Gazete Vatan Logo

İçerde'den sürpriz ayrılık!

Yılın fenomen dizisi İçerde'de Handan karakterini canlandıran Tuba Ünsal, diziden ayrıldı.

İçerde'den sürpriz ayrılık!

Başrollerinde Çağatay Ulusoy (Sarp), Aras Bulut İynemli (Mert), Mustafa Uğurlu (Yusuf Müdür) ve Çetin Tekindor'un (Kebapçı Celal) rol aldığı İçerde'nin HandanTuba Ünsal diziye veda etti.

Kebapçı Celal'in baş düşmanı Kudret Korkmaz'ın (Uğur Yücel) her işini halleden bir numaralı çalışanı olan Handan'ın (Tuba Ünsal), otomobiline koydurduğu bomba sonrası senaryo gereği hayatını kaybetti.

Diziye 22. bölümde dahil olan 35 yaşındaki Ünsal, böylece 28. bölüm itibariyle projeye veda etmiş oldu.

TUBA ÜNSAL KİMDİR?
Tuba Ünsal, 7 Aralık 1981 tarihinde Denizli'de doğmuştur. Annesi el sanatları öğretmeni, babası asker. Malatya'da yaşayan Ebru adında evli bir ablası var. İlkokulu Vize, Kırklareli'de okudu, ortaokulu Şanlıurfa'da okudu. Liseye ise İzmir'de başlayıp bitirdi. Lisedeyken voleybol takımında ve tiyatro kulübündeydi. Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nde başladı. Birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamladı.
1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı. Ardından profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Sonra Fransa'ya gitti. Birkaç ay burada'Kartal Sanat Tiyatrosu'na girdi. Ve burada 'Rıfat Ilgaz Sahnesi'nde oyunculuk yaptı.
Los Angeles'ta Stella Eller akademide oyunculuk eğitimi aldı.
Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. 2003 yılında Yılmaz Erdoğan'ın çektiği "Vizontele Tuuba" filminde oynadı.

Haberin Devamı