Chanel

Chanel

Son dakika Chanel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chanel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chanel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chanel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chanel gelişmeleri de dahil olmak üzere 387 chanel haberi bulunmuştur. Tüm chanel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Chanel mağazasında 250 bin dolarlık soygun!
Chanel mağazasında 250 bin dolarlık soygun! ABD’de lüks moda markası Chanel’in mağazasında gerçekleştirilen soygunda hırsızlar en az 250 bin dolar değerinde 99 çanta çaldı.
21.12.2023 Gündem
Ünlü şarkıcı Coco Lee'den acı haber geldi!
Ünlü şarkıcı Coco Lee'den acı haber geldi! Bir süredir depresyonla mücadele eden ünlü şarkıcı CoCo Lee'den kötü haber geldi. Geçen hafta intihar teşebbüsünde bulunan Lee yaşamını yitirdi.
6.07.2023 Magazin
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti 90’lı yıllarda ün kazanan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
Çağla Öz’ün hedefi İtalya!
Çağla Öz’ün hedefi İtalya!  Çocukluğundan beri modaya olan ilgisini profesyonelliğe taşıyan Çağla Öz, yaptığı tasarımlar ile dikkat çekiyor. Ünlü markaların tasarımlarını yapan Öz’ün hayali ise tasarımlarını İtalya’da yapmak.
2.06.2022 Advertorial
Ünlü markalar Rusya'dan çekiliyor
Ünlü markalar Rusya'dan çekiliyor Geçtiğimiz günlerde teknolojiden perakendeye birçok Avrupalı ve ABD'li marka, Rusya'da satışlarını askıya aldıklarını açıklamıştı. Fransız moda devleri de Rusya'dan çekilen markalara eklendi.
5.03.2022 Dünya
Kadın üreme organlarıyla erkek olarak doğdu, şimdi hamile
Kadın üreme organlarıyla erkek olarak doğdu, şimdi hamile Erkek genital organıyla doğan Mikey Chanel, rutin bir kontrolde ‘şans eseri’ yumurtalıkları, rahmi ve döl yatağı tüpleri olduğunu öğrendi ve şimdi hamile. Nadir görülen PMDS adlı sendromla dünyaya gelen Chanel, hayatının bundan sonraki kısmında insanların bu durumu anlaması ve normal karşılaması için çalışacak.
18.11.2020 Sağlık
Hafta sonu kaçamağı!
Hafta sonu kaçamağı! Chanel Iman ile eşi Sterling Shepard, yoğun iş temposundan buldukları ilk fırsatta soluğu tatilde aldı.
11.03.2020 Magazin
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında?
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? Yaklaşık iki yıl önce ayrılan Gigi Hadid ve Zayn Malik çifti barıştı. Ocak 2016’da tanışan ve hemen sonrasında ilişki içinde olduklarını duyuran çift, yaklaşık 28 ay boyunca birlikte olmuş, medya tarafından örnek çift olarak gösterilmişti. Peki Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? İşte detaylar…
12.01.2020 Gündem
Ünlü modacı hayatını kaybetti!
Ünlü modacı hayatını kaybetti! Moda dünyasının efsane isimlerinden Karl Lagerfeld, hayata veda etti.
19.02.2019 Magazin
Chanel plajı
Chanel plajı PARİS Moda Haftası’nın finaline Chanel İlkbahar/Yaz 2019 defilesi damga vurdu.
2.10.2018 Magazin
Baştan ayağa çizgi
Baştan ayağa çizgi İster kalın ister ince olsun çizgiler bu yıl ofisten çıkıp hayata karışıyor ve yatay, dikey, horizontal ne ararsanız tüm kombinlerinizde yerini alıyor..
13.04.2018 Arşiv
Topluma kötü örnek oluyor!
Topluma kötü örnek oluyor! Cindy Crawford’ın 16 yaşındaki kızı Kaia Gerber, Chanel’in İlkbahar-Yaz 2018 çanta kampanyasının reklam yüzü olunca eleştiri oklarının hedefi oldu.
10.04.2018 Magazin
Moda spora yöneldi
Moda spora yöneldi Devir sağlıklı yaşam, zindelik, huzur zamanı. Modadaki athleisure akımı lüks tüketim ürünlerini sportif bakış açısıyla sunarak hem sağlıklı yaşama dikkat çekip hem de rahatlığı ön plana çıkardı.
23.03.2018 Arşiv
1 milyonluk dolarlık koleksiyonunu paylaştı!
1 milyonluk dolarlık koleksiyonunu paylaştı! TV şovu yıldızı taze anne Kylie Jenner, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından, 1 milyon dolarlık çanta koleksiyonunu gözler önüne serdi.
13.03.2018 Magazin
Evlendiği gece hesap açtı
Evlendiği gece hesap açtı Arda Turan ile Aslıhan Doğan, önceki akşam Çubuklu Vadi’deki villarında sade bir törenle evlendi.
13.03.2018 Magazin
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti Koç Üniversitesi’ni bitiren Mina Başaran, Londra’da master yaptı. Dubai’de yedi kız arkadaşıyla kutladığı bekarlığa veda partisinden dönerken düşen özel jette hayatını kaybettiği açıklanan genç kız, 14 Nisan’da Murat Gezer ile evlenecekti.
12.03.2018 Gündem
Kadınlar fiyonk bağladı
Kadınlar fiyonk bağladı Paris Haute Couture ilkbahar-yaz 2017-18 koleksiyonları Paris’te modaseverlerle buluştu. Koleksiyonlar kabarık etekler, volanlar, baskılar, çiçekler, şapkalarla birlikte sizi rüyanızın en güzel yerine ışınlayacak.
26.01.2018 Arşiv
'En tarz kadın'dan bomba paylaşımlar!
'En tarz kadın'dan bomba paylaşımlar! Beyonce, önceki gün kırmızı eteğiyle beğeni topladı.
18.12.2017 Magazin
Kışa damgasını vuracak 12 trend
Kışa damgasını vuracak 12 trend Sonbaharı bitirip kışa geçiyoruz diye sevinmeyin. Dokumalar, biyeler, renkler, çiçekler, transparanlar ne ararsanız bu sonbahar-kış modasında karşınıza çıkacak.
8.12.2017 Arşiv
Kuzey Kore'de bir skandal daha! Kadın askerlere tecavüz
Kuzey Kore'de bir skandal daha! Kadın askerlere tecavüz Kuzey Kore'den kaçan eski bir kadın asker, dünyanın en büyük dördüncü ordusunda stres ve beslenme yetersizliği nedeniyle kadınların regl olamadığını, tecavüzün ise pek çok kadın asker için hayatın bir parçası olduğunu söylüyor.
23.11.2017 Dünya
Kola'da kokain! İşte markaların kara geçmişi!
Kola'da kokain! İşte markaların kara geçmişi! ABD’de yeni yayımlanan bir kitap, Coca-Cola, Bayer, Ford ve Hugo Boss gibi markaların Nazilerle işbirliğini de içeren geçmişini mercek altına aldı. İşte eroin satmaktan Gestapo üniforması dikmeye uzanan hikâyeler...
3.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Chanel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chanel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.