Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi

Show TV’nin 12 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Çocuktan Al Haberi programı ile başlıyor. Sonrasında ise çeşitli programlar devam ediyor. Akşam kuşağında ise final yapmaya hazırlanan sevilen dizi İçerde yer alıyor. Her bölümü ile reyting listelerinde zirvede olan dizide yine heyecanlı dakikalar yaşanacak.

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi

Show TV’nin 12 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı saat 08.00’da Çocuktan Al Haberi program ile başlıyor. Her bölümde farklı kişilerin yarıştığı programın bu bölümünde yine renkli kişilikler sorular karşısında ter dökecek. Saat 09.30’da ise Zahide Yetiş’le isimli program Show TV ekranlarında olacak. Sağlık konusunda birbirinden yararlı tariflerin verildiği programda ağrılar için de doğal yöntemler deneniyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da Nursel’in Evi yayınlanacak. İftar sofralarınızın için birbirinden lezzetli tarifleri bu programdan öğrenebilirsiniz. Hemen ardından ise yeni gelinlerin çeyizlerini ve yeteneklerini yarıştırdığı Gelin Evi programı ekranlarda olacak. Yeni gelinler bu programda yaptıkları yemeklerle ve çeyizleriyle en iyisi olmaya çalışacak.

Saat 15.00’da Evleneceksen Gel isimli program yayınlanacak. Yeniden yuva kurmak isteyenlerin ve bekâr adayların yer aldığı yarışmada yine hayatlar birleştirilecek. Saat 18.45’te ise Show Ana Haber ile haber bülteni başlayacak. Dünyada ve ülkemizde yaşanan son gelişmeler bu bülten ile aktarılacak.

Haberin Devamı

Saat 20.00’da ise İçerde dizisi ile akşam kuşağı başlayacak. Bu hafta 38. bölümü yayınlanacak olan dizide heyecan doruk noktada olacak. Yılmaz kardeşler sonunda birbirini bulmuştur fakat Celal de bu durumu öğrenmiştir. Bunun karşısında deliye dönen Celal’i artık kimse durduramaz ve onları bir tuzağa çekmek için planlar yapar. Sarp ise Yusuf Müdür’ü kendisinin öldürmediğinin bir yolunu ararken olumlu sonuçlarla karşılaşmıştır. Bu sırada Yeşim ise sürpriz bir kişiden yardım istemektedir.

İçerde dizisinden hemen sonra ise Yeni Gelin dizisinin eski bölümü yayınlanacak. Ardından da yerli dizi Aşk ve Gurur’un tekrar bölümleri Show TV ekranlarında olacak.