Katil Yakalandı

Katil Yakalandı

Son dakika katil yakalandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan katil yakalandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını katil yakalandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katil Yakalandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katil yakalandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 733 katil yakalandı haberi bulunmuştur. Tüm katil yakalandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seri katil ülkeyi dehşete düşürdü! Mutfağından 10’dan fazla ceset çıktı
Seri katil ülkeyi dehşete düşürdü! Mutfağından 10’dan fazla ceset çıktı Ruanda’nın başkenti Kigali’ye bağlı Kicukiro banliyösinde 10’dan fazla kişiyi evinin mutfağında öldürdüğü ortaya çıkan seri katil yakalandı.
7.09.2023 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den son dakika açıklaması!
Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den son dakika açıklaması! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, "Yüz binlerce asker teyakkuzda bekliyor. Hava ve deniz unsurlarını artırma masada. Daha büyük tatbikatlar yapmamız söz konusu. NATO'nun askeri komutanlarına seçenekler sunacağız." ifadelerini kullandı.
15.03.2022 Dünya
Evsizleri öldüren seri katil yakalandı! 3 Mart'tan bu yana...
Evsizleri öldüren seri katil yakalandı! 3 Mart'tan bu yana... ABD’nin Washington ve New York kentlerinde evsizleri öldüren seri katil bu sabah erken saatlerde yakalandı. Seri katil, 3 Mart'tan itibaren iki kentte 2 kişiyi öldürülmüş, 3 kişiyi de yaralamıştı.
15.03.2022 Dünya
100 metre arayla 2 kadının cesedi bulunmuştu! Katil yakalandı: 'Cesedini mağaraya atarım' demiş
100 metre arayla 2 kadının cesedi bulunmuştu! Katil yakalandı: 'Cesedini mağaraya atarım' demiş Adana'nın Kozan ilçesinde, geçen yıl mayıs ayında 100 metre arayla pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan Tuğçe Duman (27) ile dayısının dini nikahla birlikte yaşadığı Melek Elşemo'nun (24) cinayet şüphelisi Furkan A. (22), jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
27.01.2022 Yaşam
Rusya'da 26 kadını öldürmekle suçlanıyor! Seri katil yakalandı
Rusya'da 26 kadını öldürmekle suçlanıyor! Seri katil yakalandı Rusya'daki Volga Nehri boyunca 12 farklı şehirde toplam 26 yaşlı kadını öldürdüğü iddia edilen ve 'Volga Manyağı' olarak bilinen seri katil yakalandı. Seri katilde sorgusunda 26 kadını öldürdüğünü itiraf etti.
2.12.2020 Dünya
18 yıldır aranan katil zanlısı yakalandı!
18 yıldır aranan katil zanlısı yakalandı! Muş’ta 2002 yılında işlenen cinayetten aranan zanlı, Tekirdağ’da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
7.01.2019 Gündem
Yanlışlıkla öldürülen kadının katili eski kiralık katil çıktı
Yanlışlıkla öldürülen kadının katili eski kiralık katil çıktı Kağıthane'de geçtiğimiz ağustos ayında evinin önünde öldürülen 40 yaşındaki Zübeyde Kahraman'ın, katili yakalandı. Kahraman'ı vuran kişinin aralarında husumet bulunan iki aileden biri tarafından, diğer aileyi korkutmak amacıyla tutulmuş eski bir kiralık katil olduğu ortaya çıktı. Zanlı Murat K.'nın korkutmak amacıyla geldiği olay yerinde etrafa ateş ettiği ve silahından çıkan bir merminin o sırada evinin önünde oturan Kahraman'a isabet ettiği belirlendi. Kiralık katil Murat K.'nın daha öncede yanlışlıkla 6 yaşındaki bir çocuğu öldürdüğü bildirildi.
22.10.2018 Yaşam
Tacizci katil yakalandı
Tacizci katil yakalandı İstanbul Sultangazi’de Ayfer D. isimli bir erkek, eşini taciz ettiği Umut Alyağız’ı sokakta tek kurşunla öldürdü.
18.05.2018 Gündem
Jandarma 20 yıllık cinayetin zanlısını yakaladı
Jandarma 20 yıllık cinayetin zanlısını yakaladı Şanlıurfa’da 20 yıl önce işlenen cinayetin zanlısı, jandarma ekipleri tarafından saklandığı bağ evinde yakalandı.
23.10.2017 Yaşam
Okul yolunda pompalı vahşet!
Okul yolunda pompalı vahşet! 6 yaşındaki Zeynep ilk kez okula giderken annesinin ayrıldığı sevgilisinin pompalı tüfekle açtığı ateşle yaşamını yitirdi. Bacağından yaralanan anne Zeliha Çeliksoy sinir krizleri geçirdi. Kaçan katil yakalandı
26.09.2017 Yaşam
Almanya'daki Türklerin katil yakalandı! Meğer...
Almanya'daki Türklerin katil yakalandı! Meğer... Almanya'nın Detmold şehrinde 24 yaşındaki Bulgar Türklerinden Hatice Bayram ve 6 yaşındaki oğlu Ahmet Bayram'ı bıçaklayarak öldüren komşuları 53 yaşındaki Thomas Tünnermann, Hamburg şehrinde polis tarafından yakalandı.
15.09.2017 Dünya
O seri katil yakalandı!
O seri katil yakalandı! Güney Carolina'da bir çöp konteynırından gelen sesleri takip eden polis, içeride zincirle bağlanmış bir kadın buldu.
17.06.2021 Dünya
Tartıştığı kız arkadaşını öldürdü
Tartıştığı kız arkadaşını öldürdü İzmir’in Gaziemir ilçesinde bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü.
9.09.2016 Yaşam
Yazlık ve dükkan karşılığı üniversiteli genci öldürdü
Yazlık ve dükkan karşılığı üniversiteli genci öldürdü Adana'da yaklaşık 3 ay önce üniversiteli genci öldürdüğü ileri sürülen kiralık katil yakalandı
9.08.2016 Yaşam
İhtiyar seri katil yakalandı
İhtiyar seri katil yakalandı ABD’nin Arizona eyaletinde yaşayan 69 yaşındaki Robert Lawson Carnochan adlı adam, 2008-2015 yılları arasında 3 kadını öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı...
17.06.2021 Dünya
Sahilde kaldı, kurbağa ve böcek yedi
Sahilde kaldı, kurbağa ve böcek yedi Türkiye gündeminin en çok konuşulan ‘katili’ Atalay Filiz, İzmir Menderes ilçesinde bir minibüste yakalandı. İşte üç kişinin katil zanlısı Filiz’in adım adım yakalanma anı ve nasıl saklandığının hikayesi...
29.09.2021 Gündem
Beratcan Karakütük'ün katil zanlısı yakalandı
Beratcan Karakütük'ün katil zanlısı yakalandı Beratcan Karakütük İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla’da cesedi bulundu. 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün ölümüyle ilgili bir numaralı şüpheli olarak aranan servis şoförü Ersin K. polis tarafından Gaziosmanpaşa’da bir sokakta yürüdüğü sırada gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
6 kişiyi öldürdü, firar etti, yakalandı
6 kişiyi öldürdü, firar etti, yakalandı 6 kişiyi öldürmekten mahkum, cezaevi firarisi seri katil yakalandı.
29.02.2016 Yaşam
20 yıldır öldürdüğü insanları yiyor!
20 yıldır öldürdüğü insanları yiyor! Rusya'da 20 yılını 11 kişiyi öldürüp etlerini yiyerek geçiren seri katil yakalandı. Katil, cinayetlerin sebebini de "Yaşamak için ne yapabilirdim." diyerek açıkladı.
28.08.2015 Dünya
En azılı seri katil yakalandı
En azılı seri katil yakalandı Brezilya polisi ülkenin en azılı seri katilini yakaladı...
17.10.2014 Dünya
O polisi şehit eden kişi yakalandı
O polisi şehit eden kişi yakalandı Edirne'de kavga esnasında kalbinden vurularak şehit edilen polis memuru Hüseyin İmrağ'ın katil zanlısı, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Ölüm listesiyle katliam yaptı!
Ölüm listesiyle katliam yaptı! Seri katil yakalandı...
23.08.2013 Yaşam
O katil Türk çıktı!
O katil Türk çıktı! Türkiye'ye kaçmak üzereyken yakalandı
29.09.2021 Gündem
Dilek’i parçalara ayırmıştı!
Dilek’i parçalara ayırmıştı! 5 yıl sonra yakalanınca çok şaşırdı
17.03.2013 Yaşam
O katil yakalandı!
O katil yakalandı! Türkiye'yi dehşete düşüren katil sonunda yakalandı
27.10.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Katil Yakalandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katil yakalandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.