Kartalspor

Kartalspor

Son dakika Kartalspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kartalspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kartalspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kartalspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kartalspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 kartalspor haberi bulunmuştur. Tüm kartalspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir?
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir? AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen olarak duyuruldu. Peki "AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir, nereli kaç yaşında?"
7.01.2024 Gündem
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu!
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu! Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırılmasına ilişkin davada mahkemenin ara kararında, eski futbolcu Semih Kaya'nın tanık sıfatıyla zorla getirilmesine karar verdiği ortaya çıktı. Semih Kaya günler sonra sessizliğini bozarak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Peki, Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir?
1.12.2023 Gündem
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.
26.03.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan 4 aylık transfer! Visca'nın yerine geliyor
Trabzonspor'dan 4 aylık transfer! Visca'nın yerine geliyor Fatih Karagümrük maçında bir kez daha sakatlanan ve sözleşmesi askıya alınacak olan Visca'nın yerine tecrübeli bir oyuncu bakan Trabzonspor, Efecan Karaca ile ilgileniyor.
1.01.2023 Trabzonspor
A.Madrid, Lyon, Monaco Rıdvan Yılmaz'a geldi Kasımpaşa'nın yıldızını beğendi
A.Madrid, Lyon, Monaco Rıdvan Yılmaz'a geldi Kasımpaşa'nın yıldızını beğendi Dün akşam Vodafone Park'a gelen dev kulüplerin scoutları Rıdvan Yılmaz'ın yerin Eren Elmalı hakkında bom bom not tuttular.
26.04.2022 Kasımpaşa Spor
Galatasaray ve Beşiktaş'la görüştüm dedi ortalık yıkıldı
Galatasaray ve Beşiktaş'la görüştüm dedi ortalık yıkıldı Fatih Karagümrük'ün genç teknik direktörü Volkan Demirel "Fenerbahçe’ye gitmeden önce Beşiktaş ile görüştüm, Galatasaray ile de görüştüm" dedi.
Bir transfer daha yarıda kaldı! Anlaşma yok
Bir transfer daha yarıda kaldı! Anlaşma yok Fenerbahçe'nin transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Efecan Kara için Alanyaspor cephesiyle anlaşma sağlanamadı.
2.02.2022 Fenerbahçe
Maltepe E-5'te taşlı bıçaklı dehşet anları!
Maltepe E-5'te taşlı bıçaklı dehşet anları! Maltepe'de Gülsuyuspor - Kartalspor maçı sonrası taraftarlar arasında taşlı, bıçaklı kavga çıktı. D-100 Karayolu'ndaki trafiğin aksamasına da neden olan kavga, cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.11.2021 Yaşam
Maltepe'de taşlı bıçaklı taraftar kavgası!
Maltepe'de taşlı bıçaklı taraftar kavgası! İstanbul Maltepe'de Gülsuyuspor - Kartalspor maçı sonrası taraftarlar arasında taşlı, bıçaklı kavga çıktı. D-100 Karayolu'ndaki trafiğin aksamasına da neden olan kavga, cep telefonu kameralarına yansıdı.  
15.11.2021 Gündem
G.Saray'ın yeni yıldızı Eren Aydın!
G.Saray'ın yeni yıldızı Eren Aydın! Dün akşam U 19 Gelişim Ligi'nde Beşiktaş karşısında hat-trick yapan Eren Aydın sarı kırmızılı taraftarların alkışını topladı.
5.07.2021 Galatasaray
Bakasetas'tan sonra Efecan Karaca da Trabzonspor'a...
Bakasetas'tan sonra Efecan Karaca da Trabzonspor'a... Trabzonspor, Alanyaspor forması giyen Efecan Karaca ile anlaşmak üzere.
30.01.2021 Trabzonspor
Ünlü sporcu hakkında şok iddia! 'Beni evlilik vaadiyle kandırıp paramı aldı'
Ünlü sporcu hakkında şok iddia! 'Beni evlilik vaadiyle kandırıp paramı aldı' Tanıştığı eski futbolcu, teknik direktör ve spor yorumcusu Önder Deniz Kolgu'nun kendisini evlenme bahanesiyle kandırarak binlerce lira para aldığını ileri süren Z.U. adlı iş kadını eski erkek arkadaşı hakkında dolandırıcılık ve tehdit suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulundu. Eski futbolcunun tefecilere olan borcu bittiğinde evleneceklerini, çocukları olacağını, yuva kuracaklarını söyleyerek kendisini kandırdığını söyleyen Z.U, ilişkisi olduğu birçok kadını da aynı şekilde dolandırdığını iddia etti.
17.08.2020 Gündem
Erol Bulut'tan flaş açıklama: Teklif aldım!
Erol Bulut'tan flaş açıklama: Teklif aldım! Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, yurt içi ve yurt dışından birçok teklif aldığını ve sezon sonu bu teklifleri en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi.
1.06.2020 Alanyaspor
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 17 yıl sonra Volkan Demirel'siz!
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 17 yıl sonra Volkan Demirel'siz! Evinde ilk kez Galatasaray’a karşı 29 Şubat 2004 yılında forma giyen efsane kaleci Kadıköy’de 19 maçın 16’sında sahaya ilk 11’de çıkarken 3 maçta da yedek olarak kulübede oturdu. Volkan pazar günü 17 yıl sonra ilk kez derbiyi sahada değil tribünden izleyecek.
21.02.2020 Fenerbahçe
Denizlispor'dan Egemen hamlesi
Denizlispor'dan Egemen hamlesi 1. Lig'den şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Ege temsilcisi, 36 yaşındaki stoperi renklerine katmak için harekete geçti.
9.06.2019 Süper Lig
Emre Belözoğlu'ndan sonra Mert Günok Fenerbahçe'ye...
Emre Belözoğlu'ndan sonra Mert Günok Fenerbahçe'ye... Emre Belözoğlu ile gelecek sezon için anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Mert Günok'u da kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
25.05.2019 Fenerbahçe
Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti
Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti Spor Toto 1. Lig'de Altay formasıyla 25 gole ulaşan Portekizli Marco Filipe Lopes Paixao, lig tarihinde "bir sezonda en fazla skor üreten yabancı oyuncu" unvanını ele geçirdi.
28.04.2019 TFF 1.Lig
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim Teknik Direktör Şenol Güneş’in ilk defa A Milli Takım’a davet ettiği Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır, “Her seferinde 1 numaralı kaleci olmak için çaba harcarım. Her zaman da 1 numara olmak isterim” dedi.
1.04.2019 Trabzonspor
Volkan Demirel'den Ali Koç'a: "Comolli gittiğinde..."
Volkan Demirel'den Ali Koç'a: "Comolli gittiğinde..." Fenerbahçe'deki kariyeriyle ilgili karar aşamasında olan Volkan Demirel, Başkan Ali Koç'la yapacağı görüşmede aktaracağı mesajın detaylarına ulaşıldı.
18.10.2018 Fenerbahçe
Boluspor, 8 futbolcu ile sözleşme imzaladı
Boluspor, 8 futbolcu ile sözleşme imzaladı Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, anlaşma sağladığı 8 futbolcu için toplu imza töreni düzenledi.
10.07.2018 TFF 1.Lig
Volkan Demirel'e Iniesta modeli sözleşme!
Volkan Demirel'e Iniesta modeli sözleşme! Volkan Demirel tıpkı Barcelona efsanesi gibi kariyerinin sonuna kadar geçerli sözleşme imzaladı.
10.07.2018 Fenerbahçe
İrfan Can ve Barış Yardımcı sürprizi!
İrfan Can ve Barış Yardımcı sürprizi! Alanyaspor'dan sağ bek Gassama ve Fransa'nın Caen takımından stoper Damien Da Silva'yla el sıkışan Göztepe, Bursasporlu Barış Yardımcı ile Başakşehirli İrfan Can'a kanca attı.
25.06.2018 Göztepe
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren...
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren... Ülkemizi Rusya'da temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, "Annem, sen futbolu bırak, hakemlik yap. Dünya Kupası'nda maç yöneteceksin, biliyorum, derdi. Annemin ısrarı sayesinde 17 yaşında mesleğe başladım." dedi.
16.06.2018 Arşiv
Volkan Demirel: Tepkimi gösteririm!
Volkan Demirel: Tepkimi gösteririm! Son dönemin en çok tartışılan ismi Volkan Demirel’in, her zaman Fenerbahçe için mücadele ettiğinin altını çizip, “Takımımı her zaman sahipleniyorum, haksızlık karşısında tepkimi gösteririm” dediği öğrenildi.
11.03.2018 Fenerbahçe
Volkan Demirel'den çarpıcı açıklamalar!
Volkan Demirel'den çarpıcı açıklamalar! Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Ercan Taner'in sorularını yanıtladı.
6.12.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kartalspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kartalspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.