Karıştı

Karıştı

Son dakika karıştı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karıştı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karıştı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karıştı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karıştı gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.583 karıştı haberi bulunmuştur. Tüm karıştı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dokuzuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
1.05.2024 Magazin
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor arasındaki müsabaka çok ilginç bir istatistikle sona ermişti. 90 dakika tamamlandığında iki takım da rakip kaleye bir şut dahi çekmemişti. Bu sonuçla Ankaraspor play-off’u, Nazilli ise kümede kalmayı garantiledi. Çok tartışılan maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu şike iddiaları üzerine inceleme başlattı.
29.04.2024 Şampiy10
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı!
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı! Euroleague'in tanınmış hakemi Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrası Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde parfüm çalarken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı.
27.04.2024 Şampiy10
Dilan Polat ağladı, Engin Polat itiraf etti! Mahkemede ortalık karıştı, saldırıp tükürdü
Dilan Polat ağladı, Engin Polat itiraf etti! Mahkemede ortalık karıştı, saldırıp tükürdü Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı davada Barış Boyun'un örgüt davasıyla birleştirme kararı verildi. Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmedildi. Dilan Polat duruşma salonuna girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Duruşmada Dilan Polat ve Engin Polat aylık gelirlerini açıkladı. Duruşmada Dilan Polat’ın kızına sarılıp ağladığı da görüldü. Öte yandan duruşma çıkışı Dilan Polat’ın yakınları Banu Parlak’a bağırarak tükürdü. İşte duruşmada yaşananlar...
25.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu'
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu' Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 7. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.
18.04.2024 Magazin
Bağcılar'da feci kaza! 5 araç birbirine girdi, yaralılar var
Bağcılar'da feci kaza! 5 araç birbirine girdi, yaralılar var İstanbul Bağcılar'da bu sabah 5 araç zincirleme kazaya karıştı, kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
16.04.2024 Gündem
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı Eminönü-Üsküdar seferini yapan vapurda çıkan kavgada bir yolcu tartıştığı kişiye biber gazı sıktı. Biber gazından vapurdaki yolcular da etkilendi.
12.04.2024 Gündem
Fatih'te firari maymun! Görenler telefonuna sarıldı
Fatih'te firari maymun! Görenler telefonuna sarıldı Fatih'te kaldırımdaki parke taşlarının üstünde duran maymun, vatandaşların dikkatini çekti. Maymunu görenler cep telefonlarıyla görüntü çekerken bazıları ise yakalamaya çalıştı.
8.04.2024 Yaşam
"Yan baktı" diye darp edip kaçtılar! Sokak ortasında şok eden olay
"Yan baktı" diye darp edip kaçtılar! Sokak ortasında şok eden olay Adana’da, sokak ortasında iki kişi ‘Yan bakma’ tartışmasında bir kişiyi darp edip kayıplara karıştı. O anlar ise saniye saniye görüntülendi.
7.04.2024 Adana
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde yaşayan 65 yaşındaki Sabiha İhtiyar'ı arayan dolandırıcılar, 'Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı' diyerek yaklaşık 1 buçuk milyon lira altın ve nakit parasını alıp kayıplara karıştı. İhtiyar, "Evimde 1 kuruş haram para yok" dedi.
5.04.2024 Vatan TV
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde yaşayan 65 yaşındaki Sabiha İhtiyar'ı arayan dolandırıcılar, 'Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı' diyerek yaklaşık 1 buçuk milyon lira altın ve nakit parasını alıp kayıplara karıştı. İhtiyar, "Evimde 1 kuruş haram para yok" dedi.
5.04.2024 Gündem
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi...
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi... Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Kuyumcuyu soymaya çalıştı! Silahı ateş almayınca kaçtı
Kuyumcuyu soymaya çalıştı! Silahı ateş almayınca kaçtı Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Ömer Tombuloğlu’na ait kuyumcu dükkanı silahlı bir şahıs tarafından soyulmak istendi. Şüpheli şahsın silahı ateş almayınca kaçarak kayıplara karıştı.
21.03.2024 Gündem
Bit pazarında motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan 2 kişi tutuklandı! Dakikalar içinde götürdü
Bit pazarında motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan 2 kişi tutuklandı! Dakikalar içinde götürdü Adana'da bit pazarında 2 motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan 2 hırsız polisten kaçamadı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
21.03.2024 Adana
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak kayıplara karıştı. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu verilen bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturdu. Kızına kavuşan anne ise mutluluk gözyaşı döktü.
20.03.2024 Gündem
Okan Buruk yüzüne bakmıyordu! Ziyech bu kez kafaları karıştı: Şu an karar verme
Okan Buruk yüzüne bakmıyordu! Ziyech bu kez kafaları karıştı: Şu an karar verme Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda birçok yıldızın sözleşmesi uzatılırken, durumu merak edilen isimlerden biri de tartışmasız Hakim Ziyech oldu. Faslı yıldız ile Galatasaray arasında flaş bir görüşme gerçekleştiği öğrenildi. Peki, yıldız oyuncu takımda kalacak mı? İşte tüm detaylar...
19.03.2024 Galatasaray
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil Galler Prensesi Kate Middleton’un, uzun bir süredir görünmeyişi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Son olarak çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafı üzerinde düzeltme yaptığını itiraf ederek özür dilemesi, Kraliyet ailesinden herhangi bir destek almadığına dair iddiaları beraberinde getirdi ve Middleton'ın yalnız bırakıldığı konuşulmaya başlandı. Ameliyat sonrası sessizliğe bürünen prensese ait olduğu öne sürülen ilk fotoğraf da nihayet ortaya çıktı. Ancak bu kare, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Ünlü sunucu Andy Cohen'den ise dikkat çekici bir iddia geldi.
19.03.2024 Dünya
Trabzonspor-Fenerbahçe olaylı maçı yerel gazetelerin manşetinde!
Trabzonspor-Fenerbahçe olaylı maçı yerel gazetelerin manşetinde! Süper Lig’de 30’uncu haftanın kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe’nin deplasmanda Trabzonspor’u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitimiyle istenmeyen olaylar yaşandı. Sarı-lacivertli futbolcuların galibiyet sevinci sırasında bazı bordo-mavili taraftarların sahaya girmesi sonucu saha karıştı, tekme ve yumruklar havada uçuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaylarla ilgili 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Bu arada kentteki yerel gazeteler ise yaşananları provokasyon olarak sayfalarında yorumladı.
18.03.2024 Trabzonspor
Sevgilisini başkasıyla yakaladı! Kavgayı erkekler ayırdı
Sevgilisini başkasıyla yakaladı! Kavgayı erkekler ayırdı Beyoğlu'nun Taksim semtinde kadın, iddiaya göre sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca ortalık karıştı.Kadın, sevgilisiyle yakaladığı kadına saldırdı, kadınların kavgasını çevrede bulunan erkekler ayırdı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.
18.03.2024 Gündem
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası saha karıştı! Muhtemel cezalar ortaya çıktı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası saha karıştı! Muhtemel cezalar ortaya çıktı Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Yaşanan olayların faturası da şimdiden büyük merak konusu oldu.
18.03.2024 Fenerbahçe
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Sahaya atlayıp korner bayrağıyla Fenerbahçeli futbolculara koşan kişinin, başkasının Passolig'i ile maça girdiği öğrenildi.
18.03.2024 Futbol
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası saha karıştı! Olaylar Avrupa basınına böyle yansıdı: Trabzon'da meydan savaşı, çılgın ve skandal sahneler
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası saha karıştı! Olaylar Avrupa basınına böyle yansıdı: Trabzon'da meydan savaşı, çılgın ve skandal sahneler Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması Süper Lig'in 30. haftasının en kritik mücadelesiydi. Deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederken karşılaşmanın ardından istenmeyen olaylar yaşandı. Sarı-lacivertli futbolcuların galibiyet sevinci sırasında bazı bordo-mavili taraftarların sahaya girmesi sonucu saha fena karıştı. Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar Avrupa basınında büyük yankı buldu.
18.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
Adana’da midibüsün kundaklama anı kameralara yansıdı! Çalışmalar devam ediyor
Adana’da midibüsün kundaklama anı kameralara yansıdı! Çalışmalar devam ediyor Adana’da bir kişi park halindeki midibüsü kundakladığı anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı gerçekleştiren kişi kaçarak kayıplara karıştı.
14.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Karıştı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karıştı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.