Kartal Belediyesi

Kartal Belediyesi

Son dakika kartal belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kartal belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kartal belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kartal Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kartal belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 598 kartal belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm kartal belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi!
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi! Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının 4'üncü gününde, 3 noktada devam eden alevlere günün ilk ışıklarıyla havadan müdahale başladı. Rüzgarın öğleden sonra etkisini artırması beklendiği için alevlerin o saatlere kadar kontrol alınmasına çalışılırken, kritik saatler başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Büyük ölçüde sıkıntı giderildi, bugünü takip etmeliyiz" dedi. Gözaltına alınan zanlı S.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.. Sağlık Bakanı Koca yangından etkilenenlerle ilgili son durumu açıkladı.
24.06.2022 Gündem
Aşevi ve Gıda Bankası projesi için protokol imzalandı
Aşevi ve Gıda Bankası projesi için protokol imzalandı Kartal Belediyesi tarafından, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olarak projelendirilerek şimdilerde son hazırlıkların yapıldığı Aşevi ve Gıda Bankası projesine dair iş birliği protokolü imzalandı. Kartal Belediyesi ile El Ele Yaşam Derneği arasında imzalanan protokol ile yapılacak olan gıda yardımlarına ilişkin esas ve usuller belirlendi.
5.11.2021 Gündem
Yolcu minibüsü alev alev yandı
Yolcu minibüsü alev alev yandı Kartal'da park halindeki yolcu minibüsü alev alev yandı. Olaya müdahalede bulunan belediye ekibi, alevlerin hemen yanında bulunan oto tamirhanesine yangının sıçramaması için büyük mücadele verdi.
4.11.2021 Yaşam
Yeşilyurt Apartmanı davasında yeni gelişme! Belediyede görev yapan...
Yeşilyurt Apartmanı davasında yeni gelişme! Belediyede görev yapan... İstanbul Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin, binanın yapı ruhsatının alındığı tarihten yıkıldığı tarihe kadar olan dönemde Kartal Belediyesinde görev yapan 31 kişi hakkında, on beşer yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
8.12.2020 Gündem
Kartal Belediyesi askıda tablet televizyon bilgisayar kampanyası başlattı! Kartal belediyesi tablet başvurusu nasıl yapılır? "Eğitim Uzaktan, Destek Askıdan" kampanyasından bilgisayar nasıl alınır?
Kartal Belediyesi askıda tablet televizyon bilgisayar kampanyası başlattı! Kartal belediyesi tablet başvurusu nasıl yapılır? "Eğitim Uzaktan, Destek Askıdan" kampanyasından bilgisayar nasıl alınır? Kartal Belediyesi, Covid-19 salgını ile birlikte uzaktan eğitim nedeniyle artan tablet, bilgisayar, televizyon gibi teknoloji aletlerini ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak için kampanya düzenledi. Öğrencilerin eğitimlerini kesintisiz devam ettirebilmeleri için ‘’Eğitim Uzaktan, Destek Askıdan’’ isimli anlamlı bir bağış kampanyası başlattı.
25.09.2020 Eğitim
Marmara Denizi'nden çıkanlar hayrete düşürdü!
Marmara Denizi'nden çıkanlar hayrete düşürdü! Kartal Sahili'nde temizlik etkinliği için denize dalan dalgıçlar gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Deniz dibinde sandalye, lastik bulan dalgıçlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, deniz canlılarının çöplerin arasında yaşam savaşı vermesi dalgıçlar tarafından aksiyon kamerası ile görüntülendi. Deniz dibinden çıkarılan aralarında sandalye, lastik ve çok sayıda şişeyi gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.
19.09.2019 Gündem
Kartal’da 21 kişinin yaşamını yitirdiği çöken bina soruşturmasında flaş gelişme!
Kartal’da 21 kişinin yaşamını yitirdiği çöken bina soruşturmasında flaş gelişme! Kartal'da 21 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin yaralı kurtarıldığı Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin, olayda sorumlulukları bulunduğu gerekçesiyle Kartal Belediyesi görevlileri hakkında soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.
4.09.2019 Gündem
'Falcao' 16 bin TL'ye satıldı!
'Falcao' 16 bin TL'ye satıldı! Kartal Belediyesi'nin sahil bölgesinde kurduğu çadıra Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden getirilen büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar vatandaşlardan ilgi görüyor.
6.08.2019 Ekonomi
İstanbullular dikkat! Hafta sonu bu yollar kapatılacak
İstanbullular dikkat! Hafta sonu bu yollar kapatılacak Türkiye Triatlon Federasyonu ve Kartal Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek Balkan Triatlon Şampiyonası dolayısıyla hafta sonu bazı yollar trafiğe kapatılacak.
2.08.2019 Gündem
İmamoğlu’nun medyayı tehdidini üzüntüyle takip ediyoruz
İmamoğlu’nun medyayı tehdidini üzüntüyle takip ediyoruz CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, "İsim veriyorum; NTV'yi, Şahenk ailesini, Habertürk'ü, Ciner ailesini, CNN Türk'ü, Demirören ailesini takip ediyorum.Gün gelir isimlerini anmaktan bile vazgeçerim’’dedi.
8.04.2019 Siyaset
Arnavut kaldırımı Londra asfaltı oldu!
Arnavut kaldırımı Londra asfaltı oldu! Kartal Belediyesi’nin ilçedeki Atalar Caddesi’nde yaptığı asfalt çalışması şaşırttı.
21.10.2018 Yaşam
Türkiye'nin ilk 'Alerjik Çocuk Kreşi' açıldı
Türkiye'nin ilk 'Alerjik Çocuk Kreşi' açıldı Kartal Belediyesi eğitimde de öncü olmaya devam ediyor. Aynı zamanda doktor olan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Türkiyede ilk kez Alerjik Çocuklar için tasarlanan kreşi Mevhibe İnönü Çocuk Gelişim Merkezi adıyla hizmete açtı. Bu kreşle birlikte Kartal Belediyesinin hizmete soktuğu kreş sayısı 14'e yükseldi
19.05.2018 Gündem
Aziz Yıldırım'dan Başkan Altınok Öze ziyaret
Aziz Yıldırım'dan Başkan Altınok Öze ziyaret FENERBAHÇE Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Özü makamında ziyaret etti.
9.04.2018 Fenerbahçe
Muhterem Nur: Müslüm Gürses koyu bir Sibel Can hayranıydı
Muhterem Nur: Müslüm Gürses koyu bir Sibel Can hayranıydı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Ali Kırca'nın moderatörlüğünü üstlendiği 'Hayat Meydanı' etkinliğine katıldı. Muhterem Nur, gecede ''Kimse bilmez ama Müslüm Bey koyu bir Sibel Can hayranıydı'' dedi
27.03.2018 Magazin
Oğuz Aksaç konseri ile Kafkas rüzgarı!
Oğuz Aksaç konseri ile Kafkas rüzgarı! Halk müziğini modern motiflerle işleyen ve kendine has yorumuyla ele alan Oğuz Aksaç, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde dinleyenlerine müzik ziyafeti verdi.
12.09.2017 Kültür Sanat
Kılıçdaroğlu: CHP olarak kaya  gibi duracağız
Kılıçdaroğlu: CHP olarak kaya gibi duracağız Çanakkale’de ‘Adalet Kurultayı’nın açılışını yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Hiçbir suçu ve günahı olmayan Enis Berberoğlu’nun tutuklanması, bardağı taşıran son damla olmuştur. Zulme, zalime teslim olmayacağız” dedi
29.09.2021 Gündem
Marmaray kazısında tarihi mezar kalıntıları bulundu
Marmaray kazısında tarihi mezar kalıntıları bulundu Kartal'da Marmaray projesi çalışmaları sırasında tarihi mezar kalıntıları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Başkan Topbaş açıkladı: O yasak kaldırılıyor
Başkan Topbaş açıkladı: O yasak kaldırılıyor İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 2008 yılında aldıkları kararla deprem riski bulunan ilçelerden Avcılar'da 4 kattan yüksek binaların yenilenmesi önündeki en büyük engel olan kat yasağını' kaldıracaklarını açıkladı.
6.04.2017 Yaşam
4. kuşak sağlam geliyor
4. kuşak sağlam geliyor Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, ‘Sevgililer Günü’nde İstanbul Kartal Belediyesi’nin düzenlediği 14 Şubat Sevgililer Günü programı kapsamında konser verdi.
15.02.2017 Magazin
İstanbullular yarın bu yollara dikkat
İstanbullular yarın bu yollara dikkat 7'nci Uğur Mumcu Anma Koşusu nedeniyle yarın Kartal'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
21.01.2017 Yaşam
Kartal'da hamsi şenliği
Kartal'da hamsi şenliği Kartal Belediyesi'nce düzenlenen hamsi şenliğinde vatandaşlara tonlarca hamsi dağıtıldı.
27.11.2016 Yaşam
Kılıçdaroğlu'nun katıldığı sempozyumda Ankara protestosu
Kılıçdaroğlu'nun katıldığı sempozyumda Ankara protestosu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları" sempozyumuna katıldı. Sempozyumda protesto gösterisi yapıldı, polis müdahale etti.
29.09.2021 Gündem
Zamana meydan okuyor
Zamana meydan okuyor Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğinde Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Şebnem Zorlu’nun sahne aldığı ‘Zoraki Damat’ oyunu izleyiciler tarafından büyük alkış topladı...
16.11.2015 Magazin
Buruk anma gecesi
Buruk anma gecesi Ünlü halk ozanı Neşet Ertaş ölümünün üçüncü yılında Kartal Belediyesi tarafından Ali Yücel Kongre Merkezi’nde düzenlenen geceyle anıldı...
10.10.2015 Magazin
CHP’de dört isim listede yok!
CHP’de dört isim listede yok! CHP MYK'da devre dışı kalan dört genel başkan yardımcısının, milletvekili aday listesinde olmadığı belirtildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kartal Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kartal belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.