Cemal Kaşıkçı Cinayeti

Cemal Kaşıkçı Cinayeti

Son dakika Cemal Kaşıkçı cinayeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cemal Kaşıkçı cinayeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemal Kaşıkçı Cinayeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemal kaşıkçı cinayeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 cemal kaşıkçı cinayeti haberi bulunmuştur. Tüm cemal kaşıkçı cinayeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi davasında durdurma kararı verildi. Dosya, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine Suudi Arabistan'a gönderildi. Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredilmesiyle birlikte pek çok kişi Cemal Kaşıkçı’nın hayatını, cinayeti ile ilgili detayları ve dava sürecini merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nasıl öldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
7.04.2022 Dünya
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi...
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi... Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 200 kişilik ekibi, Mossad'ın Türkiye'deki İsrail muhalifleri ve ülkemiz aleyhine faaliyet yürüttüğünü tespit etti. 3'er kişilik 5 ayrı hücre bir yıl boyunca gölge gibi izlendi. Bilgiler emniyetle paylaşıldı. 7 Ekim'de terörle mücadele polisleri 4 ilde 15 casusu kıskıvrak yakaladı Aralarında arap kökenlilerin de olduğu 15 kiralık casusun faaliyetleriyle ilgili önemli ayrıntılara ulaşıldı. Casuslar, Türkiye'deki üniversitelerden özellikle ileride savunma sanayiinde görev alabilecek yabancı öğrencilerin bilgilerini Mossad'a servis ediyordu.
21.10.2021 Gündem
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış Son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği “Pegasus” adlı casus yazılımının hükümetler tarafından aktivistler, gazeteciler, iş insanları ve siyasetçileri izlemek için kullanıldığı öne sürüldü.
20.07.2021 Dünya
Suudi Prens Selman'a şok! İngiliz skandalı, ifşa oldu...
Suudi Prens Selman'a şok! İngiliz skandalı, ifşa oldu... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, Premier Lig'in Suudi Kamu Yatırım Fonu liderliğindeki bir konsorsiyumun Newcastle United'ın satışına izin vermemesi üzerine, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan konuya müdahale etmesini istediği öne sürüldü.
15.04.2021 Dünya
Beyaz Saray'dan flaş Suudi Arabistan'a yaptırım açıklaması
Beyaz Saray'dan flaş Suudi Arabistan'a yaptırım açıklaması Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Cemal Kaşıkçı cinayeti dolayısıyla Suudi Arabistan'ı sorumlu tutmanın "Muhammed bin Selman'a (MBS) yaptırım uygulamaktan daha etkili yolları olduğunu" savundu.
28.02.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'dan bomba Suudi Arabistan kararı!
ABD Başkanı Joe Biden'dan bomba Suudi Arabistan kararı! ABD'nin ünlü gazetesi New York Times, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda direkt olarak cezalandırmayacağını duyurdu. Haberde, Biden'ın Beyaz Saray ile Krallık arasındaki 'iş birliğinin' bozulmasını istemediği ifade edildi.
26.02.2021 Dünya
Biden yönetimi, Kaşıkçı raporunun ardından harekete geçecek
Biden yönetimi, Kaşıkçı raporunun ardından harekete geçecek ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Cemal Kaşıkçı raporunun açıklanmasından sonra sorumlulara karşı gereken adımları atmaya hazır olacaklarını söyledi.
25.02.2021 Dünya
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman!
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman! Suudi Arabistan Prensi Selman'ın makamı tehlikede mi? Amerika'dan gelen son haber, bu olasılığı artırdı. İddiaya göre, Amerikan Başkanı Biden, Suudi veliaht prensi muhatab almayacak. Prensin Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulması gündemde... Peki veliaht prens nasıl biri? onun döneminde ne oldu? CNN Türk, Vizör'de Selman'ı yakın plana aldı.
21.02.2021 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2 yıl önce ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra Suudi Arabistan'dan gelen infaz timi tarafından öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Hepimiz Cemal Kaşıkçı'nın katillerini tanıyoruz ve onlardan hesap sormalıyız. Suudi katilleri Türkiye'ye gönderin" dedi.
2.10.2020 Siyaset
Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili flaş gelişme
Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili flaş gelişme Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Suudi Arabistanlı 6 şüpheli için ikinci iddianame düzenlendi.
28.09.2020 Gündem
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki "Cemal Kaşıkçı" sansürüne ilişki itiraf
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki "Cemal Kaşıkçı" sansürüne ilişki itiraf Netflix, 2019'da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti nedeniyle eleştirildiği bir programı Suudi Arabistan'da yayından kaldırma karşılığında, "pedofili" ve "eşcinsellik" içerikli videoları bu ülkede yayınlamalarına izin verildiğini açıkladı.
15.09.2020 Dünya
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar... Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili Suudi Arabistan mahkemesi nihai kararı açıkladı. Mahkemede 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi. Bu haberin ardından pek çok kişi Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaçıkçı kaç yaşında öldürüldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
7.09.2020 Gündem
Suudi Arabistan'a Kaşıkçı şoku! Yaptırım listesine aldılar
Suudi Arabistan'a Kaşıkçı şoku! Yaptırım listesine aldılar İngiltere, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesindeki rolleri nedeniyle aralarında dönemin Suudi Arabistan İstihbarat Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri ve Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın danışmanı Abdullah el-Kahtani'nin de olduğu 20 kişiyi yaptırım listesine aldı.
6.07.2020 Dünya
ABD- İran krizinde Malezya tarafını açıkladı...
ABD- İran krizinde Malezya tarafını açıkladı... Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed, ABD'nin, İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’yi öldürülmesini, "ahlaksız ve hukuksuz" olarak nitelendirdi.
7.01.2020 Dünya
BM'den Suudi mahkemesinin Kaşıkçı kararına sert tepki!
BM'den Suudi mahkemesinin Kaşıkçı kararına sert tepki! Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı davasında 5 sanık hakkında "idam kararı" verilmesi ve "infaz emrini verenlerin cezalandırılmamasının" kendisinde çifte şok etkisi yarattığını bildirdi.
26.12.2019 Dünya
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti MYK toplantısı sonrası Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Türkiye'den tepki:Mahkemenin kararı beklentileri karşılamıyor
Türkiye'den tepki:Mahkemenin kararı beklentileri karşılamıyor Dışişleri Bakanlığı,"Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında Suudi Arabistan’da mahkeme tarafından açıklanan karar beklentileri karşılamaktan uzaktır" açıklaması yaptı.
23.12.2019 Siyaset
ABD'den flaş Suudi Arabistan hamlesi!
ABD'den flaş Suudi Arabistan hamlesi! ABD Dışişleri Bakanlığı, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinde rolü olduğu gerekçesiyle, Suudi Arabistan'ın eski İstanbul Başkonsolosu Muhammed el Uteybi'yi yaptırım listesine aldıklarını açıkladı.
10.12.2019 Dünya
TRT World Forum küreselleşme temasıyla İstanbul’da yapılacak
TRT World Forum küreselleşme temasıyla İstanbul’da yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilecek TRT World Forum’a katılarak bir konuşma yapacak.
19.10.2019 Siyaset
Kralın koruması öldürülmüştü! Cenazesinde şaşırtan görüntü
Kralın koruması öldürülmüştü! Cenazesinde şaşırtan görüntü Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in koruması Tümgeneral Abdulaziz bin Beddah el-Fağım'ın ölüm sebebi soru işaretleri yarattı.
30.09.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'güvenli bölge' açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'güvenli bölge' açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu New York'ta açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Gelinen noktadan memnun değiliz. Amerikalılara bunu açıkça söyledik. ABD ile anlaşamazsak terör örgütünü temizleriz." ifadelerini kullandı.
27.09.2019 Gündem
BM'de Suudi Arabistan'a kınama
BM'de Suudi Arabistan'a kınama Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyindeki bazı ülkeler, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ve ülkedeki insan hakları ihlallerinden dolayı Suudi Arabistan'ı kınadı.
23.09.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! Osaka'da basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptırımlar konusunda sayın Trump da açıklık getirdi. Böyle bir şeyin olmayacağını kendisinden özellikle dinlemiş olduk. Bizim S-400 olayı bir taraftan yürürken, bir yandan da ABD'den 100 savaş uçağı alıyoruz" dedi.
29.06.2019 Dünya
CIA, Avrupa'yı Suudi muhaliflerin can güvenliği için uyardı
CIA, Avrupa'yı Suudi muhaliflerin can güvenliği için uyardı Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard'ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırladığı raporda, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının (CIA), farklı ülkelerde yaşayan ve Suudi Arabistan'ın politikalarına muhalif kişilerin tehdit altında olduğuna dair 4 Batı ülkesini uyardığı bilgisi yer aldı.
21.06.2019 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Kaşıkçı açıklaması: Kuvvetle destekliyoruz
Dışişleri Bakanlığı'ndan Kaşıkçı açıklaması: Kuvvetle destekliyoruz Birleşmiş Milletler'in (BM) bugün açıkladığı Cemal Kaşıkçı cinayeti raporuna Türkiye'den ilk değerlendirme geldi.
19.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cemal Kaşıkçı Cinayeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemal kaşıkçı cinayeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.