Kazım Koyuncu

Kazım Koyuncu

Son dakika Kazım koyuncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kazım koyuncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kazım koyuncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kazım Koyuncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kazım koyuncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 kazım koyuncu haberi bulunmuştur. Tüm kazım koyuncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı Yunanistan Devlet Televizyonu ERT’nin haber kanalı ERT News, sabah haberlerine Türkiye'deki deprem görüntüleri ve Şevval Sam'ın seslendirdiği "Ben Seni Sevduğumi" şarkısı ile başladı.
8.02.2023 Dünya
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu vefatının 17. yılında anılıyor!
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu vefatının 17. yılında anılıyor! "Şair Ceketli Çocuk" olarak bilinen sanatçı Kazım Koyuncu 17 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Kanser nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden, sanatıyla Karadeniz müziğini geniş kitlelere tanıtan Koyuncu, sevenleri tarafından anılıyor. Kazım Koyuncu, müzisyen kimliğinin yanı sıra söz yazarı, oyuncu ve aktivist yönüyle de tanınıyor. Peki, Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Kazım Koyuncu kaç yaşında, neden öldü? İşte Kazım Koyuncu’nun hayatı hakkında bilmeniz gerekenler…
25.06.2022 Kültür Sanat
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece!
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Koray Avcı ile sevenlerini ağırladı.
9.06.2022 Televizyon
Uğurcan Çakır: Şampiyonuz Eren'im selam olsun!
Uğurcan Çakır: Şampiyonuz Eren'im selam olsun! Antalyaspor ile oynanan maçta kurtardığı penaltı ile takımını adeta şampiyonluğa taşıyan Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevincini bordo-mavili taraftarlar ile paylaştı.
30.04.2022 Trabzonspor
Genç yaşta ölen ünlüler! Hepsi ani vedaları ile sevenlerine şok yaşattı
Genç yaşta ölen ünlüler! Hepsi ani vedaları ile sevenlerine şok yaşattı Ölümleriyle milyonlarca insanı gözyaşlarına boğdular! Bazıları talihsiz bir kazaya kurban gitti bazıları da amansız bir hastalığa yenik düştü. Birçoğu, hayatlarının en güzel, en canlı dönemlerinde hayata veda etti. Fakat kendileri bu dünyadan göçüp gitseler de isimleri ve eserleri hep akıllarda kaldı. İşte hayatının baharından hayata veda eden ünlüler...
7.04.2022 Magazin
Kuruçeşme 'Avcı'sı!
Kuruçeşme 'Avcı'sı! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Koray Avcı sahne aldı.
26.08.2021 Magazin
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Kazım Koyuncu ölüm yıl dönümünde anılıyor!
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Kazım Koyuncu ölüm yıl dönümünde anılıyor! 'Şair Ceketli Çocuk' olarak tanınan, 'İşte Gidiyorum' gibi yüreklere dokunan şarkılarıyla hafızalara kazınan Kazım Koyuncu'nun bugün ölüm yıldönümü. Yakalandığı akciğer kanserine yenik düşerek erken yaşta hayatını kaybeden Kazım Koyuncu geride unutulmaz Karadeniz ezgileri bıraktı. Karadeniz müziğini rock müzikle birleştirip kendi tarzını oluşturan Kazım Koyuncu, ölümün 16. yılında sevenleri tarafından unutulmadı. Peki, Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? İşte Kazım Koyuncu'nun hayatı ve şarkıları...
25.06.2021 Gündem
Karadeniz müziği senfoniyle buluştu!
Karadeniz müziği senfoniyle buluştu! Karadeniz müziğinin önemli temsilcilerinden Selim Bölükbaşı, 20. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde sevenleriyle buluştu. Şef Oğuzhan Kavruk yönetimindeki Symphonic Project ile verdiği konserinde, Karadeniz türkülerini senfoniyle harmanlayan Bölükbaşı, dinleyenlerden tam not aldı.
20.11.2019 Kültür Sanat
Türkiye'de Google'a giren en çok ne arıyor?
Türkiye'de Google'a giren en çok ne arıyor? Google, 24 Haziran-1 Temmuz 2019 tarihlerinde Türkiye genelinde en çok yapılan aramaları paylaştı. Bakın en çok arananlarda neler var neler?
2.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Ona doyamadık
Ona doyamadık Şevval Sam, bayramın üçüncü günü Kuzey Kıbrıs’ta sahne aldı.
24.08.2018 Magazin
Haberi duyan sıraya girdi! Bir günde...
Haberi duyan sıraya girdi! Bir günde... Rize'nin Ardeşen ilçesinde lösemi teşhisi ile tedavi gören Emir Şeremet'e (7) gerekli ilik nakli için sosyal medyadan çağrı ile kök hücre bağış kampanyası başlatıldı. Kampanyada, ilk günde 130 kök hücre, 45 ünite kan bağışı yapıldı, 700 kişi ise sıraya girdi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da kampanyaya destek verdi.
6.06.2018 Yaşam
Atasehir’de Selda Bağcan konseri!
Atasehir’de Selda Bağcan konseri! Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali’nde Selda Bağcan ve Niyazi Koyuncu konser verdi.
5.10.2017 Kültür Sanat
Kazım Koyuncu’nun kitabı yabancı dilde
Kazım Koyuncu’nun kitabı yabancı dilde Karadeniz müziğinin efsane ismi Kazım Koyuncu'yu anlatan kitap ilk kez yabancı bir dile çevrildi. Gürcüce olarak basılan 'Didou Nana' kitabı, Gürcistan'da büyük ilgi gördü.
7.08.2017 Kültür Sanat
Kazım Koyuncu mezarı başında anıldı
Kazım Koyuncu mezarı başında anıldı Karadeniz’in sevilen ismi Kazım Koyuncu sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.
25.06.2017 Magazin
Ali Sunal'ı ağlatan soru!
Ali Sunal'ı ağlatan soru! Bilgi yarışması 'Bir Sorun mu Var'ın son yayınlanan bölümünde Kazım Koyuncu'yla ilgili soruda sunucu Ali Sunal duygusal anlar yaşadı.
28.04.2017 Televizyon
O soru Ali Sunal'ı ağlattı!
O soru Ali Sunal'ı ağlattı! Dün akşam yayınlanan 'Bir Sorun mu Var' yarışmasındaki sorulardan biri, genç yaşta yaşama veda eden unutulmaz müzisyen Kazım Koyuncu'yla alakalıydı.Programın kısa zamanda fenomen karakterine dönüşen Nöropsikoloji Uzmanı Alkım Seven’in yaptığı duygusal konuşma Ali Sunal’ı duygulandırdı.
28.04.2017 Sinema-Dizi
Trabzonspor rekor kırdı!
Trabzonspor rekor kırdı! Beşiktaş derbisini izleyen 35 bin 513 Trabzonsporlu taraftar, Galatasaray maçındaki 33 bin kişilik rekoru kırdı Koreografiler de tribünlere renk kattı!
9.04.2017 Trabzonspor
Gebze'de 'Ustalara Saygı Gecesi'
Gebze'de 'Ustalara Saygı Gecesi' Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlenen 'Ustalara Saygı Gecesi'nde ünlü müzik grubu Kurtalan Ekspres, Seyyal Taner, Niyazi Koyuncu, Umut Kuzey ve Murat İlkan; Barış Manço, Kazım Koyuncu ve Cem Karaca gibi sanatçıların şarkılarını söyleyerek Gebzelilere unutulmaz bir gece yaşattılar.
23.11.2016 Kültür Sanat
Kazım Koyuncu, 11’inci ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı
Kazım Koyuncu, 11’inci ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı KARADENİZLİ sanatçı Kazım Koyuncu, ölümünün 11’inci yılında Artvin’in Hopa İlçesi’ndeki anıt mezarı başında anıldı...
25.06.2016 Yaşam
İşte Kazım Koyuncu'nun son mektubu
İşte Kazım Koyuncu'nun son mektubu Karadenizli şarkıcı Kazım Koyuncu, 2005 yılında uzun süre mücadele ettiği kansere yenilerek yaşamını yitirmişti...
27.05.2016 Magazin
Çernobil 30. yılında bir kurban daha aldı
Çernobil 30. yılında bir kurban daha aldı Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu’nun Hopa’da akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren babası 86 yaşındaki Cavit Koyuncu, toprağa verildi. Kazım’ın kardeşi Hüseyin koyuncu da kanser tedavisi görüyor.
24.04.2016 Yaşam
Kazım Koyuncu’nun babasının cenazesi toprağa verildi
Kazım Koyuncu’nun babasının cenazesi toprağa verildi KARADENİZLİ merhum sanatçı Kazım Koyuncu’nun Artvin’in Hopa İlçesi'nde akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren babası 86 yaşındaki Cavit Koyuncu, toprağa verildi...
24.04.2016 Yaşam
Kazım Koyuncu'nun babası hayatını kaybetti
Kazım Koyuncu'nun babası hayatını kaybetti Kazım Koyuncu’nun babası 88 yaşındaki Cavit Koyuncu bugün hayatını kaybetti.
23.04.2016 Yaşam
Kanserin sebebi tek değil
Kanserin sebebi tek değil Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof...
7.04.2016 Sağlık
Zorlu PSM'de Şevval Sam &Kurtalan Ekspres rüzgarı
Zorlu PSM'de Şevval Sam &Kurtalan Ekspres rüzgarı ‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’ Zorlu PSM’de Şevval Sam &Kurtalan Ekspres ile devam etti...
17.02.2016 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Kazım Koyuncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kazım koyuncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.