Katar Sorunu

Katar Sorunu

Son dakika katar sorunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan katar sorunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını katar sorunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katar Sorunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katar sorunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 katar sorunu haberi bulunmuştur. Tüm katar sorunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Katar'a uygulanan bir kuşatmadır!'
'Katar'a uygulanan bir kuşatmadır!' Katar Dışişleri Bakanı Abdurrahman bin Muhammed Al Sani, ülkesinin "haksız bir kuşatmaya maruz kaldığını" belirterek, "Türkiye başından beri krizdeki aktörlerle iletişime geçerek kuşatmanın sonlandırılması, tansiyonun düşürülmesi ve diyalog çağrısı yaptı." dedi.
23.06.2017 Dünya
Katar'a bir darbe de Twitter'dan!
Katar'a bir darbe de Twitter'dan! Suudi Arabistan'ın Katar merkezli Al Jazeera'nın ülkesinde yayın lisansını iptal etme sürecini başlatmasının ardından, sosyal paylaşım sitesi Twitter kanalın Arapça hesabını askıya aldı. Al jazeera daha sonra hesabın iade edildiğini duyurdu.
17.06.2017 Dünya
İngilizler açıkladı! Katar krizinin nedeni...
İngilizler açıkladı! Katar krizinin nedeni... İngiliz The Telegraph gazetesi, Katar'daki diplomatik krizin merkezinde Suudi Arabistan Savunma Bakanı ve Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın Katar Emiri Tamim bin Hamad Al Tani ile yürüttüğü büyük rekabetin yer aldığını yazdı.
14.06.2017 Dünya
Suudi Arabistan'ın 80 milyon dolarlık teklifini reddeden ülke!
Suudi Arabistan'ın 80 milyon dolarlık teklifini reddeden ülke! Suudi Arabistan yönetiminin, Katar ile ilişkilerini askıya alması karşılığında Somali yönetimine 80 milyon dolar rüşvet teklif ettiği ortaya çıktı.
13.06.2017 Dünya
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş: Kontrollü demek akla ziyan bir iş
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş: Kontrollü demek akla ziyan bir iş Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, CHP ve MHP’nin darbe komisyonu raporuna koyduğu muhalefet şerhini eleştirdi. CHP raporundaki ifadeler için “Kontrollü demek akla ziyan bir iştir” dedi
29.09.2021 Gündem
Katar: Türkiye ve İran'la görüşüyoruz
Katar: Türkiye ve İran'la görüşüyoruz Katar'dan gıda tedariğinin güvencesi için Türkiye ve İran'la görüştüğü açıklaması geldi. Katar, gıda ve su tedariğinin güvencesi için Türkiye ve İran’la görüşmekte olduğunu bildirdi.
7.06.2017 Dünya
Son dakika: Destek verenlere 15 yıla kadar hapis!
Son dakika: Destek verenlere 15 yıla kadar hapis! Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen bir son dakika haberine göre, Katar'la ilgili yanlı ifadelerin belirtilmesi yasaklandı. Buna göre yasağı çiğneyenlere 15 yıla kadar hapis cezası ve 136 bin dolar para cezası verilecek. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
7.06.2017 Dünya
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in suçları arasında savaş suçları ve soykırım olduğunu belirterek, "Uluslararası topluluğun ateşkes çağrısına rağmen, iki devletli çözüme yönelik çağrılara rağmen herhangi bir etkisi olmadı İsrail üzerinde. Eğer başka bir ülke böyle bir suç işlemiş olsaydı kesinlikle her türlü yaptırımla karşılaşırdı" dedi.
1.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken gündeminde yıldız futbolcular yer alıyor. Milliyet yazarı Levent Kalkan da sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi ve sürpriz bir öneride bulundu.
17.12.2023 Şampiy10
Bakan Koca’dan Gazze’den hasta transferi açıklaması
Bakan Koca’dan Gazze’den hasta transferi açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze’den şu ana kadar Türkiye’ye 114 hasta, 84 ise refakatçi getirildiği söyledi. Hasta transferiyle ilgili Türkiye, İsrail ve Mısır’dan oluşan 3’lü koordinasyon ekibinin çalıştığını belirten Bakan Koca, ekibin hasta transferi için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Bölgede kurulacak sahra hastanesine yönelik ise Koca, “İlgili ekibimiz Gazze’de üç yerleşim yeri incelemişti. Üç yerleşim yerinin de altyapı açısında uygun olmadığını gördük. Dördüncü bir yerleşim yeri için yeniden fizibilite çalışmaları yapıldı. Refah Sınır Kapısı’na daha yakın olan dördüncü noktanın uygun olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.
7.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi. Sivillere saldırıyı asla kabul etmeyiz." dedi.
13.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78'inci Genel Kurulu kapsamında bulunduğu New York'ta Türk-Amerikan İş Konseyi 13'üncü Türkiye Yatırım Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Satın alma gücüne göre dünyanın 11. büyük ekonomisi, nominal olarak ise 17. büyük ekonomisiyiz. Türkiye, uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor. Bu konumumuzu daha da perçinliyoruz" dedi.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan görüşme sonrası 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.09.2023 Gündem
Saha içerisinde en iyi anlaştığı yıldızı açıkladı! 'Kimyamız uyuştu'
Saha içerisinde en iyi anlaştığı yıldızı açıkladı! 'Kimyamız uyuştu' Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu "takımdaki herkes ile çok iyi anlaşıyorum, hepsi ile arkadaş gibiyim" dedi ve İcardi'ye farklı bir parantez açtı.
20.03.2023 Galatasaray
Arjantin - Fransa Dünya Kupası finali öncesi telaş! 3 futbolcudan gelen haber şok etti
Arjantin - Fransa Dünya Kupası finali öncesi telaş! 3 futbolcudan gelen haber şok etti 2022 Dünya Kupası'nda gözler oynanacak olan Arjantin-Fransa maçı öncesi iki takımda da beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arjantin yıldız futbolcunun sakatlığı nedeniyle endişe yaşarken, Fransa ise 3 futbolcusundan gelen haberle sarsıldı.
16.12.2022 Şampiy10
Arjantin - Avustralya maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Arjantin - Avustralya maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Suudi Arabistan şokunu atlatıp grubundan lider çıkan Arjantin, Danimarka'yı alt edip Son 16 oynama hakkı elde eden Avustralya ile kozlarını Ahmed bin Ali Stadyumu'nda paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
3.12.2022 İddaa
Hırvatistan - Belçika maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Hırvatistan - Belçika maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Luka Modric önderliğindeki Hırvatistan, soyunma odasında birçok ismin birbiriyle kavgalı olduğu söylenen Belçika ile kozlarını Ahmed bin Ali Stadyumu'nda paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
1.12.2022 İddaa
Brezilya - İsviçre maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Brezilya - İsviçre maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Sırbistan'ı yenerek Dünya Kupası serüvenine başlayan ancak Neymar'ı kaybeden Brezilya, Kamerun'u Kamerun doğumlu Breel Embolo'yla geçen İsviçre ile kozlarını Doha'daki Stadyum 974'te paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
28.11.2022 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'cumhurbaşkanı adayı' açıklaması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'cumhurbaşkanı adayı' açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı olacak kişinin ahlaklı olması lazım, erdemli olması lazım, devleti tanıması lazım, devlet aklının olması lazım, tecrübeli birinin olması lazım. Bu niteliklere uygun bir cumhurbaşkanı adayımız çıkacak, inşallah Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurlu 13’üncü cumhurbaşkanı olacak" dedi.
21.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Katar Sorunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katar sorunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.