Gazete Vatan Logo

İçerde 37. yeni bölümünde Celal Eylem'i öldürtecek mi?

İçerde yeni bölümüyle bu akşam Show TV ekranlarında olacak. İçerde'de Mert ve annesi sonunda kavuşuyor, bu anlar izleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Mert ve Sarp’ın Celal’den kaybettikleri yılların intikamını almak için neler yapacakları merak ediliyor. Diğer yandan Eylem'in ölüp ölmeyeceğinin cevabı da bu akşam İçerde dizisinde alınacak.

İçerde 37. yeni bölümünde Celal Eylem'i öldürtecek mi?

İçerde dizisinin 37. yeni bölümünde Mert, Celal’in yanındayken öfkesini gizlemek için büyük çaba sarp ediyor. Abisi Sarp ile amaçlarına ulaşabilmek için sabretmesi gerekiyor, annesine kavuşacağı anı ise iple çekiyor. Peki İçerde'de Eylem ölecek mi yoksa Mert bunu engelleyebilecek mi? Heyecanlı gelişmeleriyle İçerde bu akşam...

İÇERDE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Diğer taraftan yeni bölümde Mert ve annesi Füsun da yıllar sonra yeniden buluşuyorlar. Mert, yıllar sonra annesi Füsun’a “anne” diyebilmenin hem mutluluğunu hem de burukluğunu yaşıyor. Füsun’da ise oğlu Umut’a yani Mert’e tekrar kavuşmanın sevinci var. Oldukça duygusal bir buluşmanın yaşandığı bu anda gözyaşları durmak bilmiyor. Bu sahne İçerde izleyicilerini de oldukça etkileyecek gibi görünüyor. İçerde dizisinin finaline de yalnızca 3 bölüm kaldı.

İçerde dizisi oldukça heyecanlı olacak 37. Bölümü ile 5 Haziran Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

İÇERDE DİZİSİNİN 36. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

İçerde dizisinin bir önceki bölümü olan 36. Bölümünde en başından beri birbirlerinin ezeli düşmanı olarak yetiştirilmiş olan Mert ile Sarp nihayetinde kardeş oldukları gerçeğini öğrenmişlerdi. Mert aslında Sarp’ın kardeşi ve Füsun’un oğlu Umut’tu. Bu gerçek nihayet gün yüzüne çıkmıştı. Üstelik yıllar önce yolları ayrılmış olan Yılmaz Kardeşler gerçeği Coşkun sayesinde öğrenmişlerdi ve birbirlerine kavuşmuşlardı.

Fakat Mert ve Sarp kaybettikleri yılların acısını çıkarmadan evvel Celal ile hesaplarını kapatmak istemişlerdi. Fakat bu saatten sonra ikisinin de işi çok ama çok zordu. Özellikle hala daha “içerde” gibi görünen Mert, Celal kendisine her “evlat” dediğinde çok fazla öfkeleniyordu. Ancak yine de bir süre bunu gizlemesi gerekiyordu. Diğer yandan Sarp da henüz aslında polis olduğunu bir türlü ispat edememişti ve bu yüzden de kaçak durumundaydı. Üstelik baba gibi gördüğü Yusuf müdürü öldürmek ile suçlanıyordu. Tüm bu olanlar yüzünden artık hem polis hem de Celal, Sarp’ın peşindeydi. Ancak artık Sarp ve Mert, Celal ile, birlikte mücadele ediyorlardı.

Haberin Devamı

Yine de Celal yalnızca Sarp ile mücadele etmiyordu. Celal ile hesabını görmek isteyen bir diğer kişi ise Kudret olmuştu. Kudret, son yayınlanan bölümde Celal’in mahallesine gitmişti ve Celal’e meydan okumuştu. Artık bu saatten sonra her şey belli olacaktı ve bu savaşın yalnızca bir galibi olacaktı. Ya Celal kazanacaktı ya da Kudret. Finale çok az bir zaman kala İçerde dizisinde işler iyice karışmıştı ancak her şeyin çözülmesine de çok az kalmıştı.