Gazete Vatan Logo

Uçakla ilgili komplo teorileri!

MH17 sefer sayılı yolcu uçağının düşürülmesiyle birlikte olayın nedenine ilişkin çok sayıda komplo teorisi de ortaya atıldı:

İsrail’in işi

Gazze operasyonu nedeniyle uluslararası kamuoyunun tepkisini üzerine çeken İsrail, dikkati başka noktaya çekmek için uçağı vurdu.

Hedef Putin’di

Rusya lideri Vladimir Putin’i öldürmek isteyen Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı ‘(CIA) ajanları, Malezya uçağını, Rus liderin aynı rotada ilerleyen başkanlık uçağı zannederek düşürdü.

‘Zaten ölüydüler’

Uçağın düşürüldüğünü teyit eden mesajıyla saldırının baş şüphelisi haline gelen isyancıların ‘Savunma Bakanı’ Igor Strelkov, enkaz ve çevresinde bulunan cesetlerin, olaydan günler önce ölmüş kişilere ait olduğunu öne sürdü. Girkin, buldukları cesetlerde hiç kan kalmadığını ve çürüme işaretleri görüldüğünü iddia etti.

Illuminati yaptı

Gizemli Illuminati topluluğu, ‘Yeni Dünya Düzeni’ni kurmak amacıyla Rusya’yla Batı arasında savaş çıkartmak için uçağı hedef aldı.

Düşen kayıp uçak

Ukrayna’da düşen Malezya uçağı, gerçekte Hint Okyanusu’na düştüğü söylenen MH370 sefer sayılı kayıp yolcu uçağıydı.

Haberin Devamı

Tamamen düzmece

Uçaktaki yolculara ait pasaportların hasar görmemiş olması, 11 Eylül saldırılarını düzenleyen El Kaide militanlarının pasaportları gibi, olayın tamamen bir düzmece olduğunun göstergesi.