Karşılıksız Çek

Karşılıksız Çek

Son dakika Karşılıksız çek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karşılıksız çek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karşılıksız çek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karşılıksız Çek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karşılıksız çek gelişmeleri de dahil olmak üzere 351 karşılıksız çek haberi bulunmuştur. Tüm karşılıksız çek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Magazin
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek Herkesi yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası harekete geçti. Bankaların karşılığı bulunmayan her bir çek yaprağı için ödemek zorunda olduğu miktar 6 bin liradan 9 bin 270 liraya çıkarıldı.
27.01.2024 Ekonomi
Hangi borçlara af geliyor? Bankaların kara listelerine af gelecek mi? Sicil affı çıktı mı, af şartları ne? Sicil affı için nereye başvuru yapılacak?
Hangi borçlara af geliyor? Bankaların kara listelerine af gelecek mi? Sicil affı çıktı mı, af şartları ne? Sicil affı için nereye başvuru yapılacak? Milyonları ilgilendiriyor! Kredi borcunu ödeyemeyip hakkında yasal takip başlatılanlara müjde! Kara listedekilere cicil affı geliyor! Kara listedekilere borçlarını ödemeleri için süre tanınacak ve şartları yerine getirenler kara listeden çıkarılacak. Torba Yasa Meclis’e sunuldu. Peki, Hangi borçlara af geliyor? Bankaların kara listelerine af gelecek mi? Sicil affı çıktı mı? Kara listeler için af şartları ne? İşte detaylar…
9.10.2022 Ekonomi
Kredi borçlarına sicil affı geliyor!
Kredi borçlarına sicil affı geliyor! Sosyal destekleri içeren torba teklifle, Bankalar Birliği Risk Merkezi kayıtlarına giren ve kamuoyunda “kara liste” olarak bilinen kredi borçlularına sicil affı olanağı geliyor.
9.10.2022 Ekonomi
Maske dolandırıcılarına dava
Maske dolandırıcılarına dava Ankara’da, kurdukları 4 şirket üzerinden farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalardan mal alıp, karşılıksız çek ve senet vererek dolandırıcılık yapan, 6’sı tutuklu 48 çete üyesi hakkında, farklı yıllarda hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, çete üyelerinin tanesi 45 kuruştan 5 milyon maske aldığı firmaya karşılıksız çek ve senet verdiği, bu maskeleri de tanesi 15 kuruştan sattığı belirtildi.
25.02.2022 Yaşam
Asgari ücret müjdesi! Yüz binleri kapsıyor! Aylık 75 lira...
Asgari ücret müjdesi! Yüz binleri kapsıyor! Aylık 75 lira... Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzbinleri kapsıyor. Aylık 75 lira destek sağlanıyor. Sektör ayrımı yapılmaksızın, çalışanlar için ödenecek sigorta priminden düşülerek günlük 2.50 lira, aylık 75 lira asgari ücret desteği sağlanacak. Uygulamayla 1.4 milyon işletmeye 6.2 milyar lira destek verilecek. Destekten 9.3 milyon sigortalının faydalanacağı öngörülürken, tüm işyerlerini kapsayacak destek için başvuruya gerek olmayacak.
29.07.2021 Ekonomi
Asgari ücret desteği! Milyonları kapsıyor! Aylık 75 lira...
Asgari ücret desteği! Milyonları kapsıyor! Aylık 75 lira... Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca işvereni kapsıyor. Asgari ücrete 75 liralık destek veriliyor. İstihdamı desteklemek için işgücü maliyetlerini azaltmak üzere, sektör ayırımı yapılmaksızın, finansmanı İşsizlik Sigortası Fonundan karşılanacak şekilde, işverenlere, ödeyecekleri sigorta priminden mahsup edilerek günlük 2,50 lira, aylık 75 lira asgari ücret desteği sağlanacak. Düzenleme 1 Ocak 2021'den itibaren geçerli olacak.
19.07.2021 Çalışma Hayatı
Kamuda yeni dönem! Flaş maaş düzenlemesi Meclis'e sunuldu...
Kamuda yeni dönem! Flaş maaş düzenlemesi Meclis'e sunuldu... Kamuda yeni dönem. Meclis'e yeni kanun teklifi sunuldu. Kanun terör örgütleriyle mücadele kapsamında kamu görevlilerinin görevden uzaklaştırılması, ihracı, rütbelerinin geri alınması gibi birtakım tedbirlere ilişkin düzenlemelerin süresi 31 Temmuz’dan itibaren 3 yıl uzatılabilecek. Güvenlik korucularının ücreti asgari ücretin altında kalmayacak.
9.07.2021 Siyaset
Yapılandırma ile ilgili son dakika gelişmesi! Kabul edildi ve...
Yapılandırma ile ilgili son dakika gelişmesi! Kabul edildi ve... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Borç yapılandırması ile ilgili yeni gelişme! AK Parti milletvekillerinin Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
27.05.2021 Ekonomi
Sicil affı borç yapılandırma nedir? Sicil affı borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, hangi borçları kapsayacak?
Sicil affı borç yapılandırma nedir? Sicil affı borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, hangi borçları kapsayacak? Vergi borçları yeniden yapılandırılıyor. AK Parti milletvekillerinin imzası ile Meclis Başkanlığı'na sunulan teklif, Covid-19 salgınının ülke ekonomisine etkilerini azaltmak, istihdamı ve üretimi korumak ve vatandaşların salgından en az şekilde etkilenmesini sağlamak için alınan önlemler ve sağlanan desteklerin yanı sıra bazı düzenlemelerin yapılmasını öngörüyor. Düzenleme kapsamında işletmelerin vergi ve sigorta primleri başta olmak üzere kamuya olan yükümlülükleri ertelenerek, vergi oranlarında belli şartlar yerine getirirse cezada indirime gidiliyor. Sicil affı da yasa kapsamında ele alınıyor. Peki, Sicil affı borç yapılandırma nedir? Sicil affı borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır?
24.05.2021 Çalışma Hayatı
Kredi ve kredi kartı borcu olana güzel haber! Siliniyor...
Kredi ve kredi kartı borcu olana güzel haber! Siliniyor... Borcu olan milyonlar bekliyordu ve güzel haber geldi. Meclis'e sunuldu. Kredi kartı ve kredilerini zamanında ödemeyenler, karşılıksız çek, protesto edilmiş senet sahipleri yükümlülüklerini yerine getirdiği takdirde geçmiş olumsuz kayıtlar dikkate alınmayacak silinecek. AK Parti'nin sunduğu 15 maddelik kanun teklifinde vadesi 30 Nisan 2021 tarihinden önceki kesinleşmiş borçlar yapılandırma kapsamına alındı. Peşin ödemeyi tercih eden borçlulara hesaplanan ÜFE tutarından da yüzde 90 indirim yapılacak. İlk 2 taksit ödeme süresi içinde borcunu tamamen ödeyen borçlulara ÜFE'de yüzde 50 oranında indirim uygulanacak. Teklifte dava açma süresi geçmemiş veya dava safhasında bulunan kesinleşmemiş amme alacaklar da yapılandırılacak.
22.05.2021 Ekonomi
Meclis'e sunuldu değişiyor! Kredi kartı, banka kartı olan, cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor...
Meclis'e sunuldu değişiyor! Kredi kartı, banka kartı olan, cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme Meclis'e sunuldu. Kredi ve banka kartı olan, cep telefonu kullanan hereksi ilgilendiriyor. Düzenleme "Karşılıksız çeklerin yeniden düzenlenebilmesi için 9 ay daha süre veriliyor. Yurt dışında yaşayanların Türkiye'de çalışmasına imkan da veriliyor.
6.06.2020 Çalışma Hayatı
Milyonları ilgilendiriyor! Resmen yürürlüğe girdi
Milyonları ilgilendiriyor! Resmen yürürlüğe girdi Corona virüs tedbirlerini de içeren torba kanun yürürlüğe girdi. Önceki akşam TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen, kısa çalışma ödeneği, asgari ücret desteği, 1 Mart - 30 Haziran döneminde işyeri kiralarının ödenmemesinin tahliye sebebi sayılmaması gibi düzenlemeler içeren kanun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
26.03.2020 Gündem
Emeklilikte yeni dönem! Meclis’te kabul edildi, Cumhurbaşkanı onayladı...
Emeklilikte yeni dönem! Meclis’te kabul edildi, Cumhurbaşkanı onayladı... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Emekli olan ya da emekli olmayı planlayan kişileri yakından ilgilendiren bir kanun teklifi Meclis'ten geçti ve düzenlemeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı ve yürürlüğe girdi. Türkiye'de ikamet etmeyen vatandaşlar da artık Bireysel Emeklilik sistemi'ne (BES) dahil olabilecek. Şehir, kasaba ve köy sınırları içinde bulunan ve kanunda belirtilen yerler dışında kalan her çeşit ticaret ve sanat amacı güden iş yerlerinde çalışanlar, buralarda barındırılanlar, öğrenci yurtları ve benzeri yerlerde çalışanlar, bu yerlerde kalan öğrencilerin bildirimleri, sorumlu işleticilerce genel kolluk kuvvetlerine elektronik ortamda da yapılabilecek. İzinsiz tüfek imalathanesi kuranlara 5 yılı kadar hapis getirildi.
27.03.2020 Ekonomi
Kira ödeyemeyen işyeri tahliye edilmeyecek
Kira ödeyemeyen işyeri tahliye edilmeyecek 1 Mart - 30 Haziran tarihleri arasında işyeri kirasının ödenmemesi tahliye nedeni sayılmayacak.
24.03.2020 Ekonomi
Af düzenlemesinde yeni model!
Af düzenlemesinde yeni model! Yüz binlerce kişi bekliyor AK Parti’nin Meclis’e sunulması beklenen yeni infaz paketine, “karşılıksız çek” suçuna denetimli serbestlik getiren bir düzenleme ekleme üzerine çalıştığı öğrenildi. “Çalış-öde” isimli modele göre, karşılıksız çekten dolayı alınan hapis cezası kaç ay ise kişinin borcunun o kadar ay takside bölünmesi planlanıyor
22.02.2020 Siyaset
Karşılıksız çeke yeni düzen! Ceza 3 yıl erteleniyor...
Karşılıksız çeke yeni düzen! Ceza 3 yıl erteleniyor... Karşılıksız çek nedeniyle hapis cezası alanların sayısının artması nedeniyle, sorunun çözümü konusunda yapılan çalışmalarda yeni bir aşamaya gelindi. Hapis cezasından önce “yeni bir kademe” getirilmesi planlanıyor. Düzenleme, hapis cezasından önce çekleri karşılıksız çıkanlara üç yıl yeni bir süre tanınmasını öngörüyor.
29.11.2019 Ekonomi
Öğrenim kredisi borcunda yeni gelişme! Yasa teklifi Meclis'e geliyor
Öğrenim kredisi borcunda yeni gelişme! Yasa teklifi Meclis'e geliyor Hükümet, yaklaşık 5 milyon genci ilgilendiren eğitim kredisi borçları için ‘iş bulduktan sonra ödeme’ formülü üzerinde çalışıyor. Mevcut düzenlemede borç mezun olduktan iki yıl sonra ödenmezse icra geliyor. Karşılıksız çeke hapis cezasına karşı da çalışma gündemde.
19.11.2019 Ekonomi
Mahkemeden Adnan Oktar'a suç duyurusu!
Mahkemeden Adnan Oktar'a suç duyurusu! Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik soruşturma sonucunda haklarında dava açılan, örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, bir müşteki avukatı, Adnan Oktar'ın avukatı aracılığıyla kendisine selam gönderdiğini beyan etmesi üzerine, mahkeme gereğinin yapılması için suç duyurusunda bulundu.
1.10.2019 Gündem
Quaresma'dan Orman'a sert sözler! "Karşılıksız çek verdi"
Quaresma'dan Orman'a sert sözler! "Karşılıksız çek verdi" Kasımpaşa'ya transfer olan Portekzili yıldız Ricardo Quaresma, Beşiktaş başkanı Fikret Orman hakkında sert açıklamalarda bulundu. Quaresma ayrıca Emre Belözoğlu ve Ronaldo'yu değerlendirdi
12.09.2019 Futbol
KADEM'den iddialara yanıt: Akla ziyan bir iddiadır!
KADEM'den iddialara yanıt: Akla ziyan bir iddiadır! Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, "Toplumsal cinsiyet' derken eşcinselliği ya da cinsiyetsizleştirmeyi kastettiğimiz iması akla ziyan bir iddiadır. Düzenlediğimiz eğitim ve projeler aracılığı ile mücadele ettiğimiz bir konunun müsebbibi yahut destekçisi olarak görülmek, en hafif tabirle insafsızlıktır." dedi.
11.07.2019 Gündem
Okan Kurt 5 milyon lirayı ödemezse hapse girecek!
Okan Kurt 5 milyon lirayı ödemezse hapse girecek! Demet Akalın’la boşandıktan kısa süre sonra yeniden barışan Okan Kurt, yargılandığı karşılıksız çek davasında ceza aldı. Kurt, eğer mahkemenin verdiği 5 milyon 267 bin TL’lik adli para cezasını ödeyemezse hapis yatacak.
23.02.2019 Gündem
Kimler bireysel emeklilik aracısı olabilir?
Kimler bireysel emeklilik aracısı olabilir? Bireysel emeklilik aracıları, emeklilik şirketlerinin emeklilik sözleşmelerine aracılık eden veya bunları emeklilik şirketi adına yapan kişilerdir. Bireysel Emeklilik Aracıları Hakkında Yönetmelik'e göre kimlerin bireysel emeklilik aracısı olabileceği ve bu iş için hangi niteliklerin arandığı açıkça belirtilmiştir. İşte bireysel emeklilik sektöründe çalışmak isteyenler için aranan şartlar!
22.01.2019 Uzmana Sor
Tutuklandılar! İnternet üzerinden böyle dolandırmışlar
Tutuklandılar! İnternet üzerinden böyle dolandırmışlar Afyonkarahisar'da araçlarını internet siteleri üzerinden satılığa çıkaran kişileri karşılıksız çek vererek dolandırdıkları iddia edilen 14 şüpheliden 12'si tutuklandı, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
13.01.2019 Gündem
İYİ Parti'de bazı belediye başkan adayları belli oldu
İYİ Parti'de bazı belediye başkan adayları belli oldu İYİ Parti'de 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde bazı belediye başkan adayları açıklandı
25.12.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Karşılıksız Çek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karşılıksız çek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.