Kargocu

Kargocu

Son dakika kargocu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kargocu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kargocu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kargocu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kargocu gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 kargocu haberi bulunmuştur. Tüm kargocu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
'Falaka' davasında yeni gelişme ortaya çıktı! "Fantezi amacıyla 1 kez yaptık"
'Falaka' davasında yeni gelişme ortaya çıktı! "Fantezi amacıyla 1 kez yaptık" Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararına avukatı itiraz etti. Avukat Ahmet Bozkurt, dilekçesinde, söz konusu delillerin hukuka aykırı olduğunu ve davanın zaman aşımına uğradığını öne sürerek, müvekkiline ceza verilmemesi gerektiğini belirtti.
24.01.2024 Gündem
Sahte kargocu tuzağı! Akılalmaz 'barkod' oyunu
Sahte kargocu tuzağı! Akılalmaz 'barkod' oyunu Beyoğlu’nda kendisini kargo çalışanı olarak tanıtıp kargolarda barkod hatası olduğunu söyleyen şahıs, bir vatandaşa ait olan telefonu iade edeceğini iddia ederek ortadan kayboldu. Bu şekilde birçok kişiyi dolandırarak mağdur eden şahsın kargo içindeki telefonu alarak gözden kaybolduğu görüntü güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
8.08.2023 Yaşam
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu videolarda zorlama olmadığını söyleyen sanık Erkan T.’nin ifadeleri ortaya çıktı.
20.07.2023 Yaşam
'Falaka' davası sanığı kargocuya verilen 2 yıl 1 ay hapis cezasına avukatından itiraz
'Falaka' davası sanığı kargocuya verilen 2 yıl 1 ay hapis cezasına avukatından itiraz Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.'ye 'müstehcenlik' suçundan verilen 2 yıl 1 ay hapis cezası kararına avukatı itiraz etti. Avukatı Ahmet Bozkurt, dilekçesinde, söz konusu delillerin hukuka aykırı olduğunu ve davanın zaman aşımına uğradığını öne sürerek, müvekkiline ceza verilmemesi gerektiğini belirtti.
26.04.2023 Gündem
'İçimde söylemek istemediğim cinsel arzular vardı' Falaka davasında cezalar belli oldu
'İçimde söylemek istemediğim cinsel arzular vardı' Falaka davasında cezalar belli oldu Kayseri'de, para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T.'nin, 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanığın 'müstehcenlik' suçundan 1 yıldan 4 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını, 'eziyet' suçundan ise beraatine karar verilmesini istedi.
1.03.2023 Yaşam
'Falaka' davasında şikayetçi olmayan eşten akılalmaz sözler!
'Falaka' davasında şikayetçi olmayan eşten akılalmaz sözler! Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kargo şirketinde çalışan, evli ve 2 çocuk babası Erkan T.’nin, maddi durumu iyi olmayan kadınları evine çağırıp gözlerini uyku bandı, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı iddia edildi. Falaka olayında eşi ve diğer kadınların rızasının olduğunu söyleyen Erkan T. "Kimseyi zorlamadım" dedi. Sanığın şikayetçi olmayan eşi H.T.'nin sözleri ise duruşmaya damga vurdu.
24.11.2022 Gündem
Ünlü iş adamına kargo tuzağı: 330 milyonluk imza
Ünlü iş adamına kargo tuzağı: 330 milyonluk imza İzmir'de defalarca vergi rekortmeni seçilen Med-Kim Kimya Sanayi Genel Müdürü Seylan Yaz, dolandırıcıların tuzağına düştü. Kargocu kılığında gelerek Yaz'a kargo teslim edip imzasını alan dolandırıcılar, 330 milyon TL'lik icra takibi başlattı.
18.07.2022 Yaşam
Seylan Yaz kimdir, Seylan Yaz dolandırıcılığı olayı nedir?
Seylan Yaz kimdir, Seylan Yaz dolandırıcılığı olayı nedir? İZMİR'de vergi rekortmenlerinden Med-Kim Kimya Sanayi Genel Müdürü Seylan Yaz, kargocu kılığında kapısını çalan dolandırıcıların tuzağına düştü. Kargocu gibi şirketine gelerek Seylan Yaz'a kargo teslim edip imzasını alan dolandırdılar. Peki, Seylan Yaz kimdir, Seylan Yaz dolandırıcılığı olayı nedir?
18.07.2022 Gündem
Hırsızdan kargocu oyunu!
Hırsızdan kargocu oyunu! Ümraniye'de bir binaya kargocu gibi giriş yapan şüpheli şahıs, dairelere girerek hırsızlık yaptı. Şüpheli şahsın, binaya kargo paketiyle girip çaldığı ürünlerle çıktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
7.07.2022 Yaşam
Büyük tuvaletini yaptı, kargoya sildi! Kamera kayıtlarını izleyince şaşkına döndüler! Kargocudan garip savunma...
Büyük tuvaletini yaptı, kargoya sildi! Kamera kayıtlarını izleyince şaşkına döndüler! Kargocudan garip savunma... İstanbul Sancaktepe'de geçen yıl ağustosta çocuklarına ünlü bir alışveriş sitesinden ürün sipariş eden Gülşen ve Süleyman Alkan çifti, kargoyla gelen ürünle şoke oldu. Gelen kargoda insan dışkısına rastlayan çift çareyi güvenlik kamera kayıtlarını incelemekte buldu. Kamera görüntülerinin ardından evine gelen kargoya baktıklarında hayatının şokunu yaşadılar. Kargocu ise kendini böyle savundu...
29.06.2022 Yaşam
Falaka fantezisi Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Flaş gelişme
Falaka fantezisi Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Flaş gelişme Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T.'nin, 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık ve müşteki eşi gelmeyince duruşma ertelendi.
24.06.2022 Yaşam
Sosyal medyada çekilişe katıldı, hayatının şokunu yaşadı! 30 bin lira...
Sosyal medyada çekilişe katıldı, hayatının şokunu yaşadı! 30 bin lira... Konya’da sosyal medya üzerinden çekiliş sonucu ‘telefon kazandın’ bahanesiyle para istenen ve parça parça toplam 30 bin lirasını dolandırıcılara kaptıran genç, şahıslara ulaşamayınca emniyete giderek şikayetçi oldu.
10.05.2022 Yaşam
Kadınlara para verip falakaya yatırıyordu! Şok eden detay! Karısını da...
Kadınlara para verip falakaya yatırıyordu! Şok eden detay! Karısını da... Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T. hakkında 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Soruşturma kapsamında Erkan T.'nin eşi H.T.'nin ifadesine başvuruldu. H.T. ifadesinde "Erkan T. ile 10 yıllık evliyiz, iki çocuğumuz var. Görüntülerde ayağı eşarpla bağlanarak, falakaya yatırılan kişilerden birisi benim." dedi.
28.04.2022 Yaşam
Sipariş etmediğiniz bir şey kargodan gelirse ne yaparsınız? Alırsanız parasını ödemek zorunda mısınız?
Sipariş etmediğiniz bir şey kargodan gelirse ne yaparsınız? Alırsanız parasını ödemek zorunda mısınız? Sipariş edilmeyen bir ürünü teslim almak, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a göre başka, Türk Borçlar Kanunu'na göre başka sonuçlar doğuruyor. Sipariş etmediğimiz bir ürünü teslim aldıktan sonra hatta kargodan çıkan ürünü kullansak bile gönderici ve satıcı bize karşı bir hak ileri süremiyor. Çünkü TKHK md 7 diyor ki, "Sipariş edilmeyen malların gönderilmesi ya da hizmetlerin sunulması durumunda, tüketiciye karşı herhangi bir hak ileri sürülemez. Bu hallerde, tüketicinin sessiz kalması ya da mal veya hizmeti kullanmış olması, sözleşmenin kurulmasına yönelik kabul beyanı olarak yorumlanamaz." Bu düzenlemeye göre, sipariş etmediği bir ürünü teslim alanlar, bu ürünü ister kullanırlar, isterlerse başkasına verirler, isterlerse çöpe atarlar. Tamamen serbestler. Sebebi, TKHK md 7. Sonucu hukuken oldukça ağır bir düzenleme. Bu sebeple diyoruz ki, ısmarlamadığı ürünü bilerek alan kimsenin Türk Medeni Kanunu'nun 2'nci maddesinde düzenlenmiş olan dürüstlük kuralı gereği, önce göndericiyi bilgilendirmesi gereklidir. Yoksa bu düzenleme, göndericinin hatasından yaralanma, çıkar sağlama düşüncesini hukuken teşvik eden bir düşünceye dayanmamaktadır.
9.04.2022 Ekonomi
Gonca Vuslateri'ye sapık kargocu şoku! 'Eve geldim yoksun' deyip...
Gonca Vuslateri'ye sapık kargocu şoku! 'Eve geldim yoksun' deyip... Bir kargo şirketi çalışanı, Gonca Vuslateri'nin fotoğraflarını kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak "Geldim yoksun, neredesin?" yazdı. Vuslateri, sosyal medya hesabı üzerinden kendisini tehdit eden ve fotoğraflarını paylaşan kişi hakkında şikayetçi oldu.
6.12.2021 Magazin
Bunu yapan yandı! İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor, 1500 lira...
Bunu yapan yandı! İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor, 1500 lira... İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor! Bunu yapan yanar. Para ve hapis cezası var. Bolu'nun Gerede ilçesinde, internet üzerinden 1500 liraya anlaştığı Bayram Yılmaz'a (40) otomobil jantı yerine banyo musluğu gönderen Taner Kırıcıoğlu, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3 yıl 4 ay hapis ile 2 bin 500 TL para cezasına çarptırıldı. Yılmaz, "Resmen benimle dalga geçildi, içime sindiremiyorum. Giden parama mı yanayım, çok istediğim ve gönderilmeyen jantlara mı yanayım?" dedi.
1.10.2021 Gündem
Örgüt operasyonunda şok detay! Kargocu kadın mağdurken...
Örgüt operasyonunda şok detay! Kargocu kadın mağdurken... Konya'nın Seydişehir ilçesinde tefecilik yaptığı ve icra ihalelerine fesat karıştırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 13 şüpheliden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Örgütün tek kadın şüphelisi hakkındaki detay ise dikkat çekti.
19.09.2021 Gündem
Kadınları falakaya yatıran adamın eşi konuştu! 'Fotoğraftakilerden birisi benim'
Kadınları falakaya yatıran adamın eşi konuştu! 'Fotoğraftakilerden birisi benim' Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınların ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T.'nin (33) eşi H.T'nin ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde eşinden şikayetçi olmadığını belirten H.T., "Eşim, zaman zaman beni falakaya yatırdı. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla diğer kadınları gördüm. Diğer kadınlardan hiç haberim yoktu. Görüntülerdeki kadınların kim olduğunu bilmiyorum. Ortaya çıkan görüntülerde ayağı eşarpla bağlanarak falakaya yatırılan kişilerden birisi benim. Eşim Erkan T.'den şikayetçi değilim." dedi.
11.09.2021 Gündem
Kargocudan mide bulandıran hareket! İğrenç olay
Kargocudan mide bulandıran hareket! İğrenç olay İstanbul Sancaktepe'de ikamet eden Gülşen ve Süleyman Alkan çifti geçen ay ünlü bir online alışveriş sitesinden çocuklarına kıyafet sipariş etti. Alışveriş sitesi ürünü kargo firmasına verdi ve sipariş Alkan ailesine öğlene doğru ulaştı. Buraya kadar her şey olağandı. Olağandışı ve hem görenleri hem de duyanları hayrete düşüren olay ise sipariş tesliminin ardından başlayacaktı.
3.09.2021 Yaşam
Kargocuyu yumruklayıp öldürmüştü! Tutuklandı
Kargocuyu yumruklayıp öldürmüştü! Tutuklandı Çekmeköy'de kargosunu geç getirdiğini öne sürdüğü kargo çalışanını darbederek ölümüne neden olan şüpheli, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.
24.10.2020 Gündem
Arabası olan herkes kargocu olabilecek! Eylülde başlıyor
Arabası olan herkes kargocu olabilecek! Eylülde başlıyor Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek projeyle 81 ilde binlerce kişiye istihdam ve ek gelir sağlanması hedefleniyor. Yurtiçi Kargo tarafından geliştirilen projede, araç sahibi olan herkes kendi aracıyla kargo dağıtımı yapacak. Yeni uygulanmaya başlanacak bir diğer projeyle de mahalle esnaflarına ek gelir kazanma şansı verilecek. Araçları ile parça başı dağıtım yapacak kişilere asgari ücretin 3 katına yakın bir gelir imkanı sunacaklarını belirten Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, "Bin 500 ila 2 bin kişiye istihdam sağlayacağız" dedi.
11.06.2020 Ekonomi
Kargocudan apartman sakinlerini şok eden hareket
Kargocudan apartman sakinlerini şok eden hareket İstanbul Beyoğlu'nda paket teslim eden kargocu apartmanın girişine idrarını yaptı. Apartman sakinlerini şok eden hareket güvenlik kamerasına yansıdı.
22.05.2020 Yaşam
Antalya’da ‘hırsız sevgililer’ tutuklandı!
Antalya’da ‘hırsız sevgililer’ tutuklandı! Antalya’da 10 evden hırsızlık olayını ele el tutuşarak yaptıkları iddia edilen sevgili çift çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
12.08.2019 Gündem
Ekstra indirimlere dikkat! Mağdur olabilirsiniz
Ekstra indirimlere dikkat! Mağdur olabilirsiniz Gün geçtikçe internetten alışveriş yapanların sayısı hızla artıyor. Ancak kolayca yapılan alışveriş bazı mağduriyetleri de beraberinde getiriyor. Televizyonda yayımlanan sahte reklamlar da vatandaşların mağdur olmasına neden olabiliyor. İnternet ya da telefon aracılığı ile yapılan alışverişlerde dikkat edilmesi gerekenler...
5.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kargocu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kargocu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.