Gazete Vatan Logo

O katil Türk çıktı!

Türkiye'ye kaçmak üzereyken yakalandı


Tel Aviv’de öldürüldükten sonra cesedi parçalanıp bir bavula konulan kadının katil zanlısı bir Türk çıktı. 50 yaşındaki A.D., İsrail’den kaçarken yakalandı.

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de geçen cumartesi günü işlenen tüyler ürpertici cinayetin zanlısı bir Türk çıktı. Türkiye gündemini aylarca meşgul eden Münevver Karabulut olayını andıran cinayette, İsrail’e inşaat işçisi olarak giden A.D. ile hastabakıcı olan Romanyalı sevgilisi Ilona Denise ile arasında tartışma çıktı. 45 yaşındaki kadını çekiçle başına vurarak öldüren A.D., daha sonra cesedi bir bavula koyarak yok etmeye karar verdi. Ancak ceset bavula sığmayınca kadının vücudunu mutfak bıçağıyla parçalara ayırdı. Kadının başsız bir şekilde bavula koyan Türk işçi daha sonra bu bavulu, Haganah tren istasyonu yakınlarına bıraktı. Cumartesi sabahı bisikletiyle dolaşan bir İsrailli yolunu kapatan bavulu çekmek istedi. Ancak çok ağır olan bavulu kaldıramayınca içini açtı ve korkunç manzarayla karşılaştı. Olaya el koyan polis, DNA testi ile kadının kimliğini tespit etti. Ilona Denise’nin telefon kayıtlarını inceleyen polis, kadının Türk sevgilisi A.D.’ye ulaştı. A.D., Türkiye’ye kaçmak için THY uçağına binerken gözaltına aldı.

İlona’nın kesilen başı kayıp

Cinayeti işlediğini itiraf eden A.D. kadının başının nerede olduğunu söylemedi. Polis özel eğitimli köpeklerle aramalarına devam ediyor.

Haberin Devamı