Kayıp Uçak

Kayıp Uçak

Son dakika kayıp uçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayıp uçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayıp uçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıp Uçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıp uçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 453 kayıp uçak haberi bulunmuştur. Tüm kayıp uçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 yıldır arıyorlar kayıp uçak yerine gemi çıktı
4 yıldır arıyorlar kayıp uçak yerine gemi çıktı Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Çin’in başkenti Pekin’e uçarken 8 Mart 2014’de kaybolan Malezya uçağını arama çalışmalarını yürüten araştırmacılar, okyanus tabanında 19. yüzyılda batan 2 ticaret gemisinin enkazına ulaştı.
4.05.2018 Dünya
Kayıp uçak için rapor yayınlandı! 'Akılalmaz'
Kayıp uçak için rapor yayınlandı! 'Akılalmaz' Avustralyalı uzmanlar 8 Mart 2014'te Kuala Lumpur'dan Pekin'e uçarken kaybolan Malezya Havayollarına ait uçağın hala bulunamamış olmasını 'akıl almaz' olarak değerlendirdi. Dünyanın dört bir yanından uzmanların katılımıyla düzenlenen, tarihteki en pahalı ve kapsamlı deniz dibi araştırmasına rağmen uçağın enkazı hala bulunamadı.
3.10.2017 Dünya
Kayıp Malezya uçağı hakkında yeni iddia
Kayıp Malezya uçağı hakkında yeni iddia Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 2014 yılında kaybolan Malezya uçağının, yakıt sorunu nedeniyle düşmüş olabileceği bildirildi.
17.06.2021 Dünya
'Kayıp uçak' iddiasına Bakan'dan açıklama!
'Kayıp uçak' iddiasına Bakan'dan açıklama! Milli Savunma Bakanı Işık, "Dün gece itibarıyla söylüyorum, bizim şu anda kayıp hiçbir uçağımız yok...
29.09.2021 Gündem
Kayıp Malezya uçağı parçasının bulunduğu iddiası
Kayıp Malezya uçağı parçasının bulunduğu iddiası Hint Okyanusu'ndaki Fransa'ya ait Reunion Adası'nda bulunan iki metrelik parçanın kayıp Malezya uçağı MH370'e ait olduğu öne sürüldü.
30.07.2015 Dünya
Kayıp uçakla ilgili flaş açıklama!
Kayıp uçakla ilgili flaş açıklama! Malezya Ulaştırma Bakanlığı, 8 Mart 2014 tarihinde kaybolan MH370 sefer sayılı yolcu uçağının Hint Okyanusu’nda bulunabileceğini açıkladı.
7.03.2015 Dünya
Kayıp uçakla ilgili flaş gelişme!
Kayıp uçakla ilgili flaş gelişme! Malezya Hava Yolları'na ait "MH370" sefer sayılı uçak 239 yolcu ve mürettebatla birlikte bir yıl önce radardan kaybolmuş, izine bir daha rastlanmamıştı. Önümüzdeki pazar günü kazanın yıldönümü. Yıldönümüne 5 gün kala İngiliz pilot Simon Hardy, uçağın sır gibi ortadan kaybolmasının nedenini bulduğunu iddia etti.
3.03.2015 Dünya
'Kayıp uçağın enkazı bulundu'
'Kayıp uçağın enkazı bulundu' Endonezyalı yetkililer, 162 yolcusuyla Pazar günü kaybolan AirAsia uçağının arama çalışmalarında Cava denizi üzerinde uçağa ait olduğu düşünülen parçalara rastladıklarını açıkladı.
30.12.2014 Dünya
Kayıp uçaktan görüntüler ortaya çıktı
Kayıp uçaktan görüntüler ortaya çıktı 17 Temmuz tarihinde, Hollanda'nın Amsterdam kentinden Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a gitmek üzere havalanan Malezya Havayolları'na ait MH17 sefer sayılı uçak, Rusya sınırından 60 kilometre mesafede Ukrayna topraklarındaki bir köyün yakınlarına düşmüş ve uçakta bulunan 298 kişi hayatını kaybetmişti...
29.09.2021 Gündem
Kayıp uçakla ilgili akıl almaz iddia
Kayıp uçakla ilgili akıl almaz iddia 8 Mart 2014'te Kuala Lumpur'dan Pekin'e gitmekte olan Malezya Havayolları'na ait uçakla bağlantı bir anda kopmuştu...
13.09.2014 Dünya
Kayıp uçakta tutuklama!
Kayıp uçakta tutuklama! Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 227 yolcu ve 12 mürettebatı ile 8 Mart Cumartesi günü kaybolan ve tüm aramalara rağmen izine rastlanamayan Malezya uçağında bulunan 4 yolcunun banka hesaplarından 30 bin dolar para çekmek suçuyla Malezya'da bir banka çalışanı ve eşi tutuklandı...
16.08.2014 Dünya
Kayıp uçak balıkçıların ağına takıldı
Kayıp uçak balıkçıların ağına takıldı Yeni Zelanda'da dört ay önce kaybolan küçük bir uçağın enkazı balıkçıların ağına takıldı...
7.08.2014 Dünya
Uçakla ilgili komplo teorileri!
Uçakla ilgili komplo teorileri! MH17 sefer sayılı yolcu uçağının düşürülmesiyle birlikte olayın nedenine ilişkin çok sayıda komplo teorisi de ortaya atıldı: İsrail’in işi Gazze operasyonu nedeniyle uluslararası kamuoyunun tepkisini üzerine çeken İsrail, dikkati başka noktaya çekmek için uçağı vurdu...
19.07.2014 Dünya
Kayıp uçakla ilgili flaş gelişme!
Kayıp uçakla ilgili flaş gelişme! Kayıp yolcu uçağı için aramalar Hint Okyanusu'nun güneyine kaydırıldı.
26.06.2014 Dünya
Pilotun gizli planı ortaya çıktı!
Pilotun gizli planı ortaya çıktı! Üç aydan beri kayıp olan Malezya yolcu uçağı hala aranırken, uçağın kaptanıyla ilgili yeni bulgulara ulaşıldı. Kaptanın simülatöründe silinmiş veriler bulan yetkililer, uçağın Hint Okyanusu'nun güneyinde ıssız bir adaya indirilmesine bir dair plana ulaştı.
23.06.2014 Dünya
Sırrını çözene büyük ödül!
Sırrını çözene büyük ödül! 8 Mart’ta 239 kişiyle bir anda ortadan kaybolan ve hala nereye gittiğine dair en ufak bir kanıt bile bulunamayan Malezya uçağı için aileler devreye girdi. Uçakta kaybolanların yakınları uçağın sırrını çözene tam 5 milyon dolar verecek.
8.06.2014 Dünya
Kayıp uçakla ilgili flaş gelişme!
Kayıp uçakla ilgili flaş gelişme! Hint Okyanusu’nu yelkenle geçmeye çalışırken kayıp Malezya uçağı olduğuna inandığı bir uçağı Tayland açıklarında yanarken gördüğünü iddia etti.
4.06.2014 Dünya
Havada yakıtı bitti!
Havada yakıtı bitti! Kayıp uçakla ilgili flaş rapor!
27.05.2014 Dünya
Kayıp uçakta şok eden iddia!
Kayıp uçakta şok eden iddia! Kuala Lumpur-Pekin seferi yaptığı sırada Güney Çin Denizi üzerindeyken taşıdığı 239 kişiyle birlikte kayıplara karışan Malezya Havayolları uçağı hakkındaki komplo teorilerine bir yenisi eklendi. Eski Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed, MH370 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçağın kayboluşu nedeniyle Malezya Havayolları ve Malezya'yı suçlamanın adil olmadığını belirterek, olayda uçağın üreticisi Boeing şirketiyle "bazı belli istihbarat teşkilatlarının" parmağı olabileceği ihtimali üzerinde durulmasını istedi.
18.05.2014 Dünya
Kayıp uçakla ilgili bomba gelişme!
Kayıp uçakla ilgili bomba gelişme! Malezya Havayolları uçağının kaybolmasıyla ilgili El kaide ile bağlantısı olan 11 teröristin tutuklandığı belirtildi.
4.05.2014 Dünya
Kayıp uçakla ilgili flaş gelişme!
Kayıp uçakla ilgili flaş gelişme! Çin, Malezya Havayollarına ait kaybolan MH 370 sefer sayılı uçağı, deniz altında arayacağını belirtti.
3.05.2014 Dünya
Uçağın parçaları bulundu iddiası
Uçağın parçaları bulundu iddiası 8 Mart'ta 239 yolcusuyla kaybolan Malezya Havayolları uçağına ait parçaların Bengal Körfezi'nde bulunduğu iddia edildi.
29.04.2014 Dünya
Kayıp uçakla ilgili flaş açıklama!
Kayıp uçakla ilgili flaş açıklama! Avustralya Başbakanı Tony Abbott, Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 52 gün önce kaybolan Malezya Havayolları'na ait uçağın, daha geniş bir alanda aranacağını bildirdi.
28.04.2014 Dünya
Kayıp uçakta flaş gelişme!
Kayıp uçakta flaş gelişme! Batı Avustralya'nın başkenti Perth'in güneyinde kıyıya vuran bir cismin, kayıp Malezya uçağına ait olup olmadığının araştırıldığı belirtildi.
23.04.2014 Dünya
Kayıp uçakla ilgili şok eden iddia!
Kayıp uçakla ilgili şok eden iddia! Kuala Lumpur Pekin seferini yaparken 227 yolcu ve 12 mürettebatı ile 8 Mart Cumartesi günü ortadan kaybolan MH370 sefer sayılı kayıp Malezya uçağı ile ilgili 'uçağın bir yere indiği iddiası' ortaya atıldı
23.04.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp Uçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıp uçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.