Kayınvalidesi

Kayınvalidesi

Son dakika kayınvalidesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayınvalidesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayınvalidesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayınvalidesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayınvalidesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.075 kayınvalidesi haberi bulunmuştur. Tüm kayınvalidesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat'ın kayınvalidesinin paylaşımı şaşırttı! Gelini hakkında aldığı kararı duyurdu
Dilan Polat'ın kayınvalidesinin paylaşımı şaşırttı! Gelini hakkında aldığı kararı duyurdu Dilan Polat hakkında son gelişmeyi kayınvalidesi duyurdu. Kara Para aklma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polay, geçtiğimiz ay Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine kaldırılmıştı. Antidepresan ilaç kullandığı öğrenilen Dilan Polat, yapılan tedavinin ardından cezaevine sevk edilmiştiş. Dilan Polat hakkında son gelişmeyi kayınvalidesi Şükran Polat kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
13.01.2024 Gündem
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı Şanlıurfa'da, 8 ay önce otomobilin sulama kanalına uçması sonucu eşi ve 5 çocuğunun boğulduğu kaza sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ve eşinin ailesinin 'cinayet' iddiaları üzerine tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen sürücü Hasan Çetin (38), üçüncü kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan Çetin'in kaza yaptığı otomobili 'gelin arabası' olarak kullanıp, olaydan 5 ay sonra evlendiği İslim Çetin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
5.01.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Yangında kayınvalide öldü, gelini hastaneye kaldırıldı! Feci olay
Yangında kayınvalide öldü, gelini hastaneye kaldırıldı! Feci olay Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde sobadan sıçrayan kıvılcımların neden olduğu yangında kayınvalide Meryem Şahin (85) hayatını kaybetti, dumandan etkilenen gelini Sevgi Şahin (64) hastanede tedaviye alındı.
24.12.2023 Gündem
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
Gelin, kayınvalidesini bıçakla öldürdü! Kan donduran olay
Gelin, kayınvalidesini bıçakla öldürdü! Kan donduran olay Ankara'nın Polatlı ilçesinde K.D. (29) beraber yaşadığı kayınvalidesi M.D.'yi (65) bıçakla öldürdü.
23.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta HİLAL neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Hilal neden yok, niye gitti?
Gelinim Mutfakta HİLAL neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Hilal neden yok, niye gitti? Gelinim Mutfak programında haftanın dördüncü gününde yarışmacılardan Hilal ve kayınvalidesi Arzu hanımın programda yer alamadı. İzleyicilerin dikkatini çeken bu durum karşısında Nursel Ergin programın başında açıklama yaptı. Peki, Gelinim Mutfakta Hilal diskalifiye mi oldu, bugün Gelinim Mutfakta HİLAL neden yok?
17.11.2023 Televizyon
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı Şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Beşiktaş'ta lüks bir otelde gerçekleşen nikah töreni ile evlenmişti. 60 yaşındaki sanatçı, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu. Sürpriz ziyaretin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılınca, yorum yağmuruna tutuldu.
1.10.2023 Magazin
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi? Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler
28.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Katil kocadan kan donduran paylaşım! Whatsapp'tan itiraf etti
Katil kocadan kan donduran paylaşım! Whatsapp'tan itiraf etti Karabük'te eşi ve kayınvalidesini sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren zanlının intihar etmeden önce Whatsapp durumuna yaptığı paylaşımlar kan dondurdu.
5.09.2023 Yaşam
Beşiktaş Konferans Ligi'nde Neftçi Bakü'yü 2-1 ile geçti
Beşiktaş Konferans Ligi'nde Neftçi Bakü'yü 2-1 ile geçti UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu rövanş maçında Beşiktaş, konuk ettiği Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü’yü 2-1 yenerek play-off turuna adını yazdırdı. Siyah-beyazlıların play-off turundaki rakibi Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev oldu.
17.08.2023 Futbol
Ghezzal  trafik kazası geçirdi
Ghezzal trafik kazası geçirdi Beşiktaş Kulübü, Cezayirli yıldızın oğlunun ve kayınvalidesinin Fransa'da trafik kazası geçirdiklerini açıkladı. Hayati tehlikenin bulunmaması, yüreklere su serpti. Ghezzal tedavi sürecini takip etmek üzere Fransa'ya gitti.
16.08.2023 Beşiktaş
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar Anne olmak için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
6.08.2023 Magazin
Yaşlı çiftin ölümünde 'kimseye muhtaç olmama' dramı ortaya çıktı! Bütün mal varlıklarını devlete bağışlamışlar
Yaşlı çiftin ölümünde 'kimseye muhtaç olmama' dramı ortaya çıktı! Bütün mal varlıklarını devlete bağışlamışlar Giresun'un Alucra ilçesinde Fatma Sağlık (86) ile onu öldürüp aynı silahla intihar eden Ali Sağlık (85), son yolculuklarına uğurlandı. Ali Sağlık'ın bir süredir yatalak olan eşi Fatma Sağlık’a baktığı, kimseye muhtaç olmamak için onu öldürüp intihar ettiği iddia edildi. Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan ‘Ömür Dediğin’ adlı programın 168’inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi.
3.08.2023 Gündem
5 yıl önce TV programına konuk olmuşlardı: Eşini av tüfeği ile öldürüp, intihar etti
5 yıl önce TV programına konuk olmuşlardı: Eşini av tüfeği ile öldürüp, intihar etti Giresun’un Alucra ilçesinde yaşayan Ali Sağlık (85) eşi Fatma Sağlık’ı (86) av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar etti. Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan ‘Ömür Dediğin’ adlı programın 168’inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi.
3.08.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Selman Gülen, eşi Nur Gülen, kayınpederi Bekir Öztürk ile kayınvalidesi Mine Öztürk, Sancaktepe'de örgüte ait "gaybubet" evinde, MİT ve İstanbul polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı. 
14.07.2023 Gündem
Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti
Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 1. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...
6.07.2023 Magazin
Cani koca, karısını ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti
Cani koca, karısını ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti Sarıyer'de Erdal Şahin, tartıştığı eşi Nazlı Şahin ve kayınvalidesi S. Şahin'i öldürüp daha sonra kendi canına kıydı.
5.07.2023 Gündem
Cani damat kayınvalidesini öldürdü: Önce boğazını kesti, sonra 8 bıçak darbesi vurdu
Cani damat kayınvalidesini öldürdü: Önce boğazını kesti, sonra 8 bıçak darbesi vurdu Muğla’nın Datça ilçesinde cani damat tartıştığı kayınvalidesinin önce boğazını kesti, ardından yere yığılan kadına 8 bıçak darbesi vurdu.
17.06.2023 Yaşam
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı: 'Beni öldürecek’ diyordu
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı: 'Beni öldürecek’ diyordu Bursa'da uçurumdan düşerek hayatını kaybeden eşi Ali Gülenç’in (35) ölümüyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanan eşi Arzu Gülenç (33), hakkındaki suçlamaları reddetti. Duruşmada tanık olarak dinlenen kayınvalidesi Kadriye Gülenç, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyerek gelininden şikayetçi olmadı. Gülenç, “Olay akşamı oğlum gelinimle tartıştı. Zorla arabaya bindirmeye çalışırken engellemeye çalıştım. Gelinim, ‘Beni öldürecek’ diyordu” dedi. Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Arzu Gülenç’in ev hapsi cezasının kaldırılmasına karar verdi.
16.06.2023 Yaşam
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı Bursa’da uçurumdan düşerek hayatını kaybeden eşi Ali Gülenç’in (35) ölümüyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanan eşi Arzu Gülenç (33), hakkındaki suçlamaları reddetti. Duruşmada tanık olarak dinlenen kayınvalidesi Kadriye Gülenç, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyerek gelininden şikayetçi olmadı. Gülenç, “Olay akşamı oğlum gelinimle tartıştı. Zorla arabaya bindirmeye çalışırken engellemeye çalıştım. Gelinim, ‘Beni öldürecek’ diyordu” dedi. Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Arzu Gülenç’in ev hapsi cezasının kaldırılmasına karar verdi.
16.06.2023 Yaşam
Kayınvalidesine 'Yemeği ısıt, geliyorum' dedi, inşatta ölü bulundu
Kayınvalidesine 'Yemeği ısıt, geliyorum' dedi, inşatta ölü bulundu Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde 'Yemeği ısıt, geliyorum' diyerek evden çıkan Semiha K. (46), kayınvalidesi tarafından bir inşaatın bahçesinde ölü bulundu.
7.06.2023 Yaşam
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı Elazığ'da, 18 Ekim 2021'de cansız bedeni naylona sarılı olarak gömülmüş halde bulunan Kızılay Mahalle muhtarı Muhammet Bahçeci olayına ilişkin duruşma görüldü. Davada, Dilay Bahçeci, eşi Muhammet Bahçeci'yi öldürdüğünü ifade etmesine rağmen, mahkeme heyeti maktulü kayınbiraderi Özkan D. ve eniştesi Rıfat Y.'nin öldürdüğünü tespit ederek şahısları 13'er yıl hapis cezasına çarptırdı.
6.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kayınvalidesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayınvalidesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.