Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld

Son dakika Karl Lagerfeld haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karl Lagerfeld ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karl Lagerfeld haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karl Lagerfeld

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karl lagerfeld gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 karl lagerfeld haberi bulunmuştur. Tüm karl lagerfeld haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mirasını köpeğine bırakacak! Pınar Soykan: Köpekleri oyuncak gibi kullanmalarını sevmiyorum
Mirasını köpeğine bırakacak! Pınar Soykan: Köpekleri oyuncak gibi kullanmalarını sevmiyorum Şarkıcı Pınar Soykan, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soykan, ünlü modacı Karl Lagerfeld'i örnek alarak mirasını evcil hayvanına bırakacağını söyledi.
1.03.2024 Magazin
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.
7.05.2023 Magazin
Met Gala 2023'e ünlülerin kıyafetleri damga vurdu!
Met Gala 2023'e ünlülerin kıyafetleri damga vurdu! Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, dün akşam gerçekleşti.. Moda sektörünün en ikonik isimlerinden Karl Lagerfeld'in anısına düzenlenen galada, yıldızlar bu yıl da "abartılı" ve dikkat çekici kostümleriyle kırmızı halıda boy gösterdi. İşte geceden manzaralar...
2.05.2023 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Ünlü modacı hayatını kaybetti!
Ünlü modacı hayatını kaybetti! Moda dünyasının efsane isimlerinden Karl Lagerfeld, hayata veda etti.
19.02.2019 Magazin
Chanel plajı
Chanel plajı PARİS Moda Haftası’nın finaline Chanel İlkbahar/Yaz 2019 defilesi damga vurdu.
2.10.2018 Magazin
Milano modası çok daha özgür
Milano modası çok daha özgür Geçtiğimiz hafta sona eren Milano Moda Haftası defileleri 2018/2019 sonbahar kış koleksiyonu özgür ve güçlü kadına övgü niteliğindeydi. Tasarımcıların kıyafetlerinde bağımsız, düşüncelerini dile getirmekten ve kadınsılığını öne çıkarmaktan çekinmeyen cesur kadınları vurguladı. Moda haftası kapsamında işte dikkat çeken defileler...
4.03.2018 Magazin
Ünlü modacıdan tepki çeken benzetme
Ünlü modacıdan tepki çeken benzetme Alman kökenli moda tasarımcısı Karl Lagerfeld, Fransız C8 kanalında katıldığı programda, Başbakan Angela Merkel’in sığınmacılara yönelik açık kapı politikasını, Nazilerin Yahudi Soykırımı ile karşılaştırınca tepki çekti.
14.11.2017 Dünya
Milano Moda Haftası raporu
Milano Moda Haftası raporu 2018 İlkbahar-Yaz sezonunda hangi renkler ön planda, neler giyeceğiz, hangi stillere bürüneceğiz? Hepsi ve daha fazlası için rotamızı moda dünyasının başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Milano’ya çeviriyoruz.
1.10.2017 Magazin
Chanel’in sonbahar yüzleri
Chanel’in sonbahar yüzleri Chanel’in baş tasarımcısı Karl Lagerfeld, bu yılın başında Paris’teki defilesinde uzay yolculuğundan ilham aldığının sinyallerini vermişti.
23.07.2017 Magazin
Kırmızı aşkına
Kırmızı aşkına Gigi Hadid ve Kendall Jenner, Fendi 2017-2018 Sonbahar/Kış reklam kampanyası için bir araya geldi.
19.07.2017 Magazin
Sofistike şıklık
Sofistike şıklık Paris’te gerçekleşen Haute Couture Moda Haftası’nın hiç şüphesiz en önemli defilelerinden biri Karl Lagerfeld’ın baş tasarımcısı olduğu Chanel’di.
5.07.2017 Magazin
Moda tasarımcısı Carla Fendi hayatını kaybetti!
Moda tasarımcısı Carla Fendi hayatını kaybetti! İtalyan lüks giyim ve aksesuar markası Fendi'nin Onursal Başkanı Carla Fendi, Roma'da 80 yaşında hayatını kaybetti.
20.06.2017 Magazin
Milano Moda Haftası’nın en iyileri
Milano Moda Haftası’nın en iyileri New York ve Londra’nın ardından modanın duayen isimleri, geçtiğimiz hafta İtalya’nın moda başkenti Milano’da yeni koleksiyonlarını sergiledi. Bizler de Milano Moda Haftası’nın en etkileyici hikayelerini sizler için mercek altına aldık.
5.03.2017 Magazin
‘Ucuz kadın’ polemiği
‘Ucuz kadın’ polemiği Dünyaca ünlü Alman modacı Karl Lagerfeld, ABD’li aktris Meryl Streep’in (67) ‘para için her şeyi yapabilecek ucuz bir kadın’ olduğunu söyledi.
26.02.2017 Magazin
Chanel’in gözdesi
Chanel’in gözdesi Paris Moda Haftası kapsamında Chanel İlkbahar 2017 Couture defilesi de önceki gün yapıldı.
24.01.2017 Magazin
Şıklığın adresi imitasyon kürk ve tüyler
Şıklığın adresi imitasyon kürk ve tüyler İmitasyon kürk ve tüyler 2016-17 sonbahar kış sezonunun gözdelerinden. Kaban ve yakalarda kürk, etek ve üstlerde ise tüyler içinizi ısıtacak
9.12.2016 Arşiv
'Kardashian hem gösteriş yapıp hem soyuldum diye şaşırmasın'
'Kardashian hem gösteriş yapıp hem soyuldum diye şaşırmasın' Dünyaca ünlü Alman modacı Karl Lagerfeld, Paris'teki kiralık bir rezidans dairesinde kalırken silahlı soyguna uğrayan ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medyadan tüm zenginliğini ifşa ettikten sonra soyguna uğramasına şaşırmaması gerektiğini söyledi.
5.10.2016 Magazin
Elvis rüzgarı
Elvis rüzgarı Reality şov yıldızı ve Victoria’s Secret’ın yeni meleği Kendall Jenner, Fendi’nin 2016 Sonbahar koleksiyonu için poz verdi...
20.07.2016 Magazin
Yasak elmayı Chanel de tattı
Yasak elmayı Chanel de tattı Küba’da, yine kayıtlara geçecek bir etkinlik düzenlendi. Ancak Kübalıların defile alanına yaklaştırılmaması tepki çekti.
4.05.2016 Dünya
Sokağın gücü modayı yendi
Sokağın gücü modayı yendi 2016 ilkbahar-yaz sezonunda sokak stili, her zaman olduğundan daha çok dikkat çekici. Markaların koleksiyonlarından, Hollywood yıldızlarına tüm sektörü mercek altına alıp sokağa bir göz gezdirdik.
15.04.2016 Arşiv
‘Lüks’te yeni trend terziyle eve servis
‘Lüks’te yeni trend terziyle eve servis Dünya markalarını Türk tüketicisiyle buluşturan Demsa’nın patronu Demet Sabancı Çetindoğan, son dönemde hazır giyimde eve servisi tercih eden müşteri sayısının arttığını söyledi. Sabancı Çetindoğan, “Sadece eve servis yapılmıyor, gerekli düzeltmeler için terzi de yollanıyor” dedi
9.04.2016 Ekonomi
Akıllı takılar.. Mücevherlerin içine de teknoloji kaçtı
Akıllı takılar.. Mücevherlerin içine de teknoloji kaçtı Akıllı mücevher dendiğinde aklınıza yatırım amaçlı alınan takılar mı geliyor? Duyduğumda ben de öyle zannettim. Ama durum öyle değilmiş meğer...
12.02.2016 Arşiv
İngiltere’nin Oscar’ı Erdem’in
İngiltere’nin Oscar’ı Erdem’in İngiltere’nin ‘Oscar’ı olarak görülen İngiliz Moda Ödülleri önceki gece sahiplerini buldu. ‘En İyi Tasarımcı Markası’ ödülü Türk modacı Erdem Moralıoğlu’nun ‘Erdem’ markası seçildi.
24.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Karl Lagerfeld ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karl lagerfeld haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.