Gazete Vatan Logo

İçerde 25. bölümden ilk sahne yayında! Sarp hapse mi girecek?

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İçerde'nin 25. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Kudret Sönmez karakterinin de katılmasıyla dizi çok daha heyecanlı bölümleriyle bekleniyor.

İçerde 25. bölümden ilk sahne yayında! Sarp hapse mi girecek?

Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla reytin rekorları kıran İçerde dizisinde Mert en sonunda Sarp'ı yakalıyor ve cinayetten tutukluyor. Peki Sarp bu durumdan kurtulabilecek mi? İçerde'de Kebapçı Celal her şeyin istediği gibi gitmesimden dolayı sevinirken karşısına can düşmanı olan Kudret Sönmez'in çıkmasıyla işler bir anda değişir. İçerde 13 Mart Pazartesi izleyicileriyle buluşacak.

İçerde reyting listelerini alt üst etmeyi sürdürüyor. Show Tv ekranlarının kısa sürede fenomen haline gelen dizisi İçerde 25. bölümden ilk sahne izleyici ile paylaşıldı. İçerde yeni bölümde Mert, Sarp'ın peşini bırakmıyor. Sarp cinayet suçlaması ile gözaltına alınıyor. İşte İçerde 25. bölümden yayınlanan ilk sahne...

İÇERDE 25. BÖLÜMDEN İLK SAHNE

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir. Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkiyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler. Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını alt üst edecektir.

Haberin Devamı

İÇERDE HİKAYE VE KÜNYE

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatacak “İçerde”nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu yer alıyor.

Yapım

Ay Yapım

Yapımcı

Kerem Çatay

Yönetmen

Uluç Bayraktar

Senaryo

Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu