Gazete Vatan Logo

İçerde'nin 25. bölümünden yayınlanan ilk sahnede Sarp tutuklanıyor!

Reyting rekorları kıran İçerde hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla dikkat çekiyor. Show TV'nin fenomen dizisi İçerde'nin 25. yeni bölümü için ilk sahne yayınlandı. Ünlü oyuncu Uğur Yücel'in de sürpriz bir şekilde katılması ile İçerde'nin çok daha büyük rekorlar kırması bekleniyor.

İçerde'nin 25. bölümünden yayınlanan ilk sahnede Sarp tutuklanıyor!

İçerde'nin 25. bölümünden ilk sahnede yine nefes kesen olaylar yaşanıyor. İçerde'de Yusuf Müdür Mert'in Kebapçı Celal'in adamı olduğunu ortaya çıkarmak üzereyken beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Mert Sarp'ı yakalatıyor ve tutukluyor. Peki Sarp bu durumdan kurtulabilecek mi? Kebapçı Celal'in eski düşmanının birden bire ortaya çıkmasıyla neler değişecek? İçerde yeni bölümüyle Pazartesi akşamı Show TV'de olacak.

İÇERDE 25. BÖLÜMDEN İLK SAHNE YAYINLANDI

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir. Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkiyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler. Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını alt üst edecektir.