Gazete Vatan Logo

İçerde 25. yeni bölümde ortalık karışıyor! Sarp ve Kebapçı Celal...

İçerde 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi İçerde 25. bölümde Sarp ve Kebapçı Celal tutuklanıyor. Peki Sarp bu olaydan kendini nasıl kurtaracak? İşte İçerde 25. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

İçerde 25. yeni bölümde ortalık karışıyor! Sarp ve Kebapçı Celal...

Reyting rekorları kıran İçerde dizisinde heyecanlı olaylar yaşanmaya devam ediyor. İçerde'nin yeni bölümünde aynı nezarette olan iki düşman Celal ve Sarp ne yapacak? Koğuştaki diğer mahkumlar Celal'e ağa gibi davranırken Sarp bu durumdan bir zarar görecek mi? Hapishaneden kurtulması mümkün olacak mı? Tüm soruların cevapları bu akşam Show TV'de İçerde'nin yeni bölümünde öğrenilecek.

İÇERDE 25. BÖLÜM FRAGMANI

Sarp ve Celal’in oyunu Kudret’in beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudret’in elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır. Mert hastaneye Şevko’nun ifadesini almaya gider ve ondan aldığı bilgiyle Tahsin’i öldüren tetikçilerin peşine düşer. Kudret eskiden kalan bir hesabı kapatmaya gelmiştir. Celal ile mezarlıkta buluşurlar. Geçmişteki ortak acıları onları aynı mezarın başına getirmiştir. İçlerinden biri ölmeden bu düşmanlık bitmeyecektir.

İÇERDE 25. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İÇERDE 24. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir. Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkiyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler. Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını alt üst edecektir.