Kareler

Kareler

Son dakika kareler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kareler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kareler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kareler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kareler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.003 kareler haberi bulunmuştur. Tüm kareler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini Can Aslantuğ sevgilisinin doğum gününü aşk pozlarıyla kutladı. Arzum Onan, bayramı Bodrum'da biricik oğlu Can Aslantuğ ve müstakbel gelini Lal Gümüşçüoğlu ile kutlamıştı. Sık sık birlikte pozlarını paylaşan genç aşıklardan son olarak, Lal Gümüşçüoğlu'nun doğum gününde kareler geldi. İşte Aslantuğ ailesinin müstakbel gelini Can Aslantuğ'un sevgilisi...
21.04.2024 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi! Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi.
2.04.2024 Gündem
Aslı Enver eşiyle tatile çıktı! Aşk dolu kareler peş peşe geldi
Aslı Enver eşiyle tatile çıktı! Aşk dolu kareler peş peşe geldi Sosyal medya hesabından eşiyle olan aşk dolu karelerini yayınlayan Aslı Enver'e hayranlarından yorum ve beğeni yağdı.
23.03.2024 Magazin
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu!
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu! Çağla Şıkel'in benzerlikleriyle sık sık gündeme gelen ablası Berna Şıkel mutluluğa "Evet" dedi. Düğünde Şıkel ailesinin mutluluğuna ortak olan bir isim dikkat çekti. Berna Şıkel ile Murat Fincan'ın nikah şahitleri Çağla Şıkel ile kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli oldu. İşte Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel'in düğününden renkli kareler...
10.03.2024 Magazin
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün çocukları Toprak ve Maya büyüdü! Tıpkı babasına benziyor
Tuba Büyüküstün'ün çocukları Toprak ve Maya büyüdü! Tıpkı babasına benziyor Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle ekrana dönen 41 yaşındaki Tuba Büyüküstün sık sık ikiz kızları paylaşım yapıyor. Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları büyüdü. Geçtiğimiz günlerde 12 yaşına basan kızlarının doğum günlerini sosyal medya hesabından paylaştığı kareler ile kutlayan Tuba Büyüküstün'e beğeni ve yorum yağmıştı. İşte Yarın Yokmuş Gibi dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün'ün kızları Maya ve Toprak...
11.02.2024 Magazin
Beşiktaş'tan Adana Demirspor maçı sonrası hakem tepkisi!
Beşiktaş'tan Adana Demirspor maçı sonrası hakem tepkisi! Beşiktaş, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından Milot Rashica'nın rakip ceza sahasında kaldığı pozisyonla ilgili bir paylaşım yaptı.
24.01.2024 Beşiktaş
Zeynep Bastık deprem yüzünden İstanbul'u terk etti! İşte 40 milyon TL'lik evinden kareler...
Zeynep Bastık deprem yüzünden İstanbul'u terk etti! İşte 40 milyon TL'lik evinden kareler... Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, kazancını gayrimenkul olarak değerlendiriyordu. Zeynep Bastık, İstanbul'u terk edip Urla'da yaşamaya başladı. İşte şarkıcının 40 milyon TL'lik evinden kareler...
1.01.2024 Magazin
Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı!
Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı! Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Servet Çetin, kırmızı-beyazlılara veda etti.
31.12.2023 Şampiy10
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı?
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yeni haftasında yarışan yarışmacılardan biri de Fatemeh Asghari oldu. Dikkatleri çeken İranlı yarışmacı, izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışan Fatemeh Asghari kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
26.12.2023 Televizyon
8. Sınıf Kareköklü Sayılar: Matematik Kareköklü Sayılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Kareköklü Sayılar: Matematik Kareköklü Sayılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Kendisi ile çarpıldığında orijinal sayıyı veren değere Karekök denir. Karekökü bulmak için dört yöntem kullanabiliriz. Bunlar; Asal çarpanlara ayırma, Tekrarlanan Çıkarma, Uzun bölme ve Tahmin yöntemidir. '√' bir sayının karekökünü belirtmek için kullanılan radikal bir semboldür.
24.12.2023 Eğitim
Yurtta 'yemekten böcek çıktı' iddiasına soruşturma
Yurtta 'yemekten böcek çıktı' iddiasına soruşturma Samsun’da Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Karadeniz Kız Yurdu’ndaki bir öğrencinin yemeğinden çıktığı öne sürülen böcek ve somun ile ilgili Samsun Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.
19.11.2023 Gündem
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı Uluslararası kurumların üyelik daveti, ödül ve madalyalarına karşı seçici olan Atatürk, vefatından bir yıl önce Mark Twain Cemiyeti’nce verilen madalyayı kabul edince çevresindekiler şaşırmıştı. Atatürk’ün sürpriz tavrının nedeni madalyanın gerekçesinde gizliydi.
10.11.2023 Gündem
Atatürk'ün naaşının Anıtkabir'e naklinin renkli görüntüleri ortaya çıktı
Atatürk'ün naaşının Anıtkabir'e naklinin renkli görüntüleri ortaya çıktı Araştırmacı Ahmet Gürel (74), Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün naaşının Etnoğrafya Müzesi'nden Anıtkabir'e nakledildiği törenin renkli görüntülerine ulaştı. İtalyanlar tarafından sonradan renklendirildiği öğrenilen görüntülerde, Atatürk'ün Türk bayrağına sarılı naaşının top arabasıyla taşınması ve Anıtkabir'de düzenlenen törenden kareler yer aldı.
9.11.2023 Vatan TV
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi!
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi! Geçtiğimiz yılın ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan şarkıcı Öykü Gürman evlendi. Ünlü çift, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaevine girdi. İkilinin nikahından kareler, sosyal medyada paylaşıldı.
21.10.2023 Magazin
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var İzmir genelinde kaçak ürün satışı yapanlara yönelik operasyonlarda 25 kişi gözaltına alındı. Cinsel içerikli ürünlerden içkiye, sigaradan çeşitli tütün mamullerine kadar pek çok kaçak ürüne el koyuldu.
12.10.2023 Gündem
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler Gupse Özay’ın yeni filmi 'Lohusa' sete çıktı. Renkli anların yaşandığı sette lohusa şerbeti içildi, tüm oyuncular ve set ekibi lohusa tacı taktı. Setin ilk gününde yönetmen Kıvanç Baruönü’nün doğum günü de kutlandı.
12.10.2023 Magazin
Melek Mosso ve Serkan Sağdıç evlendi
Melek Mosso ve Serkan Sağdıç evlendi Şarkıcı Melek Mosso bir süredir birlikte olduğu Serkan Sağdıç ile nikah masasına oturdu. Mosso'nun düğününden ilk kareler paylaşıldı.
12.10.2023 Magazin
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yer aldığı "Maria" filminden ilk kareler
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yer aldığı "Maria" filminden ilk kareler Angelina Jolie'nin Callas'a hayat verdiği filmden ilk kareler geldi. Filmde Haluk Bilginer Callas'ın armatör sevgilisi Aristotle Onassis'i canlandırıyor.
11.10.2023 Magazin
Yerli animasyon filmi “Minderler Adası” 13 Ekim’de vizyonda
Yerli animasyon filmi “Minderler Adası” 13 Ekim’de vizyonda Çalışmalar iki yıl sürdü, çocukların hayal dünyasını geliştirmek için kareler tek tek, ilmek ilmek çizildi. Yerli animasyon filmi "Minderler Adası" beyaz perdede olmak için artık gün sayıyor. O filmden ilk görüntüler Ceren Taşdelen ve Başar Günal'ın haberinde.
4.10.2023 Kültür Sanat
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Pınar Eliçe 'bir kare bile fotoğrafım yok' denişti, gizlenen kareler ortaya çıktı
Pınar Eliçe 'bir kare bile fotoğrafım yok' denişti, gizlenen kareler ortaya çıktı “Bir kere evlendim ama bir kare fotoğrafım bile yok” diyen Pınar Eliçe’nin 2002 yılında Çetin Çapan’la kıyılan nikâhından fotoğraflara Kelebek ulaştı.
1.10.2023 Magazin
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
Salma Hayek'ten 57. yaş gününe özel kareler: Kırmızı bikinisiyle görenleri hayran bıraktı
Salma Hayek'ten 57. yaş gününe özel kareler: Kırmızı bikinisiyle görenleri hayran bıraktı Salma Hayek, yıllara meydan okuyor. Fiziğiyle gençlere taş çıkaran Hayek, 57. yaş günü kutlamasından kareler paylaştı.
3.09.2023 Magazin
Eski eşler 20 yıl sonra aynı sahnede! İlk kareler geldi
Eski eşler 20 yıl sonra aynı sahnede! İlk kareler geldi Olaylı şekilde ayrılan Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer, yıllar sonra 'Kel Şarkıcı' adlı oyunda bir araya geldi. Ünlü çiftin keyfi de gayet yerinde.
25.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kareler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kareler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.