Kaşıkçı Cinayeti

Kaşıkçı Cinayeti

Son dakika kaşıkçı cinayeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaşıkçı cinayeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaşıkçı cinayeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaşıkçı Cinayeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaşıkçı cinayeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 kaşıkçı cinayeti haberi bulunmuştur. Tüm kaşıkçı cinayeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Petrol gerilimi! ABD'den kritik adım geldi
Petrol gerilimi! ABD'den kritik adım geldi OPEC+ grubunun kasımdan itibaren günlük petrol üretimini 2 milyon varil azaltma kararı almasının ardından ABD'den kritik bir adım geldi.
7.10.2022 Dünya
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da...
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Yunanistan ziyareti Avrupa'da geniş yankı buldu. Dört yıllık tecritin ardından ilk kez bir AB üyesine ayak basan Muhammed bin Selman, atılan imzaları 'tarihi bir fırsat' olarak niteleyip tüm bölgede oyunun kurallarını değiştirmekten söz etti. Yunan medyası 'Suudi Prens'in büyük planı', 'Yunanistan enerji merkezi' gibi başlıklar atarken, Alman gazetesi Atina'nın adımlarını Türkiye'nin belirlediğini yazdı.
27.07.2022 Dünya
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi davasında durdurma kararı verildi. Dosya, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine Suudi Arabistan'a gönderildi. Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredilmesiyle birlikte pek çok kişi Cemal Kaşıkçı’nın hayatını, cinayeti ile ilgili detayları ve dava sürecini merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nasıl öldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
7.04.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Muhammed Bin Zayed El Nahyan ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Muhammed Bin Zayed El Nahyan ile görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed Bin Zayed El Nahyan ile görüşecek. Gündemde kritik başlıklar ve gelecek dönem yatırımları da var.
23.11.2021 Siyaset
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi...
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi... Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 200 kişilik ekibi, Mossad'ın Türkiye'deki İsrail muhalifleri ve ülkemiz aleyhine faaliyet yürüttüğünü tespit etti. 3'er kişilik 5 ayrı hücre bir yıl boyunca gölge gibi izlendi. Bilgiler emniyetle paylaşıldı. 7 Ekim'de terörle mücadele polisleri 4 ilde 15 casusu kıskıvrak yakaladı Aralarında arap kökenlilerin de olduğu 15 kiralık casusun faaliyetleriyle ilgili önemli ayrıntılara ulaşıldı. Casuslar, Türkiye'deki üniversitelerden özellikle ileride savunma sanayiinde görev alabilecek yabancı öğrencilerin bilgilerini Mossad'a servis ediyordu.
21.10.2021 Gündem
ABD Dışişleri Bakanlığı: Kaşıkçı'nın mirasını saygıyla anıyoruz
ABD Dışişleri Bakanlığı: Kaşıkçı'nın mirasını saygıyla anıyoruz ABD Dışişleri Bakanlığı, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda cinayete kurban giden gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümünün 3. yılında onun olağanüstü yaşamını ve mirasını saygıyla andıklarını bildirdi.
3.10.2021 Dünya
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış Son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği “Pegasus” adlı casus yazılımının hükümetler tarafından aktivistler, gazeteciler, iş insanları ve siyasetçileri izlemek için kullanıldığı öne sürüldü.
20.07.2021 Dünya
Suudi Prens Selman'a şok! İngiliz skandalı, ifşa oldu...
Suudi Prens Selman'a şok! İngiliz skandalı, ifşa oldu... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, Premier Lig'in Suudi Kamu Yatırım Fonu liderliğindeki bir konsorsiyumun Newcastle United'ın satışına izin vermemesi üzerine, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan konuya müdahale etmesini istediği öne sürüldü.
15.04.2021 Dünya
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı!
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı! ABD’nin eski Suriye özel temsilcisi James Jeffrey, CNN Türk Dış Haberler Muhabiri Hilken Doğaç Boran’a konuştu. ABD'nin sır kutusu olarak nitelenen Jeffrey HDP’nin kapatılmasından Suriye’deki duruma, Kaşıkçı cinayeti sonrası ABD’nin tutumuna, ABD ile Rusya arasındaki katil tartışmasına dek yaşanan sürece dair soruları cevapladı. Jaffrey, "FETÖ'cüler Washington’da ve Ankara’da sevilmediği günden beri iki şey söylüyorum. Bir kere darbeyi FETÖ yaptı. ABD’nin alakası yoktu. Ama taktiksel hata yaptık. Şimdi söyleyeceklerimi Obama Hükümeti’nin en üst kademelerindeki isimlerden öğrendim." dedi ve "Putin hemen Erdoğan’ı aradı. Başkan Obama bekledi. Amacı bir mesaj göndermek değildi." ifadelerini kullandı.
20.03.2021 Siyaset
ABD'li sivil kuruluşlardan Biden'a, Selman'a yaptırım  çağrısı
ABD'li sivil kuruluşlardan Biden'a, Selman'a yaptırım çağrısı ABD'nin en büyük Müslüman sivil haklar ve savunuculuk örgütü Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi (CAIR), Arap Dünyası için Demokrasi Şimdi (DAWN) ve Savaş Olmadan Kazan isimli örgütlerle birlikte başını çektiği kampanyayla, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden dolayı Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman'a (MBS) yaptırım uygulanması için Başkan Joe Biden'a çağrıda bulundu.
3.03.2021 Dünya
ABD'li Kongre Üyesi Omar, bin Selman'a Kaşıkçı cinayeti yaptırımı için tasarı sundu
ABD'li Kongre Üyesi Omar, bin Selman'a Kaşıkçı cinayeti yaptırımı için tasarı sundu ABD'de Demokrat Kongre Üyesi Ilhan Omar, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a, Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden dolayı yaptırım uygulanması için Temsilciler Meclisine yasa tasarısı sundu.
2.03.2021 Dünya
Beyaz Saray: Biden'ın Putin ile ilişkisi Trump'tan çok daha farklı olacak
Beyaz Saray: Biden'ın Putin ile ilişkisi Trump'tan çok daha farklı olacak Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilişkisinin Donald Trump yönetiminden daha farklı olacağını açıkladı.
2.03.2021 Dünya
Beyaz Saray'dan flaş Suudi Arabistan'a yaptırım açıklaması
Beyaz Saray'dan flaş Suudi Arabistan'a yaptırım açıklaması Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Cemal Kaşıkçı cinayeti dolayısıyla Suudi Arabistan'ı sorumlu tutmanın "Muhammed bin Selman'a (MBS) yaptırım uygulamaktan daha etkili yolları olduğunu" savundu.
28.02.2021 Dünya
Joe Biden 'Skandal' deyip ekledi: Hesabını soracağız
Joe Biden 'Skandal' deyip ekledi: Hesabını soracağız ABD Başkanı Joe Biden, Kaşıkçı cinayetinin bir 'skandal' olduğunu ve işlediği insan hakları suçları nedeniyle Suudi Arabistan yönetiminden hesap soracaklarını dile getirdi.
27.02.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'dan bomba Suudi Arabistan kararı!
ABD Başkanı Joe Biden'dan bomba Suudi Arabistan kararı! ABD'nin ünlü gazetesi New York Times, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda direkt olarak cezalandırmayacağını duyurdu. Haberde, Biden'ın Beyaz Saray ile Krallık arasındaki 'iş birliğinin' bozulmasını istemediği ifade edildi.
26.02.2021 Dünya
Biden yönetimi, Kaşıkçı raporunun ardından harekete geçecek
Biden yönetimi, Kaşıkçı raporunun ardından harekete geçecek ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Cemal Kaşıkçı raporunun açıklanmasından sonra sorumlulara karşı gereken adımları atmaya hazır olacaklarını söyledi.
25.02.2021 Dünya
ABD'den flaş 'Kaşıkçı cinayeti raporu' açıklaması!
ABD'den flaş 'Kaşıkçı cinayeti raporu' açıklaması! Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Suudi Arabistanlı Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırlanan raporun kısa süre içinde açıklanacağını duyurdu.
24.02.2021 Dünya
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman!
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman! Suudi Arabistan Prensi Selman'ın makamı tehlikede mi? Amerika'dan gelen son haber, bu olasılığı artırdı. İddiaya göre, Amerikan Başkanı Biden, Suudi veliaht prensi muhatab almayacak. Prensin Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulması gündemde... Peki veliaht prens nasıl biri? onun döneminde ne oldu? CNN Türk, Vizör'de Selman'ı yakın plana aldı.
21.02.2021 Dünya
ABD Kongresinden "Kaşıkçı cinayeti" çağrısı: Gizlilik kaldırılsın
ABD Kongresinden "Kaşıkçı cinayeti" çağrısı: Gizlilik kaldırılsın ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Adam Schiff, Ulusal İstihbarat Direktörlüğüne gelen Avril Haines'ten "Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırlanan kapsamlı bir rapor üzerindeki gizliliğin kaldırılmasını" talep etti.
22.01.2021 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2 yıl önce ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra Suudi Arabistan'dan gelen infaz timi tarafından öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Hepimiz Cemal Kaşıkçı'nın katillerini tanıyoruz ve onlardan hesap sormalıyız. Suudi katilleri Türkiye'ye gönderin" dedi.
2.10.2020 Siyaset
Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili flaş gelişme
Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili flaş gelişme Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Suudi Arabistanlı 6 şüpheli için ikinci iddianame düzenlendi.
28.09.2020 Gündem
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki "Cemal Kaşıkçı" sansürüne ilişki itiraf
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki "Cemal Kaşıkçı" sansürüne ilişki itiraf Netflix, 2019'da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti nedeniyle eleştirildiği bir programı Suudi Arabistan'da yayından kaldırma karşılığında, "pedofili" ve "eşcinsellik" içerikli videoları bu ülkede yayınlamalarına izin verildiğini açıkladı.
15.09.2020 Dünya
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar... Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili Suudi Arabistan mahkemesi nihai kararı açıkladı. Mahkemede 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi. Bu haberin ardından pek çok kişi Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaçıkçı kaç yaşında öldürüldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
7.09.2020 Gündem
Dünyaya resmen duyuruldu!  Prens Selman cinayet fotoğrafının içinde...
Dünyaya resmen duyuruldu! Prens Selman cinayet fotoğrafının içinde... Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Dr. Agnes Callamard, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesinde "baş şüphelinin" Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman olduğunu söyledi.
11.07.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kaşıkçı Cinayeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaşıkçı cinayeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.