağatay törende Serenay kebapta...
11.06.2014 Magazin
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında?
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli ile birlikteliği ile daha önce gündeme gelen Cem Yılmaz'ın bu kez Necla Karahalil ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Peki Necla Karahalil ne iş yapıyor? Necla Karahalil kaç yaşında?
3.03.2024 Magazin
Alina Boz - Umut Evirgen evlendi! Serenay Sarıkaya'nın imalı paylaşımı olay oldu
Alina Boz - Umut Evirgen evlendi! Serenay Sarıkaya'nın imalı paylaşımı olay oldu İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, Emirgan'da demirli olan Halas 71 adlı teknede hayatlarını birleştirdi. Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan sosyal medya hesabından imalı paylaşım geldi.
3.12.2023 Magazin
Alina Boz'dan Serenay Sarıkaya yorumu! Sevgilisi Umut Evirgen yırtmaçlı pozu beğenmişti
Alina Boz'dan Serenay Sarıkaya yorumu! Sevgilisi Umut Evirgen yırtmaçlı pozu beğenmişti Umut Evirgen ile bir süredir birlikte olan geçtiğimiz aylarda da sevgilisinden Paris'te evlilik teklifi alan Alina Boz önceki gün Levent'te görüntülendi. Umut Evirgen eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın bir fotoğrafını beğenmesi, sonrasında beğenisini geri çekmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Boz, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2023 Magazin
Yırtmaçlı pozlarını beğenmişti! Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen sorusu
Yırtmaçlı pozlarını beğenmişti! Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen sorusu Oyuncu Alina Boz'la evlilik hazırlığı yapan Umut Evirgen, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Instagram hesabından yayınladığı derin yırtmaçlı pozları beğenmiş, bir saat sonra da beğenisini kaldırmıştı. Sarıkaya'ya, Evirgen'in sosyal medyada gündem olan hamlesi hatırlatıldı.
7.11.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın derin yırtmaçlı pozlarına eski sevgiliden beğeni gecikmedi!
Serenay Sarıkaya'nın derin yırtmaçlı pozlarına eski sevgiliden beğeni gecikmedi! Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya verdiği iddialı pozlarla beğeni yağmuruna tutuldu. Bir davet için derin yırtmaçlı elbise seçen Sarıkaya'nın pozlarına eski sevgilisi Umut Evirgen'den beğeni geldi, ancak Evirgen sonrasında beğenisini çekti.
6.11.2023 Magazin
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum Oyuncu Hande Erçel, hem iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erçel, son olarak yüzü olduğu markanın lansmanında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu, "Afra Saraçoğlu ve Serenay Sarıkaya'yı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.
21.06.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına eski sevgilisi Umut Evirgen'den yorum!
Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına eski sevgilisi Umut Evirgen'den yorum! Serenay Sarıkaya, yer aldığı 'Alice Müzikali'nin veda partisinden karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya'nın paylaşımına, Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı ve geçtiğimiz yıl ilişkisini noktaladığı ünlü işletmeci Umut Evirgen ise kayıtsız kalmadı.
1.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.