Kazanç

Kazanç

Son dakika kazanç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kazanç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kazanç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kazanç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kazanç gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.114 kazanç haberi bulunmuştur. Tüm kazanç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankaların faiz yarışı kızıştı! 100 bin liranın aylık getirisi rekor kırdı!
Bankaların faiz yarışı kızıştı! 100 bin liranın aylık getirisi rekor kırdı! Mevduat faizleri rekor seviyeye ulaştı. 100 bin lirasını mevduat faizine yatıran büyük kazanç sağlıyor. Merkez Bankası yaptığı son hamle ile politika faizini yüzde 50'ye yükseltti. Bankalar da politika faiz oranıyla birlikte daha yüksek faizler vermeyi taahhüt etmeye başladı. Müşteri yarışına giren bankalar üç aylık mevduatta faizi yüzde 67.48'e kadar yükseltti. Bankalarda mevduat hesabı açarken Merkez Bankası'nın kamuya açıkladığı oranları talep edebilir ve yüksek faiz getirisi elde edebilirsiniz. İşte mevduat faizleriyle ilgili tüm detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Şimdiye kadar gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Naci Görür'den dikkat çeken açıklama: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür'den dikkat çeken açıklama: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir İstanbul depreminin kısa süre içerisinde meydana gelmesini beklediklerini vurgulayan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlama zamanı geldiğini söyledi. Görür,"Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Gündem
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı Adana’da Ramazan Bayramı arifesinde mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi gerçekleştirildi. Vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalar mezarlıktan dışarı çıkartıldı.
9.04.2024 Adana
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak" dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar…
Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar… Bu hafta sonu da doğru adres yine Misli! İddaacıları hafta sonu programında heyecan verici maçlar beklerken; Misli “Şampiyon Oranlar” ile bu heyecanı ikiye katlıyor. Başta Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 olmak üzere pek çok ligden maçlar Misli’de normalin üzerinde oranlarla yer alıyor. EuroLeague, NBA ve Basketbol Süper Ligi’den de daha yüksek oranlar yine Misli üyelerini bekliyor.
5.04.2024 İddaa
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor Sermaye Piyasası Kurulu, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın halka arz başvurusunu onayladı.
5.04.2024 Ekonomi
Bankada parası olana güzel haber! Mevduat faizleri resmen katlandı, Aylık 55 bin TL’ye varan kazanç sağlanıyor
Bankada parası olana güzel haber! Mevduat faizleri resmen katlandı, Aylık 55 bin TL’ye varan kazanç sağlanıyor Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık son faiz artışının ardından bankalarda mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı. Pek çok banka mevduat faizlerini bir iki puan daha artırdı. Peki şu anda faizler ne durumda? 1 milyon TL’yi mevduata yatıran aylık ne kadar kazanç sağlıyor? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları yine kazandırdı! Gram altın 3500 liraya gözünü dikti
Altın fiyatları yine kazandırdı! Gram altın 3500 liraya gözünü dikti Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları, yılın 2.çeyreğine girilmesiyle rekor seviyeleri test etti. Ons altın zirvesini tazelerken altın gram fiyatı dün iç piyasada 2362 liraya yükselerek tüm zamanların rekoruna imza attı. Altın fiyatları yeni güne yükseliş trendini güçlendirerek başladı. Yatırımcısı ise son bir haftada altından yüzde 20,36 oranında kazanç sağladı. Bu kapsamda canlı altın fiyatları merak edilenler arasına girdi. Öte yandan gram altın fiyatlarında 3500 lira seviyesine gözünü dikti.
2.04.2024 Ekonomi
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor"
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor" Türkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında iki farklı ürün üretimi yapan çiftçiler, üzümden önce bağların altlarına diktikleri fasulyede hasada başladı.
2.04.2024 Ekonomi
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel…
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel… Milli ara sonrasında özlenen ligler, bugün birbirinden heyecanlı maçlarla geri dönüyor. Premier Lig, La Liga, Serie A, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere birçok ligdeki maçlar “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla Misli’de yer alıyor. Yüzlerce maç Misli’ye sadece üye olunarak ücretsiz canlı izlenebiliyor. Ayrıca Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliğiyle üyeler, maçlar oynanırken bir araya gelerek kazançlarına kazanç katıyor. İşte detaylar…
30.03.2024 İddaa
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18 ilde düzenlenen Sibergöz 30 operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
30.03.2024 Gündem
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de!
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de! Milli ara sonrasında ligler geri dönüyor… Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde mücadeleler kaldığı yerden devam ediyor. Futbol tutkunlarını bu hafta sonunda birbirinden güzel maçlar bekliyor. Süper Lig özlemi ise 2-3 ve 4 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.
29.03.2024 İddaa
Mevduat faizlerinde rekor artış! Bankaya para yatıracaklar dikkat, vade günü uyarısı
Mevduat faizlerinde rekor artış! Bankaya para yatıracaklar dikkat, vade günü uyarısı Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Merkez Bankası'nın politika faizini artırmasının ardından bankalar mevduat faizlerinde artışa gitti. İhtiyaç kredi faizi yüzde 82’yi aşarken, mevduat faizi yüzde 60’a dayandı. Öte yandan bankaya para yatıracaklara kritik uyarı geldi. İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı Altın fiyatları yükselişe geçti. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Ons altın fiyatı tekrar 2200 dolar seviyesine yaklaşırken altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar? İşte altın piyasasından canlı rakamlar....
28.03.2024 Ekonomi
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, beyana tabi gelirleri sadece kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan oluşan mükelleflerin, 2023 yılı yıllık gelir vergisi beyannamelerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar ikametgahlarının bağlı olduğu yer vergi dairesine vermelerinin gerektiği bildirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Bankada parası olana güzel haber! Mevduat faizleri katlanıyor, döviz ve altın detayı dikkat çekiyor
Bankada parası olana güzel haber! Mevduat faizleri katlanıyor, döviz ve altın detayı dikkat çekiyor Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Merkez Bankası'nın politika faizini artırmasının ardından bankalar mevduat faizlerinde artışa gitti. Peki mevduat faizlerindeki yükseliş yatırımcı tercihini nasıl etkiliyor. Borsa, altın ve dövizdeki para mevduata gider mi? Banka mevduat faizlerinde daha da yükselecek mi? Ekonomist Belgin Maviş merak edilenleri cevapladı.
27.03.2024 Ekonomi
Borsa rakip tanımıyor! 4 yıldaki kazanç oranı dudak uçuklattı, işte en çok kazandıranlar...
Borsa rakip tanımıyor! 4 yıldaki kazanç oranı dudak uçuklattı, işte en çok kazandıranlar... Borsa İstanbul, enflasyonun yüzde 360 olduğu son 4 yılda yüzde 803 yükseldi. Bu dönemde dolar yüzde 419, altının gram fiyatı yüzde 575 arttı. 107 hissede yükseliş yüzde 2 bini, 211 hissedeki yükseliş ise yüzde bini geçti.
25.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası açıkladı, mevduat faiz oranları değişti! İşte 100.000 TL'nin getirisi
Merkez Bankası açıkladı, mevduat faiz oranları değişti! İşte 100.000 TL'nin getirisi Merkez Bankası’nın son faiz artırımından sonra mevduat faizi oranları da yükseldi. 100 bin liraya 32 gün vadede sağlanan net kazanç bankadan bankaya göre değişmekle birlikte 4 bin 500 TL’ye kadar çıktı. Ayrıca, TCMB verileri ihtiyaç kredisi faizlerinde 22 yılın zirvesi görüldüğünü ortaya koydu.
23.03.2024 Ekonomi
Ali Yerlikaya duyurdu! 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu
Ali Yerlikaya duyurdu! 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 14 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen Sibergöz-28 operasyonu ile ilgili detayları paylaştı. Giresun, Niğde, Osmaniye ve Zonguldak merkezli 14 ilde Nitelikli Dolandırıcılık, Çevrimiçi Çocuk İstismarı ve 7258 sayılı Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçlarına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “SİBERGÖZ-28” operasyonlarında 34 şüpheli yakalandı.
22.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kazanç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kazanç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.