Kebapçı Celal

Kebapçı Celal

Son dakika kebapçı celal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kebapçı celal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kebapçı celal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kebapçı Celal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kebapçı celal gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 kebapçı celal haberi bulunmuştur. Tüm kebapçı celal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşında ve nereli? Bensu Soral Survivor'da!
Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşında ve nereli? Bensu Soral Survivor'da! Survivor 2020 bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Anlat Bakalım oyununda yarışmacılara ünlü isimler eşlik edecek. Survivor Berkan'a Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise Bensu Soral oldu. Peki, Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşında ve nereli? İşte Bensu Soral hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
'Minik'in yeni projesi belli oldu
'Minik'in yeni projesi belli oldu 'İçerde' dizisinde 'Minik' karakterine hayat veren 2,05 metre uzunluğundaki Seyithan Özdemir, rol alacağı korku filminin çekimleri için Samsun'a geldi
7.07.2017 Magazin
'Minik'in yeni projesi belli oldu!
'Minik'in yeni projesi belli oldu! 'İçerde' dizisinde 'Minik' karakterine hayat veren 2,05 metre uzunluğundaki Seyithan Özdemir, rol alacağı korku filminin çekimleri için Samsun'a geldi.
5.07.2017 Magazin
Adana'nın ünlü kebapçısı örgüt üyeliğinden tutuklandı
Adana'nın ünlü kebapçısı örgüt üyeliğinden tutuklandı ADANA'da ünlü kebapçı C.A., menfaat karşılığı suç örgütlerinin adliye ve emniyetteki işlerini takip edip bilgi aktardığı iddiasıyla tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Uğur Yücel'i 'İçerde'ye garson almış!
Uğur Yücel'i 'İçerde'ye garson almış! ‘İçerde’nin final galasında oyuncular hayranlarıyla buluştu. Uğur Yücel'in içerde anısı keyifli anlar yaşanmasına neden oldu!
21.06.2017 Televizyon
İçerde dışarda izdiham!
İçerde dışarda izdiham! ‘İçerde’nin final galasında oyuncular hayranlarıyla buluştu. Geceye binlerce kişi akın edince izdiham yaşandı.
20.06.2017 Magazin
İçerde final bölümde kim hayatta kalacak? Mert ölecek mi?
İçerde final bölümde kim hayatta kalacak? Mert ölecek mi? İçerde nefesleri kesecek bir final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show Tv ekranlarının bu sezon başında başlayan ve fenomen haline gelen dizisi İçerde 1. sezon sonunda final yapıyor. Sarp ve Mert Yılmaz kardeşler ile Kebapçı Celal son hesaplaşmalarını final bölümünde yaşayacaklar. İşte İçerde final fragmanları ve özeti...
29.09.2021 Gündem
Heyecanlandıran paylaşım! İçerde 'mutlu son'la mı bitiyor?
Heyecanlandıran paylaşım! İçerde 'mutlu son'la mı bitiyor? İçerde dizisinin yönetmeni Uluç Bayraktar'ın Instagram'dan paylaştığı bir fotoğraf dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.
16.06.2017 Televizyon
İçerde'de mutlu son hayal oldu!
İçerde'de mutlu son hayal oldu! 'İçerde'nin 19 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak büyük finali öncesi, "Umut'u Celal aldı, Celal ölmemiş" haberi, dizinin hayranlarını üzdü.
15.06.2017 Televizyon
Çakır artık yalnız değil!
Çakır artık yalnız değil! 'İçerde' dizisinde, 'Kebapçı Celal' tarafından öldürülen 'Kudret Sönmez' karakteri için hayranları tarafından helva kavrulması dikkati çekti. İçerde dizisinin Kudret'i için hazırlanan helva Kurtlar Vadisi'nde Çakır karakteri için vatandaşların yaptıklarını akıllara getirdi...
6.06.2017 Televizyon
İçerde'de şoke eden ayrılık!
İçerde'de şoke eden ayrılık! Show TV ekranlarında yayınlanan dizi İçerde'nin 36. bölümünde Kebapçı Celal ile Kudret'in hesaplaşması herkesi heyecanlandırırken, Kudret karakterinin ölmesiyle deneyimli oyuncu Uğur Yücel'de diziden ayrıldı. İçerde dizisinde sonradan dahil olan Uğur Yücel başarılı bir projeyi daha geride bıraktı.
30.05.2017 Magazin
İçerde 86. yeni bölümünde Sarp ve Mert'in kavuşma anı!
İçerde 86. yeni bölümünde Sarp ve Mert'in kavuşma anı! İçerde 86. yeni bölümünde Sarp ve Mert'in kardeş olmaları gerçeğini ilk öğrendiği anlar yayınlanacak. İzleyicileri gözyaşlarına boğacak olan kavuşmada Coşkun'un yaptığı iyilik unutulmayacak. İçerde'de bundan sonra Kebapçı Celal'in başına neler geleceği merak ediliyor. Kudret ve Celal hesaplaşmasını kim kazanacak? İçerde bu akşam Show TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
İçerde 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kebapçı Celal ölüyor mu?
İçerde 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kebapçı Celal ölüyor mu? İçerde 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bomba gibi olaylarla Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan İçerde'de neler yaşanacak? Sarp tutulanacak mı? Coşkun'un vurduğu Kebapçı Celal ölecek mi? İşte İçerde dizisinin yeni bölümünden detaylar...
29.09.2021 Gündem
İçerde'den sürpriz ayrılık!
İçerde'den sürpriz ayrılık! Yılın fenomen dizisi İçerde'de Handan karakterini canlandıran Tuba Ünsal, diziden ayrıldı.
4.04.2017 Televizyon
İçerde 28. bölümde Celal, Yusuf Müdür'e her şeyi anlatacak mı?
İçerde 28. bölümde Celal, Yusuf Müdür'e her şeyi anlatacak mı? İçerde dün yayınlanan son bölümüyle yine reyting rekorlarını alt üst etti. İçerde son bölümün hemen ardından 28. bölümden ilk sahne yayınlandı. İçerde 28. bölümde Kebapçı Celal, Yusuf Müdür'ün karşısına çıkarak her şeyi anlatacağını söylüyor...
29.09.2021 Gündem
İçerde 27. Bölüm fragmanı yayınlandı! Kudret Mustafa’ya ne yapacak?
İçerde 27. Bölüm fragmanı yayınlandı! Kudret Mustafa’ya ne yapacak? Show Tv’nin adeta bir fenomen halini almış dizisi İçerde’nin nihayet 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde diri diri mezara gömülmüş olan Kudret Sönmez’in kurtarıldığı görülüyor. Üstelik Kudret Sönmez Celal’den intikam almak için Celal’in oğlunu kaçırıyor. Herkes bu olayın şokunu yaşarken izleyenlerin merak ettiği en önemli soru Kudret Sönmez’in Celal’in oğlu Mustafa’yı öldürüp öldürmeyeceği. İçerde dizisinin 27. bölüm fragmanına ve yeni bölümüne dair detayları haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Tabuta giren Uğur Yücel kendinden geçti!
Tabuta giren Uğur Yücel kendinden geçti! İçerde dizisinin yayınlanan son bölümünde tabuta giren Uğur Yücel, zor anlar yaşadı.
26.03.2017 Magazin
İçerde 27. bölüm fragmanı yayınlandı! Kudret yaşıyor...
İçerde 27. bölüm fragmanı yayınlandı! Kudret yaşıyor... Fenomen dizi İçerde'nin 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. He Pazartesi ilgiyle izlenen İçerde dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kudret mezardan çıkıyor herkes şoke oluyor. İçerde'de Kebapçı Celal köşeye sıkışıyor.
29.09.2021 Gündem
'İçerde' dizisine 'polis' baskını!
'İçerde' dizisine 'polis' baskını! Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu ve Bensu Soral'ın başrolde yer aldığı 'İçerde' dizisi polisiye bir vakayla gündeme geldi.
22.03.2017 Televizyon
İçerde 26. yeni bölümde Celal Kudret'i öldürüyor mu?
İçerde 26. yeni bölümde Celal Kudret'i öldürüyor mu? İçerde 26. bölüm fragmanları yayınlandı. Show Tv ekranlarının fenomeni haline gelen İçerde 26. bölümde Kebapçı Celal, Kudret'i diri diri toprağa gömüyor. Mert ise bulaştığı beladan kurtulabilecek mi? İçerde 26. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...
29.09.2021 Gündem
İçerde 25. yeni bölümde ortalık karışıyor! Sarp ve Kebapçı Celal...
İçerde 25. yeni bölümde ortalık karışıyor! Sarp ve Kebapçı Celal... İçerde 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi İçerde 25. bölümde Sarp ve Kebapçı Celal tutuklanıyor. Peki Sarp bu olaydan kendini nasıl kurtaracak? İşte İçerde 25. yeni bölüm fragmanı ve özeti...
29.09.2021 Gündem
İçerde'nin yeni bölümünde Celal Baba yakalanıyor
İçerde'nin yeni bölümünde Celal Baba yakalanıyor Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi 'İçerde'nin 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Yusuf Müdür sonunda Celal Baba'yı yakalayıp bileklerine kelepçeyi takıyor. İşte İçerde 25. bölüm fragmanında Yusuf Müdür ile Kebapçı Celal arasında geçen sahne...
10.03.2017 Magazin
İçerde'nin 25. bölümünden yayınlanan ilk sahnede Sarp tutuklanıyor!
İçerde'nin 25. bölümünden yayınlanan ilk sahnede Sarp tutuklanıyor! Reyting rekorları kıran İçerde hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla dikkat çekiyor. Show TV'nin fenomen dizisi İçerde'nin 25. yeni bölümü için ilk sahne yayınlandı. Ünlü oyuncu Uğur Yücel'in de sürpriz bir şekilde katılması ile İçerde'nin çok daha büyük rekorlar kırması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
İçerde 25. bölümden ilk sahne yayında! Sarp hapse mi girecek?
İçerde 25. bölümden ilk sahne yayında! Sarp hapse mi girecek? Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İçerde'nin 25. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Kudret Sönmez karakterinin de katılmasıyla dizi çok daha heyecanlı bölümleriyle bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
İçerde 24. bölümde Mert açığa çıkıyor! Kudret Sönmez, Celal'in planlarını alt üst ediyor
İçerde 24. bölümde Mert açığa çıkıyor! Kudret Sönmez, Celal'in planlarını alt üst ediyor İçerde 24. bölüm fragmanları yayınlandı. İçerde 24. yeni bölümde Mert için çember her geçen dakika daralıyor. Yusuf Müdür ile Sarp ise Celal'in açığını kollamaya devam ediyorlar. İçerde bu akşam saat 20:00'de Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kebapçı Celal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kebapçı celal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.