Karayip Korsanları

Karayip Korsanları

Son dakika Karayip Korsanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karayip Korsanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karayip Korsanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karayip Korsanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karayip korsanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 karayip korsanları haberi bulunmuştur. Tüm karayip korsanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Johnny Depp öldü mü, yaşıyor mu 2023? Johnny Depp otel odasında intihar mı etti?
Johnny Depp öldü mü, yaşıyor mu 2023? Johnny Depp otel odasında intihar mı etti? "Johnny Depp intihar mı etti, Johnny Depp öldü mü? sorusunun yanıtı dünyaca ünlü oyuncunun kaldığı otel odasında baygın halde bulunmasıyla araştırılıyor. Daily News Hungary'ye göre, otel odasında baygın halde bulunan dünyaca ünlü ismin yüksek dozda uyuşturucu madde bağlı olarak bayıldığı ileri sürüldü.
22.07.2023 Gündem
Johnny Depp doğum günü ve Türkiye konseri tarihi! Johnny Depp Türkiye’ye ne zaman gelecek?
Johnny Depp doğum günü ve Türkiye konseri tarihi! Johnny Depp Türkiye’ye ne zaman gelecek? Eski eşi Amber Heard'le olaylı boşanma davasıyla manşetleri süsleyen ünlü aktör Johnny Depp, doğum gününü Türkiye’deki hayranlarıyla kutlayacak. Peki, Johnny Depp Türkiyeye ne zaman gelecek? Johnny Depp doğum günü ve Türkiye konseri tarihi…
29.11.2022 Magazin
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme!
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme! 'Karayip Korsanları' sersinin yıldızı Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı milyonlarca dolarlık dava geçen ayın başında sona erdi; ancak Heard'ün ve ekibi, Depp lehine çıkan kararın düşürülmesi için mahkemeye başvurdu. 43 sayfalık muhtırada bir jüri üyesiyle ilgili dikkat çeken ifadeler yer alırken; Yargıç Penney Azcarate'nin, Heard'ün ekibinin itirazlarıyla ilgili kararı ortaya çıktı. İşte detaylar...
14.07.2022 Magazin
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje...
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje... 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı kendisinden 23 yaş küçük eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasından zaferle ayrılan ABD'li oyuncu Johnny Depp’in beyaz perdeye dönüyor. Ünlü oyuncunun, yeni film projesi belli oldu.
8.07.2022 Magazin
Amber Heard-Johnny Depp davasında karar çıktı! ‘Tehdit’ detayı başını yaktı! Tazminatı nasıl ödeyecek?
Amber Heard-Johnny Depp davasında karar çıktı! ‘Tehdit’ detayı başını yaktı! Tazminatı nasıl ödeyecek? 'Karayip Korsanları' sersinin yıldızı Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı dava sona erdi. ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde altı hafta boyunca devam eden duruşmaların ardından 27 Mayıs Cuma günü müzakerelere başlayan jüri üyeleri, dün gece olaylı davada Depp'in lehine karar verdi. İki taraf da kararın ardından peş peşe açıklamalar yaparken, davayı kaybeden Heard'ün maddi durumu mercek altına alındı. Aktörün avukatı Camille Vasquez'in mahkeme önünde yaptığı kısa konuşma ise dikkat çekti. İşte detaylar...
2.06.2022 Magazin
Johnny Depp-Amber Heard davasını kim kazandı? Johnny Depp-Amber Heard davasında karar çıktı mı?
Johnny Depp-Amber Heard davasını kim kazandı? Johnny Depp-Amber Heard davasında karar çıktı mı? Amerika’nın en olaylı davasında karar çıktı. Oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki iftira davasında karar verildi. Dünyanın takip ettğini olaylı davada, sonuç merak ediliyor. Peki, Johnny Depp-Amber Heard davası ne oldu? Johnny Depp-Amber Heard davasını kim kazandı? Johnny Depp-Amber Heard davasında karar çıktı mı? İşte tüm detaylar…
Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti fragmanı
Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti fragmanı Başrollerinde Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley ve Jack Davenport'un olduğu "Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti Fragmanı" filmi cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!
11.01.2021 Televizyon
Karayip Korsanları 3 konusu nedir? Karayip Korsanları Dünyanın Sonu oyuncuları ve çekildiği tarih!
Karayip Korsanları 3 konusu nedir? Karayip Korsanları Dünyanın Sonu oyuncuları ve çekildiği tarih! Karayip Korsanları serinin üçüncü bölümü olan ‘’Dünyanın Sonu Karayip Korsanları’’ bölümü bu akşam ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Johnny Depp ve Orlando Bloom’un başrolünü paylaştığı film ile ilgili araştırmalar arttı. Peki, Karayip Korsanları Dünyanın Sonu konusu nedir? Karayip Korsanları 3 oyuncuları kim, çekildiği tarih ne?
12.06.2020 Gündem
"Artık açık saçık sahnelerde oynamayacağım"
"Artık açık saçık sahnelerde oynamayacağım" Ünlü oyuncu iki çocuk annesi olduğunu ve artık beyazperdede açık sahnelerde oynamayacağını, çıplak görüntü vermeyeceğini söyledi.
7.03.2020 Magazin
Kuruluş Osman bu akşam var mı? | Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok?
Kuruluş Osman bu akşam var mı? | Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? Soruları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kuruluş Osman başladığından beri büyük bir beğeni toplayarak, izleyenleri ekran başına kilitledi. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? İşte ayrıntılar…
1.01.2020 Gündem
Boğaz'da dikkat çeken görüntü! Katar yelkenlisi...
Boğaz'da dikkat çeken görüntü! Katar yelkenlisi... Katar kültürünü dünya kültürleri ile buluşturmak için dünyayı dolaşan Arap yelkenlisi bu kez Katar'ın 2022'de ev sahipliği yapacağı Dünya Kupası'nın tanıtımı için yola çıktı. Tanıtım seferine İstanbul'dan başlayacak olan yelkenli, 2 yıl boyunca Akdeniz ülkelerini gezerek hem ülkesinin dünya kupası ev sahipliğini hem de geleneksel Katar kültürünü tanıtacak.
9.07.2019 Yaşam
Disney Plus nedir? Netflix'e yeni rakip...
Disney Plus nedir? Netflix'e yeni rakip... Yaklaşık bir asırlık Disney şirketi, bu deneyimini yeni teknolojiyle birleştirebilir mi?
12.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Karayip Korsanları'nın yapımcısından Jack Sparrow kararı!
Karayip Korsanları'nın yapımcısından Jack Sparrow kararı! Karayip Korsanları serisinin yapım şirketi Disney Studios, filmde bundan sonra Johnny Depp'in hayat verdiği Jack Sparrow karakterinin yer almayacağını açıkladı.
28.10.2018 Kültür Sanat
Bülent Ersoy'a Davy Jones benzetmesi!
Bülent Ersoy'a Davy Jones benzetmesi! Bülent Ersoy, 10 gün süren hastanedeki tedavisinin ardından ertelediği konserlerine Kıbrıs’ta başladı. Diva'nın sahne kostümü Davy Jones karakterine benzetildi.
6.02.2018 Magazin
Sinema hasılatımız ‘Yenilmezler 2’ kadar
Sinema hasılatımız ‘Yenilmezler 2’ kadar Türkiye’de sinemaya ilgi artıyor. 2017’de yüzde 22 artışla 71 milyon kişi sinemaya giderken, elde edilen hasılat da yüzde 26 artışla 870 milyon TL’ye çıktı. 2018 sonunda 1 milyar TL sınırının geçileceği tahmin edilse de bu rakam, Hollywood’da ‘Yenilmezler 2’ filminin maliyetine denk geliyor
9.01.2018 Ekonomi
Tüm zamanların  gişe rekoru kırıldı
Tüm zamanların gişe rekoru kırıldı Türk sinema sektöründe, 2017’de hem vizyona giren film hem seyirci hem de gişe hasılatında tüm zamanların rekoru kırıldı. 2017’de sinemaya giden toplam izleyici sayısı, geçen yıla kıyasla, yüzde 22 artarak 71 milyon 188 bin 594’e ulaştı
31.12.2017 Yaşam
Sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı!
Sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı! Türk sinema sektöründe 2017'de, vizyona giren film, yerli ve yabancı film izleyici sayısı ile toplam gişe hasılatında tüm zamanların rekoru kırıldı.
31.12.2017 Kültür Sanat
Bu yıl en çok komedi izledik
Bu yıl en çok komedi izledik Yeni yıla sayılı günler kala 2017’nin ‘en’leri açıklanmaya devam ediyor. Türkiye’de bu yıl en çok izlenen 10 filmden 6’sı yerli komedi. Listenin ilk 4 sırasında da yerli filmler yer alıyor
26.12.2017 Magazin
Disneyland’da macera zamanı
Disneyland’da macera zamanı Mickey Mouse ve eğlence trenlerinin çok ötesinde keşfetmeyi, eğlenmeyi ve macerayı öne çıkaran Disneyland Paris’te sadece çocukların değil, adrenalin ve heyecan dozu yüksek oyunlarla yetişkinlerin de eğlenmesi garanti.
7.12.2017 Arşiv
Jack Sparrow’dansürpriz ziyaret
Jack Sparrow’dansürpriz ziyaret ABD’li oyuncu Johhny Depp, Kanada’da bir çocuk hastanesini ziyaret etti.
16.08.2017 Magazin
Johnny Depp iflasın eşiğinde!
Johnny Depp iflasın eşiğinde! 'Karayip Korsanları' filminin ABD'li yıldızı aktör Johnny Depp (54) de iflasın eşiğine geldi. Depp, birlikte çalıştığı şirket tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Ancak Deep'in ultra lüks yaşamı yüzünden de zor durumda kaldığı iddia edildi.
4.07.2017 Magazin
Korsanların zirve zaferi
Korsanların zirve zaferi ABD Box Office’de zirveyi Karayip Korsanları’ndan ele geçiren Wonder Woman, yerli Box Office’de başarılı olamadı.
6.06.2017 Magazin
Wonder Woman zirvede...
Wonder Woman zirvede... Geçtiğimiz hafta yayınlanır yayınlanmaz zirveye oturan 'Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı' yerini 'Wonder Woman'a bıraktı.
6.06.2017 Kültür Sanat
Ayrı ayrı alışveriş
Ayrı ayrı alışveriş Oyuncu, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile eşi Belçim Bilgin, önceki gün Kanyon AVM’deydi.
3.06.2017 Magazin
'Bond kızı değil James Bond olmak isterim'
'Bond kızı değil James Bond olmak isterim' 2000 yılı Dünya Güzeli ve Hintli oyuncu Priyanka Chopra, “Ben Bond kızı değil James Bond olmak isterim” dedi.
1.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Karayip Korsanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karayip korsanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.