İçerde Dizisi

İçerde Dizisi

Son dakika İçerde dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İçerde dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İçerde dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçerde Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içerde dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 içerde dizisi haberi bulunmuştur. Tüm içerde dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı? Adım Farah final yapıyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek son bölümle dizinin ekran macerası sına erecek. Adım Farah dizisinde Kerimşah’ın babası Behram rolüne hayat veren Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı.
23.12.2023 Televizyon
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Bensu Soral ve Hakan Baş kimdir?
Bensu Soral ve Hakan Baş kimdir? Yakın zamandan nikah masasına oturmaya hazırlanan Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin davetiyesinin sosyal medyada paylaşılması gündemde en çok konuşulan konulardan biri oldu. İçerde dizisi ile gönülleri fetheden ilk olarak Murat Dalkılıç'ın klibi ile tanıdığımız Bensu Soral, Hakan Baş ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Peki Bensu Soral ve Hakan Baş çifti kimdir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...
29.08.2018 Gündem
İşte 2017'nin En Yakışan Dizi Çifti!
İşte 2017'nin En Yakışan Dizi Çifti! KizlarSoruyor sitesi tarafından düzenlenen "2017 Yılının En Yakışan Dizi Çifti" anketinin sonuçları açıklandı. 'Vatanım Sensin' dizisinin oyuncuları Miray Daner ve Boran Kuzum, 'En Yakışan Dizi Çifti' seçildi.
9.12.2017 Televizyon
Aksiyon oynamak isteyen dans ve yoga öğrenmeli
Aksiyon oynamak isteyen dans ve yoga öğrenmeli Jimnastikle başlayan, dansla devam eden ve şu an aksiyon yönetmeni olarak tanınan Uğur Yıldıran İçerde dizisinde hazırladığı aksiyon sahneleriyle dikkat çekti. Yıldıran oyunculara da bu konuda tavsiyeler veriyor
7.09.2017 Arşiv
Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi ve kanalı belli oldu!
Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi ve kanalı belli oldu! Geçen sezon 39 bölüm boyunca "İçerde" dizisinde muhteşem bir oyunculuk sergileyen Aras Bulut İynemli, ara vermeden yeni işe başlıyor.
15.08.2017 Televizyon
Sevgilisi elleriyle yağladı
Sevgilisi elleriyle yağladı Final yapan ‘İçerde’ dizisinin efsane karakteri ‘Yusuf Müdür’ü canlandıran Mustafa Uğurlu genç aşkıyla Bodrum’da tatil yapıyor.
19.07.2017 Magazin
Aşık olunca akıl tatile çıkar
Aşık olunca akıl tatile çıkar Geçen ay final yapan ‘İçerde’ dizisinin Yeşim’i Gözde Kansu “Çetin Tekindor ile partner olmanın hazzı başka” dedi.
17.07.2017 Magazin
‘Yat’ma zamanı!
‘Yat’ma zamanı! Çağatay Ulusoy, “İçerde” dizisinin final yapmasının ardından 1 milyon 250 bin TL’ye motor yat satın aldı, mavi tura çıktı
12.07.2017 Magazin
Çağatay dışarda!
Çağatay dışarda! Bensu Soral, “İçerde” dizisi biter bitmez yıldızının bir türlü barışmadığı Çağatay Ulusoy’u takipten çıkardı. Ulusoy da Bensu’yu sildi.
10.07.2017 Magazin
İçerde'nin Coşkun'u bakın hangi projede yer alacak?
İçerde'nin Coşkun'u bakın hangi projede yer alacak? İçerde'de Coşkun rolüne hayat veren Nebil Sayın'ın yeni projesi belli oldu. Bakın hangi karakterde oynayacak?
6.07.2017 Televizyon
İçerde dışarda izdiham!
İçerde dışarda izdiham! ‘İçerde’nin final galasında oyuncular hayranlarıyla buluştu. Geceye binlerce kişi akın edince izdiham yaşandı.
20.06.2017 Magazin
İçerde'nin gala gecesine Bensu Soral damgası!
İçerde'nin gala gecesine Bensu Soral damgası! İçerde dün akşam yayınlanan 39. bölümle final yaptı. Dizi ekibi ekranlara gala gecesiyle veda etti. Gala gecesine Bensu Soral ve Damla Colbay'ın dekolteli kıyafetleri damga vurdu. İşte İçerde gala gecesinde dikkatleri üzerine toplayan Bensu Soral ile Damla Colbay ikilisi...
20.06.2017 Magazin
Çetin Tekindor oyunculuğuyla hayran bıraktı!
Çetin Tekindor oyunculuğuyla hayran bıraktı! 'İçerde'nin final bölümünde Celal Baba'yı canlandıran Çetin Tekindor performansıyla herkesi mest etti. İçerde dizisi Sarp ve Umut için iyi bitse de Celal Baba için hüsranla son buldu. İşte Celal Baba'nın sonu...
20.06.2017 Televizyon
İçerde final bölümde kim hayatta kalacak? Mert ölecek mi?
İçerde final bölümde kim hayatta kalacak? Mert ölecek mi? İçerde nefesleri kesecek bir final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show Tv ekranlarının bu sezon başında başlayan ve fenomen haline gelen dizisi İçerde 1. sezon sonunda final yapıyor. Sarp ve Mert Yılmaz kardeşler ile Kebapçı Celal son hesaplaşmalarını final bölümünde yaşayacaklar. İşte İçerde final fragmanları ve özeti...
29.09.2021 Gündem
Heyecanlandıran paylaşım! İçerde 'mutlu son'la mı bitiyor?
Heyecanlandıran paylaşım! İçerde 'mutlu son'la mı bitiyor? İçerde dizisinin yönetmeni Uluç Bayraktar'ın Instagram'dan paylaştığı bir fotoğraf dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.
16.06.2017 Televizyon
İçerde 38. yeni bölümünde Celal Sarp'ı öldürecek mi?
İçerde 38. yeni bölümünde Celal Sarp'ı öldürecek mi? İçerde 38. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Reyting rekorları kıran İçerde bu akşam izleyicilerini yine ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Celal Sarp ve Mert'i kaçırıyor, peki onları öldürecek mi? Tüm cevaplar bu akşam İçerde'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi Show TV’nin 12 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Çocuktan Al Haberi programı ile başlıyor. Sonrasında ise çeşitli programlar devam ediyor. Akşam kuşağında ise final yapmaya hazırlanan sevilen dizi İçerde yer alıyor. Her bölümü ile reyting listelerinde zirvede olan dizide yine heyecanlı dakikalar yaşanacak.
29.09.2021 Gündem
SÖZ, zirveyi kaptırmadı!
SÖZ, zirveyi kaptırmadı! 5 Haziran tarihinin izlenme oranları belli oldu. Söz dizisi yine zirveyi kimseye bırakmadı...
6.06.2017 Televizyon
İçerde 38. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı!
İçerde 38. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı! İçerde 37. son bölümüyle dün akşam izleyenleri ekrana kilitledi. Hemen arkasından İçerde'nin 38. yeni bölüm fragmanı merak edilir oldu. Yeni bölümde Mert ile Sarp Celal'in eline düşüyor, peki bundan sonra neler yaşanacak? İşte tüm gelişmeler...
29.09.2021 Gündem
İçerde 37. yeni bölümünde Celal Eylem'i öldürtecek mi?
İçerde 37. yeni bölümünde Celal Eylem'i öldürtecek mi? İçerde yeni bölümüyle bu akşam Show TV ekranlarında olacak. İçerde'de Mert ve annesi sonunda kavuşuyor, bu anlar izleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Mert ve Sarp’ın Celal’den kaybettikleri yılların intikamını almak için neler yapacakları merak ediliyor. Diğer yandan Eylem'in ölüp ölmeyeceğinin cevabı da bu akşam İçerde dizisinde alınacak.
29.09.2021 Gündem
İçerde'de beklenen en duygusal sahne!
İçerde'de beklenen en duygusal sahne! Ay Yapım imzalı 'İçerde'nin 37. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni fragmanda Mert ile annesi Füsun'un kavuşma anı herkesi duygulandırdı. İşte 37. bölüm fragmanı...
2.06.2017 Televizyon
İçerde'nin final tarihi belli oldu!
İçerde'nin final tarihi belli oldu! Show TV'nin sevilen dizisi İçerde, ekranlara veda ediyor. Reyting rekorları kıran İçerde Pazartesi akşamları izleyicileri ekrana kilitliyor. Peki İçerde dizisi ne zaman final yapacak? İşte cevabı...
30.05.2017 Televizyon
İçerde 86. yeni bölümünde Sarp ve Mert'in kavuşma anı!
İçerde 86. yeni bölümünde Sarp ve Mert'in kavuşma anı! İçerde 86. yeni bölümünde Sarp ve Mert'in kardeş olmaları gerçeğini ilk öğrendiği anlar yayınlanacak. İzleyicileri gözyaşlarına boğacak olan kavuşmada Coşkun'un yaptığı iyilik unutulmayacak. İçerde'de bundan sonra Kebapçı Celal'in başına neler geleceği merak ediliyor. Kudret ve Celal hesaplaşmasını kim kazanacak? İçerde bu akşam Show TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Yaz boyu tatil
Yaz boyu tatil Bensu Soral, önceki gün bir arkadaşıyla birlikte ‘The Circle’ filmini izledikten sonra objektiflere yansıdı.
27.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İçerde Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içerde dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.