Kazanç

Kazanç

Son dakika kazanç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kazanç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kazanç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kazanç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kazanç gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.123 kazanç haberi bulunmuştur. Tüm kazanç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te öğrenciyken geliştirdiler! 6 ayda 132 bin dolar kazanç
Gaziantep'te öğrenciyken geliştirdiler! 6 ayda 132 bin dolar kazançGaziantep'te, yapay zekayla granit ve doğal taş kesimindeki kaybı ortadan kaldıracak proje geliştiren iki genç arkadaş, TÜBİTAK desteğiyle kendi şirketlerini kurdu.
26.07.2024Gaziantep
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!Şampiyonlar Ligi’nde elemelerde mücadele eden Fenerbahçe’den sonra diğer temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir’in de Avrupa serüveni bugün oynayacakları maçlar ile başlıyor. Trabzonspor, bugün saat 19.30’da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir ise bugün saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek.
25.07.2024İddaa
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçti
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçtiSahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Gündem
Rocky rabbit bilmece 23 Temmuz! Rocky rabbit günlük kombo nedir, Rocky rabbit 23 Temmuz combo kartları nasıl girilir? Rocky rabbit combo 23 Temmuz
Rocky rabbit bilmece 23 Temmuz! Rocky rabbit günlük kombo nedir, Rocky rabbit 23 Temmuz combo kartları nasıl girilir? Rocky rabbit combo 23 TemmuzPopüler tıkla-kazan oyunlarından biri olan Rocky Rabbit’e ilgi her geçen gün artıyor. Rocky Rabbit, yeni oyunlar arasında hızla yükselişe geçti. Peki, Rocky Rabbit nedir ve nasıl ödül kazanılır? Rocky rabbit günlük kombo nedir, rocky rabbit 23 Temmuz combo kartları nasıl girilir? Rocky rabbit bilmece 23 Temmuz…
23.07.2024Ekonomi
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!Bu sezon takımın başına Jose Mourinho’yu getirerek hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedeflerle yola çıkan Fenerbahçe’nin Avrupa serüveni bugün başlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler ilk maçını deplasmanda oynayacak. Bugün saat 21.30’da başlayacak ve Thun kentindeki Stockhorn Arena’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek.
23.07.2024Şampiy10
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesindeHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Swap hariç net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde." diyerek verileri paylaştı.
18.07.2024Ekonomi
Rocky Rabbit günlük kombo 18 Temmuz kartları! Rocky Rabbit nedir, Rocky Rabbit combo kartları neler? İşte Rocky Rabbit günlük kombo 18 Temmuz
Rocky Rabbit günlük kombo 18 Temmuz kartları! Rocky Rabbit nedir, Rocky Rabbit combo kartları neler? İşte Rocky Rabbit günlük kombo 18 TemmuzPopüler tıkla-kazan oyunlarından biri olan Rocky Rabbit’e ilgi her geçen gün artıyor. Rocky Rabbit, yeni oyunlar arasında hızla yükselişe geçti. Peki, Rocky Rabbit nedir ve nasıl ödül kazanılır? 18 Temmuz 2024 için özel kombo kartları neler?
18.07.2024Ekonomi
Bankalar faiz oranlarını güncelledi! İşte 1 milyon liranın aylık getirisi
Bankalar faiz oranlarını güncelledi! İşte 1 milyon liranın aylık getirisiBankada parası olan milyonlara uyarı yapıldı. Haziranda enflasyona göre en çok kazandıran yatırım aracı olan mevduat faizleri cazibesini koruyor. Bankalar mevduat faiz oranlarını güncelledi. Parasını mevduatta değerlendirmek isteyenler faizlerin daha fazla yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Peki şu anda 1 milyon TL’nin getirisi ne kadar oldu?
17.07.2024Ekonomi
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyorHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yeni vergi paketini 'çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması' ilkesiyle hazırladık. Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor" dedi.
16.07.2024Ekonomi
En düşük emekli maaşı kaç lira oldu? Zamlı maaşlar ne zaman yatırılacak?
En düşük emekli maaşı kaç lira oldu? Zamlı maaşlar ne zaman yatırılacak? Milyonlarca emekli bekliyordu. En düşük emekli maaşının kaç lira olacağı belli oldu. En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
16.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te kadınların projesi kazanç kapısı oldu: Herkes talep ediyor, siparişlere yetişemiyoruz
Gaziantep'te kadınların projesi kazanç kapısı oldu: Herkes talep ediyor, siparişlere yetişemiyoruzÇilek yetiştiriciliği Gaziantepli depremzede kadınların kazanç kapısı oldu. Gaziantep'te hayata geçirilen "Kınalı eller çilek kokuyor" projesinden faydalanan 20 kadın taleplerden dolayı siparişlere yetişemiyor.
15.07.2024Gaziantep
Arsaya yatırım yapan büyük kazandı! Alıcılar için dikkat çeken dolandırıcılık uyarısı
Arsaya yatırım yapan büyük kazandı! Alıcılar için dikkat çeken dolandırıcılık uyarısıGeçtiğimiz yıl, arsa fiyatları yüzde 100 ile yüzde 400 arasında artış gösterdi ve bu durum yatırımcıların ilgisini çekti. Sektör temsilcisi Emre Bozbey, arsa alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı. İşte büyük kazanç sağlayan arsa yatırımlarının sırları ve yatırımcıların dikkat etmesi gereken kritik noktalar."
15.07.2024Ekonomi
Bilecik'te atıl tarlalara ekilen mavi yemiş meyvelerini vermeye başladı! Üreticilere büyük kazanç sağlayacak
Bilecik'te atıl tarlalara ekilen mavi yemiş meyvelerini vermeye başladı! Üreticilere büyük kazanç sağlayacakTarım ve Orman Bakanlığının 3 yıl önce yüzde 50 hibe desteğiyle hayata geçirdiği "Maviyemiş Üretimini Yaygınlaştırma" projesi kapsamında, ilçedeki 50 dönüm atıl tarlaya 15 bin yaban mersini fidesi dikildi.
14.07.2024Ekonomi
Bakan Şimşek'ten IBAN, 'mail order' ödeme açıklaması
Bakan Şimşek'ten IBAN, 'mail order' ödeme açıklamasıHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek vergide kayıt dışılığı azaltmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü belirtti. Şimşek ayrıca IBAN veya 'mail order' ödeme yönetimi ile tahsilat yaparak vergisini ödemeyen işletmeler de inceleniyor." açıklamasında bulundu.
13.07.2024Ekonomi
Mevduat faizleri rekor seviyede! 1 ayda 42 Bin lira faiz getirisi
Mevduat faizleri rekor seviyede! 1 ayda 42 Bin lira faiz getirisiMerkez Bankası'nın yüzde 50 faiz kararı sonrası bankalar yıllık yüzde 50'nin üzerinde faiz oranları sunuyor. 1 milyon TL'lik mevduat hesabında 1 ayda 42 bin lira net faiz getirisi nasıl elde edilir? İşte güncel faiz oranları ve stopaj kesintileriyle mevduat hesaplarından maksimum kazanç elde etmek için tüm detaylar...
12.07.2024Ekonomi
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltında
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltındaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 24 ilde düzenlenen 'Define-1 Operasyonları'nda ülkemize ait tarihi eserleri yurt dışındaki müzayede evlerine satan organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.07.2024Gündem
İŞKUR'dan genç istihdamına rekor destek: 15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleşti
İŞKUR'dan genç istihdamına rekor destek: 15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleştiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleşirken, 1 milyon 843 bin 710 genç mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programları gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlandırılarak mesleki beceri ve nitelik kazandı” dedi.
10.07.2024Ekonomi
El yapımı patlayıcı ile dükkanlardan haraç alan 6 kişi yakalandı
El yapımı patlayıcı ile dükkanlardan haraç alan 6 kişi yakalandıİzmir’de parça tesirli el yapımı patlayıcı (EYP) ile iş yerlerine baskı ve tehdit uygulayarak kazanç sağlamaya çalışan 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
6.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ara karar: 10 sanık tahliye edildi
Sinan Ateş davasında ara karar: 10 sanık tahliye edildiEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın beşinci gününde 5 tanığın ifadesi alındı. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı davada tutuklu 10 sanık tahliye edildi.
5.07.2024Gündem
Misli, Avusturya – Türkiye Maçında Şampiyon Oranlarla Fark Yarattı… Türkiye Yine Misli’yle Kazandı!
Misli, Avusturya – Türkiye Maçında Şampiyon Oranlarla Fark Yarattı… Türkiye Yine Misli’yle Kazandı!Futbolun keyfini doyasıya yaşadığımız EURO 2024’te sona doğru yaklaştıkça heyecan iyice yükselmeye başladı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli de bu heyecana “En Yüksek Oranlar” ile ortak olmaya devam ediyor.
3.07.2024İddaa
Akademisyen maaşları ne kadar oldu? Akademisyen maaşları 2024 Temmuz- Profesör, öğretim ve araştırma görevlisi maaşları 2024
Akademisyen maaşları ne kadar oldu? Akademisyen maaşları 2024 Temmuz- Profesör, öğretim ve araştırma görevlisi maaşları 2024Memur ve emekli maaşlarında merakla beklenen zam oranları açıklanırken akademisyen, profesör, öğretim ve araştırma görevlisinin maaşları da sorgulanmaya başlandı. Peki, Akademisyen maaşları ne kadar oldu, Profesör, öğretim ve araştırma görevlisi maaşları 2024 kaç TL? İşte Akademisyen maaşları 2024 Temmuz…
Köyündeki atıl araziyi yaklaşık 5 bin fidanla badem bahçesine dönüştürdü! Büyük kazanç elde etti
Köyündeki atıl araziyi yaklaşık 5 bin fidanla badem bahçesine dönüştürdü! Büyük kazanç elde ettiElazığlı orman mühendisi Bülent Gürgöz, köyünde Hazine'ye ait kullanılmayan 100 dönüm araziyi kiralayıp yaklaşık 5 bin fidan dikerek 7 yılda badem bahçesine dönüştürdü.
1.07.2024Ekonomi
Yasa dışı bahis şüphelilerine operasyon: 83 kişi gözaltında
Yasa dışı bahis şüphelilerine operasyon: 83 kişi gözaltındaAdana merkezli 30 ilde yasa dışı bahis oynatıp haksız kazanç elde ettiği, hesaplarında 450 milyon dolarlık işlem hacmi bulunduğu tespit edilen şebekeye yönelik operasyonda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 173 şüpheliden elebaşları H.S. ve K.A.U.’nun da aralarında olduğu 83'ü tutuklandı.
29.06.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kazanç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kazanç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.